Γενέθλιες θέσεις Άρη - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - astranik (Αστρολόγος Ερευνητής)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γενέθλιες θέσεις Άρη

Γενέθλιες Θέσεις

Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ 1 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση είναι μία ισχυρή και δυνατή επιρροή, γιατί μεγαλώνει τις καλές επιδράσεις του Άρη που επιδρά στον χαρακτήρα σας. Θα είστε ενεργητικοί, θετικοί, με αποφασιστικότητα και τόλμη. Είστε ριψοκίνδυνοι με μεγάλη αποφασιστικότητα και θάρρος, αλλά μερικές φορές θα ξεπερνάτε τις δυνατότητες σας και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, να παρουσιάζεστε με έλλειψη ψυχραιμίας και συγκράτησης. Επίσης ενώ θα έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίσετε τον κίνδυνο μόνοι σας, θα είστε επιθετικοί, χωρίς σύνεση, πράγμα το οποίο θα εμποδίζει την ικανότητα σας να λειτουργήσει σωστά. Θα είναι πολύ εύκολο να σας προσβάλλει κανείς, αλλά θα το ανταποδίδετε αμέσως προσβάλλοντας τους με αληθινά ή φανταστικά γεγονότα. Η απερισκεψία σας θα είναι η αιτία των πολλών ατυχιών σας, οι οποίες θα σας κάνουν να υποφέρετε. Η σταδιοδρομία σας θα είναι πολύ πετυχημένη αν ασχοληθείτε με το επάγγελμα του στρατιωτικού, του ναυτικού, του μηχανικού, του χειρούργου ή του αθλητή. Με δύσκολες όψεις επιθετικότητα, ανταγωνισμός, ροπή στα ατυχήματα, στα κτυπήματα, στα κοψίματα ή καψίματα και ιδιαίτερα στο κεφάλι. Αν οι δύσκολες όψεις γίνονται με τον Ουρανό, με τον Ποσειδώνα ή τον Πλούτωνα, μανιοκαταθλιπτικά συμπτώματα ή σχιζοφρένεια. Κίνδυνος για ατυχήματα και χειρουργικές επεμβάσεις.


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ 2 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση σας δίνει μεγάλη σταθερότητα και αποφασιστικότητα και όταν αποφασίσετε να δράσετε σε κάποιον τομέα, είναι σχεδόν αδύνατον να αλλάξετε. Δεν παραμερίζετε τον δρόμο σας, τον ακολουθείτε με επιμονή μέχρι το τέλος. Η υπομονή, η επιμονή και η δύναμη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας γνωρίσματα, όμως μπορεί να σας κάνουν να θυμώσετε και να σας πιάσει το πείσμα σας όταν σας προκαλέσουν. Οι ικανότητες σας αυτές σας κάνουν να πετυχαίνετε στην δουλειά σας και να κερδίζετε χρήματα. Υπάρχει όμως η πιθανότητα της απώλειας χρημάτων, εξ αιτίας των απρόσεκτων εξόδων σας, από λανθασμένη γενναιοδωρία ή παράτολμες κινήσει σε θέματα επιχειρήσεων, γι αυτό χρειάζεται αυτοσυγκράτηση. Ευνοεί τον γάμο αλλά ως ένα βαθμό, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της ζήλιας και της δυσαρμονίας. Θα κερδίσετε χρήματα μέσω κληρονομιάς, συνεταιρισμού ή γάμου. Επίσης θα συναντήσετε εχθρότητες, ανταγωνισμούς και αντιθέσεις από άλλους, κάτω από κακές επιρροές. Προσοχή στις ασθένειες του λαιμού, γιατί υπάρχει μία ευαισθησία στον λαιμό σας και μπορεί να σας απασχολεί συχνά. Αν κάνει καλές όψεις με Δία, με Αφροδίτη ή Ουρανό, τότε είναι δείκτης μίας πολύ καλής οικονομικής κατάστασης. Με δύσκολες όψεις εξάρτηση οικονομική εξ αιτίας κακής διαχείρισης, χάσιμο χρημάτων ή περιουσίας, πλεονεξία ή σπατάλη. Έλλειψη πληρότητας και ικανοποίησης μπορεί να συναντήσετε και στον αισθηματικό τομέα, εξ αιτίας της ανασφάλειας που θα έχετε.


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ 3 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δίνει δύναμη στην σκέψη σας παρά στις επιθυμίες σας, οι οποίες συνήθως θα είναι παθιασμένες. Θα έχετε ευστροφία, ταχύτητα στην σκέψη, ικανότητα στον λόγο, αλλά και η ομιλία σας θα είναι κατηγορηματική. Επίσης θα έχετε πρωτοτυπία και θάρρος στις σκέψεις σας, μαχητικότητα αλλά και θετικότητα. Θα έχετε την τάση της ειρωνείας, του πειράγματος, του σαρκασμού και της σάτιρας. Αν ασχοληθείτε με την συγγραφή, την ομιλία, την επιχειρηματολογία και την συζήτηση, θα έχετε μεγάλη επιτυχία γιατί διαθέτετε έντονο ταλέντο για όλα αυτά. Από την τάση όμως που έχετε να προσβάλλετε τους άλλους, όταν οι απόψεις σας είναι αντίθετες ή μέσω της απροκάλυπτης ομιλίας σας, από το γράψιμο σας, θα αποκτήσετε πολλούς εχθρούς. Επίσης θα σκορπάτε την ενέργεια σας κάνοντας πολλά πράγματα ταυτοχρόνως και αν θέλετε να κερδίσετε, πρέπει να συγκεντρώνεστε μόνο σε ένα πράγμα κάθε φορά. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος προσβολής των πνευμόνων σας. Επίσης θα υπάρξει κάποιος θάνατος ή απομάκρυνση κάποιου αδελφού σας, προβλήματα εξ αιτίας της αλληλογραφίας, των φιλολογικών ή εκπαιδευτικών ζητημάτων, καθώς και ατυχήματα η θάνατος κατά την διάρκεια ταξιδιού ή σε κάποια έξοδο σας. Επίσης θα έχετε μία έντονη τάση να διαχωρίζετε την θέση σας και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, από το στενό σας περιβάλλον, ενώ κάποιο υπολανθάνον κόμπλεξ κατωτερότητας, ίσως κάνει προβληματική την σχέση σας με τα αδέλφια σας. Τέλος πολλές φορές θα έχετε έλλειψη τακτ ακόμα και αν υπάρχουν καλές όψεις. Με δύσκολες όψεις πιθανά ατυχήματα λόγω βιασύνης ή απροσεξίας, κίνδυνος από ηλεκτρισμό ή μηχανήματα και δύσκολες σχέσεις με τα αδέλφια. Ιδιαίτερα ευαίσθητο νευρικό σύστημα.


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ 4 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση η ενεργητικότητα, η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός, στρέφονται σε ότι αφορά την τακτοποίηση των αναγκών της οικογένειας και του σπιτιού, αλλά τόσο η ανασφάλεια όσο και η έλλειψη ικανοποίησης που μπορεί να προέλθει από αυτές τις πλευρές, δημιουργεί συχνά μία τεταμένη ατμόσφαιρα. Επίσης μπορεί να γίνει πρόξενος υλικών ή συναισθηματικών στερήσεων κατά την διάρκεια της παιδικής ηλικίας, δημιουργώντας έτσι αργότερα, νευροφυτικές διαταραχές και ψυχοσωματικές αντιδράσεις, όπως είναι η ταχυπαλμία, η νεύρωση του στομάχου και διάφορα άλλα αλλεργικά φαινόμενα. Η τάση που θα έχετε να υπερεκτιμάτε την προσφορά σας στην οικογένεια και η επίδειξη των ικανοτήτων σας στην διαχείριση και διοίκηση, θα δημιουργούν μία βαριά ατμόσφαιρα. Επίσης είναι πιθανόν να έχετε κάποια ανυπακοή στις αρχές και τις παραδόσεις και σε κάθε αξία που θεωρείτε κατεστημένη. Μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα με το πολιτικό καθεστώς, που θα επικρατεί στην χώρα σας. Παρ’ όλα αυτά δεν αποκλείεται να αποκτήσετε ακίνητα και περιουσιακά στοιχεία. Με δύσκολες όψεις οικογενειακά προβλήματα, χωρισμός ή απώλεια των γονέων σε τρυφερή ηλικία, αλλά και κίνδυνος ατυχημάτων μέσα στο σπίτι σε ότι αφορά τους γονείς. Προσβολή του Άρη δημιουργεί τις πιθανότητες ενός Θανάτου από Τραύματα από Σίδερα, από Ατσάλι, από Κοψίματα, από Εκρήξεις, από Καψίματα Δυνατών Οξέων και από Χειρουργικά Τραύματα.


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ 5 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δίνει μεγάλη ζωτικότητα αλλά χωρίς συνοχή. Είναι τονισμένα, ο δυναμισμός, η δημιουργικότητα και η επιχειρηματικότητα, κάνοντας φιλόδοξους και ριψοκίνδυνους, στην προσπάθεια σας να πραγματοποιήσετε τους σκοπούς σας. Θα αγαπάτε την απόλαυση και την περιπέτεια κάθε μορφής. Ο έρωτας θα είναι η πιο ενστικτώδης μορφή για ότι αφορά την επιβεβαίωση, γι’ αυτό θα υπάρχει η προδιάθεση για πολλές και δυνατές ερωτικές περιπέτειες. Θα έχετε μεγάλες ικανότητες για ότι αφορά τα σπορ και μάλιστα τα πιο δυνατά, όπως πυγμαχία, πάλη, τρέξιμο, καράτε, αγώνες αυτοκινήτου και ειδικά όταν γίνονται καλές όψεις με τον Ερμή. Επίσης πιθανά προβλήματα με τα παιδιά (ανήσυχα ή νευρικά) και για τις γυναίκες φλεγμονές ή περιπλοκές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γέννας. Οι πιθανότητες που υπάρχουν ώστε να προσβληθεί είτε η καρδιά σας είτε η μέση σας, δεν κρύβει σοβαρούς κινδύνους, γιατί ο Άρης είναι πολύ ισχυρός εδώ. Με δύσκολες όψεις μειωμένη ζωτικότητα ή ψυχολογική δυσλειτουργία, προβλήματα στο σεξ, αλλά και στα παιδιά. Για τις γυναίκες πιθανές επιπλοκές στην εγκυμοσύνη. Και για τα δύο φύλα προδιάθεση για φλεγμονές και μολύνσεις και ειδικά όταν κάνει δύσκολες όψεις με τον Ποσειδώνα ή τον Πλούτωνα. Επίσης ανάγκη για επιβεβαίωση μέσα από εναλλασσόμενες ερωτικές σχέσεις. Πιθανή στειρότητα (έλλειψη παιδιών) και ειδικότερα όταν ο 5ος οίκος βρίσκεται σε άγονο Ζώδιο (Κριό, Λέοντα, Αιγόκερω).


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ 6 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση σας κάνει πρακτικούς, ενεργητικούς και ικανούς σαν εργάτες, αλλά η επιτυχία σας θα είναι μεγαλύτερη αν εργάζεστε για λογαριασμό άλλου ή κάτω από έναν ανώτερο, παρά να είστε ανεξάρτητοι. Είστε φιλόδοξοι αλλά η τύχη σας θα είναι καλύτερη, σαν υπάλληλοι, διοικητές ή πράκτορες, παρά σαν κύριοι ή επικεφαλείς. Θα είστε πολύ προσεκτικοί με αυτοσυγκράτηση και αυτό θα σας κάνει ικανούς, ώστε να σχεδιάσετε και να εκφράσετε πονηριά και διπλωματία αλλά και μία εφευρετική ικανότητα. Υπάρχει ο κίνδυνος να υποφέρετε εξ αιτίας υπαλλήλων ή υφισταμένων, από εχθρότητα, προδοσία ή ατιμία, καθώς και από φίλους που δεν είναι ειλικρινείς. Αν ασχοληθείτε με επιστημονικό έργο, με διανοητικές ή φιλολογικές αναζητήσεις η επιτυχία σας θα είναι σίγουρη. Θα μπορείτε με ευκολία να εκτελέσετε ένα έργο που σχεδιάστηκε ή σας προτάθηκε από άλλους. Έχετε την ικανότητα να είστε λεπτομερείς και ακριβείς στο οποιοδήποτε εργασιακό θέμα. Υπάρχουν πιθανότητες διαταραχής στο συκώτι, στα έντερα και στην πέψη. Με δύσκολες όψεις προδιάθεση για φλεγμονές, μολύνσεις και νευρικές ή σπαστικές ανωμαλίες στα έντερα. Επίσης είναι πολύ πιθανόν ο 6ος οίκος που βρίσκεται ο Άρης να μας δείξει το σημείο του σώματος, το οποίο μπορεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση σας κάνει έντονα ελκυστικούς στους άλλους, ένθερμους εραστές ή φίλους, αλλά με μία συνεχόμενη τάση για διαφωνίες και εντάσεις στις σχέσεις σας μαζί τους. Ο σύντροφος του γάμου ή της επιχείρησης, συνήθως είναι μητρικού τύπου, θετικός, δραστήριος και ίσως κυρίαρχος. Η έλλειψη ισορροπίας στην σχέση σας όμως είτε είναι αισθηματική είτε σχέση συνεργασίας, ξεκινάει από την στιγμή που ρίχνετε όλο το βάρος σας στην ίδια την σχέση, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία ατμόσφαιρα καταπιεστική και ανταγωνιστική. Συνήθως έλκεστε από δυναμικά άτομα, με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνεται πιο εκρηκτική. Τα θέματα που κυβερνάει το ζώδιο που είναι στον 7ο οίκο, πραγματοποιούνται πολύ πιο γρήγορα αλλά παράλληλα δημιουργεί και τις πιθανότητες για έναν γρήγορο και σε νεαρή ηλικία γάμο, με αποτέλεσμα και την διάλυση του. Πρέπει να είστε προσεκτικοί κάθε φορά που θα πρέπει να πάτε σε κάποιο νοσοκομείο ή κλινική, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να υποφέρετε από παραλείψεις και πράξεις άλλων. Επίσης υπάρχει ο κίνδυνος να προσβληθούν οι βουβώνες και τα νεφρά σας. Με δύσκολες όψεις δικαστικές διαμάχες, διαζύγιο, ζήλια και εύκολο σπάσιμο συμφωνιών.


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ 8 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση σας κάνει θετικούς, σταθερούς, με ισχυρή θέληση και φιλοδοξία. Το μυαλό σας προσκολλάται σε κάθε θέμα που σας τραβάει ή σε κάθε ιδέα που σας αρέσει, δίνοντας προσωρινά όλη την ζωή σας στην επιδίωξη αυτής της απόκτησης. Είστε άτομα που μπορεί να αφοσιωθείτε σε κάποιον άλλον ή σε μία υπόθεση, κάνοντας μεγάλες θυσίες. Θα σας παρασύρουν μεν οι ικανοποιήσεις, τα αισθήματα και οι διαθέσεις, αλλά θα μπορείτε και ταυτόχρονα να είστε αρκετά σταθεροί, άκαμπτοι και αμετάβλητοι. Η πρακτική και εκτελεστική σας ικανότητα είναι μεγάλη και όταν θέλετε μπορείτε να εργαστείτε σκληρά. Αν ακολουθήσετε ένα από τα επαγγέλματα του στρατιωτικού, του χειρούργου, του χημικού ή του μηχανικού θα έχετε επιτυχία. Οι ζωτικές σας ενέργειες είναι μεγάλες, αλλά υπάρχει η τάση για ατυχήματα, πυρετό και μολυσματικές ασθένειες. Το αίσθημα της αξιοπρέπειας και της περηφάνιας σας είναι μεγάλο, αλλά έχετε την τάση να προσβάλλετε τους ανθρώπους, αλλά και να προσβάλλεστε από αυτούς. Έτσι δημιουργείτε εχθρότητες, ζήλιες και αντιθέσεις και αυτό σας κάνει να υποφέρετε. Μεγάλες πιθανότητες να κερδίσετε χρήματα από γάμο, συνεταιρισμό, κληρονομιά ή συνεργασία με άλλους, έχοντας πάντα την τάση της υπερβολής. Με δύσκολες όψεις τραυματικές, ψυχικές εμπειρίες, αλλά και σεξουαλικά προβλήματα. Προδιάθεση για ελαττωματική λειτουργία στο ουροποιητικό σύστημα, αιμορροΐδες και ατυχήματα. Ο Άρης σε αυτόν τον οίκο δείχνει επίσης πιθανότητες χωρισμού ή χηρείας. Επίσης ο θάνατος μπορεί να είναι βίαιος ή ξαφνικός όταν υπάρχουν δύσκολες όψεις με Κρόνο, Ουρανό ή Πλούτωνα. Προσβολή του Άρη δημιουργεί τις πιθανότητες ενός Θανάτου από Τραύματα από Σίδερα, από Ατσάλι, από Κοψίματα, από Εκρήξεις, από Καψίματα Δυνατών Οξέων και από Χειρουργικά Τραύματα.


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ 9 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση σας δίνει ενέργεια και μπορεί να εκφραστεί τόσο νοητικά όσο και συναισθηματικά, παίρνοντας την μορφή παρόρμησης, ζήλου και ενθουσιασμού. Όλα αυτά θα σας παρασύρουν πολλές φορές για να ακολουθήσετε κάποια επιθυμία ή ιδέα σας, φτάνοντας έτσι πολύ μακριά ακόμα και σε υπερβολικές ακρότητες κατά την επιδίωξη του σκοπού σας. Γι' αυτό χρειάζεται σύνεση, μετριοπάθεια και συγκράτηση. Θα έχετε το θάρρος να λέτε τις ιδέες και απόψεις σας, οι οποίες δεν θα είναι πάντα ίδιες με τους άλλους, έχοντας την τάση να ακολουθείτε τον δικό σας δρόμο αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Σχετικά με την θρησκεία θα είστε ανορθόδοξοι και ίσως υπερβολικά δραστήριοι, αφοσιωμένοι και μαχητικοί στην συμπεριφορά σας. Ευνοούνται τα ταξίδια στο εξωτερικό τα οποία θα έχουν κερδοσκοπικό χαρακτήρα, εκπαιδευτικό ή μετεκπαιδευτικό. Γενικά δείχνει περιπλάνηση, μποέμικη ζωή, κίνηση και αθλητισμό. Στην οποιαδήποτε περίπτωση δεν θα λείψουν κάποια απρόοπτα και όχι ευχάριστα συμβάντα κατά την διάρκεια ταξιδιών και τις δοσοληψίες με τους ξένους και το εξωτερικό. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα μίας δίκης με διαμάχες, αλλά και διαφωνίες με τα αδέλφια σας και πιθανός χωρισμός από αυτά. Με δύσκολες όψεις κίνδυνος κατά την διάρκεια ταξιδιών, ιδεολογικές ή νομικές μάχες, καθώς και προβλήματα στα πόδια.


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ 10 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση σας δίνει φιλοδοξία, αποφασιστικότητα και ικανότητα να βρείτε τον δρόμο σας στον κόσμο, χαράζοντας έτσι την καριέρα σας. Έχετε μεγάλη πρακτική και εκτελεστική ικανότητα, έχοντας σαν αποτέλεσμα να μπορείτε να εργαστείτε σκληρά και στο τέλος να καταφέρνετε πολλά. Θα υπάρξει μέσα σας το αίσθημα της αυθεντίας κάνοντας σας έτσι να μπορείτε να ελέγχετε και να κατευθύνετε άλλους, καθώς και να είστε κατάλληλοι για μία υπεύθυνη θέση. Όλα αυτά μπορεί να σας ανεβάσουν στον κόσμο και να σας χαρίσουν κάποια διάκριση ή κυριαρχία πάνω στους άλλους, έστω και με περιορισμένο τρόπο. Επίσης υπάρχει η τάση να σας απομονώνει από τους άλλους, κάνοντας τους να σας φοβούνται ή να σας σέβονται, παρά να σας αγαπούν. Θα έχετε μία πολύ πετυχημένη καριέρα αν ακολουθούσατε το επάγγελμα του στρατιωτικού, του ναυτικού, του χειρούργου, του χημικού ή του μηχανικού. Επίσης έχετε την ικανότητα για μία κυβερνητική θέση, κρατική ή δημοτική αρχή. Είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσετε την εχθρότητα, την επίκριση και τον ανταγωνισμό ειδικά από ανωτέρους ή δημόσια πρόσωπα. Είναι δυσμενής θέση για τον άντρα πατέρα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος του χωρισμού, της διαφωνίας και της απώλειας σε γενικές γραμμές. Επίσης θα υπάρχει η τάση για ρευματικές ή σχετικές παθήσεις. Με δύσκολες όψεις γρήγορη επιτυχία αλλά με αμφίβολη διάρκεια, ιδιοτέλεια, ματαιότητα, βία, σκληρότητα και σκανδαλώδη ερωτική ζωή.


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ 11 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση σας δίνει πνεύμα ευκίνητο και σταθερό, γρήγορο στην δράση αλλά θα είστε άκαμπτοι και με κάποια τάση στην φιλονικία. Θα υπάρχει μεγάλη νευρική δύναμη και ικανότητα για εργασία, αλλά και αρκετές παρορμήσεις που είναι πολύ πιθανόν να δρουν κάπως λαθεμένα. Θα είστε βιαστικοί και κατηγορηματικοί στην ομιλία και στην δράση, αλλά μερικές φορές θα είστε και λίγο κοφτοί και απότομοι. Επίσης θα είστε αφοσιωμένοι στους φίλους ή στις υποθέσεις που εκτιμάτε και έτσι θα κερδίζετε από αυτούς ικανοποίηση, ευεργεσία και επιτυχία στην ζωή. Αν υπάρχουν όμως κακές επιδράσεις, θα υποφέρετε πολύ από τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Μπορεί να τους χάσετε εξ αιτίας θανάτου ή χωρισμού ή και να αποξενωθείτε εξ αιτίας διαφορετικών απόψεων. Επίσης υπάρχει ο κίνδυνος από υποτιθέμενους φίλους, οι οποίοι δεν θα είναι ειλικρινείς και από διαφωνίες μαζί τους. Υπάρχει η πιθανότητα κάποιας κατάπτωσης εξ αιτίας της υπερκόπωσης. Έχετε ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την ερωτική σας διάθεση και δεν θα σας λείπουν ποτέ οι ερωτικές σας περιπέτειες, οι οποίες τις περισσότερες φορές θα είναι παραπάνω από μία. Με δύσκολες όψεις φίλοι επιζήμιοι ή και επικίνδυνοι, σχέδια ριψοκίνδυνα που οδηγούν σε διαψεύσεις.


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ 12 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση εκφράζει την αναγκαιότητα να πολεμήσετε όχι μόνο ενάντια στις εξωτερικές δοκιμασίες οι οποίες θα προέρχονται από κρυφούς εχθρούς και αντιπάλους, αλλά θα πρέπει να καθησυχάσετε και τις δικές σας φοβίες και ανασφάλειες, οι οποίες θα σας ταλαιπωρούν συνεχώς. Η ενδεχόμενη δειλία και εσωστρέφεια μπορεί να σας οδηγήσουν σε πράξεις μη καθαρές, γι αυτό θα πρέπει να φροντίσετε ώστε να εκφράζετε θετικά και δημιουργικά τις δυνατότητες σας. Το άγχος μπορεί να σας δημιουργήσει τον φόβο, ότι δεν θα τα καταφέρετε να σταθείτε στο ύψος των καταστάσεων και αυτό, να σας δημιουργήσει πιθανές κρίσεις νεύρων ή διάφορες ψυχοσωματικές καταστάσεις. Θα έχετε αυξημένη παρατηρητικότητα και θα είστε πολύ ικανοί για έρευνες. Επίσης μπορείτε να γίνετε ψυχολόγοι, ντετέκτιβ, εσωτεριστές, αστυνομικοί ή κατάσκοποι. Με δύσκολες όψεις ψυχικές διαταραχές, καταστροφικές ή αυτοκαταστροφικές τάσεις, αυταρχικότητα, προδοσία, φανατισμός. Επίσης μπορεί να υπάρξει απομόνωση ψυχική αλλά και φυσική σε νοσοκομείο ή φυλακή. Προβλήματα στο σεξ.Ο ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ (Σε κυριαρχία)

Σας χαρίζει δύναμη, θετικότητα, μεγάλη αυτοπεποίθηση, μαχητικότητα. δραστηριότητα, πρωτοτυπία, αλλά και τεχνική ικανότητα. Ενθουσιώδεις, ιδεαλιστές, με μεγάλη ειλικρίνεια και ανεξάρτητοι. Πολλές φορές όμως ενεργείτε βιαστικά και χωρίς σκέψη. Σας αρέσουν οι διασκεδάσεις, τα σπορ και οι περιπέτειες. Σας απωθεί και αντιπαθείτε κάθε είδους περιορισμό ή δεσμό, γιατί προτιμάτε την ελευθερία. Προχωράτε ακάθεκτοι στις υποθέσεις σας, έστω και αν οι άλλοι σας αποθαρρύνουν. Η ζωτικότητα σας είναι μεγάλη αλλά συχνά θα κινδυνεύετε από φωτιά, εγχειρήσεις, πυρετούς, ατυχήματα και τραύματα, αν δεν είστε προσεκτικοί. Αν βρίσκεται στον 6ο οίκο μπορεί να σας δημιουργηθούν παθήσεις στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στα μάτια, αφήνοντας σας συχνά σημάδια από τραύματα. Αν είναι στον 1ο οίκο σας κάνει να έχετε ένα βίαιο χαρακτήρα. Επίσης η έλλειψη βιταμίνης Α, μπορεί να σας δημιουργήσει φλεγμονή στα νεφρά. Αν υπάρχει μέσα και ο Ποσειδώνας και κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, φλεγμονή των νεφρών, η οποία μπορεί να μην διαγνωστεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ειδικά στις γυναίκες. Χρόνιες μολύνσεις των νεφρών ή της κύστης οι οποίες θεραπεύονται αργά. Μυστήριες ασθένειες που υπάρχουν στον εγκέφαλο, οι οποίες πιθανόν να σας δημιουργούν συχνά, μία άστατη συμπεριφορά.


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Είστε έξυπνα και φιλόδοξα άτομα με μεγάλες ικανότητες προβλέψεων. Επίσης έχετε την ικανότητα να διευθύνετε και να διοργανώνετε, φέρνοντας σε πέρας όλα τα σχέδια σας. Αψηφάτε τα εμπόδια και εργάζεστε με επιμονή όταν έχετε συμφέρον, επιτυγχάνοντας έτσι τον στόχο σας με διπλωματία, με τακτ και αυτοπεποίθηση. Κερδίζετε αλλά και ξοδεύετε με μεγάλη ευκολία χρήματα. Όταν όμως βρίσκεται στον 1ο σας οίκο, σας κάνει βίαιους, ευερέθιστους, απαιτητικούς, με αποτέλεσμα όταν θυμώνετε να γίνεστε ταύροι που λένε. Προσοχή σε θέματα ιδιοκτησίας γιατί μπορεί να υπάρξει κίνδυνος από ισχυρούς αντιπάλους, εξ αιτίας δικαστικών προβλημάτων. Πιθανότητες ενός δυσμενούς γάμου και σκανδάλων. Στενοχώριες από το αντίθετο φύλο γενικά. Αν υπάρχει μέσα και ο Κρόνος ή ο Ουρανός, πιθανή δυσλειτουργία του θυρεοειδούς. Αν υπάρχει μέσα ο Δίας, πιθανότητες υπερλειτουργίας θυρεοειδούς και δημιουργίας όγκου.


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Έχετε μία οξεία αντίληψη, μαχητικό πνεύμα, τα λόγια σας είναι στράτα και έχετε την επιθυμία για μόρφωση και δραστηριότητα. Αγαπάτε το διάβασμα, τα ταξίδια, τις επιστήμες και γράφετε και μιλάτε ωραία. Επίσης το μυαλό σας είναι μηχανικό και εφευρετικό, έχοντας σαν αποτέλεσμα να είστε πρακτικοί, άξιοι και ικανοί να βγάζετε σωστά συμπεράσματα. Αν βρίσκεται στον 1ο οίκο, σας κάνει δυσάρεστους, κακότροπους, ειρωνικούς και αποδοκιμαστικούς. Αν έχετε προβλήματα με τους γείτονες, τους συγγενείς και με άτομα κατώτερα από εσάς. Επίσης πιθανές διαφωνίες με τα αδέλφια, καθώς επίσης πόνους στους πνεύμονες, βλάβες στα χέρια, στα μπράτσα, στους ώμους και στο στέρνο. Επίσης πιθανότητες ερωτικών σχέσεων με συγγενικό σας άτομο, διπλές ερωτικές σχέσεις, καθώς επίσης και δύο γάμους.


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ (Σε πτώση)

Είστε άτομα θαρραλέα, άφοβα, φιλόδοξα, εργατικά, αλλά με ξαφνικούς θυμούς. Αν σας προσβάλλουν μπορεί να κρατήσετε κακία για πολύ καιρό. Αγαπάτε την πολυτέλεια και τις ηδονές, είστε πρωτοπόροι, ανεξάρτητοι και ανυπόταχτοι, καθώς επίσης κατάλληλη για γιατροί και χειρούργοι. Θα υπάρξουν κέρδη από επιχειρήσεις, από ταξίδια, από κοινωνικά ιδρύματα, καθώς επίσης και από ατομική προσπάθεια. Σας αρέσει το σπιτικό, η ψυχολογία και η μεταφυσική. Πιθανότητες παθήσεων στο στομάχι και στα μάτια. Ατυχήματα στο σπίτι από φωτιά και από κλοπή, καθώς και κίνδυνοι από νερό. Αν υπάρχει μέσα και η Σελήνη, πιθανότητες για έλκος στομάχου ή φλεγμονή της χοληδόχου κύστης, η οποία μπορεί να βοηθηθεί με βιταμίνη F, A και λεκιθίνη. Επίσης η τάση για μεγαλοβλαστική αναιμία η οποία προσβάλλει τον νωτιαίο μυελό. Επίσης έλκη στομάχου αν δεν εκφράζετε τα συναισθήματα σας και τα κρατάτε μέσα σας.


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Είστε τολμηροί, ανεξάρτητοι, έντιμοι, πολύ ευσυνείδητοι, αλλά και πολύ αφελείς. Έχετε την ικανότητα να αποκτήσετε υπεύθυνες και διευθύνουσες θέσεις. Επίσης θα έχετε επιτυχία και καλή τύχη από δουλειές του δημοσίου, από επενδύσεις, από χρηματιστήριο και στις βιομηχανίες. Είστε κοινωνικοί και θερμοί στον έρωτα και δημιουργείτε πολλές φιλίες, αλλά συχνά βιαστικοί και ορμητικοί σε ότι έχει σχέση με τις ερωτικές σας υποθέσεις. Μερικές φορές γίνεστε επίμονοι, δεσποτικοί, αλλά και επιθετικοί προκαλώντας έτσι την εχθρότητα. Παράλληλα όμως είστε και μεγαλόψυχοι. Γενναιόδωροι, λογικοί, ενθουσιώδεις, δίκαιοι, αποφασιστικοί και δεν κρατάτε κακία. Αγαπάτε τα δύσκολα σπορ, τις παράτολμες επιχειρήσεις και τις επικίνδυνες δουλειές. Έχετε κάποια τάση και ταλέντο για εφευρέσεις και μουσική. Θα υπάρξουν οικονομικά κέρδη σε προχωρημένη ηλικία. έχετε αυξημένη μυϊκή δύναμη και ζωτικότητα, αλλά κινδυνεύετε από πυρετούς και από ατυχήματα. Αν υπάρχει μέσα και ο Κρόνος, προβλήματα με την κυκλοφορία του αίματος και του καρδιαγγειακού συστήματος, τα οποία μπορούν να βοηθηθούν με βιταμίνη C, E, και F. Αίσθημα παλμών με ξαφνική πίεση ή υπόταση. Φλεγμονή ή μόλυνση στους καρδιακούς μυς.


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Είστε πρωτοπόροι και ικανοί σε τολμηρές επιστημονικές επιδιώξεις και συνήθως έχετε επιτυχία, αλλά καταβάλλετε έντονες προσπάθειες επειδή συνεχώς συναντάτε εμπόδια. Θα έχετε κέρδη από κοινό εμπόριο ντόπιων και ξένων ειδών, είστε εργατικοί, δουλεύετε ήσυχα, πνευματικά είστε πολύ δραστήριοι, έξυπνοι αλλά και φιλοχρήματοι. Θα έχετε σχέσεις με την ιατρική, την χειρουργική, την χημεία, την φαρμακευτική, την υγιεινή και την θεραπευτική. Αντιστέκεστε στην αρρώστια γενικά και προσέχετε την υγεία και την διατροφή σας. Όμως έχετε ευαισθησία στο νευρικό σας σύστημα. Θα υπάρξουν πολλοί δεσμοί, καθώς και γάμοι με κατωτέρους. Θάνατοι ή χωρισμοί με φίλους από καυγάδες η παρεξήγηση. Επίσης υπάρχει κίνδυνος από υπερκόπωση, από ατυχήματα, καθώς και προβλήματα από εργατικές δυσκολίες και απεργίες. Αν υπάρχει μέσα και η Σελήνη, πιθανότητες για έλκος δωδεκαδάκτυλου, λόγω των άστατων αισθημάτων σας και αντίδραση στο στρες. Πιθανά προβλήματα με το έντερο, φλεγμονή ή διάρροια, που μπορεί να βοηθηθούν με την βιταμίνη F.


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ (Σε αδυναμία)

Έχετε ανεπτυγμένη αντίληψη, παρατηρητικότητα, είστε ραφιναρισμένοι, ιδεαλιστές, διαισθητικοί, αλλά και υπολογιστικοί. Η μεγάλη δραστηριότητα που έχετε συχνά σας ανεβάζει σε διοικητικές θέσεις. Σας αρέσει η επιστήμη αλλά και οι εκλεκτές ασχολίες. Είστε ικανοί για δικηγόροι, μηχανικοί και χειρούργοι και οι φιλίες σας θα είναι με εξέχοντα άτομα. Θα υπάρξουν ανταγωνισμοί στην δουλειά σας, αλλά πάντα στο τέλος θα είστε οι νικητές ακόμα και από αντιζηλίες, την εχθρότητα και την κριτική. Θα υπάρξουν λύπες από συγγενικούς θανάτους. Υπάρχει η τάση για αγάπη φλογερή γεμάτη πάθος, σας έλκει το αντίθετο φύλο αλλά και σας επηρεάζει. Συνήθως παντρεύεστε νέοι και έχετε προβλήματα με τον σύντροφο του γάμου. Επίσης η έλλειψη βιταμίνης Α μπορεί να δημιουργήσει φλεγμονή στα νεφρά. Αν υπάρχει μέσα και ο Ποσειδώνας και κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, φλεγμονή των νεφρών που μπορεί να μην διαγνωστεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ειδικά στις γυναίκες. Χρόνιες μολύνσεις των νεφρών ή της κύστης που θεραπεύονται αργά. Μυστήριες ασθένειες που υπάρχουν στον εγκέφαλο, οι οποίες πολύ πιθανόν να δημιουργούν συχνά μία άστατη συμπεριφορά.


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ (Σε κυριαρχία)

Είστε πρακτικά άτομα με ικανότητα για σκληρή δουλειά και μάλιστα με επιτυχία μέσα από την οργανωτικότητα και την εφευρετικότητα που διαθέτετε. Σταθεροί, θετικοί, αποφασιστικοί και επίμονοι, αλλά φαινομενικά ψυχροί σε ότι αφορά τους άλλους. Είστε κατά κάποιο τρόπο εγωιστές, απότομοι, εκδικητικοί και εμπαθείς, όμως παράλληλα με οξύ και διπλωματικό μυαλό, κατάλληλοι για διοίκηση ή μυστικές αποστολές. Είστε κατάλληλοι για χειρούργοι, χημικοί ή για δουλειές που έχουν σχέση με υγρά και εργαλεία. Ο στόχος σας είναι να φέρνετε πάντα θετικά αποτελέσματα. Υπάρχει η κλίση για τολμηρές επιχειρήσεις με κίνδυνο ατυχημάτων ή βίαιου θανάτου. Πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με το μυστήριο και με τυχόν ψυχικές έρευνες. Θα υπάρξουν κέρδη από την πλευρά του γάμου, καθώς και ρομαντικά φλερτ και μακρινά ταξίδια. Αν υπάρχει μέσα και ο Δίας πιθανόν μεγένθυση του προστάτη, την οποία μπορεί να βοηθήσει η βιταμίνη F. Αν υπάρχει μέσα και ο Κρόνος πιθανή δυσλειτουργία του θυρεοειδούς.


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Είστε ελεύθεροι, γενναιόδωροι, ειλικρινείς, ενθουσιώδεις, φιλόδοξοι και αυθόρμητοι, συνήθως καλόγνωμοι, με πρωτότυπη και ανεξάντλητη σκέψη, ηθικά γενναίοι, τολμηροί, αψηφώντας την γνώμη των άλλων. Επειδή είστε θετικοί στις ιδέες σας συχνά διαφωνείτε με το κατεστημένο. Αγαπάτε τα ταξίδια και τις περιπέτειες και είστε διαισθητικοί. Έχετε ικανότητες στο να ασχοληθείτε σαν μηχανικοί με πρόβλεψη και εφευρετικότητα. Επίσης είστε κατάλληλοι για δικηγόροι, για χειρούργοι, ιεραπόστολοι και εξερευνητές. Αγαπάτε τις υπαίθριες διασκεδάσεις και τον αθλητισμό. Θα υπάρξουν κέρδη από τον γάμο, από συνεταίρους ή από κληρονομιά. Επίσης είναι πολύ πιθανόν να κάνετε δύο γάμους, καθώς και να έχετε κακή υγεία στην νεαρή σας ηλικία.


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (Σε έξαρση)

Σας χαρίζει θάρρος, αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Είστε άτομα γενναία, τολμηρά, με κάποια τάση για περιπέτεια και ηρωισμό. Αδιαφορώντας για τον κίνδυνο μπορεί να πάθετε κάποια ατυχήματα και μάλιστα ο κίνδυνος αυτός θα αφορά τα κάτω άκρα. Αγαπάτε την κοινωνική ζωή και κατακτάτε ανώτερες θέσεις και φίλους. Ίσως να μαθαίνετε δύσκολα αλλά δεν ξεχνάτε. Η διαίσθηση σας πολλές φορές σας βοηθάει, με αποτέλεσμα να βγαίνετε κερδισμένοι και πολλές φορές ριψοκινδυνεύετε θέλοντας να πετύχετε. Είστε καλοί σαν πωλητές ή κτηματομεσίτες και σε κάποια περίοδο της ζωής σας, θα αποκτήσετε φήμη στην δουλειά σας. Θα υπάρξει μεγάλη αλλαγή από τον γάμο, ο οποίος πολύ πιθανόν να σας φέρει κοινωνική άνοδο. Αν υπάρχει μέσα και η Σελήνη πιθανότητες για έλκος στομάχου ή φλεγμονή της χοληδόχου κύστης, τα οποία μπορούν να βοηθηθούν με την βιταμίνη F, Α και λεκιθίνη. Φλεγμονές στα γόνατα.


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Είστε ζωηροί συζητητές φτάνοντας μάλιστα σε γρήγορα συμπεράσματα, έχετε μία λογική που συνήθως βασίζεται σε απρόβλεπτα επιχειρήματα. Συνήθως δείχνει άτομα διανοούμενα, με μεγάλη ευστροφία, αυθόρμητα, επιστημονικά, αλλά απότομα και επίμονα. Είστε φιλάνθρωποι, αγαπάτε την λογοτεχνία, την φιλοσοφία, τον αποκρυφισμό και γενικά την επιστήμη. Οι ιδέες σας είναι έμμονες και δεν αλλάζετε εύκολα απόψεις, μπορεί όμως να αλλάξετε ξαφνικά και ριζικά. Είστε πρωτοπόροι, αγαπάτε τις μηχανές, τον ηλεκτρισμό και την αεροπορία. Είστε άτομα κατάλληλα για ιατρική, για χειρουργική και γενικά για νοσοκομεία και κοινωνική πρόνοια. Όλα αυτά θα σας φέρουν κέρδη αν ασχοληθείτε με αυτά. Αποκτάτε πολλούς φίλους με την αξία σας, έχετε λεπτά γούστα και ειλικρίνεια. Αν βρίσκεται σε κακή θέση δείχνει πιθανότητες θανάτου ή μαλώματος με κάποιον φίλο, καθώς επίσης και πρόωρο θάνατο ή χωρισμό ενός από τους γονείς. Αν υπάρχει μέσα και ο Κρόνος προβλήματα με την κυκλοφορία του αίματος και του καρδιαγγειακού συστήματος, τα οποία μπορούν να βοηθηθούν με την βιταμίνη C, E και F.


Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Είστε γενναιόδωροι ωστόσο όμως θέλετε να πλουτίσετε. Επίσης είστε κάπως δειλοί, επιφυλακτικοί, συμπαθητικοί, δεκτικοί, ευαίσθητοι, εκτός και αν θυμώσετε. Μερικές φορές είστε αποτραβηγμένοι, σκυθρωποί, μελαγχολικοί, αδρανείς, ευμετάβλητοι και αναποφάσιστοι, ενώ άλλες φορές πετυχαίνετε πολλά με την ησυχία σας. Σας αρέσει και λαχταράτε την δημοσιότητα, αλλά σπάνια την κερδίζετε. Κάνετε προσπάθειες για να αποφύγετε τις συγκρούσεις και να υπερνικήσετε τις ατυχίες σας. Τα καταφέρνετε στις κοινές απασχολήσεις και έχετε ικανότητες σαν ντέντεκτιβ, επιθεωρητές, ψαράδες, δεσμοφύλακες, νοσοκόμοι, ναυτικοί, μηχανικοί, ξενοδόχοι. Θα υπάρξουν απογοητεύσεις στον έρωτα, διπλοί δεσμοί και καθυστέρηση στον γάμο. Επίσης θα υπάρξουν προβλήματα στα πόδια. Αν υπάρχει μέσα και η Σελήνη πιθανότητες για έλκος δωδεκαδάκτυλου, λόγω των άστατων αισθημάτων σας και αντίδραση στο στρες.
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού