Γενέθλιες θέσεις Ουρανού - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - astranik (Αστρολόγος Ερευνητής)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γενέθλιες θέσεις Ουρανού

Γενέθλιες Θέσεις

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ 1 ΟΙΚΟ

Θα είστε πολύ πρωτότυποι με ανεπτυγμένη ανεξαρτησία έχοντας την τάση να αμφισβητείτε τα κατεστημένα και να βρίσκετε νέους τρόπους σκέψης και ζωής. Είστε ειλικρινείς, εξωστρεφείς, αλλά και προκλητικοί, ακόμα και στον τρόπο ντυσίματος. Παρ' όλο που νοιώθετε την ανάγκη της συντροφικότητας, είναι πολύ δύσκολο να σας ακολουθήσει κανείς, μέσα από τα ξαφνικά πετάγματα που έχετε. Ακόμα και οι άλλες ενδείξεις στον χάρτη σας αν δείχνουν ότι είστε ένα συνηθισμένο άτομο, ο Ουρανός μπορεί να ανατρέψει όλα αυτά και να σας δώσει, μία μαγνητική προσωπικότητα και να σας κάνει ένα άτομο ξεχωριστό. Αν κάνει δύσκολες όψεις στον χάρτη σας, πιθανόν να έχετε κάποιες ιδέες και σχέδια ουτοπικά, να είστε εκκεντρικοί, στρυφνοί, με πολλές διαστροφές και προκλητικοί. Με δύσκολες όψεις με τον Ερμή, πιθανότητες νευρικής παράλυσης ή εγκεφαλικών αλλοιώσεων.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ 2 ΟΙΚΟ

Προκαλεί κάποια νευρικότητα στην συμπεριφορά σας, εξ αιτίας της αστάθειας των οικονομικών σας, τα οποία θα έχουν μία συνεχή αβεβαιότητα, εξ αιτίας των συνεχών κερδών και απωλειών. Υπάρχει πιθανότητα να κερδίσετε μεγάλη περιουσία, από κάποια έξυπνη επένδυση ή εφεύρεση και ξαφνικά να χάσετε τα πάντα. Έτσι χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε κάθε σας κίνηση, η οποία θα αφορά χρηματικές υποθέσεις. Λόγω του ότι ευνοείται το οτιδήποτε είναι ασυνήθιστο και παράξενο, πρέπει να ασχοληθείτε με μετοχές, επενδύσεις, εφευρέσεις σε μοναδικές και περίεργες επιχειρήσεις ή μεγάλες εταιρίες, για να έχετε σίγουρα κέρδη τα οποία όμως θα είναι συνεχώς κυμαινόμενα. Σε γενικές γραμμές υπάρχει μία αβεβαιότητα σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, εξ αιτίας του ουρανού, ο οποίος όμως δημιουργεί και τις πιθανότητες για απρόσμενη τύχη. Όσο για την νοητική σας πλευρά θα έρχεστε σε πολλές και βαθιές σκέψεις, δημιουργώντας μεγάλο ενδιαφέρον για την Αστρολογία. Με δύσκολες όψεις επιχειρηματική αποτυχία, ανευθυνότητα, απρόσμενες οικονομικές απώλειες και μειωμένη ικανότητα αξιολόγησης των καταστάσεων.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ 3 ΟΙΚΟ

Σε αυτήν την θέση κάνει το μυαλό σας κάπως ιδιόμορφο, εκκεντρικό και περίεργο. Θα έχετε την ικανότητα να μελετάτε βαθιά και δυσνόητα θέματα και οι προθέσεις σας θα είναι καλές, αλλά η συμπεριφορά σας θα είναι κάπως σκληρή. Θα λέτε τα πράγματα με το όνομα τους, χωρίς να υπολογίζετε το κόστος. Πολύ πιθανόν να λάβετε πολλές παράξενες επιστολές και να έχετε μεγάλη και ποικίλη αλληλογραφία, καθώς και επαφές με όσους μελετούν μεταφυσική και ασχολούνται με αποκρυφιστικές έρευνες. Η διαρκής πνευματική περιέργεια θα συνοδεύεται τις περισσότερες φορές από ένα επιστημονικό πνεύμα με ετοιμότητα λόγου. Πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσετε διάφορες δυσκολίες σε ότι αφορά θέματα παιδιών. Οι παράξενες και ιδιόμορφες απόψεις που υποστηρίζετε, θα σας φέρουν απέναντι σε σοβαρές κριτικές από τους άλλους. Για ότι αφορά τις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας, δεν θα είναι σταθερή ούτε στενή. Όλη αυτή η συμπεριφορά θα δημιουργεί την εντύπωση στους άλλους, ότι έχετε μέσα σας στοιχεία αναρχικά. Με δύσκολες όψεις ευαίσθητο νευρικό σύστημα, έλλειψη ηρεμίας στο στενό περιβάλλον, κίνδυνος ατυχημάτων κατά τις μετακινήσεις, γρήγορος χωρισμός από τα αδέλφια, καθώς και αδελφικό άτομο εκκεντρικό ή με ψυχικά προβλήματα.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ 4 ΟΙΚΟ

Σε αυτήν την θέση επηρεάζει την οικογενειακή σας ζωή και φέρνει πολλές απότομες και αναπάντεχες αλλαγές. Συχνά θα προσβάλλεστε από παράξενες εμπειρίες στο σπίτι σας, αλλά ίσως και στην πόλη ή στην χώρα που γεννηθήκατε. Θα είστε ενάντια στην οικογενειακή παράδοση και θα βασίζεστε στην προσωπική σας ανεξαρτησία και μόνο. Επίσης θα συμβούν παράξενα συμβάντα με τους γονείς σας ή τους συγκάτοικους σας. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να σας δημιουργηθούν, παράξενες και αθεράπευτες ασθένειες, οι οποίες ίσως αποφευχθούν αν δείξετε μεγάλη προσοχή σε αυτόν τον τομέα. Θα πρέπει οι συνθήκες γύρω σας να είναι αρμονικές να δίνετε προσοχή με ποιους συνεργάζεστε και ειδικά με άτομα μεγάλης ηλικίας. Η τάση του να επιζητάτε σχέσεις οι οποίες βασίζονται στην προσωπική σας αποδοχή και ανεξαρτησία, δημιουργεί τον κίνδυνο του χωρισμού ή κάποιου διαζυγίου στην ζωή και αυτό είναι κάτι το αναπόφευκτο. Με δύσκολες όψεις θα υπάρχει μία διαρκή ανησυχία. Προσβολή του Ουρανού δημιουργεί τις πιθανότητες ενός Θανάτου από Ηλεκτροπληξία, από Ηλίαση, από Κεραυνοπληξία, από Ατυχήματα τα οποία προέρχονται από Μηχανές και περιπτώσεις Αυτοκτονίας.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ 5 ΟΙΚΟ

Σε αυτήν την θέση δημιουργεί πρωτοτυπία, περιέργεια και απέχθεια σε σκοπιμότητες και συμβατικότητες, ενώ σας ωθεί στην αναζήτηση νέων μορφών στην επιστημονική έρευνα, αλλά και στην προσωπική σας ικανοποίηση. Η τάση σας για πειραματισμό αγγίζει και την ερωτική σας συμπεριφορά και καθώς δεν υπάρχουν πολλές αναστολές, ζητάτε εμπειρίες διαφορετικές. Θα υπάρξουν εγκεφαλικές σχέσεις με προεκτάσεις ασυνήθιστου πάθους, έρωτες με ένταση αλλά μικρής διάρκειας. Θα έχετε απέχθεια στις δεσμεύσεις, αλλά και τάση ομοφυλοφιλίας ή βίτσια, σε ακραίες καταστάσεις, όπως αδύναμος Κρόνος, δυσαρμονική Αφροδίτη από ζώδιο ή αρνητικές όψεις, με Άρη, Ουρανό ή Ποσειδώνα. Ευνοεί τις έρευνες, τις εφευρέσεις, την πολιτική, την προηγμένη τεχνολογία, την αεροπορία και την διαστημική. Για ότι αφορά παιδιά, μπορεί να είναι πρωτότυπα, ιδιόρρυθμα, έξυπνα, νευρικά, παιδιά έξω από τον γάμο και παιδιά με εξωσωματική γονιμοποίηση ή παιδιά υιοθετημένα. Με δύσκολες όψεις ξαφνικό σπάσιμο δεσμών, ερωτικές διαστροφές, παιδιά με ψυχικά προβλήματα ή απομάκρυνση από αυτά. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δύσκολη εγκυμοσύνη, αλλά και κίνδυνος αποβολής. Πιθανή στειρότητα (έλλειψη παιδιών) ειδικότερα όταν ο 5ος οίκος βρίσκεται σε άγονο Ζώδιο (Κριό, Λέοντα, Αιγόκερω).


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ 6 ΟΙΚΟ

Σε αυτήν την θέση προσβάλλει την υγεία σας και προκαλεί νευρικές διαταραχές και μία τάση προς τις αθεράπευτες ασθένειες. Έτσι θα πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία την παραξενιά, αλλά και τις νευρικές διαταραχές, γιατί μόνο έτσι θα αποφύγετε, όλα αυτά που αφορούν την υγεία σας. Επίσης θα πρέπει να δώσετε και την ανάλογη προσοχή στις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά ειδικά με όσους είναι κατώτεροι από εσάς, γιατί σίγουρα θα σας προκαλέσουν πολλά και απρόβλεπτα προβλήματα και μάλιστα, ορισμένοι από αυτούς ίσως επιχειρήσουν να επέμβουν στο ενεργειακό σας πεδίο, προκειμένου να σας προκαλέσουν κάποιο κακό. Ευνοούνται όλοι οι ασυνήθιστοι τρόποι θεραπείας, όπως είναι η ομοιοπαθητική και ο βελονισμός. Η πρωτότυπη, εφευρετική και προηγμένη αντίληψη που έχετε, πολύ πιθανόν να σας κάνει να συγκρουστείτε με τις κατεστημένες απόψεις και να στραφείτε σε κάποιους καινούργιους τρόπους. Προτιμάτε το ανεξάρτητο ωράριο και όχι την εξαρτημένη εργασία. Με δύσκολες όψεις επικριτικός και δύσκολος στις σχέσεις με υφισταμένους και ανωτέρους. Ακατάλληλος για συνεργασίες, τάσεις στα ατυχήματα και ιδιαίτερα, με ηλεκτρισμό και μηχανήματα. Νευρικό σύστημα ιδιαίτερα ευάλωτο.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ

Σε αυτήν την θέση προκαλεί περίεργα και ιδιόμορφα γεγονότα, σχετικά με τον γάμο και τις συνεργασίες. Ο σύντροφος σας θα περάσει κάποια παράξενη και σημαντική εμπειρία ή εσείς θα αναπτύξετε κάποια παρορμητική συμπάθεια, η οποία πιθανόν να φέρει πολλές επιπλοκές. Πολύ πιθανόν αποξένωση, χωρισμός ή διαζύγιο ή και ξαφνική απώλεια του συντρόφου σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι αδέσμευτες. διεγερτικές, κρυφές, ρομαντικές, αλλά και οι κάπως επικίνδυνες σχέσεις, οι οποίες δεν έχουν μονιμότητα. Δεν ευνοούνται οι στενές συνεργασίες και οι συνεταιρισμοί. Αντίθετα ευνοούνται όσοι θέλουν να τραβήξουν την προσοχή του κοινού, όπως καλλιτέχνες, αρχηγοί ομάδων κοινωνικών και οι πολιτικοί. Θα έλκετε και θα έλκεστε από περίεργες καταστάσεις και σχέσεις, αλλά και με άτομα που διαφέρουν από τον δικό σας τρόπο ζωής. Το μυστήριο και η γοητεία που κρύβουν το ξένο και το άγνωστο, είναι τα στοιχεία τα οποία θα σας ενεργοποιούν και θα σας κάνουν να νοιώθετε έντονες συγκινήσεις. Με δύσκολες όψεις συναισθηματική αστάθεια, ξαφνικό σπάσιμο στις σχέσεις και τον γάμο, επιμονή στο να φανείτε διαφορετικοί, διαστροφή, εκκεντρικότητα και σκληρή συμπεριφορά.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ 8 ΟΙΚΟ

Σε αυτήν την θέση κάνει το αισθηματικό επίπεδο αρκετά υψηλό, αλλά η έμπνευση, η διορατικότητα και η ερευνητική ικανότητα που έχετε, σας κάνουν αντίθετους σε κάθε προκατειλημμένη σκέψη. Έχετε την ικανότητα να προχωράτε σε καινούργιους δρόμους, εξετάζοντας όχι μόνο τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους ψυχικά. Ευνοείται η κάθε είδους έρευνα και πολύ περισσότερο ότι έχει σχέση με την ψυχολογία, την τηλεπάθεια, την φαντασία και όλα τα μεταφυσικά θέματα. Το σεξ αποκτά ιδιαίτερη σημασία και ίσως να απαιτεί και ένταση ή κάποιες ιδιαιτερότητες για να το βιώσετε σωστά, αποτελώντας τον λυτρωτικό ρόλο και όχι την απλή ικανοποίηση. Ο οικονομικός σας τομέας θα έχει ασυνήθιστες πηγές και τρόπους προέλευσης, αλλά καλό θα ήταν να αποφεύγετε τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Πολύ πιθανόν να υπάρξει κάποια δωρεά, υποτροφία, ή μια απρόσμενη κληρονομιά. Με δύσκολες όψεις σπατάλη ή χάσιμο της πατρικής περιουσίας, οικονομικό κραχ, κίνδυνος ατυχήματος ή δυστυχήματος. Επιβλαβείς για τα νεύρα και προβλήματα με το σεξ. Προσβολή του Ουρανού δημιουργεί τις πιθανότητες ενός Θανάτου από Ηλεκτροπληξία, από Ηλίαση, από Κεραυνοπληξία, από Ατυχήματα τα οποία προέρχονται από Μηχανές και περιπτώσεις Αυτοκτονίας.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ 9 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δημιουργεί πολύ καλές προοπτικές, σε θέματα που αφορούν την μεταφυσική, την αστρολογία, τον αποκρυφισμό, την αστρονομία και την διαστημική. Συνήθως δείχνει ότι το άτομο είναι αυτοδίδακτο ή αυτούς που έχουν κάνει ελεύθερες σπουδές. Εδώ το πνεύμα δεν φυλακίζεται μέσα στις τυπικότητες και τα διπλώματα, γιατί απεχθάνεται ότι είναι συμβατικό και από τον πολύ κόσμο υιοθετημένο. Θα υπάρχει η τάση για πρωτοτυπία, εφευρετικότητα και για ασχολίες και μελέτες παράξενων αντικειμένων. Το προφητικό σας ταλέντο θα σας κάνει να έχετε παράξενα όνειρα, τα οποία θα έρχονται σαν προειδοποιήσεις και σαν αποκαλύψεις. Επίσης θα έχετε αιφνίδια, περίεργα και συναρπαστικά γεγονότα, άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα, τα οποία θα συμβούν κατά την διάρκεια ταξιδιών ή κατά την παραμονή σας στο εξωτερικό. Με δύσκολες όψεις σταμάτημα σπουδών, αναρχία, πνευματική κατάρρευση, τυφλή υπεροψία, αστάθεια στους στόχους, ατυχήματα κατά την διάρκεια ταξιδιών και ειδικά αεροπορικών, αλλά και αντιθέσεις από πολιτικά ή κοινωνικά πιστεύω.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ 10 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δημιουργεί την αίσθηση της πρωτοτυπίας και των ριζοσπαστικών αλλαγών. Έχετε την ικανότητα να προωθήσετε και να αναπτύξετε τις ιδέες εκείνες, που είναι αναγκαίες για την πραγματοποίηση μίας νέας εποχής. Φυσικά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της ανυπακοής και της αμφισβήτησης, η οποία θα διαταράξει τα ήρεμα νερά, αλλά μόνο μέσα από τέτοιες ενέργειες έχουν επιτευχθεί κάποιες πολύ σημαντικές καινοτομίες. Θα ενεργείτε με ευστροφία και διορατικότητα, δείχνοντας αισθητά τις ηγετικές σας ικανότητες. Έτσι ευνοείται η ανάληψη σημαντικών θέσεων και ειδικά ότι έχει σχέση με την τέχνη, την πολιτική, την αστρολογία, την αεροναυτική, την αστρονομία, τις εφευρέσεις, την τυπογραφία, την ακτινολογία και την προηγμένη τεχνολογία. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας, άλλοτε ευνοϊκές και άλλοτε δύσκολες, ενώ παράλληλα δείχνει κάποια διάσταση με τον πατέρα, ουσιαστική ή μεταφορική, έλλειψη ή απομάκρυνση. Όλες οι πολιτικές αλλαγές θα φέρουν επιπτώσεις, οι οποίες θα είναι εμφανείς. Η εκδήλωση του σε όλους τους τομείς, χαρακτηρίζεται από ανεξαρτησία, επαναστατικότητα και ακατάπαυστη δίψα για ελευθερία. Για ότι αφορά το πεπρωμένο, αυτό σίγουρα θα είναι ξεχωριστό. Με δύσκολες όψεις δικτατορισμός, εκκεντρικότητα, κοινωνική πτώση εξ αιτίας πολιτικών αντιθέσεων ή σκανδάλων, μοιραία, δυσάρεστα και αναπόφευκτα γεγονότα.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ 11 ΟΙΚΟ

Σε αυτήν την θέση δημιουργεί πολύ καλούς φίλους καθώς και άτομα που έχουν την τάση για αποκρυφιστικές ή μεταφυσικές μελέτες και για όλες τις μορφές της μοντέρνας τεχνολογίας, όπως είναι η δημοσιογραφία, η πολιτική, η ψυχολογία, η αστρολογία, η ομοιοπαθητική και κάθε εφεύρεση μικρή ή μεγάλη. Οι προσδοκίες τα ιδανικά και οι επιδιώξεις σας, θα χαρακτηρίζονται από την πρωτοτυπία και την συντροφικότητα και θα κατευθύνονται μέσα στις ανθρώπινες ομάδες, καθώς συμμετοχή σε συλλόγους, σωματεία, λέσχες, κόμματα με ιδιαίτερη επιτυχία. Το ενδιαφέρον σας θα στρέφετε σε κάθε τι καινούργιο και προοδευτικό. Είστε άτομα ανεξάρτητα, έξυπνα, ιδεολόγοι και αλτρουιστές. Επίσης θα επιδιώκετε την φιλία σας με άτομα, που η νοοτροπία και η συμπεριφορά τους θα είναι προχωρημένη, είτε θετικά είτε αρνητικά και όχι συνηθισμένη και παραδοσιακή. Με δύσκολες όψεις ακατάλληλος για συμμετοχή σε συλλογικές δραστηριότητες, επιζήμιες ή σκανδαλώδεις φιλίες, σχέδια ουτοπικά και έλλειψη πρακτικότητας και οργάνωσης.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ 12 ΟΙΚΟ

Θα έχετε μεγάλη διαίσθηση, έντονο οραματισμό και ψυχική δύναμη. Επίσης θα έχετε τάση για τις τέχνες, την ψυχολογία, την ψυχιατρική και την μεταφυσική. Έχετε εύνοια στην ζωγραφική, την μουσική και τον χορό, αλλά και την τάση να έλκεστε και να συμμετέχετε, σε παράξενες και μυστικές οργανώσεις. Στο υποσυνείδητο σας θα υπάρξουν ψυχικές συγκρούσεις, φοβίες, οι οποίες θα σας δημιουργήσουν παραξενιές και ιδιοτροπίες, τις οποίες δεν θα μπορείτε να ελέγξετε. Επίσης δημιουργεί ατυχία, πιθανότητες εξορίας και αποξένωσης από τους φίλους ή τους συγγενείς, αλλά και από την χώρα σας. Φροντίστε να αποφεύγετε τα άτομα που δεν σας εμπνέουν απόλυτη εμπιστοσύνη, γιατί πολύ πιθανόν να σας βλάψουν και να επηρεάσουν με διάφορους τρόπους την ζωή σας αρνητικά. Ειδικά αν ο Ουρανός βρίσκεται σε ζώδιο του νερού ή της φωτιάς, πολύ πιθανόν σε κάποια χρονική στιγμή να επηρεάσουν την αύρα σας και να αλλάξουν όλη την πορεία της ζωής σας. Με δύσκολες όψεις σίγουρα δοκιμασίες από μυστικούς εχθρούς, χρόνιες ασθένειες, ψυχικές ή φυσικές, φανατισμός και έντονη η αίσθηση του ανικανοποίητου.Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Αγαπάτε την ανεξαρτησία και την ελευθερία, είστε άτομα θετικά με δύναμη και ορμητικότητα. Έχετε δυνατή σκέψη, δραστηριότητα, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Αγαπάτε τις μηχανές, τις ηλεκτρικές συσκευές και γενικά την τεχνική πρόοδο. Σας αρέσουν τα ταξίδια και συνήθως αλλάζετε συχνά κατοικία. Μερικές φορές γίνεστε βίαιοι, απότομοι, χωρίς τακτ και αυτοέλεγχο. Επίσης είστε συχνά αυθόρμητοι στα λόγια, χωρίς να το θέλετε. Θα υπάρχουν συχνά καυγάδες και διαφωνίες. Δείχνετε ενδιαφέρον για τα παιδιά και τα προβλήματα τους. Αν υπάρχει μέσα και ο Κρόνος, πιθανόν απόφραξη των ουροφόρων σωληναρίων, που προκαλεί πόνους χαμηλά στην πλάτη και δημιουργεί πέτρα στα νεφρά. Επίσης πονοκεφάλους οι οποίοι μπορεί να ξεκινούν από την κακή λειτουργία των νεφρών. Πιθανόν δυνατοί πόνοι στο κεφάλι, ξαφνικοί πονοκέφαλοι, πόνοι στα μάτια ή σπαστικές αγγειοσυστολές των αρτηριών του εγκεφάλου ή ματιών.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ (Σε πτώση)

Είστε αποφασιστικοί, πεισματάρηδες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, όταν συναντάτε εμπόδια να καταφέρνετε να τα ξεπερνάτε. Είστε άτομα με μεγάλη διαίσθηση αλλά δεν ευνοείστε σε ότι αφορά τον γάμο και μάλιστα ο σύντροφος σας θα σας ζηλεύει. Για ότι αφορά τα οικονομικά σας, θα έχουν συνεχείς διακυμάνσεις και ξαφνικές απώλειες. Αν υπάρχει μέσα και ο Ήλιος ή ο Άρης, υπάρχει πιθανότητα για υπερλειτουργία ή υπολειτουργία του θυρεοειδούς, λόγω έλλειψης ιωδίου. Πιθανή δυσλειτουργία του θυρεοειδούς, των ωοθηκών και των όρχεων. Πιθανόν κρίση θυρεοειδική από στρες ή λόγω κάποιου ατυχήματος στην περιοχή του αυχένα. Ξαφνική απώλεια της φωνής ή βραχνάδα. Συχνό πνίξιμο από αντικείμενα που βάζει στο στόμα.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Είστε από τα άτομα που προσαρμόζονται και έχετε κάποια εκκεντρικότητα στις εκφράσεις και στους φίλους. Επίσης είστε πρωτότυποι, διαισθητικοί και εφευρετικοί, αγαπάτε την επιστήμη και τις εφευρέσεις και ευνοείστε σε ότι αφορά τις νέες ιδέες και τις μεταρρυθμίσεις. Ευνοείστε σε ότι αφορά την μελέτη του ηλεκτρισμού, της αεροδυναμικής, της αστρολογίας, της μεταφυσικής, του υπνωτισμού και γενικά ότι έχει σχέση με αυτά. Επίσης έχετε τηλεπαθητική ικανότητα. Πιθανότητες σπαστικής περίσφιξης σάλπιγγας, εξωμήτρια εγκυμοσύνη. Μολύνσεις νεφρών, κύστεως και απόφραξη ουροδόχου κύστεως, απόπετρα. Αν υπάρχει μέσα και ο Κρόνος, πιθανόν απόφραξη των διόδων σε μία από τις παρακάτω περιοχές. Ευσταχιανή σάλπιγγα των αυτιών, βρογχικά συρίγγια των πνευμόνων, του ουρητήρα, το συρίγγιο της ουρήθρας από την κύστη και στις γυναίκες ο φαλλοπειός πόρος. Ισχιαλγία.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Σας δημιουργεί μεγάλη ευαισθησία καθώς επίσης και μεγάλες ικανότητες στο να γίνετε μέντιουμ. Όμως σας διαμορφώνει τον χαρακτήρα σας κάνοντας τον, εκκεντρικό, στρυφνό, ανήσυχο, ανυπόμονο και ιδιότροπο. Θα υπάρξουν οικογενειακά προβλήματα ή χωρισμός, παρ όλο που αγαπάτε το σπίτι και τα παιδιά. Επίσης δείχνει δυσκολίες και ζημιές σε ότι έχει σχέση με την ιδιοκτησία, καθώς επίσης και στομαχικές διαταραχές. Σας ενδιαφέρουν τα κοινωνικά ζητήματα, είστε πατριώτες, πρωτότυποι και αγαπάτε τα ταξίδια. Επίσης θα έχετε αστάθεια σε ότι αφορά τις σχέσεις σας με τους γονείς σας. Πιθανές διαταραχές στην λειτουργία των επινεφριδίων ή εξασθένιση του γόνατος.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ (Σε αδυναμία)

Είστε άτομα δραστήρια αλλά και μετριοπαθή, πολλές φορές πεισματάρηδες, βίαιοι, εκκεντρικοί, ασυμβίβαστοι, επαναστατικοί, έχοντας σαν αποτέλεσμα να δημιουργείτε αντιπάθειες. Δεν δέχεστε διαταγές και αντιρρήσεις. Είστε πολύ φιλελεύθεροι, ανεξάρτητοι, αλλά και ριψοκίνδυνοι. Έχετε περίεργη συμπεριφορά στον έρωτα και υπάρχει κίνδυνος χωρισμού. Θα υπάρξουν εμπόδια στο σπίτι σε νεαρή ηλικία, καθώς και κάποια ζημιά εξ αιτίας του πατέρα. Θα υπάρξουν προβλήματα σε κοινωνικές υποθέσεις, αλλά και με τα παιδιά που θα κάνετε και μάλιστα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει και απώλεια κάποιου παιδιού. Αν ασχοληθείτε με τον αποκρυφισμό, σίγουρα θα τα πάτε πολύ καλά. Αν υπάρχει μέσα ο Ήλιος ή ο Κρόνος υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για γλαύκωμα, προβλήματα καταρράκτου και αμφιβληστροειδούς. Πιθανόν απροσδόκητες αρρυθμίες της καρδιάς, φλεγμονή στον αυχένα και ψηλή πίεση. Πρόβλημα με την μέση, νευρικοί πόνοι στην σπονδυλική στήλη, πιθανόν σπονδυλολίσθηση. Επίσης τραύματα στην μέση ή στην περιοχή της καρδιάς από ατύχημα.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Είστε έξυπνα άτομα, ανεξάρτητα, πρωτότυπα, ήσυχα, εκκεντρικά, πεισματάρικα, πιθανές τάσεις για την επιστήμη και τον αποκρυφισμό, που αν καλλιεργηθούν θα έχετε πολύ μεγάλη επιτυχία. Θα είχατε μεγάλη επιτυχία αν ακολουθούσατε το επάγγελμα του μηχανικού, του δασκάλου, ότι έχει σχέση με τον ηλεκτρισμό, σαν ηλεκτρονικός, σαν χημικός, γενικά με την επιστήμη, καθώς και με ότι έχει σχέση με την διαιτητική. Έχετε πολύ αυξημένη αντίληψη, επιθυμία για άνεση, παραγωγική ικανότητα, καθώς και μεγάλες πιθανότητες κερδών από πλευράς κράτους. Πρέπει να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας και ειδικότερα σε ότι έχει σχέση με το στομάχι, τις αρθρώσεις και τα κόκαλα. Αν υπάρχει μέσα και η Αφροδίτη, πιθανά προβλήματα με το σάκχαρο και το πάγκρεας. Έτσι η υπογλυκαιμία ή ο διαβήτης μπορεί να δημιουργηθούν ή και να ανακαλυφθούν τυχαία. Πιθανή διαταραχή στην λειτουργία του παγκρέατος η οποία προκαλεί υπογλυκαιμία ή διαβήτη. Σοβαρά προβλήματα με το λεπτό έντερο, όπως διάρροια ή κολίτιδα, λόγω των νεύρων και του στρες. Ενοχλήσεις από το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, ειλεός.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Είστε λογικοί, εκκεντρικοί, φιλόδοξοι, ευέξαπτοι, ανήσυχοι, με μεγάλη φαντασία και καλό γούστο, διαισθητικοί και από τα άτομα που κάνουν πολλά ταξίδια. Είστε κατάλληλοι για επιστημονική, λογοτεχνική ή δικαστική δουλειά, έχοντας το χάρισμα της τηλεπάθειας και του μαγνητισμού. Υπάρχει πιθανότητα να δείξετε ενδιαφέρον για την αεροπορία. Πιθανόν να κάνετε έναν βιαστικό αρραβώνα ή γάμο, με αποτέλεσμα την διάλυση του, με διαζύγιο αλλά ίσως και με τον θάνατο του συντρόφου σας. Δεν ευνοείστε στους συνεταιρισμούς. Αν υπάρχει μέσα και ο Κρόνος, πιθανόν απόφραξη των ουροφόρων σωληναρίων, που προκαλεί πόνους χαμηλά στην πλάτη και δημιουργία πέτρα στα νεφρά. Επίσης πονοκεφάλους οι οποίοι μπορεί να ξεκινούν από την κακή λειτουργία των νεφρών. Αποφυγή γαλακτοκομικών γιατί θα σας δημιουργήσει βλέννη η οποία επιδρά στους νεφρώνες. Ζαλάδες σκοτοδίνες χωρίς λόγο, κακή μνήμη και αδυναμία του αμυντικού συστήματος.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ (Σε έξαρση)

Είστε γερό μυαλό, με θέληση, αποφασιστικότητα, επιμονή συγκέντρωση και με άρνηση στο να υποκύπτετε. Μερικές φορές είστε θρασείς, πεισματάρηδες, απότομοι, αλλά και επαναστατικοί. Επίσης συχνά διαφωνείτε με τους άλλους και με το κατεστημένο, έχετε μεγάλη δραστηριότητα για πρόοδο στην ζωή, για κέρδη, είστε εφευρετικοί, με αγάπη για τις μηχανές. Επίσης έχετε μεγάλη υπνωτιστική ικανότητα και μπορείτε να διαπρέψετε, αν ασχοληθείτε με τον υπνωτισμό. Σε κάποια περίοδο της ζωής σας θα σας απασχολήσει η χημεία και η θεραπευτική. Αν μέσα υπάρχει και ο Ήλιος, υπάρχει πιθανότητα για υπερλειτουργία ή υπολειτουργία του θυρεοειδούς, λόγω ελλείψεως ιωδίου. Πιθανή δυσλειτουργία του θυρεοειδούς, των ωοθηκών και των όρχεων. Ανασηκωμένη μήτρα η οποία δημιουργεί προβλήματα εγκυμοσύνης ή καθ όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Επίσης ασυνήθιστα προβλήματα με την ουροδόχο κύστη.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Έχετε φαντασία και εφευρετικότητα. Επίσης κλίση για όνειρα, για οράματα, διαίσθηση και προαισθήματα. Θα κάνετε αρκετά ταξίδια στην ζωή σας. Αγαπάτε την επιστήμη γενικά και ενδιαφέρεστε για κάθε επιστημονικό γεγονός και ειδικά για εφευρέσεις, που έχουν σχέση με μεταφορικά μέσα. Υπάρχει μέσα σας η τάση για ανώτερη μόρφωση. Είστε προοδευτικοί, τολμηροί, γενναιόδωροι και αγαπάτε την περιπέτεια και την ελευθερία. Είστε γεμάτοι ενθουσιασμό, με μεγάλη πίστη και οι επιχειρήσεις που έχουν σχέση με εσάς, είναι κάπως ανορθόδοξες και επικίνδυνες συγχρόνως. Πιθανότητες σπαστικής περίσφιξης σάλπιγγας, εξωμήτρια εγκυμοσύνη. Μολύνσεις νεφρών, κύστεως και απόφραξη ουροδόχου κύστεως, απόπετρα. Αν υπάρχει μέσα και ο Κρόνος, πιθανόν απόφραξη των διόδων σε μία από τις παρακάτω περιοχές. Ευσταχιανή σάλπιγγα των αυτιών, τα βρογχικά συρίγγια των πνευμόνων, του ουρητήρα, το συρίγγιο της ουρήθρας από την κύστη και στις γυναίκες ο φαλοπειός πόρος, ισχιαλγία. Σπασμοί ή κράμπες στους μηρούς. Σποραδικές αλλά σοβαρές φλεγμονές του ισχιακού νεύρου. Επίσης υπερβολικά πολλά αέρια, που οφείλονται στο στρες ή την άσχημη νευρική σας κατάσταση.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Έχετε βαθύ και διεισδυτικό μυαλό, είστε γεμάτοι φιλοδοξίες, επιμονή με ικανότητες διοικητικές και αγαπάτε την ανεξαρτησία. Οι επιδιώξεις σας είναι τολμηρές, έξω από τα συναισθήματα, με νεωτερισμούς και προοδευτικότητα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να κάνετε σωστές προβλέψεις και να προοδεύσετε. Θα έχετε επιτυχία σε απασχολήσεις με το δημόσιο ή σε δουλειές που σχετίζονται, με ηλεκτρισμό, μηχανές, βιομηχανία, ραδιόφωνο και μεταφορές. Επίσης θα έχετε επιτυχία σε δημόσιες και υπεύθυνες θέσεις. Μερικές φορές γίνεστε ανήσυχοι, εκκεντρικοί, αντιδραστικοί και πεισματάρηδες. Πιθανές διαταραχές στην λειτουργία των επινεφριδίων και εξασθένιση του γόνατος και των αρθρώσεων. Σπασμοί της χοληδόχου κύστης ή προσβολή της.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ (Σε κυριαρχία)

Έχετε διανοητικές ικανότητες, πρωτοτυπία, αυθορμητισμό, εφευρετικότητα, κατανόηση, διαίσθηση και φαντασία. Επίσης είστε άτομα εκκεντρικά, νεωτεριστές, νοιώθετε αγάπη για την επιστήμη και για την ελευθερία, είστε ευχάριστοι, ανθρωπιστές, κοινωνικοί και υποχρεωτικοί. Θα αποκτήσετε πολλούς φίλους στην ζωή σας αλλά και παράξενους. Επίσης θα έχετε επιτυχία σε κάθε τι επιστημονικό ή μηχανικό, καθώς και σε μεγάλες εταιρίες, σιδηροδρόμους, ραδιοφωνία, αεροπορία, καθώς επίσης και σε κοινωνικά κινήματα. Αν υπάρχει μέσα και ο Ήλιος, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για γλαύκωμα, προβλήματα καταρράκτου και αμφιβληστροειδούς. Αν υπάρχει μέσα και ο Ερμής και κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο ή τον Πλούτωνα, πιθανά προβλήματα με την σπονδυλική στήλη, την οποία βοηθάει η βιταμίνη Β-1 ή το ασβέστιο. Αν υπάρχει μέσα ο Δίας και κάνει σκληρή όψη με τον Κρόνο πιθανά προβλήματα με τα νεύρα. Επίσης συχνές ενοχλήσεις με το συκώτι. Αν κάνουν σκληρή όψη με τον Άρη, ξαφνικό στρες των επινεφριδίων, τα οποία θα περάσουν από μία εξαντλητική φάση. Αν υπάρχει μέσα και ο Κρόνος, πιθανότητες για γλαύκωμα, προβλήματα καταρράκτου και αμφιβληστροειδούς.


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Είστε παράξενα άτομα, αγαπάτε τον αποκρυφισμό, τα μυστήρια και τις ψυχικές έρευνες. Θα έχετε οράματα στην ζωή σας, όνειρα καθώς και παράξενες εμπειρίες. Έχετε φυσική διορατικότητα, όμως όχι πάντα για την ευχάριστη πλευρά των πραγμάτων. Θα υπάρξουν φιλίες με αποκρυφιστές και με όσους ασχολούνται με δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα. Έχετε την ικανότητα να βρίσκετε συνταγές φαρμάκων για το εμπόριο ή χρήσιμες μεθόδους θεραπείας. Αν υπάρχει μέσα και η Αφροδίτη, πιθανά προβλήματα με το σάκχαρο και το πάγκρεας. Έτσι η υπογλυκαιμία ή ο διαβήτης μπορεί να δημιουργηθούν ή και να ανακαλυφθούν τυχαία. Πιθανή διαταραχή στην λειτουργία του παγκρέατος η οποία προκαλεί υπογλυκαιμία ή διαβήτη. Σοβαρά προβλήματα με το λεπτό έντερο, όπως διάρροια ή κολίτιδα, λόγω των νεύρων και του στρες. Ενοχλήσεις από το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, ειλεός. Παραμόρφωση των ποδιών, κράμπες, σπασμοί στους μυς των ποδιών.


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού