Ερμηνεία Χρωμάτων της Αύρας - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - astranik (Αστρολόγος Ερευνητής)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Ερμηνεία Χρωμάτων της Αύρας

Ενεργειακά Κέντρα Επιρροές

ΚΟΚΚΙΝΟ

Το κόκκινο δείχνει έντονο συναίσθημα πάθους και μια ισχυρή φιλοδοξία. Επίσης μπορεί να σημαίνει ότι το άτομο βρίσκεται κάτω από ένα έντονο στρες, ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις βλέπουμε το κόκκινο όταν κάποιο άτομο βρίσκεται σε κατάσταση ανάρρωσης.


ΠΡΑΣΙΝΟ

Το πράσινο δείχνει μεγάλη ισορροπία άτομο με ιδιαίτερα χαρίσματα, με εσωτερική αρμονία αλλά και άτομο γενναιόδωρο. Οι περισσότεροι θεραπευτές αλλά και οι γιατροί συνήθως, βρίσκονται κάτω από την έντονη επιρροή αυτού του χρώματος.


ΚΙΤΡΙΝΟ

Το κίτρινο συνήθως δείχνει άτομο εξωστρεφή και αισιόδοξο. Ειδικά αν βρίσκεται στο κεφάλι δίνει στο άτομο αξιόλογες διανοητικές ικανότητες, αλλά και μεγάλη ευφυΐα.


ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Το πορτοκαλί δείχνει ένα άτομο χαρούμενο, αισιόδοξο, με μεγάλη ζωντάνια. Γενικά είναι δείκτης ευτυχίας, κάνοντας το άτομο ιδιαίτερα ανοικτόμυαλο, με μεγάλες διανοητικές ικανότητες.


ΜΠΛΕ

Το μπλε είναι αντιπροσωπευτικό της Σοφίας και της Γαλήνης του ατόμου, ειδικά όταν η απόχρωση του είναι παλ δείχνει μία ιδιαίτερη ψυχική ισορροπία, δείχνοντας παράλληλα και όλα τα πνευματικά χαρίσματα του ατόμου.


ΑΣΠΡΟ

Το άσπρο στην ουσία είναι όλα τα χρώματα δείχνοντας ότι το άτομο χαίρει άκρας υγείας, είναι γεμάτο ζωντάνια, δημιουργώντας παράλληλα και πολλά άλλα ψυχικά χαρίσματα.


ΡΟΖ

Το ροζ δείχνει ένα άτομο ιδιαίτερα ευαίσθητο, με μεγάλη συμπόνια, έχει πολύ αγάπη μέσα του για τους γύρω, ενώ παράλληλα είναι ευγενικό και γεμάτο καλοσύνη.


ΜΑΥΡΟ

Το μαύρο είναι το χρώμα της θλίψης, του πένθους, της κούρασης (πνευματικής ή σωματικής), δείχνει μεγάλη δυσαρέσκεια και αυξημένο στρες. Επίσης δείχνει προβληματική Αύρα η οποία έχει δεχθεί επίθεση από άτομα αρνητικά προσκείμενα απέναντι στο άτομο.


ΓΚΡΙ

Το γκρι συνήθως δείχνει κάποια κούραση, αμηχανία και σε γενικές γραμμές δημιουργεί μία ασάφεια ανεξήγητη. Μερικές φορές αντιπροσωπεύει την αρχή μιας αρνητικής περιόδου της Αύρας, μέσα από γλωσσοφαγιά και άσχημες διαθέσεις ατόμων που έχουν εχθρικές διαθέσεις εναντίον του ατόμου.


ΜΟΒ

Το μοβ έχει να κάνει με τον διαλογισμό, με τις πολύ ψηλές συχνότητες του ατόμου και με την μεγάλη διανοητική διαύγεια. Επίσης αντιπροσωπεύει την καλλιτεχνία και τα ανεβασμένα επίπεδα.


ΑΣΗΜΙ

Το ασημί δείχνει πολύ ισχυρό Αυρικό σύστημα, με υψηλές επικοινωνίες, συνήθως το άτομο έχει ιδιαίτερα ξεχωριστές ικανότητες (ένα άτομο χαρισματικό δηλαδή) το οποίο πολύ πιθανόν να έχει άμεση σχέση με τις Αγγελικές Οντότητες.


ΧΡΥΣΟ

Το χρυσό δείχνει μία πληρότητα που αγγίζει το τέλειο, αντιπροσωπεύει την απόλυτη ευτυχία, την απόλυτη ισορροπία, χαρίζοντας στο άτομο την τελειότητα. 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού