Γενέθλιες θέσεις Λίλιθ (Μαύρη Σελήνη) - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - astranik (Αστρολόγος Ερευνητής)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γενέθλιες θέσεις Λίλιθ (Μαύρη Σελήνη)

Γενέθλιες Θέσεις

Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ


Η Λίλιθ στον 1ο οίκο

Σας αφήνει να παλέψετε πάντα αυθόρμητα και να πάρετε πρωτοβουλίες για τον φιλελευθερισμό και τη δικαιοσύνη. Έχετε την ευστροφία και την καθαρότητα της ενέργειας στις σχέσεις, στις συνεργασίες και στα κοινώς αναφερόμενα ενδιαφέροντα. Με τις σεξουαλικές περιπέτειες αντιδράτε δελεαστικά ενδεχομένως εάν κάποιος σας προσφέρει έναν κύριο ρόλο σε σας, τον παίρνετε χωρίς σκέψη. Σε αυτήν την θέση υπάρχει μια τάση να αναγνωρίζονται οι προβληματικές καταστάσεις επανειλημμένα, και για να καταλάβετε την ζωή και να είναι μία αξιοσέβαστη ζωή, αφοσιώνεστε μόνο, όταν υπάρχει μία ασταμάτητη δράση.


Η Λίλιθ στον 2ο οίκο

Κατευθύνει τις προσπάθειες στις ηδονιστικές δραστηριότητες και την απόκτηση της ιδιοκτησίας. Γρήγορα ενδίδετε στους υλικούς πειρασμούς, και συσσωρεύετε τις ιδιότητες. Πιθανώς δεν αναγνωρίζετε τα προβλήματα που έρχονται μαζί με αυτά, ή δεν θέλετε να τα παραδεχθείτε καθόλου, δεν αντιδράτε, αλλά ψάχνετε για αρμονία και έχετε μία αίσθηση για τις τέχνες. Πιθανόν να το μετανιώνετε σύντομα όταν δεσμεύετε τον εαυτό σας σε έναν συνεταιρισμό, ιδιαίτερα όταν αυτό σας υποβάλλει σε οικονομική εξάρτηση.


Η Λίλιθ στον 3ο οίκο

Μπορεί να προκαλέσετε τις παρανοήσεις και τις εσφαλμένες εκτιμήσεις, κοιτάζοντας σε σας ή σε άλλα πρόσωπα. Ίσως δεν είναι σαφές σε σας, πόση ανεξαρτησία χρειάζεστε, ή ακόμη και δεν θέλετε να αναγνωρίσετε αυτό καθόλου. Επομένως ολοκληρώνετε τις σχέσεις όταν γίνονται σοβαρά (τις τελειώνετε), ή πηγαίνετε σε μια σχέση, αλλά νοιώθετε πολύ δυστυχισμένοι με αυτήν. Δεν θέλετε να δεσμευθείτε και χρειάζεστε οπωσδήποτε την διανοητική ελευθερία. Αισθάνεστε ασφαλείς με τις άτυπες επαφές, τις οποίες επιδιώκετε επίμονα, και μπορεί να αναγκάζεστε να προκαλείτε τις συναντήσεις οι οποίες δεν περιέχουν προβλήματα.


Η Λίλιθ στον 4ο οίκο

Ψάχνετε την εκπλήρωση στην οικογένεια, στο σπίτι και την Πατρίδα. Πιθανόν να υποφέρετε από την απούσα αυτονομία, και με κανένα τρόπο δεν αισθάνεστε τυχεροί. Προσκαλείτε πρόθυμα σε γεύματα και συναντήσεις ολόκληρη την οικογένεια σε ένα επικοινωνιακό συμβάν. Προσπαθείτε για την αρμονία και τη διπλωματία, αλλά έχετε την τάση να εκτιμάτε λάθος τον σύντροφο σας στην ζωή. Ενδεχομένως υπάρχει ασυμφωνία μεταξύ της κατανόησης και του αισθήματος.


Η Λίλιθ στον 5ο οίκο

Έχετε το χάρισμα της μετάδοσης, αλλά ενδεχομένως εκτιμάτε με λάθος τρόπο τα παιδιά σας. Μπορεί να οδηγήσει σε μοιραίες παρανοήσεις, εάν δεν χρησιμοποιήσετε τη διαίσθηση και τη φρόνηση σας με τα παιδιά. Ίσως κάνετε επιδέξιους χειρισμούς μονόπλευρα ή ακόμα και αμοιβαία. Ίσως είστε ψεύτικοι και κάνετε θεατρινισμούς. Πρόθυμα περιβάλλεστε με την πολυτέλεια και ψάχνετε την αρμονία, επίσης επιζητάτε την τύχη και την ελευθερία. Ενδίδετε εύκολα στον πειρασμό να συμμετέχετε στις κερδοσκοπίες.


Η Λίλιθ στον 6ο οίκο

Συχνά υποκύπτετε στους λογικούς πειρασμούς της τελειότητας, της ακρίβειας και της υγιεινής. Από την άλλη, παρουσιάζετε μια παράλογη, διαισθητική έλξη. Μια πάλη μεταξύ της κατανόησης και του αισθήματος θα μπορούσε να εμφανιστεί εδώ. Ίσως εσωτερικά μέσα σας να μισείτε την τελειότητα και τέτοια πράγματα. Μπορείτε να εκτιμάτε την πραγματικότητα συχνά εσφαλμένα, και να κριτικάρετε κάποια πράγματα χωρίς την απαραίτητη αντικειμενικότητα. Η ψυχολογική κατανόηση σας είναι πολύ εμφανής και ίσως βρίσκετε τη θεραπεία σας, με το να βοηθάτε άλλους ανθρώπους, στο να θεραπευθούν δίνοντας στο απόλυτο την συμπόνια σας. Στις συνεργασίες και τις σχέσεις μπορεί να έρθετε σε μια σύγκρουση μεταξύ της δίψας σας για την αυτονομία και μιας ώθησης να δεσμευθείτε με άλλους. Εάν η δημόσια ζωή σας, σας δημιουργεί μεγάλο άγχος, πιθανόν σε κάποια χρονική στιγμή να αποχωρήσετε και να κλειστείτε στον εαυτό σας.


Η Λίλιθ στον 7ο οίκο

Προκαλεί μια πάλη μεταξύ της υποχρέωσης και της προσπάθειας για την ανεξαρτησία. Ίσως είστε σε θέση να αναλύσετε την ψυχολογική κατάσταση σας με κάθε λεπτομέρεια, αλλά ενδίδετε στον πειρασμό να μην αλλάξετε τίποτα, παρουσιάζοντας ίδιες συμπεριφορές επανειλημμένως, από τις οποίες ξέρετε ακριβώς ότι βλάπτεστε. Χειρίζεστε ευχάριστα τον σύντροφο της ζωής σας, με τις καλύτερες προθέσεις και τα φλερτ είναι η ειδικότητα σας.


Η Λίλιθ στον 8ο οίκο

Σας φέρνει σε επαφή με τη δύναμη. Ίσως δεν το παρατηρείτε καθόλου, ή δεν θέλετε να αναγνωρίσετε ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη δύναμη τους. Σε αυτή την περίπτωση ίσως να εκτιμάτε με λάθος τρόπο την δύναμη σας και να την χρησιμοποιείται προκειμένου να σταματήσετε την δύναμη των άλλων. Ενδεχομένως εκτίθεστε συνειδητά στους κινδύνους ή σας προσελκύουν τα επικίνδυνα και οι σεξουαλικές δραστηριότητες. Αυτή η θέση φέρνει συνήθως τις επαφές με τους θανάτους και τις απώλειες στα πρώτα χρόνια.


Η Λίλιθ στον 9ο οίκο

Δημιουργεί αισιοδοξία, γενναιοδωρία καθώς επίσης και ενδιαφέρον για τη φιλοσοφία και τη θρησκεία. Προσπαθείτε υπερβολικά για ότι αφορά την εκπαίδευση και υπερφορτώνεστε με τη γνώση. Υπάρχει η πιθανότητα, οι άλλοι να σας εκτιμούν λάθος ή να σας εκμεταλλεύονται, ή μπορεί να αρνείστε τις δυνατότητές σας και να μην τις αναγνωρίζετε. Χρειάζεστε πολλή ανεξαρτησία και χαρακτηρίζεστε για την τιμιότητα, την δικαιοσύνη και την αγάπη για την δικαιοσύνη. Είστε πρόθυμα ιεραποστολικοί και χρησιμοποιείτε την ψυχολογική κατανόηση σας για τους άλλους. Ενδεχομένως οι άλλοι να παρερμηνεύουν τις ενέργειες σας και να σας θεωρούν, απόκοσμους και αλλόκοτους ακόμα και με τον σύντροφο της ζωής σας. Δεν θα λέγατε ποτέ όχι σε ένα ταξίδι εκπαίδευσης και θα παίρνατε αμέσως στο αεροπλάνο, επίσης, ο πειρασμός μιας αποδημίας είναι πολύ μεγάλος σε αυτή την θέση. Μπορεί να έρθετε σε επαφή σε πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους, και έτσι θα είστε σε θέση να επεκτείνετε τον ορίζοντα σας.


Η Λίλιθ στον 10ο οίκο

Σας δημιουργεί την δυνατότητα να χειρίζεστε με προθυμία άλλους ανθρώπους. Επιδιώκετε τη φήμη, την δύναμη και την προβολή, αλλά μπορεί να μην αναγνωρίζετε τις παρενέργειες αυτών των πραγμάτων ή να τα αναγνωρίζετε, αλλά να τα καταστέλλετε ταυτόχρονα. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι προβλήματα, περιορισμοί και μακροπρόθεσμα πικρία και ασυμφωνίες, για όποιον θεωρείτε ως παράγοντα παρέμβασης στη ζωή σας. Δεν θέλετε να δεχθείτε ότι κάποιος άλλος έχει μεγαλύτερη δύναμη από σας, ή δεν συνειδητοποιείτε την δύναμη που χρησιμοποιούν οι άλλοι απέναντι στα μειονεκτήματα σας. Και έτσι είστε πάντα σε μόνιμη σύγκρουση με τα κορυφαία πρόσωπα, εάν το γνωρίζετε αυτό, επειδή χρειάζεστε πάρα πολύ την ελευθερία, και επομένως θα μπορούσατε επίσης να αποφύγετε τις συνεργασίες ή να τις επιτρέψετε να είστε σε ένα επίπεδο φιλίας μόνο. Πιθανόν η ζήτησή σας να είναι πάρα πολύ υψηλή, και υπερφορτώνεστε με ευθύνες, μέσα στους τομείς της συνεργασίας και των δημόσιων σχέσεων. Αυτή η θέση δημιουργεί τον πειρασμό σε ότι έχει σχέση με τα ταμπού, σε ένα θέμα των συμβάσεων και των μη δημοκρατικών κοινωνικών δομών.


Η Λίλιθ στον 11ο οίκο

Δημιουργεί τις μεγάλες προσπάθειες για να φτάσετε στην αυτονομία. Είστε πολύ ανεκτικοί και ανοικτοί στα ασυνήθιστα, σίγουρα αποδέχεστε τα περίεργα, αλλά και τις πολύ δημιουργικές καλλιτεχνικές τοποθετήσεις, προτιμάτε τις ανοικτές συνεργασίες, ότι οι άλλοι θα θεωρούσαν μάλλον ως φιλίες. Ψάχνετε τις τολμηρές φιλίες, αλλά έχετε την τάση να εκτιμάτε λάθος το είδος των φυσικών φίλων σας, ή δεν θέλετε να τους αναγνωρίσετε. Η διαίσθηση και η φρόνηση είναι εντούτοις πολύ ισχυρές, όπως και το ταλέντο των εφευρέσεων σας. Επιθυμείτε να παρουσιάζετε την εκκεντρική φύση σας.


Η Λίλιθ στον 12ο οίκο

Πιθανόν να δημιουργεί μια ώθηση για τις παραισθήσεις, τις φαντασίες και την μέθη. Είστε πιθανόν δεκτικοί στα φάρμακα και επηρεάζεστε εύκολα. Αφ' ετέρου, αυτή η θέση δίνει μία δυνατή και δημιουργική ικανότητα έμπνευσης. Εναλλάσσεστε μεταξύ κοινωνικών επαφών και απομόνωσης. Είστε συνδεδεμένοι ιδιαίτερα με ότι έχει να κάνει με κοινωνικά θέματα και βοηθάτε με συμπάθεια και συμπαράσταση οπουδήποτε είναι απαραίτητο, ακόμη και αν κάτω από τέτοιες συνθήκες μπορεί να παραμελήσετε τον εαυτό σας. Πιθανόν να υπάρχει η τάση να βαδίσετε μέσα από την ζωή χωρίς προσωπικότητα, γιατί έχετε άρνηση και δεν αναγνωρίζετε ούτε παραδέχεστε τις προσωπικές σας ανάγκες.


Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ (Άρτεμις)

Η Λίλιθ στον Κριό δημιουργεί συχνά την τάση να "μάχεστε" υπερβολικά για την αυτονομία σας, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σας, στις οποίες δείχνετε ιδιαίτερο ζήλο. Αποφεύγετε την σοβαρή δέσμευση με κάποιον που θα μπορούσε να είναι και ο άνθρωπος της ζωής σας και αντιδράτε σπασμωδικά με το φόβο ότι σίγουρα θα έχει κάποιο ελάττωμα. Φλερτάρετε χωρίς ενδοιασμούς ή εμπόδια και συνήθως έχετε επιτυχίες, πιθανόν όμως δείχνετε μια προτίμηση στα "ακίνδυνα" περιπέτεια μιας νύχτας. Το ενδεχόμενο μιας σεξουαλικής περιπέτειας στην οποία θα έχετε τον κυρίαρχο ρόλο σας ερεθίζει και ενδίδετε χωρίς δεύτερη σκέψη ωστόσο, είστε αρκετά ασαφείς ως προς τους ερωτικούς συντρόφους σας και τα σεξουαλικά σας γούστα. Με αυτή την θέση τα άτομα ρέπουν συνεχώς σε προβληματικές καταστάσεις και πιστεύουν πως η ακατάπαυστη δράση είναι η ουσία της ζωής.


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ (Αφροδίτη)

Η Λίλιθ στον Ταύρο σας προικίζει με εξαιρετική αγάπη για την ομορφιά και μεγάλη συναισθηματική δραστηριότητα. Αυτό που ζητάτε από τις σχέσεις σας είναι να καλύπτουν την ανάγκη σας για ασφάλεια και το φλερτάρισμα είναι ένας τρόπος προσέγγισης. Δελεάζεστε εύκολα από τα δώρα ή τα περιουσιακά στοιχεία του συντρόφου σας και είναι πολύ πιθανό, μέσα από τις ερωτικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις να διευρύνετε την δική σας περιουσία. Μην αφοσιωθείτε σε αυτή την ωφελιμιστική τακτική και μην εξαρτάστε από τα υλικά αγαθά γιατί στο τέλος θα διαταράξει την συναισθηματική σας αρμονία.


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ (Κόρη)

Η Λίλιθ στους Διδύμους συνήθως επιδιώκει την προσωπική ανεξαρτησία ιδιαίτερα στο διανοητικό πεδίο και σεις δεν έχετε σαφή εικόνα αυτής της ανάγκης σας, ή εάν και πότε πρέπει να δεσμευτείτε. Έτσι, τερματίζετε μια σχέση όταν γίνει σοβαρή, ή δημιουργείτε μια άλλη στην οποία όμως είστε δυστυχισμένοι. Δεν θέλετε να δεσμευθείτε και χρειάζεστε επίσης τη διανοητική ελευθερία. Επιζητάτε εντατικά τις άτυπες σχέσεις που δεν σας προβληματίζουν και νιώθετε ασφαλείς Υπάρχει πιθανότητα να ασχοληθείτε με την λογοτεχνία ή τις δημόσιες σχέσεις. Είστε διπλωμάτες και καλοί ψυχολόγοι και οι ερωτικές σας σχέσεις μοιάζουν να σας διασκεδάζουν. Επειδή δελεάζεστε και παρασύρεστε εύκολα από τις ιδέες, μερικές φορές χάνετε την αντικειμενικότητα σας και φέρεστε αλαζονικά. Δεν διστάζετε να αλλάζετε συντρόφους ή συνεργάτες, πολλές φορές ερήμην τους. Σε αυτό το ζώδιο, δρα περιοριστικά ως προς τα αισθήματα, που μπορεί να μην εκδηλώνονται καθόλου ή να είναι εκλογικευμένα.


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ (Ψυχώ)

Η Λίλιθ στον Καρκίνο, συμπεριφέρεται όπως και η Σελήνη δημιουργώντας στο άτομο την αίσθηση της δημιουργίας, της προσωπικής και οικογενειακής γαλήνης, μέσα από την οποία ολοκληρώνετε, ίσως γιατί υποφέρει από την έλλειψη αυτονομίας. Το σπίτι του ατόμου μοιάζει με κέντρο διερχομένων αφού εκεί θέλει να συναντάει τους φίλους του, να γευματίζει μαζί τους, και να διασκεδάζει. Του αρέσουν οι συζητήσεις με βαθύ συναισθηματικό ή ψυχολογικό περιεχόμενο. Η έλλειψη ρεαλιστικής οπτικής στα οικογενειακά ζητήματα και η άρνηση να παραδεχτεί το άτομο γεγονότα ή καταστάσεις, δεν του επιτρέπει να κρίνει σωστά πρόσωπα και πράγματα.


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ (Κυβέλη)

Η Λίλιθ στον Λέοντα έχει την τάση να υιοθετεί έναν πολυτελή και διασκεδαστικό τρόπο ζωής, όπου η προσωπική ελευθερία έχει τον πρώτο λόγο. Δεν έχετε κανένα ενδοιασμό να ακολουθήσετε άλλους ανθρώπους προκειμένου να περάσετε καλά και να γίνετε το "πρόσωπο" της παρέας. Μια άλλη πλευρά είναι οι χαρισματικές σας σχέσεις με τα παιδιά, για τα οποία όμως έχετε ενδεχομένως λανθασμένες εκτιμήσεις, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μοιραίες παρανοήσεις αν δεν χρησιμοποιήσετε τη διαίσθηση και την λογική σας. Σας αρέσουν τα οικονομικά ρίσκα, ο τζόγος και η κερδοσκοπία παρά το γεγονός ότι η διαίσθηση σας δεν συμφωνεί καθόλου. Έχετε το χάρισμα να δημιουργείτε ένα αρμονικό περιβάλλον γύρω σας, ξέρετε πώς να φλερτάρετε και να χειρίζεστε επιδέξια τους άλλους για να περνάτε καλά. Η καλή σας φήμη οφείλεται μάλλον στον γοητευτικό χαρακτήρα σας.


ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ (Αθηνά)

Η Λίλιθ στην Παρθένο μπερδεύει την αντικειμενική σας κρίση και για αυτόν τον λόγο, η κριτική σας συνήθως είναι λανθασμένη. Δεν σας αρέσουν οι δεσμεύσεις και γενικά δυσκολεύεστε να προσανατολιστείτε επαγγελματικά και συναισθηματικά. Στους άλλους δίνετε την εικόνα του ατόμου που βρίσκεται σε σύγχυση, και η ασάφεια αυτή είναι η πηγή όλων των παραδόξων που συμβαίνουν στη ζωή σας. Σε θέματα υγιεινής είστε υποχόνδριοι, ακριβολόγοι και τελειομανείς. Πιθανό να νιώθετε διχασμένοι ανάμεσα στις υποχρεώσεις και τις αυτονομιστικές σας τάσεις, ανάμεσα στην κοινωνικότητα και την εσωστρέφεια. Από την άλλη μεριά, οι ψυχαναλυτικές σας ικανότητες είναι τόσο ισχυρές που η διαίσθηση σας βρίσκεται στο κατακόρυφο. Πιθανόν όμως να μην έχετε συνειδητοποιήσει τις ικανότητες σας ή απλά να αποφεύγετε να τις παραδεχτείτε. Έτσι κάνετε κακή εκτίμηση της πραγματικότητας και ταυτόχρονα ασκείτε κριτική χωρίς την απαραίτητη αντικειμενικότητα.. Η κατανόηση, η συμπόνια και η προσφορά βοήθειας στους συνανθρώπους σας είναι ένας τρόπος να θεραπεύσετε τις πληγές σας.


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ (Συλφίδα)

Η Λίλιθ στο Ζυγό σας δημιουργεί υψηλό αίσθημα δικαιοσύνης, διπλωματίας, και αγάπη για την αρμονία. Ζείτε για να φλερτάρετε και να διαχειρίζεστε, καλοπροαίρετα, τη ζωή των συντρόφων σας. Μονίμως δημιουργείτε ή διαλύετε σχέσεις και συνεργασίες γιατί ταλαντεύσετε ανάμεσα στην επιθυμία σας για δέσμευση και τη δίψα για ανεξαρτησία. Ένας λόγος αυτής της διάστασης είναι ότι δεν παραδέχεστε την λανθασμένη εκτίμηση σας για το ταίρι σας ή πιθανόν να αποφεύγετε να δείτε τον πραγματικό του χαρακτήρα. Έχετε εξίσου καλές διαισθητικές και ψυχαναλυτικές ικανότητες αλλά, επιτέλους, δεν γνωρίζετε τα πάντα! Ίσως είστε σε θέση να αναλύσετε λεπτομερώς την ψυχολογική κατάσταση σας αλλά ωστόσο ενδίδετε στον πειρασμό να μην αλλάξετε τίποτα, επαναλαμβάνοντας διαρκώς την ίδια συμπεριφορά παρ' ότι γνωρίζετε πως είναι βλαπτική.
Το μόνο που επιθυμείτε από το σύντροφο της ζωής σας είναι η παντοτινή συναισθηματική αφοσίωση και αποδοχή στο πρόσωπο σας. Πιθανώς έχετε πολύ υψηλές απαιτήσεις από τους συνεργάτες σας και η ευχή σας είναι οι άριστες διαπροσωπικές σχέσεις.


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ (Εκάτη)

Η Λίλιθ στο Σκορπιό, λέγεται πως εκφράζει την πραγματική της φύση. Έτσι η σεξουαλική έλξη είναι το απόλυτο δέλεαρ που σας μεταμορφώνει σε έναν αδύναμο ή δυναμικό ερωτικό παρτενέρ αντίστοιχα, ή στην καλύτερη περίπτωση συνεργάζεστε για την απόλυτη δύναμη. Με την θέση αυτή, υπάρχει ο κίνδυνος της παραγνώρισης ή της κατάχρησης αυτών των δυνάμεων, είτε πρόκειται για τις δικές σας ή του συντρόφου σας. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να εκτιμάτε εσφαλμένα τη δύναμη σας καταπιέζοντας τους άλλους Σας απασχολούν, το παρελθόν, τα ατυχήματα, και ο θάνατος συμβολικός ή πραγματικός, έχετε όμως τις ευκαιρίες που σας προειδοποιούν για τον επερχόμενο κίνδυνο. Ίσως αυτό να συμβαίνει επειδή είστε εθισμένοι στον κίνδυνο και σας αρέσει να ξεπερνάτε τα ασφαλή όρια. Ενδεχομένως όμως να είχατε παιδικές εμπειρίες και να θεωρείτε τον θάνατο αναπόφευκτο μέρος της ζωής επειδή πιστεύετε επίσης στην ψυχική σας αναγέννηση, μια ικανότητα που από τη φύση σας είστε προικισμένοι.


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ (Αμαζόνα)

Με την Λίλιθ στον Τοξότη, ίσως η μεγαλύτερη ηδονή σας να είναι τα ταξίδια. Εάν υπάρχει κάτι, κάπου, για να το ανακαλύψετε, θα βρείτε αμέσως την ευκαιρία να ταξιδέψετε και αν πραγματοποιήσετε τελικά το όνειρο σας, θα επεκτείνετε τους ορίζοντες σας. Στρέφεστε στη φιλοσοφία και την θρησκεία και φροντίζετε εντατικά για την ευρυμάθεια σας. Προσεγγίζετε τους συντρόφους σας μάλλον με διάθεση ιεραπόστολου, με συγκρατημένο αισθησιασμό και ψυχική κατανόηση, ιδιότητες που ελέγχουν το πάθος και τη πληθωρική ιδιοσυγκρασία του κυβερνήτη σας Δία. Είστε δημοφιλείς στο περιβάλλον σας γιατί λειτουργείτε με διπλωματία, δικαιοσύνη και μεταδίδετε την αισιοδοξία σας. Όμως η γενναιοδωρία σας συχνά σας μετατρέπει σε θύματα εκμετάλλευσης τρίτων ή έχετε λανθασμένη εικόνα για τους συντρόφους σας.


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (Ίριδα)

Με την Λίλιθ στον Αιγόκερω μετά βίας αντιστέκεστε στους πειρασμούς της φήμης, της κοινωνικής φιλοδοξίας και της δύναμης της εξουσίας αδιαφορώντας ή αγνοώντας τις συνέπειες. Αν υιοθετείτε τέτοια στάση, τότε έρχεστε συχνά σε δύσκολη θέση σε θέματα που αφορούν συνεργασίες και σχέσεις γιατί υπερεκτιμάτε τη φύση αυτών των ποιοτήτων ή ακόμα χειρότερα αρνείστε να τις αναγνωρίσετε. Είτε δεν δέχεστε ότι κάποιος άλλος σας επιβάλλει τη δύναμη του ή ενσυνείδητα αγνοείτε εκείνους που ασκούν εξουσία επάνω σας. Μονίμως λοιπόν αντιμάχεστε άτομα κύρους και εξουσίας, επειδή έχετε ανάγκη από ελευθερία κινήσεων αποφεύγοντας έτσι τις συνεργασίες ή διατηρώντας τες σε φιλικό επίπεδο. Σε προσωπικό επίπεδο, πρόκειται για μια σοβαρή πηγή προβλημάτων σας επειδή τείνετε να αλλάζετε τους συντρόφους σας και επιπλέον να εξαφανίζετε τις ατομικές τους αξίες. Είναι πολύ πιθανό να έχετε υψηλές απαιτήσεις και να υπερφορτώνεστε με επαγγελματικές ή κοινωνικές ευθύνες. Η θέση αυτή σας βάζει στον πειρασμό να σπάσετε τα ταμπού των συντηρητικών και μη δημοκρατικών κοινωνικών δομών. Αναγνωρίζετε το δικαίωμα σας για αυτονομία την ίδια στιγμή που το αρνείστε στους άλλους.


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ (Αντίνεα)

Με την Λίλιθ στον Υδροχόο αδυνατείτε να εκτιμήσετε αληθινά τους φίλους σας. Είναι πολύ πιθανό να έχετε λανθασμένη εικόνα για τους ίδιους ή για τον τρόπο που εκείνοι σας βλέπουν. Για να επιτύχετε την ατομική ανεξαρτησία σας χρησιμοποιείτε ψυχολογικά τεχνάσματα για να ελέγξετε την προσωπικότητα των άλλων, απορρίπτετε τους στενούς διαπροσωπικούς δεσμούς και αντιμετωπίζετε μάλλον φιλικά τις ερωτικές σας σχέσεις. Δεσμεύεστε δύσκολα παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια εσωτερική και βαθιά επιθυμία σας. Η τιμιότητα, η ανεκτικότητα, η συλλογική σκέψη και ο ανθρωπισμός σας δεν περνούν απαρατήρητα και γενικά υιοθετείτε οτιδήποτε αλλόκοτο, περιθωριακό ή εκκεντρικό. Αν και υψηλή σας διαίσθηση δεν περνά απαρατήρητη ωστόσο μπορεί να καταλήξετε σε μια περιορισμένη ή ανύπαρκτη αντίληψη όλων όσων αναφέρθηκαν παραπάνω.


Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ (Οντίν)

Με την Λίλιθ στους Ιχθύες μπορεί να διακατέχεστε από πλήρη ασάφεια, ρομαντισμό, φαντασιώσεις, ή να εθίζεστε εύκολα σε παραισθησιογόνα και φάρμακα. Κυριολεκτικά ζείτε στον δικό σας ψεύτικο παράδεισο. Αν και είναι πολύ πιθανό να είστε δεσμευμένοι εκούσια, μπορεί ωστόσο να χαρακτηρίζεστε από τάσεις ανεξαρτησίας, να είστε μοναχικοί ή υπερβολικά δραστήριοι κοινωνικά. Ενδεχομένως να απορρίπτετε τον εαυτό σας και να μην αποδέχεστε τις εσωτερικές σας ανάγκες ή έστω να μην επιτρέπετε την ύπαρξη τους. Είστε προικισμένοι με εξαιρετικές ψυχικές ικανότητες, όμως πρέπει να τις χρησιμοποιείτε για το γενικό καλό. Η φαντασία, η καλλιτεχνία, η μουσική και η δυνατή έμπνευση είναι τα δυνατά σας σημεία στα οποία μπορείτε να μετουσιώσετε και να ελευθερώσετε τα αισθήματα σας. Όμως η θέση αυτή εμπεριέχει τον κίνδυνο να ενδίδετε στις παραισθήσεις και την ουτοπία και να ζείτε σε μια εικονική πραγματικότητα.
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού