Υπάρχει 13ο ζώδιο; - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - astranik (Αστρολόγος Ερευνητής)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Υπάρχει 13ο ζώδιο;

Σχετικά με επίκαιρα θέματα

Τον τελευταίο καιρό γίνονται πολλές και έντονες συζητήσεις, αλλά πληθαίνουν και τα δημοσιεύματα σε ότι έχει να κάνει με το 13ο Ζώδιο που ισχυρίζονται ότι είναι ο Οφιούχος.
Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι ο Ήλιος περνάει από τον αστερισμό του Οφιούχου στο χρονικό διάστημα 29 Νοεμβρίου μέχρι και της 17 Δεκεμβρίου, αλλά αυτό έχει να κάνει με τον Αστρικό χρόνο και μόνο. Έτσι λοιπόν όσοι είναι Τοξότες και έχουν γεννηθεί μέσα σε αυτές τις ημερομηνίες, επηρεάζονται από τον Αστερισμό του Οφιούχου, αλλά όχι σε ζωδιακή κατάσταση αλλά σε Αστρική και η διαφορά αυτή είναι μεγάλη.
Για να γίνω πιο κατανοητός ο λεγόμενος Τροπικός Ζωδιακός τον οποίο ερμηνεύουμε, έχει να κάνει με την ύπαρξη μας σε αυτήν την ζωή, για εποχικές καταστάσεις, για θέματα που έχουν σχέση με την προσωπικότητα του ατόμου, ενώ ο Αστρικός έχει να κάνει με συμπαντικά θέματα, δηλαδή με την αιώνια ψυχική ενέργεια ολόκληρου του σύμπαντος.

Με τον Οφιούχο αν θυμάστε είχαμε ασχοληθεί και στο παρελθόν με παρόμοιο τρόπο. Ο Οφιούχος τον συνδέουν με την Ιατρική, την Θεραπεία, αλλά και την αναγνώριση του πόνου. Για τους Έλληνες ήταν ο θεραπευτής ο οποίος σε κάποια χρονική στιγμή λέγεται ότι κατάφερε να επαναφέρει ανθρώπους ξανά στην ζωή, ο Δίας τον τιμώρησε, έχοντας σαν αποτέλεσμα να γίνει Αστερισμός.
Όσα άτομα λοιπόν έχουν γεννηθεί μέσα στις ημερομηνίες του Οφιούχου, σε γενικές γραμμές έχουν ιδιαίτερες ικανότητες σχετικά με την θεραπευτική, είναι ευχάριστα άτομα, με πολύ καλή επικοινωνία με τους άλλους γενικά. Φυσικά παράλληλα παρουσιάζονται αρκετά εμπόδια στην ζωή τους τα οποία είναι σημαντικά, έχοντας σαν αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να στρέφουν την προσοχή τους πολύ περισσότερο προς την πνευματική πλευρά της ζωής.


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού