Γενέθλιες θέσεις Ερμή - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - astranik (Αστρολόγος Ερευνητής)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γενέθλιες θέσεις Ερμή

Γενέθλιες Θέσεις

Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 1 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δείχνει ότι θα γίνει έντονο και χαρακτηριστικό το μυαλό σας. Θα είστε γρήγοροι στο πνεύμα με οξυδέρκεια και με διεισδυτικές ικανότητες. Έχετε το χάρισμα της ομιλητικότητας και του γραψίματος, είστε ετοιμόλογοι και με ευστροφία στις απαντήσεις. Είστε νοητικά ενθουσιώδεις και κάτω από έντονα αισθήματα θα φτάνετε πολύ εύκολα στην συγκίνηση. Το λεπτό πνεύμα που διαθέτετε σας δίνει μία εξαιρετική δύναμη προσαρμογής στις καταστάσεις. Πρέπει να αποφεύγετε την αδιακρισία και την ανησυχία και να διατηρείτε πάντα τον έλεγχο της σκέψης σας. Μπορείτε να γίνετε πετυχημένοι συγγραφείς με το γόνιμο μυαλό που έχετε, το οποίο είναι εφευρετικό και πρωτότυπο. Αν ο Ερμής βρίσκεται σε σταθερό ζώδιο, εξ αιτίας της βιασύνης θα κάνετε συχνά λάθη στην κρίση σας, αν είναι μέσα σε παρορμητικό θα έχετε αδυναμία συγκέντρωσης, αν είναι μέσα σε μεταβλητό θα υπάρχει διχασμός προσωπικότητας και ειδικά αν υπάρχουν δυσμενείς γωνίες. Θα δείχνετε μεγάλη αγάπη για τα παιδιά. Με δύσκολες όψεις ασυνέπεια, αδύνατα νεύρα και διάθεση για ανώφελη πολεμική. Πιθανά ατυχήματα αν κάνει δύσκολες όψεις με τον Άρη ή τον Ουρανό.


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 2 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δείχνει ότι θα έχετε κέρδη μέσω συγγραφών, επιστολών και αλληλογραφίας. Θα υπάρξει μία επιτυχία οικονομικής φύσεως από φιλολογικές ασχολίες και γενικά από καθηγητικά και καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Ευνοείται το εμπόριο, η εκπαίδευση, τα μέσα προβολής, ενημέρωσης και τα γραπτά. Οι νοητικές σας ικανότητες είναι μεγάλες και θα κερδίσετε οικονομικά μέσω του εμπορίου ή μέσω επιστημονικών ερευνών, διαλέξεων και από άλλα συγγενή θέματα. Χρειάζεται προσοχή όμως γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της κλοπής και της απάτης, επειδή σε κάποιες στιγμές της ζωής σας, μπορεί να πέσετε θύματα απατεώνων. Μπορεί να υπάρξει συνεταιρισμός ή ανάμιξη των αδελφών στα οικονομικά σας θέματα. Με δύσκολες όψεις καιροσκοπισμός, υπέρμετρη σκοπιμότητα και υπερεκτίμηση των οικονομικών δυνατοτήτων, καθώς και λάθη στα οικονομικά.


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 3 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση σας δείχνει άνοδο των νοητικών σας ικανοτήτων. Θα έχετε γρήγορη σκέψη και θα είστε ικανοί για μελέτη και ασχολίες σε πολλά θέματα. Επίσης σας δίνει τις δυνατότητες να αλλάξετε εύκολα αντικείμενο, κάνοντας σας ευμετάβλητους και ικανούς να ασχοληθείτε με τα θέματα του Ερμή. Σας δημιουργεί την τάση για διάβασμα και για τα περίεργα πράγματα, αλλά και την τάση να μελετήσετε την Αστρολογία και οτιδήποτε συγγενή θέματα. Σας δίνει καθαρή σκέψη αλλά και διεισδυτική. Αν καλλιεργήσετε την δύναμη της συγκέντρωσης που έχετε, θα καταφέρετε πράγματα που ίσως δεν πιστεύετε ότι μπορείτε να τα φέρετε εις πέρας. Είναι πολύ ευνοϊκή θέση αν βρίσκεται στην Παρθένο ή σε κάποιο ζώδιο του αέρα. Επίσης δείχνει ζωντανή σχέση με τα αδέλφια, έφεση στο γράψιμο, στην διδασκαλία, στα μέσα επικοινωνίας, προβολής και ενημέρωσης, αλλά και εκμετάλλευση των μέσων μεταφοράς. Με δύσκολες όψεις εύθραυστο νευρικό σύστημα, ανησυχίες από τα αδέλφια, κίνδυνος μικροατυχημάτων κατά τις μετακινήσεις.


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 4 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δείχνει ότι θα σας προκαλέσει πολλές αλλαγές, ειδικά στις επιχειρήσεις και ίσως να αλλάζετε συχνά τόπο διαμονής. Οι ικανότητες σας είναι μεγαλύτερες όταν ταξιδεύετε παρά όταν είστε εγκαταστημένοι κάπου. Θα έρθετε σε επαφή με τον Αποκρυφισμό και πιθανόν η δουλειά σας να συνδέετε με το απόκρυφο. Πρέπει να δίνετε μεγάλη προσοχή όσο αφορά αυτά που διαβάζετε, γιατί το μυαλό σας δρα στο σώμα σας με μεγάλη ταχύτητα. Σας αρέσει πολύ το νερό και το μυαλό σας διευρύνεται όταν ταξιδεύετε. Οι ικανότητες του μυαλού σας μπορεί να βελτιωθούν πάρα πολύ, με την επιμονή σας και με την συγκέντρωση. Έχετε σωστή αντιμετώπιση σε ότι αφορά θέματα μητρότητας. Με δύσκολες όψεις ψυχολογικό κλείσιμο, λανθασμένες εκτιμήσεις σε θέματα οικογενειακά, αλλά και προβλήματα στο σπίτι.


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 5 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δείχνει ότι κάνει το μυαλό σας ανέμελο, με προτίμηση προς τις απολαύσεις και την τάση προς την ασωτία. Σας αρέσουν τα παιδιά, η μουσική, η ποίηση, το τραγούδι και το θέατρο. Αποφύγετε να μελετάτε πολύ γιατί αυτό θα επηρεάσει την καρδιά σας. Είστε στοργικοί, τρυφεροί, αλλά πρέπει να προσέχετε την αστάθεια και τις υπερβολές των ικανοποιήσεων σας. Μην παρασύρεστε από την κερδοσκοπία, γιατί μπορεί να αποκτήσετε το πάθος της χαρτοπαιξίας. Έχετε μέσα σας κρυμμένο το ταλέντο του μίμου και της χαρτοπαιξίας. Αν κάνετε παιδιά θα έχουν μεγάλη νοημοσύνη και εξυπνάδα. Με δύσκολες όψεις απώλεια από τυχερά παιχνίδια, διανοητική ένταση ή στασιμότητα. Έλλειψη προσαρμογής, προβλήματα με τα παιδιά.


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 6 ΟΙΚΟ

Σας ευνοεί στην μελέτη της υγιεινής και της ιατρικής. Όμως δείχνει ότι πρέπει να μην μελετάτε υπερβολικά, γιατί αυτό μπορεί να επηρεάσει σοβαρά την υγεία σας. Αν δεν αποφύγετε την υπερβολική ανησυχία, θα σας δημιουργήσει έντονα νευρικά προβλήματα και δυσπεψία. Μεγάλες πιθανότητες προβλημάτων εξ αιτίας υφισταμένων. Έχετε την ικανότητα του αποκρυφισμού, αλλά δεν πρέπει μέσω αυτής να ζητήσετε φήμη, απλά αφήστε να παραμένει το κρυφό ταλέντο σας το οποίο θα βάζετε σε ενέργεια αν χρειαστεί, μόνο για τον εαυτό σας, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα δημιουργήσετε αντιπάθειες. Με δύσκολες όψεις υπερβολική νευρικότητα και άγχος, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αλλεργικά, αναπνευστικά και εντερικά προβλήματα.


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δείχνει ότι σας δημιουργεί την τάση για νοητική απασχόληση με θέματα που έχουν σχέση με συνεταιρισμούς, με τον γάμο και γενικά με θέματα που αφορούν περισσότερο άλλους παρά τον εαυτό σας. Αποφύγετε τους καυγάδες και τις διαφωνίες με άλλους, όσο το δυνατόν περισσότερο γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείτε μπλεγμένοι σε φιλονικίες, οι οποίες πιθανόν να σας φτάσουν σε δίκες για ασήμαντα πράγματα. Επίσης αποφύγετε τα επιχειρήματα γιατί δεν σας ευνοούν και οι αντίπαλοι σας πολύ πιθανόν να είναι ισχυρότεροι από εσάς. Προσοχή γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της απώλειας. Θα έχετε αγωνίες και ανησυχίες και αν αφήσετε τον εαυτό σας να επηρεαστεί, ίσως να υποφέρετε από την δυσαρέσκεια που θα σας δημιουργηθεί. Οι πιθανοί σας συνεταίροι θα είναι έξυπνοι, με ταχύτητα πνεύματος, αλλά περισσότερο πονηροί από εσάς. Με δύσκολες όψεις αδύνατη κρίση, διαφωνία στις συνεργασίες και τους συνεταιρισμούς και εξαπάτηση από πλευράς συνεταίρων.


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 8 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δείχνει ότι θα σας κάνει το μυαλό σας περισσότερο θετικό και θα είναι δύσκολο να πεισθείτε αν δεν θέλετε. Έχετε την τάση για τον μυστικισμό και τον αποκρυφισμό, έχοντας σαν αποτέλεσμα να έχετε την διάθεση να βλέπετε τα πράγματα εσωτερικά και όχι επιφανειακά. Το πνεύμα σας θα είναι ερευνητικό δημιουργώντας σας μάλιστα και ανησυχία για την λύση των προβλημάτων και για το μέλλον σας, μέχρι να μάθετε την αλήθεια όσο αφορά την μεταθανάτια κατάσταση. Έχετε ένα συνεχές ανήσυχο πνεύμα το οποίο θα αυξάνει την επινοητικότητα και την πρωτοτυπία. Δεν χρειάζεται να φθείρετε τον εαυτό σας με την αγωνία, ανησυχία και την υπερβολική δραστηριότητα, την στιγμή που υπάρχει και ο δρόμος της υπομονής. Ευνοείται ο αποκρυφισμός, η μεταφυσική και η ψυχολογία. Με δύσκολες όψεις είναι πιθανός ο χαμός ενός παιδιού, συντρόφου ή αδελφού, αν κάνει άσχημη όψη με τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα ή τον Πλούτωνα. Ψυχολογικό μπλοκάρισμα και δογματισμός.


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 9 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δείχνει μία έντονη εξυπνάδα σε ότι αφορά την επιστήμη και την φιλοσοφία, καθώς και διάκριση σχετικά με την θρησκεία. Θα σας βοηθήσει στις φιλολογικές ασχολίες και θα αποκτήσετε μία περιεκτική γνώση πολλών θεμάτων, Θα σας αρέσει η γνώση και το πνεύμα σας θα είναι πάντα δραστήριο. Θα έχετε μεγάλες ικανότητες στην διάρκεια ταξιδιών ή σε ενδεχόμενη παραμονή σας στο εξωτερικό. Η επιτυχία σας θα είναι μεγάλη αν καταφέρετε να συγκεντρώνεστε και να μην αφήνετε την σκέψη σας να περιπλανιέται και να ασχολείται με πολλά θέματα κάθε φορά. Έχετε μεγάλες ικανότητες για την μελέτη της Αστρολογίας, του Αποκρυφισμού και σε όλα τα μεταφυσικά θέματα. Ευνοεί τον νόμο και την πολιτική αλλά και τις δοσοληψίες με ξένους. Έχετε ταλέντο στην επικοινωνία και άριστη διπλωματικότητα. Με δύσκολες όψεις αστάθεια, επιπολαιότητα, ασυνέπεια και απερισκεψία.


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 10 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δείχνει ότι το μυαλό σας θα είναι απασχολημένο με θέματα που έχουν σχέση με επιχειρήσεις και κοινωνική θέση. Το πνεύμα σας είναι ανήσυχο και φιλόδοξο, αλλά με τάση προς την φιλολογία και τις ερμητικές ασχολίες. Ευνοούνται όλες οι εμπορικές υποθέσεις, καθώς και ότι αφορά αναγνώριση από εκείνους που παίζουν κάποιο ρόλο στον φιλολογικό χώρο. Θα υπάρξουν κέρδη μέσω αποστολών, πρακτορείων και υποθέσεων τέτοιων, που βρίσκονται κάτω από την επιρροή του Ερμή. Η φιλοδοξία και η διπλωματικότητα που σας χαρίζει, σας δίνουν επιτυχία σε ότι έχει σχέση με δημόσιες υπηρεσίες και κυβερνητικές θέσεις. Θα έχετε επιτυχία στην ζωή λόγω των νοητικών σας ικανοτήτων αλλά μην είστε ανυπόμονοι. Με δύσκολες όψεις στενότητα αντίληψης, τραχύτητα στην συμπεριφορά, μεροληψία και αισχροκέρδεια.


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 11 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δείχνει ισχυρό μυαλό, με σταθερότητα και μεγάλη αντίληψη. Θα έχετε συγγραφικές ικανότητες και επιστημονικές εντείνοντας την δύναμη της συγκέντρωσης, κάνοντας έτσι να σταθεροποιηθούν οι ιδέες σας. Θα υπάρχει μέσα σας κάποια κρυφή τάση για τον μυστικισμό και για μία θρησκεία, που θα απευθύνεται στο μυαλό και στην καρδιά σας. Επίσης η διόραση σας θα βρίσκεται σε συνεχή ενέργεια, το πνεύμα σας θα διευρύνεται συνεχώς και θα έχει κάποια πρωτοτυπία. Αν καλλιεργήσετε την ικανότητα που έχετε να καταλαβαίνετε τον χαρακτήρα των άλλων, θα γίνετε θαυμάσιοι κάτοχοι αυτής της τέχνης. Θα είστε πολύ κοντά στους φίλους ακόμα και ψυχικά, αλλά μερικοί από αυτούς μπορεί να σας εξαπατήσουν ή ακόμα και να σας μπλέξουν σε προβλήματα και ανησυχίες. Με δύσκολες όψεις κακή επιλογή φίλων, εκκεντρικότητα και φανατισμός. Απραγματοποίητα σχέδια, ενοχλήσεις από νεώτερα άτομα και παιδιά.


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 12 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δείχνει ότι θα σας κρατάει πίσω στην ζωή και δεν θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το πνεύμα σας στην πληρότητα του. Πολύ πιθανόν να υποφέρετε από κάποια κρυφή εχθρότητα και συκοφαντία, η οποία μπορεί να είναι και δίκαιη. Πιθανότητες προσβολής νοητικής διαταραχής, η οποία ίσως να είναι και προσωρινή σε κάποια φάση της ζωής σας. Καλό είναι να αποφεύγετε να μπλεχθείτε σε οποιαδήποτε απερίσκεπτη υπόθεση και ειδικά σε θέματα που αφορούν συγγραφή. Χρειάζεται προσοχή στο να μην παίρνετε στα χέρια σας επιπόλαια διάφορα έγγραφα και ποτέ μην αφήνετε να φορτωθεί και να ανησυχεί ο εαυτός σας υπερβολικά, γιατί αυτό μπορεί να επηρεάσει τον εγκέφαλο σας, σοβαρός κίνδυνος. Τηλεπαθητικές ικανότητες και ανεπτυγμένη διαίσθηση ειδικά όταν βρίσκεται σε Ζώδιο του νερού. Ευνοούνται οι καλλιτέχνες, οι αστυνομικοί, οι κατάσκοποι και οι ερευνητές. Με δύσκολες όψεις νευρώσεις ή ψυχασθένειες και κίνδυνος από νερό. Πιθανότητες απομόνωσης και φυλάκιση πραγματική ή μεταφορική.Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Έχετε γρήγορη σκέψη. ορατή ετοιμότητα πνεύματος, αλλά και κάποια ειρωνική διάθεση. Έχετε το αίσθημα της αυτοεπιβεβαίωσης αλλά μερικές φορές μπορεί να είστε απερίσκεπτοι και με κάποια διάθεση εριστική. Όταν δεν υπάρχουν πνευματικά κίνητρα βρίσκεστε σε μία διανοητική ένταση, βγάζοντας μία νευρικότητα και αυτό είναι που σας χαρακτηρίζει σαν ανήσυχα άτομα. Η έλλειψη προγραμματισμού και ο βιαστικός τρόπος ομιλίας που έχετε, εμποδίζει την πρόοδο σας γενικά. Πάντως η πρώτη απόφαση είναι και η πιο σωστή. Πολύ πιθανόν να έχετε προβλήματα με τα νεύρα σας, τα οποία θα σας δημιουργήσουν προβλήματα νευρίτιδας και ισχιαλγίας. Όταν ο Ερμής κάνει σκληρή όψη με τον Κρόνο, τον Ουρανό ή τον Άρη, τότε υπάρχει κίνδυνος για παράλυση του bell (βλάβη του προσωπικού νεύρου), το οποίο μπορεί να βοηθηθεί και να θεραπευθεί με την βιταμίνη Β-1.


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Παρ όλο που έχετε σταθερό και πρακτικό μυαλό χρειάζεστε λίγο χρόνο για να αφομοιώσετε τα δεδομένα, αλλά και ενθάρρυνση ώστε να ακούτε και τις γνώμες των άλλων, για να έχετε μία σωστή κρίση επειδή είστε ισχυρογνώμονες με άκαμπτες αντιλήψεις, οι οποίες είναι τα αρνητικά στοιχεία που έχετε. Γεγονός είναι ότι είστε άτομα πρόσχαρα και με ικανότητα στο να εκτιμήσετε το καλλιτεχνικό και το ωραίο. Όσο για τους Διδύμους η επιρροή αυτή εξουδετερώνει την αστάθεια τους, δημιουργώντας τους ένα εξαιρετικό παράγοντα σταθερότητας. Αντίθετα στους Ταύρους ενισχύει την ακαμψία τους. Αν υπάρχει μέσα ο Ήλιος ή η Αφροδίτη και κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα ή τον Πλούτωνα. δημιουργεί διαταραχές στον θυρεοειδή. Στις γυναίκες δημιουργεί προβλήματα με τις ωοθήκες, τα οποία μπορούν να βοηθηθούν με την βιταμίνη Ε. Αν κάνουν σκληρή όψη με τον Άρη δημιουργεί διαταραχές υπερθυρεοειδισμού. Αν υπάρχει μέσα και ο Κρόνος πιθανότητες για ραχίτιδα ή οστεομαλακία, καθώς επίσης και δυσκοιλιότητα η οποία σχετίζεται άμεσα με το στρες.


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ (Σε κυριαρχία)

Δημιουργεί μία μεγάλη αστάθεια και διπροσωπία, με συχνές αλλαγές στις γνώμες σας. Είστε όμως άτομα εφευρετικά, με φοβερή ευστροφία, με επιχειρηματικό και ζωντανό μυαλό και ικανοί να μην επηρεάζεστε από τις προλήψεις. Η επιθυμία όμως που έχετε για πολλές γνώσεις, σας κάνει να το πληρώνετε συχνά ακριβά, δημιουργώντας σας υπερένταση που φτάνει στο άγχος ή ακόμα και στην σύγχυση. Αν και δίνετε την εντύπωση ενός καλά πληροφορημένου ατόμου, έχετε την τάση να αρκείστε σε προσεγγίσεις επιπόλαιες. Είστε ικανοί και μαχητικοί συζητητές, αν και φλύαροι και ίσως μερικές φορές κενοί από αισθήματα. Αν υπάρχει μέσα και η Αφροδίτη και κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, τον Ουρανό ή τον Ποσειδώνα, οι φλέβες και τα τριχοειδή αγγεία μπορεί να γίνουν προβληματικά. Μπορεί να βοηθήσουν οι βιταμίνες C και Ε. Αν υπάρχει μέσα ο Άρης πολύ πιθανόν ισχιαλγία, την οποία μπορούν να βοηθήσουν τα μεταλλικά άλατα, το μαγνήσιο ή το φώσφορο. Αν υπάρχει μέσα και ο Δίας και κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, πιθανότητες για παθήσεις των πνευμόνων, βρογχίτης, άσθμα, πνευμονία, κρυολόγημα ή εμφύσημα. Αυτά μπορεί να τα βοηθήσει η βιταμίνη Α και C.


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Σας χαρίζει δυνατή μνήμη και φαντασία πολύ συχνά υπέρμετρη, η οποία μπορεί να αποδώσει κάτι θετικό και δημιουργικό. Έχετε μία ισχυρή τάση στο να ζείτε στο παρελθόν, αδιαφορώντας για το μέλλον. Είστε πολύ ισχυρογνώμονες, αλλά μπορεί να αλλάζετε σε ότι αφορά καθημερινά ζητήματα. Έχετε εξαιρετική καλοσύνη, ευαισθησία σκέψεων, περίσκεψη, ισχυρή διαίσθηση, τάση στην ονειροπόληση και ίσως αγάπη στην ποίηση, την μουσική, καθώς και ανεπτυγμένη αίσθηση του ρυθμού. Οι αδικαιολόγητες αγωνίες, φοβίες και η στενότητα σκέψης, είναι τάσεις κακές για σας και πρέπει να τις καταπολεμήσετε. Είστε άτομα με τακτ και διπλωματικότητα, αλλά με μεγάλες πιθανότητες μνησικακίας και δεν συγχωρείτε το παραμικρό. Αν υπάρχει μέσα και ο Άρης πιθανότητες για έλκος του στομάχου.


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Είστε πρόσχαρα και αισιόδοξα άτομα, αλλά συχνά ισχυρογνώμονες και δογματικοί και αυτά, μπορεί να σας οδηγήσουν στην καταπίεση των άλλων. Αγαπάτε τις απολαύσεις αλλά μπορείτε να αναλάβετε ευθύνες, γιατί έχετε μεγάλες οργανωτικές ικανότητες. Τα αρνητικά σας στοιχεία είναι ο απότομος τρόπος και η τάση στις προλήψεις που έχετε. Έχετε ανεπτυγμένη διαίσθηση, δημιουργικότητα και μεγάλη αντίληψη της τέχνης. Είστε στοργικοί με τα παιδιά και οι ικανότητες σας σε ότι αφορά την μεταχείριση τους μεγάλη. Πολύ πιθανόν οι συχνοί νευρικοί ερεθισμοί που έχετε να σας δημιουργήσουν νευρίτιδα και ισχιαλγία. Όταν υπάρχει μέσα και ο Ήλιος είναι πιθανόν να έχετε ανεπάρκεια της βιταμίνης Β-1 η έλλειψη της οποίας μπορεί να σας δημιουργήσει καρδιακά προβλήματα.


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ (Σε κυριαρχία και σε έξαρση)

Είστε πρακτικά και πολύστροφα μυαλά, καλλιεργημένοι, διακριτικοί, αλλά υπερβολικοί στις κριτικές σας και με μία αδιάκοπη νευρικότητα. Κάνετε αναλυτική και τολμηρή προσέγγιση στα προβλήματα και αυτά είναι στοιχεία πολύ χρήσιμα για μια επίπονη και μακροχρόνια έρευνα. Είστε σχολαστικοί και λεπτολόγοι, πολλές φορές εγωκεντρικοί, μαθαίνετε εύκολα και έχετε κλίση στην επιστήμη και στο κριτικό δοκίμιο. Ενδιαφέρεστε για την υγεία και το διαιτολόγιο σας, πολύ πιθανόν να είστε χορτοφάγοι, αλλά η σχολαστικότητα σας πολλές φορές σας κάνει γκρινιάρηδες. Αν υπάρχει μέσα και ο Ήλιος και κάνουν σκληρή όψη με τον Δία, δημιουργεί έλλειψη μαγνησίου η οποία μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα με τον διαβήτη και ασθένειες του νωτιαίου μυελού. Αν κάνουν σκληρή όψη και με τον Κρόνο, δημιουργεί προβλήματα με το συκώτι. Αν υπάρχει μέσα και η Αφροδίτη και κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, τον Ουρανό ή τον Ποσειδώνα, εντερικές διαταραχές και διάρροια όταν είστε νευρικοί. Τα προβλήματα στο συκώτι και το πάγκρεας με υπογλυκαιμίες ή διαβήτη, βοηθάει η βιταμίνη Ε. Αν υπάρχει μέσα και ο Δίας, πιθανότητες δυσλειτουργίας του συκωτιού ή του παγκρέατος με υπογλυκαιμίες ή διαβήτη, οι οποίες μπορούν να βοηθηθούν με τον ψευδάργυρο. Αν υπάρχει μέσα και ο Ποσειδώνας πιθανά εντερικά προβλήματα και δυσλειτουργία του συκωτιού, η οποία δεν ανακαλύπτεται εύκολα. Επίσης ασθένειες του συκωτιού, όπως ίκτερος και ηπατίτιδα.


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Είστε άτομα ικανά να κρίνετε με λογική και να βλέπετε τα πράγματα και από τις δύο πλευρές, αλλά είστε αναποφάσιστοι και αναβλητικοί, γιατί σας λείπει η πρακτική σκέψη. Στην προκειμένη περίπτωση ένας καλλιεργημένος πνευματικά συνεργάτης, θα μπορούσε να σας υποκινήσει και να σας διώξει αυτή την αναποφασιστικότητα και αναβλητικότητα, κάτι το οποίο έχετε πραγματικά ανάγκη. Φυσικά όλα αυτά δεν αποκλείουν την πιθανότητα να είστε ένα άτομο με ισορροπημένη σκέψη αλλά και πολύ συμπαθητικό. Πολλές φορές όμως η αδύνατη θέληση σας διώχνει το τακτ. Πιθανόν να έχετε πόνους στην πλάτη χαμηλά, εξ αιτίας των νεφρών και αυτό μπορεί να βοηθηθεί με την βιταμίνη Α.


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Έχετε ένα οξύ μυαλό, ανεπτυγμένη διαίσθηση, εξαιρετική ικανότητα συγκέντρωσης της προσοχής σας, μεγάλη εξυπνάδα, αλλά και πιθανότητες σαρκασμού, δογματισμού, ζήλιας, μνησικακίας, καχυποψίας και μερικές φορές κάποια ψυχική σκληρότητα. Δυστυχώς για σας δημιουργεί γενικά την τάση προς τον υπόκοσμο, το έγκλημα και τις δυνάμεις του σκότους, ιδιαίτερα μάλιστα αν είστε και Σκορπιός. Είστε άτομα τα οποία έχουν την ικανότητα να λύνουν δύσκολα προβλήματα με πρακτικό τρόπο. Η εκλογή του σωστού τρόπου ενεργείας, αλλά και η εμμονή σας σε αυτόν, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σας στοιχεία. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες μολύνσεως της ουρήθρας και κυστίτιδα, τα οποία μπορούν να βοηθηθούν με την βιταμίνη Α. Αν υπάρχει μέσα ο Ήλιος ή η Αφροδίτη και κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα ή τον Πλούτωνα, δημιουργεί διαταραχές στον θυρεοειδή. Στις γυναίκες προβλήματα στις ωοθήκες, τα οποία βοηθάει η βιταμίνη Ε. Αν κάνουν σκληρή όψη με τον Άρη, δημιουργεί διαταραχές υπερθυρεοειδισμού. Αν υπάρχει μέσα ο Κρόνος πιθανότητες για ραχίτιδα ή οστεομαλακία, καθώς επίσης και δυσκοιλιότητα η οποία σχετίζεται άμεσα με το στρες.


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ (Σε αδυναμία)

Είστε ακούραστοι μελετητές, νοιώθοντας διαρκώς την ανάγκη να κουράζεστε πνευματικά. Έχετε ένα πλατύ μυαλό ικανό να συλλαμβάνει αμέσως μία κατάσταση. Τα έντονα χαρακτηριστικά σας είναι η ειλικρίνεια, το αίσθημα δικαιοσύνης και το ταλέντο που έχετε στο γράψιμο. Οι εκδηλώσεις σας αυτές θα είναι άτονες στα σχολικά σας χρόνια, αλλά και κάποια αστάθεια η οποία θα υπάρξει σε κάποια περίοδο στην ζωή σας θα είναι περαστική, γι αυτό δεν πρέπει να ανησυχείτε καθόλου. Η μόρφωση θα είναι πολύ επιθυμητή σε γενικές γραμμές. Πολύ πιθανόν οι συχνοί νευρικοί ερεθισμοί να σας δημιουργήσουν νευρίτιδα και ισχιαλγία.


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Σας κάνει άτομο ορθολογικό με σοβαρό μυαλό, ψυχρό και υπολογιστικό. Είστε φιλόδοξοι, υπομονετικοί, προσεκτικοί, με πρακτικό μυαλό και αν δεν καταπιέζεστε, θα αποβλέπετε πάντα σε ξεχωριστούς στόχους στην ζωή σας. Είστε μεθοδικοί και τυπικοί, ειδικά όταν πρόκειται για λήψη αποφάσεων. Πιθανόν να υπάρξει κάποια τραχύτητα, αλλά και κάποια τάση για ταπεινές μεθόδους. Μπορεί να έχετε έντονα την τάση προς την επιστήμη και τα μαθηματικά. Πολύ πιθανόν για βράβευση στο σχολείο. Έχετε ιδιαίτερες ικανότητες στην λογική και στην δυνατή μνήμη, χρειάζεται όμως προσοχή για να μην σας επηρεάσουν άλλοι παράγοντες και κλονίσουν τον σταθερό και αξιόπιστο χαρακτήρα που έχετε.


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Δημιουργεί κατανόηση, φίνο μυαλό, σωστή κρίση, πρωτοτυπία, λογική και συγκέντρωση, καθώς και μεγάλη παρατηρητικότητα. Κάνετε εύκολα γνωριμίες, αγαπάτε τις επιστήμες και την μεταφυσική. Είστε πολύ καλοί στα μαθηματικά, στις εφευρέσεις και στην πολιτική. Είστε άτομα κοινωνικά, με καλά χαρίσματα, καθώς επίσης διαβάζετε και σκέπτεστε πολύ. Ζητάτε την συντροφιά διανοουμένων και ηλικιωμένων ατόμων και είστε πολύ ανθρωπιστές. Αν κάνει σκληρή όψη με τον Κρόνο, τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα ή τον Πλούτωνα, πιθανές νευρικές διαταραχές, οι οποίες μπορούν να βοηθηθούν με φυσικό χαλκό. Αν υπάρχει μέσα και ο Ουρανός και κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο ή τον Πλούτωνα, πιθανά προβλήματα με την σπονδυλική στήλη, τα οποία βοηθάει η βιταμίνη Β-1 και το ασβέστιο.


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ (Σε πτώση)

Οι γνώσεις που θα αποκτήσετε θα είναι όχι τόσο από επιμέλεια όσο από διαίσθηση. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είστε μία κινητή εγκυκλοπαίδεια, μια και μαθαίνετε με ένα περίεργο τρόπο. Προσαρμόζεστε εύκολα, είστε άτομα εντυπωσιακά και ευφάνταστα. Έχετε γερό μνημονικό, ψυχικές ιδιότητες, όμως κινδυνεύετε λόγω υπερβολικής δεκτικότητας. Αγαπάτε τις διασκεδάσεις και τα θαλασσινά ταξίδια. Οι ικανότητες σας είναι πολλές, έχετε καλή κρίση, αλλά αλλάζετε επάγγελμα συχνά. Σας ενδιαφέρει η υγιεινή, είστε αναλυτικοί, διπλωματικοί, προσεκτικοί, δίκαιοι και επιδέξιοι. Αν υπάρχει μέσα και ο Δίας πιθανότητες δυσλειτουργίας του συκωτιού ή του παγκρέατος, με υπογλυκαιμίες ή διαβήτη, οι οποίες μπορούν να βοηθηθούν με ψευδάργυρο. Αν υπάρχει μέσα και ο Ποσειδώνας πιθανά εντερικά προβλήματα και δυσλειτουργία του συκωτιού, η οποία δεν ανακαλύπτεται εύκολα. Επίσης ασθένειες του συκωτιού όπως ίκτερος και ηπατίτιδα.


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού