Δίας - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - astranik (Αστρολόγος Ερευνητής)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Δίας

Σχετικά με επίκαιρα θέματα

Ο Δίας είναι ένας πλανήτης που στις περισσότερες περιπτώσεις δημιουργεί εύνοια και μόνο. Αν εξαιρέσουμε ότι είναι αυτός που ευθύνεται στις περισσότερες περιπτώσεις για το πάχος ενός ατόμου, είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος στους πιο πολλούς τομείς. Αυτό το διάστημα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2011, θα ευνοήσει αρκετά τους Ιχθείς, τους Ταύρους, τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους.
Αντίθετα δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίσουν οι Τοξότες, οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι, αφού οι λάθος κινήσεις και εκτιμήσεις που θα κάνουν όλο αυτό το διάστημα, δεν θα είναι λίγες.
Ο Δίας έχει άμεση σχέση και με την τύχη και εδώ στο ζώδιο των ιχθύων, θα δημιουργήσει πολύ παρασκήνιο, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις όποιες κινήσεις και επενδύσεις ενδεχομένως χρειαστεί να κάνουμε, γιατί πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος των λάθος εκτιμήσεων που μπορεί να μας φέρει σε δύσκολη θέση.


ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας στους ιχθείς δεν σας ευνοεί ιδιαίτερα θα έλεγα, αφού δεν ενδείκνυται όλη αυτή την χρονική περίοδο, να ξεκινήσετε καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες, έστω και αν έχετε ήδη στο μυαλό σας προγραμματισμένες κινήσεις. Φυσικά από την άλλη θα έχετε την βοήθεια του Δία σε ότι πρόβλημα προκύψει, αλλά ιδιαίτερα σε οτιδήποτε έχει σχέση με τον τομέα της υγείας σας.
Παρ' όλο που φημίζεστε για τον παρορμητισμό σας, καλό θα ήταν να καταφέρετε να βρίσκεστε όσο το δυνατόν περισσότερο σε μία κατάσταση ηρεμίας, η οποία θα σας βοηθήσει ώστε να ανακαλύψετε πτυχές του εαυτού σας που ενδεχομένως δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα.
Φροντίστε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, σε ότι αφορά την διατροφή σας, σε ότι αφορά την άσκηση, αλλά και ότι αφορά τρόπους θεραπείας και ψυχολογίας, θα στραφείτε προς την Αστρολογία και την Μεταφυσική, αποκτώντας έτσι μεγαλύτερη αυτογνωσία.
Από τα τέλη του Ιανουαρίου του 2011 που θα περάσει στο ζώδιο σας ο Δίας, τότε θα νοιώσετε και μάλιστα έντονα τα ευεργετικά του στοιχεία.


ΤΑΥΡΟΣ

Όλο το χρονικό διάστημα που ο Δίας θα παραμείνει στους Ιχθείς, θα σας παρουσιαστούν πολλές και καλές ευκαιρίες, τις οποίες αν εκμεταλλευτείτε κατάλληλα θα δημιουργήσετε πολύ καλές προοπτικές για την μελλοντική σας πορεία. Επίσης η ερωτική σας πλευρά θα ευνοηθεί στο έπακρον και οι ερωτικές περιπέτειες θα βρεθούν στο επίκεντρο, ειδικά σε όσους είστε αδέσμευτοι. Όλα αυτά θα σας κάνουν να βρεθείτε πιο κοντά με άτομα τα οποία θα θεωρούσα ότι έχετε αρκετά κοινά, έχοντας σαν αποτέλεσμα να διευρύνετε τον κύκλο των γνωστών σας. Αφήστε κατά μέρος τους ενδοιασμούς του Ταύρου και γίνετε πιο τολμηροί, μια και είναι στο χέρι σας να φτάσετε στην επιτυχία των στόχων σας, όσο και αν σας φαίνονται δύσκολοι. Αυτή την περίοδο η τύχη θα είναι με το μέρος σας γι' αυτό μην αφήσετε καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη. Τέλος με μια σωστή επισκόπηση των πραγμάτων και ένα σωστό προγραμματισμό, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε πολύ καλές υποδομές για την μελλοντική σας πορεία.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την χρονική περίοδο και μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου του 2011 θα αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες σε ότι αφορά τον ερωτικό σας τομέα και όχι μόνο. Στην πορεία θα βάλετε καινούργιους στόχους, ξεκινώντας κάποια σχέδια που ενδεχομένως είχατε στην σκέψη σας. Όλα αυτά όμως θα σας δημιουργήσουν περισσότερες ευθύνες και αν κινηθείτε σωστά, θα βρείτε τον τρόπο όλα αυτά να τα κάνετε πραγματικότητα. Πολλές από τις σχέσεις που υπάρχουν στην ζωή σας, κατά πάσα πιθανότητα τώρα θα διαλυθούν, αφού δεν πρόκειται να σας προσφέρουν τίποτα εποικοδομητικό. Κάντε μια καλή αυτοκριτική και βάλτε σε σωστή σειρά τις ικανότητες που έχετε, ενεργοποιώντας τες κατάλληλα, αποφεύγοντας φυσικά τις κάθε είδους υπερβολές.
Όλο αυτό το διάστημα θα πρέπει να κοντρολάρετε τα πράγματα, περιορίζοντας τις εξόδους και τις διασκεδάσεις, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στον επαγγελματικό σας τομέα, προκειμένου να φτάσετε στην επιτυχία των στόχων σας. Επίσης οι δημόσιες σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο όλη αυτή την χρονική περίοδο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας στους Ιχθείς θα λειτουργήσει πολύ θετικά για σας, δημιουργώντας όλες τις υποδομές, για μία μεγάλη διεύρυνση των δημοσίων σχέσεων και επικοινωνιών με τους άλλους.
Μέσα σε όλα τα άλλα θα υπάρξει και περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων σας με άτομα που αγαπάτε και εκτιμάται ιδιαίτερα.
Φυσικά εδώ θα πρέπει να σας επιστήσω την προσοχή, γιατί τα φλερτ και τα ερωτικά παιχνίδια, θα βρεθούν στο αποκορύφωμα τους, κάνοντας σας αδύναμους σε ότι αφορά την αντίσταση. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργούνται έντονα οι προοπτικές για σύντομες και έντονες ερωτικές περιπέτειες, άσχετα αν βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση σταθερή. Είναι πολύ ευνοϊκή περίοδος για τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά όπως ανέφερα και παραπάνω και για τα ερωτικά σας, ιδιαίτερα, όταν πρόκειται για υποθέσεις και άτομα τα οποία να έχουν σχέση με το εξωτερικό. Η ψυχολογική σας κατάσταση θα βρεθεί σε πολύ καλό επίπεδο και αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε όλα αυτά που θέλετε.


ΛΕΩΝ

Είστε από τα ζώδια τα οποία στις περισσότερες φορές βγάζετε έναν ιπποτισμό προς τα έξω και όλη αυτή την περίοδο όλα αυτά, μαζί με τον Δία στους Ιχθείς, θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τον ερωτισμό σας αλλά και την ερωτική σας ζωή, δημιουργώντας έντονα συναισθήματα αλλά και έντονες απολαύσεις γενικά.
Φυσικά σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σας επισημάνω ότι θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, γιατί πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε το παιχνίδι παντού. Κατά πάσα πιθανότητα θα σας έλκουν ιδιαίτερα οι κρυφές σχέσεις, μια και ενεργοποιείστε περίεργα με το κρυφό και παράνομο από ότι με το φανερό και νόμιμο.
Στην οποιαδήποτε περίπτωση κάντε μια σωστή κατανομή και διεκδικήστε αυτά που πρέπει από τις συνεργασίες και τις δουλειές που κάνετε, για να έχετε σωστά αποτελέσματα. Είναι προτιμότερο να επενδύσετε στην μελλοντική σας πορεία περισσότερο, από ότι στην τωρινή, γιατί θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες τις οποίες αν δεν πάρετε χαμπάρι έγκαιρα θα χάσετε πολλά. Για ότι αφορά τον οικονομικό σας τομέα θα υπάρξει μία άνοδο κατακόρυφη θα έλεγα, αλλά παράλληλα θα δημιουργήσετε και αρκετά έξοδα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μετακίνηση του Δία στους Ιχθείς θα βοηθήσει και μάλιστα αισθητά τον εργασιακό σας τομέα, ειδικά όταν οι ασχολίες σας έχουν να κάνουν με ατομική σας προσφορά. Οι καινούργιες σχέσεις και οι συνεργασίες αυτό το διάστημα θα βρεθούν στο αποκορύφωμα τους αποδίδοντας στο έπακρον όλες οι ατομικές σας προσπάθειες. Φυσικά τόσο ο περίγυρος σας, όσο και οι ενδεχόμενοι συνεργάτες σας, έχουν να σας δώσουν πολλά, κάνοντας σας να νοιώσετε δυνατοί και ακμαίοι. Είναι κατάλληλη περίοδος για καινούργιες συνεργασίες, συνεταιρισμούς, για μία ενδεχόμενη συγκατοίκηση ή ακόμα και για έναν ενδεχόμενο γάμο, πάντα με την προϋπόθεση, ότι θα αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις και τις υπερβολές κάθε είδους. Τώρα θα δώσετε περισσότερο χώρο στους άλλους, ώστε να σας προσεγγίσουν και να φτιάξουν σχέσεις παλιές ή και νέες, οι οποίες αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα, είτε αυτές αφορούσαν επαγγελματικά θέματα, οικογενειακά ή ακόμα και ερωτικά.
Σε γενικές γραμμές θα ανεβείτε στα μάτια των άλλων ιδιαίτερα.


ΖΥΓΟΣ

Με τον Δία στους Ιχθείς αλλάζουν τα δεδομένα για σας, δημιουργώντας σας καινούργιες ευθύνες, αλλά και πολλές δουλειές, ενώ παράλληλα οι φιλοδοξίες σας ενεργοποιούνται άμεσα. Είστε από τα πολύ κοινωνικά ζώδια, αλλά αυτή την περίοδο θα πρέπει να επικεντρωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν, αναπτύσσοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τις οργανωτικές σας ικανότητες. Ο Δίας είναι πολύ πιθανόν να επιδράσει και στον τομέα της διατροφής σας, κάνοντας σας να τρώτε ανεξέλεγκτα με άμεσο κίνδυνο να πάρετε κάποια κιλά παραπάνω.
Καλό θα ήταν να στρέψετε την προσοχή σας και στην ψυχική και σωματική σας υγεία, η οποία όντως χρειάζεται προσοχή.
Αν έχετε κάποια εξάρτηση ή και κάποια κακή συνήθεια (και ποιοι δεν έχουνε), τώρα είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να προσπαθήσετε να την αποβάλλετε από την ζωή σας, πράγμα που αν το θελήσετε πραγματικά θα το καταφέρετε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το χρονικό διάστημα είναι ότι το καλύτερο για να προβάλλετε τον εαυτό σας προς τα έξω, κάνοντας σας πιο επιθυμητούς στους άλλους ενώ παράλληλα θα τονιστεί ιδιαίτερα και το ερωτικό σας προφίλ.
Όλα αυτά θα σας κάνουν να έχετε αρκετές κατακτήσεις σε ότι αφορά τον ερωτικό σας τομέα, αλλά παράλληλα και η δημιουργικότητα στον επαγγελματικό σας τομέα θα φτάσει στο αποκορύφωμα της. Φυσικά εδώ θα πρέπει να αναφέρω παρ' όλο που εσωτερικά μέσα σας υπάρχει πάντα κάποιος ενδόμυχος φόβος, ο οποίος τις περισσότερες φορές είναι αδικαιολόγητος, θα ασχοληθείτε έντονα με την ερωτική σας ζωή στην προσπάθεια σας να την απολαύσετε, άσχετα αν αυτό το διάστημα είστε δεσμευμένοι ή όχι. Πολύ πιθανόν κάποια καινούργια σχέση να φανεί στον ορίζοντα και τα πράγματα εδώ ίσως εξελιχθούν κάπως περίεργα, ειδικά αν είστε δεσμευμένοι. Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε κάποιο παιδί αυτή η χρονική περίοδος είναι η ιδανικότερη για σας, σε αντίθετη περίπτωση δείξτε την απαιτούμενη προσοχή για να μην βρεθείτε σε κάποια δυσάρεστη θέση.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας στους Ιχθείς θα σας ευνοήσει σε πολλούς τομείς, αλλά ιδιαίτερα σε ότι αφορά αγοροπωλησίες και γενικά σε ότι αφορά θέματα σπιτιού και γης. Άτομα που έχουν να κάνουν με τον περίγυρο σας, αλλά και τα άμεσα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, θα σας απασχολήσουν μεν, αλλά με πολύ θετικά τελικά αποτελέσματα. Αν βρίσκεστε σε κάποια σχέση σοβαρή πολύ πιθανόν αυτό το διάστημα να την επισημοποιήσετε, αλλά ίσως και να συγκατοικήσετε με κάποια άλλα άτομα. Σε γενικές γραμμές ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρεθεί στο επίκεντρο, αφού δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα νοιώσετε πολύ όμορφα, διαπιστώνοντας το πόσο πολύ σας εκτιμούν και σας αγαπούν κάποια άτομα που βρίσκονται κοντά σας. Φυσικά μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να σας επιστήσω την προσοχή, ώστε να μην παρασυρθείτε από την υπερβολική αισιοδοξία, έχοντας σαν αποτέλεσμα να φτάσετε σε κάποιες υπερβολές και σπατάλες περιττές. Ο οικογενειακός σας περίγυρος αλλά και όλα τα συγγενικά σας πρόσωπα, θα είναι πολύ θετικά προσκείμενα απέναντι σας, τα οποία θα είναι πρόθυμα να σας στηρίξουν στην οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση παρουσιαστεί.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διάστημα θεωρώ ότι είναι το καταλληλότερο για να αυξήσετε τις δημόσιες σχέσεις, τις επαφές σας με χρήσιμα άτομα για σας, τα οποία θα μπορούν να στηρίξουν την οποιαδήποτε προσπάθεια κάνετε. Είναι πολύ ευνοϊκή περίοδος για γράψιμο, διάβασμα, επικοινωνία με τους άλλους, για διδασκαλία για το εμπόριο, ακόμα και για κάποια ταξίδια, αφού σε όλους αυτούς τους τομείς αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να πετύχετε πράγματα τα οποία μέχρι τώρα θεωρούσατε ακατόρθωτα.
Κάποιες καινούργιες προτάσεις, κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, θα σας κάνουν να νοιώσετε ένα ιδιαίτερα θετικό συναίσθημα, αυξάνοντας την επιθυμία για νέες δημιουργίες ακόμα περισσότερο. Κατά πάσα πιθανότητα θα νοιώσετε πολύ γεμάτοι, τόσο συναισθηματικά, όσο και επαγγελματικά, νοιώθοντας ότι αγγίζετε την επιτυχία άμεσα. Σε γενικές γραμμές όλα θα λειτουργούν υπέρ σας, ανεβάζοντας την πεποίθηση σας στο κατακόρυφο. Είναι η χρονική περίοδος που θα ανταμειφτείτε για όλες τις προσπάθειες που έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή μετακίνηση του Δία από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας φέρει πολλά οφέλη και ανταμοιβές για όλες τις προσπάθειες που καταβάλατε τον τελευταίο καιρό. Ότι δημιουργήσατε το προηγούμενο διάστημα, τώρα θα αποδώσει στο έπακρον, ανταμείβοντας σας τόσο χρηματικά όσο και με επαίνους και αγάπη, από τους ανθρώπους που βρίσκονται στον περίγυρο σας. Μέσα από αυτήν την ευδαιμονία ίσως γίνεται υπερβολικοί στα έξοδα που θα κάνετε, τα οποία τις περισσότερες φορές δεν θα είναι αναγκαία, γι' αυτό αποφύγετε τις υπερβολές γιατί σε διαφορετική περίπτωση ενώ θα έχετε σημαντική αύξηση στον οικονομικό σας τομέα δεν θα φανεί εξ αιτίας των εξόδων που θα κάνετε.
Σε γενικές γραμμές τόσο οι φιλικές ασχολίες, οι επαγγελματικές αλλά και οι ερωτικές οι οποίες θα συνεχίσουν να έχουν μία σταθερότητα, πολύ πιθανόν να σας φέρουν πολλά υλικά αγαθά, αλλά και ικανοποιήσεις παντού θα έλεγα.
Τώρα έχετε όλες τις δυνατότητες ώστε να αποκτήσετε όλα όσα επιθυμείτε, πάντα μέσα από τις δικές σας προσπάθειες, αφού θα δικαιωθείτε για τους κόπους των προηγούμενων προσπαθειών σας.


ΙΧΘΕΙΣ

Τώρα σας δίνεται η δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε στο έπακρον την θετική επίδραση του Δία στο ζώδιο σας. Έτσι φροντίστε να επωφεληθείτε από όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν αυτό το διάστημα.
Όλα θα γίνονται τώρα με αρκετή ευκολία και θα είναι σαν να έρχονται όλα όσα θέλετε στο πιάτο σας που λέμε. Αν έχετε σε εκκρεμότητα κάποιες επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να τις φέρετε εις πέρας και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία.
Η κοινωνικότητα σας θα είναι έντονη και όλοι θα θέλουν την παρέα σας, κάνοντας σας να νοιώθετε υπέροχα θα έλεγα βλέποντας αυτή την γενική αποδοχή από τους άλλους. Φυσικά όλα αυτά περικλείουν τον κίνδυνο να γίνεται υπερβολικά δοτικοί, έχοντας σαν αποτέλεσμα να δίνεστε ακόμα και σε άτομα τα οποία δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας.
Επίσης θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην διατροφή σας γιατί κάτω από την επιρροή του Δία κινδυνεύετε άμεσα να πάρετε κάποια κιλά παραπάνω, τα οποία μετά θα είναι πολύ δύσκολο να τα χάσετε.


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού