Τα Ζώδια και η Θεραπεία μέσω της Μουσικής - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - astranik (Αστρολόγος Ερευνητής)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Τα Ζώδια και η Θεραπεία μέσω της Μουσικής

Αστρολογία

Το κάθε Ζώδιο έχει την αντιπροσωπευτική του μουσική νότα η οποία λειτουργεί στα άτομα αυτού του Ζωδίου. Παρακάτω αναφέρω πως λειτουργεί η κάθε νότα στο κάθε Ζώδιο και τις ευεργετικές επιδράσεις που έχει επάνω του. Σε ένα από τα επόμενα θέματα θα αναφερθώ εκτενώς σε ότι αφορά την μουσική κλίμακα και πως ενεργεί στον οργανισμό των ατόμων, τα οποία θέλουν να χάσουν κάποια κιλά, χωρίς να χρειαστεί να κάνουν ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ!!!

Ο Κριός αντιπροσωπεύεται από την νότα RE# η οποία βοηθάει την περιοχή του εγκεφάλου, ηρεμεί τα νεύρα του κρανίου, ενώ παράλληλα ενισχύει τις πνευματικές αναζητήσεις του Ζωδίου και εξισορροπεί το τσάκρας της Κορώνης.

Ο Ταύρος αντιπροσωπεύεται από την νότα SOL# η οποία βοηθάει την περιοχή του λαιμού και την ομιλία, δημιουργεί μία γλυκιά ηρεμία στο άτομο, ενώ παράλληλα εξισορροπεί το τσάκρας του λαιμού.

Οι Δίδυμοι αντιπροσωπεύονται με την νότα DO# η οποία βοηθάει τόσο την περιοχή των πνευμόνων, όσο και την περιοχή των χεριών, εξισορροπώντας τα τσάκρας Γιν και Γιαν καθώς επίσης και το ηλιακό πλέγμα.

Ο Καρκίνος αντιπροσωπεύει την νότα FA# η οποία βοηθάει στην καλή λειτουργία του στομάχου και του στήθους, ενώ παράλληλα εξισορροπεί τα τσάκρας Γιν και Γιαν καθώς επίσης και το ηλιακό πλέγμα, αλλά και τα μικρά τσάκρας που βρίσκονται στην περιοχή των ποδιών.

Ο Λέοντας αντιπροσωπεύεται από την νότα LA# ( Dob ), η οποία βοηθάει αισθητά την καρδιά και το κυκλοφορικό, εξισορροπώντας το τσάκρας του ηλιακού πλέγματος, και όλα τα δευτερεύοντα τσάκρας των άκρων.

Η Παρθένος αντιπροσωπεύεται από την νότα ΜΙ, η οποία βοηθάει την καλή λειτουργία των εντέρων και του στομάχου, ενώ παράλληλα εξισορροπεί σχεδόν όλα τα τσάκρας, ξεκινώντας από το ηλιακό πλέγμα.

Ο Ζυγός αντιπροσωπεύεται από την νότα LA, η οποία βοηθάει στην καλή λειτουργία των νεφρών, ενώ παράλληλα εξισορροπεί το τσάκρας του λαιμού, το ηλιακό πλέγμα και το τσάκρας της Κορώνης.

Ο Σκορπιός αντιπροσωπεύεται από την νότα RE, η οποία βοηθάει στην καλή λειτουργία των γεννητικών οργάνων, ενώ παράλληλα εξισορροπεί το τσάκρας της σεξουαλικότητας και το τσάκρας της βάσης.

Ο Τοξότης αντιπροσωπεύεται από την νότα SOL, η οποία βοηθάει την πνευματική διαύγεια και πνευματική ισορροπία, ενώ παράλληλα εξισορροπεί το τσάκρας του τρίτου ματιού, αλλά και το τσάκρας της Κορώνης.

Ο Αιγόκερως αντιπροσωπεύεται από την νότα DO, η οποία βοηθάει στην καλή λειτουργία της χοληδόχου κύστεως των αρθρώσεων χεριών και ποδιών καθώς και του δέρματος, ενώ παράλληλα εξισορροπεί τα τσάκρας Γιν και Γιαν και τα δευτερεύοντα που βρίσκονται στην περιοχή των ποδιών.

Ο Υδροχόος αντιπροσωπεύεται από την νότα FA, η οποία βοηθάει στην καλή λειτουργία του κυκλοφορικού και των ρευστών του σώματος, ενώ παράλληλα εξισορροπεί τα τσάκρας Γιν και Γιαν και τα δευτερεύοντα που βρίσκονται στην περιοχή των χεριών και της κνήμης.

Οι Ιχθείς αντιπροσωπεύονται από την νότα LA# (Sib), η οποία βοηθάει στην καλή λειτουργία των ρευστών των ποδιών, ενώ παράλληλα εξισορροπεί τα δευτερεύοντα τσάκρας που βρίσκονται στην περιοχή των ποδιών.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού