Πως επιδρά η Αστρολογία στα Τσάκρας - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - astranik (Αστρολόγος Ερευνητής)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Πως επιδρά η Αστρολογία στα Τσάκρας

Ενεργειακά Κέντρα Επιρροές

Αν χωρίσουμε έναν αστρολογικό χάρτη στην μέση θα έχουμε 6 ζώδια από την μία πλευρά και 6 ζώδια από την άλλη. Όπως είναι φυσικό το ίδιο συμβαίνει και με ότι αφορά τους οίκους. Για να το κάνω πιο απλό και κατανοητό ας μιλήσουμε για έναν ουδέτερο χάρτη. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάει από τις 0 μοίρες του Κριού. Έτσι κατά φυσική συνέπεια η κορυφή βρίσκεται στις 0 μοίρες του Αιγόκερου. Άρα ο Αιγόκερος βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του χάρτη και ο Τοξότης στην δεξιά.

Με αυτόν τον τρόπο έχουμε 6 ζώδια από την αριστερή πλευρά και 6 ζώδια στην δεξιά μεριά.
Αυτά λοιπόν που είναι από την αριστερή πλευρά είναι ο Αιγόκερως, ο Υδροχόος, οι Ιχθείς, ο Κριός, ο Ταύρος και οι Δίδυμοι. Αυτά είναι και τα ζώδια που δέχονται και τα ονομάζουμε δεκτικά και κατά φυσική συνέπεια δεκτικοί γίνονται και όσοι πλανήτες βρίσκονται μέσα σε αυτά αλλά δεκτική είναι και η φύση του κάθε πλανήτη αυτής της πλευράς. Έτσι όπως καταλαβαίνετε είναι εύκολο δούμε τι μας επηρεάζει και τι είδους επιρροή είναι αυτή, ώστε να μπορέσουμε να προφυλαχθούμε αν οι επιρροές είναι άσχημες ή να τις ενισχύσουμε αν είναι θετικές.
Αυτά που είναι στην δεξιά πλευρά είναι ο Καρκίνος, ο Λέοντας, η Παρθένος, ο Ζυγός, ο Σκορπιός και ο Τοξότης. Αυτά είναι τα ζώδια τα ενεργητικά τα οποία επηρεάζουν θετικά τις ενέργειες μας και όπως είναι φυσικό και εδώ σημαντικό ρόλο παίζουν και οι πλανήτες οι οποίοι γίνονται ενεργητικοί αλλά και η φύση που έχει ο κάθε πλανήτης.
Ένα άλλο σημείο το οποίο θεωρώ σημαντικό και πρέπει να αναφέρω είναι και οι κυβερνήτες των Ζωδίων, οι οποίοι παίζουν σημαντικό ρόλο, τόσο της αριστερής πλευράς όσο και της δεξιάς.

Με όλα αυτά που ανέφερα μέχρι τώρα είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι ο προσωπικός χάρτης του καθενός ερμηνεύεται ανάλογα με το ποια ζώδια βρίσκονται αριστερά στον χάρτη του και ποια δεξιά.

Ένα άλλο στοιχείο που θα πρέπει να επισημάνω είναι ότι οι ερμηνείες που θα δώσω πιο κάτω ισχύουν και για τους γενέθλιους πλανήτες αλλά και για τους διελαύνοντες.

Όταν ο Ήλιος βρίσκεται στην αριστερή πλευρά επηρεάζει και κάνει πολύ δεκτική την υψηλή ποιότητα ενεργείας στο επίπεδο που βρίσκεται.

Όταν η Σελήνη βρίσκεται στην αριστερή πλευρά επηρεάζει την αυξανόμενη δεκτικότητα στο επίπεδο που βρίσκεται. Έτσι απορροφά πολύ εύκολα τις ενέργειες τις οποίες δέχεται σε αυτό το επίπεδο.

Όταν ο Ερμής βρίσκεται στην αριστερή πλευρά επηρεάζει την διανοητική δεκτικότητα των ενεργειών αυτού του επιπέδου που βρίσκεται. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δέχεται με μεγάλη ευκολία τις ενέργειες που στέλνονται από τους άλλους.

Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στην αριστερή πλευρά επηρεάζει και δημιουργεί μεγάλη δεκτικότητα, στα ενδιαφέροντα, στα χόμπι και στο πάθος αυτού του επιπέδου που βρίσκεται. Επίσης δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συζητήσεις με πρόσωπα, τα οποία προσφέρουν ψυχολογική υποστήριξη, αλλά και συναισθήματα Αγάπης.

Όταν ο Άρης βρίσκεται στην αριστερή πλευρά επηρεάζει την δεκτική ενέργεια, τον δυναμισμό και την δραστηριότητα αυτού του επιπέδου που βρίσκεται, ενώ παράλληλα δείχνει και θαρραλέους φίλους..

Όταν ο Δίας βρίσκεται στην αριστερή πλευρά επηρεάζει και γίνονται δεκτικά, τα μέρη της ενεργείας και των πόρων, καθώς και το ενδιαφέρον της υπεραφθονίας αυτού του επιπέδου που βρίσκεται.

Όταν ο Κρόνος βρίσκεται στην αριστερή πλευρά επηρεάζει και γίνονται δεκτικοί οι πόροι οι οποίοι ούτως η άλλως είναι λίγοι, όπως επίσης και την ενέργεια η οποία είναι πολύ λίγη, αυτού του επιπέδου που βρίσκεται.

Όταν ο Ουρανός βρίσκεται στην αριστερή πλευρά επηρεάζει και κάνει πολύ δεκτικά τα ενεργειακά ξεσπάσματα, τα οποία είναι εναλλασσόμενα σε ότι αφορά την χαμηλή ενέργεια επιπέδων, αλλά και τις διακυμάνσεις αυτού του επιπέδου που βρίσκεται.

Όταν ο Ποσειδώνας βρίσκεται στην αριστερή πλευρά επηρεάζει έντονα και κάνει πολύ δεκτική την χαμηλή φυσική ενέργεια, αλλά παράλληλα, έχει πολύ καλή επαφή με τους άλλους κόσμους, αυτού του επιπέδου που βρίσκεται. Εδώ πρέπει να επισημάνω ότι αν όλα αυτά γίνονται στο ζώδιο των ιχθύων, το άτομο χρειάζεται να είναι πολύ προσεκτικό, γιατί μέσα από την δεκτικότητα που θα έχει όλη αυτήν την περίοδο, θα είναι πολύ εύκολο στον οποιοδήποτε κακοπροαίρετο να του κάνει κακό.

Όταν ο Πλούτωνας βρίσκεται στην αριστερή πλευρά επηρεάζει και κάνει πολύ δεκτικό, το μεγάλο πάθος της ενεργείας του ατόμου, ενεργεί πολύ δεκτικά σε ότι αφορά αυτό που αισθάνεται το άτομο, σε αυτό το επίπεδο που βρίσκεται.
Όταν ο Ήλιος βρίσκεται στην δεξιά πλευρά δημιουργείται ένας αυξανόμενος έλεγχος και κυριαρχεί στο επίπεδο που βρίσκεται.

Όταν η Σελήνη βρίσκεται στην δεξιά πλευρά επηρεάζει άμεσα τα βαθειά συναισθήματα αλλά και κάθε εσωτερική προοπτική σε ότι αφορά τις ενέργειες αυτού του επιπέδου.

Όταν ο Ερμής βρίσκεται στην δεξιά πλευρά επηρεάζει πολύ θετικά την διανοητικότητα, υπάρχει ένας διανοητικός έλεγχος, αλλά με μεγάλη κατανόηση κυριαρχώντας σε αυτό το επίπεδο που βρίσκεται.

Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στην δεξιά πλευρά επηρεάζει αρκετά και ενισχύει την δύναμη της αποπλάνησης, την δύναμη του ερωτισμού, την πολύ πετυχημένη χρήση των συναισθημάτων και όλα αυτά, προκειμένου να πετύχει τον απόλυτο έλεγχο σε αυτό το επίπεδο που βρίσκεται.

Όταν ο Άρης βρίσκεται στην δεξιά πλευρά ενισχύει το θάρρος, την δυναμικότητα, την δράση, αλλά και τον καλό ενεργητικό έλεγχο αυτού του επιπέδου που βρίσκεται.

Όταν ο Δίας βρίσκεται στην δεξιά πλευρά ενισχύει την δύναμη της συσσώρευσης της ενεργείας, αλλά και την σωστή χρήση αυτής της ενέργειας αυτού του επιπέδου που βρίσκεται.

Όταν ο Κρόνος βρίσκεται στην δεξιά πλευρά επηρεάζει τις εκδηλώσεις και τις κάνει να είναι απόλυτα ελεγχόμενες, επίσης αφορά τις συσπάσεις, την στρατηγική και την οικονομία αυτού του επιπέδου που βρίσκεται.

Όταν ο Ουρανός βρίσκεται στην δεξιά πλευρά, ενισχύει δυναμικά την πνευματική υψηλότερη συνείδηση, αλλά και τις ενέργειες αυτού του επιπέδου που βρίσκεται.

Όταν ο Ποσειδώνας βρίσκεται στην δεξιά πλευρά ενισχύσει έντονα την πνευματική πλευρά του ατόμου, είναι πολύ καλή περίοδος για όσους ασχολούνται με την συγγραφή βιβλίων και άλλων τέτοιων σχετικών, καθώς επίσης λειτουργεί θετικά στην χρήση της ενέργειας αυτού του επιπέδου που βρίσκεται.

Όταν ο Πλούτωνας βρίσκεται στην δεξιά πλευρά ενισχύει έντονα τους πιθανούς μετασχηματισμούς, όλα τα απόκρυφα ενδιαφέροντα, κάνοντας έντονη χρήση της ενεργείας αυτού του επιπέδου που βρίσκεται.


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού