Γενέθλιες θέσεις Ήλιου - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - astranik (Αστρολόγος Ερευνητής)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γενέθλιες θέσεις Ήλιου

Γενέθλιες Θέσεις

Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ 1 ΟΙΚΟ

Αντιπροσωπεύει την ζωτικότητα, την νομιμοφροσύνη και την ειλικρίνεια. Ενισχύει την φυσική ζωή και δημιουργεί την ικανότητα, να έλκετε τους άλλους και να έχετε επιτυχία ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται ο Ήλιος σας. Επίσης δημιουργεί ανωτερότητα ψυχής, την γενναιοδωρία, την περηφάνια, αλλά και την ηθική σταθερότητα, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση του ατόμου. Βγάζετε μία ακτινοβολία προς τα έξω η οποία δεν περνάει απαρατήρητη.


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ 2 ΟΙΚΟ

Δημιουργεί αφθονία και λάμψη στην περιουσία δημιουργώντας την δυνατότητα για ένα γενναιόδωρο σχηματισμό. Μεγάλες πιθανότητες για περιουσία από την πλευρά του πατέρα ή από την πλευρά του συζύγου όταν πρόκειται για γυναικείο ωροσκόπιο. Επίσης αντιπροσωπεύει μία σημαντική προίκα και επιτρέπει στο άτομο να έχει έναν σημαντικό κοινωνικό ρόλο στην ζωή. Γενικά υπάρχει η τάση για κέρδος και για αύξηση των περιουσιακών στοιχείων. Η αγάπη για την καλοπέραση, την πολυτέλεια, την φυσική ομορφιά και γενικότερα, τα υλικά αγαθά, θα γίνει αντιληπτή από τα παιδικά κιόλας χρόνια.


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ 3 ΟΙΚΟ

Δημιουργεί μία έντονη διανοητική διαύγεια και φυσικά εξαρτάται και από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Ενεργεί περισσότερο και καλύτερα σε ένα ζώδιο του αέρα. Δείχνει μία σημαντική προστασία από τον περίγυρο σε γενικές γραμμές. Επίσης πολύ πιθανόν να δείχνει και την επιτυχία ενός αδελφού. Οι μετακινήσεις συνήθως είναι σημαντικές και γίνονται η πηγή της επιτυχίας. Για ότι αφορά την μόρφωση συνήθως είναι πολύ πετυχημένη, δημιουργώντας στο άτομο την τάση να νεανίζει ακόμα και σε μεγάλη ηλικία.


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ 4 ΟΙΚΟ

Δημιουργεί τις προοπτικές για μία λαμπρή επιτυχία προς το τέλος της ζωής του ατόμου. Ο πατέρας μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή σας και να σας βοηθήσει αρκετά στην ως προς την επιτυχία σας στην ζωή. Τα θέματα τιμής και οι πετυχημένες φιλοδοξίες θα είναι αυτά που θα στιγματίσουν την ζωή σας. Ο σεβασμός στο σπίτι θα είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικός. Σε ότι έχει σχέση με τον οικογενειακό τομέα δείχνει σημαντική ακίνητη περιουσία και μεγάλο κύρος.


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ 5 ΟΙΚΟ

Δείχνει πολλές απολαύσεις σε ότι έχει σχέση με τον ερωτικό τομέα, αλλά και στην ψυχαγωγική ζωή σε γενικές γραμμές. Επίσης δείχνει και κάποιο σημαντικό έργο του ατόμου. Θα έχετε επιτυχία αν ασχοληθείτε με τις εκδόσεις, σαν εκπαιδευτικοί, σαν καθηγητές και όλα τα σχετικά με αυτά τα επαγγέλματα. Επίσης δείχνει πιθανές χρηματιστηριακές κερδοσκοπικές κινήσεις. Για ότι αφορά τα παιδιά συνήθως είναι ελάχιστα ή δεν βρίσκονται κοντά στο άτομο έστω και αν τελικά είναι πετυχημένα.


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ 6 ΟΙΚΟ

Σε αυτή τον οίκο αυξάνει την προνοητικότητα, την προσοχή, αλλά και την οξύνοια του ατόμου. Η αγάπη για την τάξη, την λεπτομέρεια, αλλά και για την λιτή ομορφιά, θα σας γλιτώσουν από πολλές περιπέτειες στην ζωή σας. Αν αφορά γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει ότι το άτομο μπορεί να έχει κάποια σημαντική αντρική προστασία στον επαγγελματικό της τομέα. Για ότι αφορά τον τομέα της υγείας δεν είναι και πολύ καλή θέση, γιατί δημιουργεί πτώση της ζωτικότητας, ενώ παράλληλα σας κάνει επιρρεπή σε ότι έχει σχέση με τις μεταδοτικές ασθένειες. Φυσικά το πόσο ενισχυμένος είναι ή όχι όλα αυτά θα εξαρτηθούν από το ζώδιο που βρίσκεται ο Ήλιος. Επίσης χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι αφορά την καρδιά και το κυκλοφορικό.


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ

Σε αυτό τον οίκο χαρίζει ξεκάθαρα την ευτυχία και την επιτυχία μετά τον γάμο. Όλες οι σχέσεις είναι μάλλον προς όφελος του ατόμου, έχοντας αρκετή προδιάθεση τόσο για αμοιβαία αγάπη, όσο και για διάρκεια απέναντι στον χρόνο. Όσο για τις σχέσεις με τους ανώτερους, είναι σχεδόν πάντα αρμονικές και εποικοδομητικές. Τα κέρδη μέσω συνεργασιών θα είναι και αυτά αρκετά φανερά και μάλιστα από τα πρώτα στάδια εξέλιξης στην ζωή. Φυσικά πάντα χρειάζεται και η ανάλογη προσοχή γιατί υπάρχει ο κίνδυνος για καθυστερημένη επιτυχία και άνοδο μέχρι τα γεράματα, από πιθανούς εχθρούς οι οποίοι θα έχουν μεγάλο κύρος.


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ 8 ΟΙΚΟ

Σε αυτό τον οίκο δίνει αρκετά οφέλη στο άτομο από τον ή την σύντροφο του στον γάμο. Θα υπάρξουν κληρονομιές ενώ και στις πιο κλασικές συνεργασίες οι ενδείξεις φανερώνουν ότι ο τελικός νικητής θα είστε εσείς. Παράλληλα όμως δημιουργεί κινδύνους για θάνατο του πατέρα και αν πρόκειται για γυναικείο ωροσκόπιο πιθανότητες θανάτου του συζύγου. Η ζωτικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα μεγάλη και αυτό δημιουργεί τις προοπτικές για γρήγορη εξασθένιση του οργανισμού αν οι δυνάμεις καταναλώνονται άσκοπα, αφού θα έχετε μεγάλη σεξουαλικότητα. Επίσης αυξάνει τον μαγνητισμό και δημιουργεί πολύ καλές προοπτικές για μία σημαντική κληρονομιά.


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ 9 ΟΙΚΟ

Σε αυτό τον οίκο δίνει αρκετά καλές σχέσεις με τον νόμο, με την εκκλησία και γενικότερα με κάθε έννοια αρχής. Συνήθως έχετε κάποιο ιδανικό και ευνοείστε πολύ σε ότι έχει σχέση με την διδασκαλία. Η φιλοσοφική σας τάση θα φανεί από πολύ νωρίς στην ζωή σας. Οι μελέτες και η ανώτερη μόρφωση θα φανούν πάρα πολύ χρήσιμα. Πολλές φορές δείχνει μία σημαντική αντιπροσωπευτική αποστολή στο εξωτερικό, όπως πρόξενος, πρέσβης και όλα τα σχετικά. Μερικές φορές δείχνει και τον ιεραπόστολο. Υπάρχει προστασία από τους ξένους και φωτίζει αισθητά την συνείδηση σας.


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ 10 ΟΙΚΟ

Ο Ήλιος επιβεβαιώνει την ανάγκη για αναγνώριση, για διάκριση και για τιμές, καθώς και μία αγάπη για την εξουσία κάθε μορφής. Η ανεξαρτησία και η ευημερία είναι σχεδόν δεδομένες αλλά οι προσπάθειες σας που θα χρειαστούν για κάποια επιτεύγματα, θα είναι πολύ μεγαλύτερες από το συνηθισμένο. Ωστόσο τόσο η ισχυρή θέληση όσο και η υποστήριξη ενός από τους γονείς θα σας εξασφαλίσουν μία σταθερή και συνεχή πρόοδο. Μεγάλη ικανότητα στις αποφάσεις όταν ο Ήλιος βρίσκεται στον Λέοντα ή στον Κριό, οδηγώντας σας σε μία πολύ σημαντική θέση.


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ 11 ΟΙΚΟ

Δείχνει ότι το άτομο θα βρεθεί στο επίκεντρο σημαντικών σχέσεων. Επίσης ευνοεί την πραγματοποίηση των στόχων σας και δίνει μία ιδιαίτερη λαμπρότητα στις φιλίες σας γενικά. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ καλή καθώς και οι σχέσεις σας με τον πατέρα σας θα είναι ιδιαίτερα φιλικές.


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ 12 ΟΙΚΟ

Σε αυτή τον οίκο δημιουργεί τις προοπτικές για ισχυρούς εχθρούς του ατόμου και συγκρούσεις με την εξουσία. Όταν πρόκειται για γυναικείο ωροσκόπιο, πιθανές συγκρούσεις με τον σύντροφο. Επίσης πολλά εμπόδια στην επιτυχία και τους στόχους του ατόμου. Μερικές φορές δείχνει επιτυχία στην κρυφή θρησκεία ή στην ιδιωτική ζωή του ατόμου. Επίσης παθήσεις που επηρεάζουν την ζωτικότητα.


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Είστε προικισμένοι με ένα πύρινο ατίθασο αλλά και φιλόδοξο πνεύμα. Έχετε ένα ισχυρό χαρακτήρα ο οποίος σας κάνει ενεργητικούς, ενθουσιώδεις, αλλά μερικές φορές ισχυρογνώμονες, παρορμητικούς και απότομους. Είστε ανεξάρτητα άτομα, αγαπάτε την ελευθερία αλλά και την υπευθυνότητα. Θέλετε να σας εκτιμούν και εργάζεστε καλά όταν σας ενθαρρύνουν, ενώ αρνείστε όταν ταλαιπωρηθείτε. Είστε μεγαλόψυχοι, γενναιόδωροι και πιστοί σε όλους τους φίλους σας, ιδεαλιστές, ενορατικοί και προφητικοί, αλλά μερικές φορές με μία τάση να τραβάτε στα άκρα και να υπερεκτιμάτε τις καταστάσεις. Είστε γεννημένοι πρωτοπόροι με μεγάλη διορατικότητα, γρήγορη αντίληψη και κρίση, με εντιμότητα, σθένος και ηρωισμό. Πάντα σας ευχαριστεί να είστε οδηγός στους άλλους. Αν υπάρχει μέσα και η Αφροδίτη, πολύ πιθανόν να έχετε συχνές καούρες στο στομάχι από έλλειψη ισορροπίας οξέων και αλκαλικών. Αν κάνουν σκληρή όψη με Κρόνο η Ποσειδώνα πιθανόν να υπάρξει συσσώρευση ασβεστίου στα νεφρά, εξ αιτίας έλλειψης μαγνησίου. Επίσης η έλλειψη βιταμίνης Α μπορεί να δημιουργήσει φλεγμονή στα νεφρά.


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Είστε αποφασιστικά άτομα, επίμονα, υπομονετικά και ανθεκτικά, αλλά και συντηρητικά βγάζοντας μάλιστα μερικές φορές δογματισμό και πείσμα. Συνήθως γίνεστε πιο πολύ αυταρχικοί από ότι πρέπει, αλλά παράλληλα βγάζετε μία συγκράτηση και ηρεμία με αμετακίνητες θέσεις. Με την πάροδο του χρόνου όμως βγάζετε όλο τον καλό σας εσωτερικό κόσμο προς τα έξω, δείχνοντας ανθρωπιά και γενναιοδωρία, αλλά είστε πάντα προσεκτικοί, επιφυλακτικοί και αξιοπρεπείς. Παρ όλο που αργείτε να πάρετε αποφάσεις, η κρίση σας είναι πρακτική και σταθερή. Μια μυστικοπάθεια θα υπάρχει ωστόσο πάντα. Αν κάνει σκληρή όψη με τον Κρόνο, οι γυναίκες πολύ πιθανόν να έχουν έλλειψη ιωδίου ή προβλήματα θυρεοειδούς, τα οποία μπορεί να επηρεάσουν το παιδί, έχοντας σαν αποτέλεσμα κάποια πιθανή διανοητική καθυστέρηση. Επίσης πιθανότητες παρατεταμένου τοκετού αν υπάρχει ανεπάρκεια μαγνησίου. Αν υπάρχει μέσα και ο Ερμής και κάνουν σκληρή όψη, με Κρόνο, με Ουρανό, με Ποσειδώνα ή Πλούτωνα δημιουργεί διαταραχές στον θυρεοειδή. Αν κάνουν σκληρή όψη με τον Άρη δημιουργεί πιθανότητες υπερθυρεοειδισμού. Αν υπάρχει μέσα και ο Κρόνος πιθανότητες υπερλειτουργίας του θυρεοειδούς, αλλά και πιθανότητες βραδυκινησίας με σκληρή όψη στον Ερμή. Αν υπάρχει μέσα και ο Ουρανός πιθανότητες για υπερλειτουργία ή υπολειτουργία του θυρεοειδούς λόγω ελλείψεως ιωδίου. Αν υπάρχει μέσα και ο Ποσειδώνας πολύ πιθανόν να υπάρξουν μολύνσεις στα σεξουαλικά όργανα. Αν υπάρχει μέσα ο Πλούτωνας προβλήματα στις ωοθήκες ή στους όρχεις με σκληρή όψη με τον Άρη ή τον Ουρανό, φλεγμονές στον προστάτη. Αν κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο πιθανά προβλήματα με την ουρήθρα και την κύστη λόγω εναπόθεσης ασβεστίου. Σε αυτή την περίπτωση το μαγνήσιο θα βοηθήσει σωστά.


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Είστε άτομα εύστροφα, νοητικά, παρορμητικά, αλλά και με μία τάση στην αυταρχικότητα. Δείχνετε ενδιαφέρον για την φιλολογία, την επιστήμη ή την τέχνη και είστε φιλόδοξοι. Πρέπει να καλλιεργήσετε την συγκέντρωση αν θέλετε να εκδηλώσετε την ευφυΐα σας, αφού έχετε ένα κρυμμένο ταλέντο για ότι αφορά την φιλολογία και τις δημόσιες διαλέξεις. Η εσωτερική σας ανησυχία θα σας οδηγεί συχνά σε νευρικότητα, κάνοντας σας ευερέθιστους και αν δεν το προσέξετε αυτό, θα έχετε την τάση να γίνεστε ευμετάβλητοι, αναποφάσιστοι και ασυνεπείς. Αν μπορέσετε και κοντρολάρετε την ανησυχία και την ταραχή, αυτό θα σας βοηθήσει σε ότι αφορά την ευτυχία και την άνεση στην ζωή σας. Η μελέτη του ελέγχου της σκέψης θα σας επιτρέψει να στρέψετε την νοητική σας ικανότητα σε καλές κατευθύνσεις. Η έλλειψη βιταμίνης Α μπορεί να σας δημιουργήσει ασθένειες και μολύνσεις στους πνεύμονες. Αν υπάρχει μέσα και ο Ποσειδώνας μεγάλες πιθανότητες για πόνους στα αυτιά και προβλήματα με την ευσταχιανή σάλπιγγα, τα οποία βοηθιούνται με την βιταμίνη Α. Περιοδικά εμφανίζονται μολύνσεις στους βρόγχους ή στους πνεύμονες.


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Σας αρέσει το σπίτι και η οικογένεια και δημιουργείτε ισχυρούς δεσμούς με πολύ ευαίσθητα αισθήματα. Είστε ρομαντικοί αλλά και οικονόμοι, πολύ επίμονοι και ικανοί να επιμείνετε εκεί που οι άλλοι θα εγκατέλειπαν. Αποφύγετε τις μεγάλες ευαισθησίες γιατί θα σας κρατούν πίσω στην ζωή, αλλά και τις ακρότητες σε ότι αφορά τα αισθήματα σας. Πιθανότητες μαλάκυνσης ή αφύσικης επιμήκυνσης των οστών, τα οποία θα βοηθήσει η βιταμίνη D ή και το ασβέστιο. Τα προβλήματα του μυελούχου οστούν, μπορεί να βοηθήσει η βιταμίνη Α. Η μεγάλη κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων, μπορεί να δημιουργήσει ανεπάρκεια μαγνησίου. Για τις γυναίκες η έλλειψη καλίου μπορεί να δημιουργήσει κατακράτηση υγρών. Πιθανή κατακράτηση αλάτων και οίδημα, εξ αιτίας της ανεπάρκειας ασβεστίου, υπερευαίσθητο δέρμα και εγκαύματα από τον Ήλιο ή προβλήματα του δέρματος εξ αιτίας έλλειψης βιταμίνης Α και ασβεστίου. Αν υπάρχει μέσα και ο Κρόνος, πιθανότητες για χολολιθίαση εξ αιτίας έλλειψης βιταμίνης Α, C και μαγνησίου. Δυσκολίες στα οστά, στα δόντια, στα αυτιά ή νεφρολιθίαση λόγω ανάγκης του οργανισμού από την βιταμίνη Α.


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Είστε άτομα συμπαθητικά, γενναιόδωρα και καλόκαρδα. Τα αισθήματα σας θα είναι βαθιά έχοντας μία σταθερή θέληση, αλλά όταν είσαστε ανεξέλεγκτοι οι επιθυμίες σας θα είναι παρορμητικές, με αποτέλεσμα τα αισθήματα σας να προσβάλλονται εύκολα. Φροντίστε να δυναμώσετε την θέληση σας και να ζήσετε με την ανώτερη όψη της φύσεως σας, βγάζοντας προς τα έξω την μεγαλοψυχία σας. Ο εσωτερικός σας κόσμος είναι τόσο γενναιόδωρος, ειλικρινής και σταθερός, που θα έχετε την τάση για αυτοτελείωση. Νοιώθετε ιδιαίτερη έλξη για την φιλοδοξία, την περηφάνια και μία μεγάλη αγάπη για την δύναμη. Οι κίνδυνοι όμως που υπάρχουν είναι η δειλία, η υπεκφυγή, η αγάπη για το φανταχτερό, η επίδειξη και η ασυγκράτητη ιδιοσυγκρασία. Αγαπάτε τις υλικές απολαύσεις αλλά φροντίστε να αποφύγετε τις κάθε είδους υπερβολές. Προσοχή η έλλειψη καλίου, μπορεί να δημιουργήσει καρδιακές διαταραχές. Όταν υπάρχει μέσα και ο Ερμής, πιθανότητες να έχετε ανεπάρκεια από την βιταμίνη Β-1, η οποία μπορεί να δημιουργήσει καρδιακά προβλήματα. Αν κάνει σκληρή όψη με άλλον πλανήτη, ανεβασμένη χοληστερίνη η οποία καταπολεμείτε με βιταμίνη Ε ή F. Επίσης η έλλειψη μαγγανίου μπορεί να σας δημιουργήσει καρδιακά προβλήματα. Αν υπάρχει μέσα και ο Κρόνος η ανεπάρκεια από βιταμίνες Α, D και C και μερικές φορές και από την Ε, μπορεί να δημιουργήσει πρόπτωση μεσοσπονδυλίου δίσκου στην σπονδυλική στήλη. Επίσης η ανεπάρκεια βιταμίνης C δημιουργεί και αρτηριοσκλήρυνση. Αν υπάρχει μέσα και ο Ουρανός υπάρχουν πιθανότητες για γλαύκωμα, προβλήματα καταρράκτου και αμφιβληστροειδούς.


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Είστε εργατικοί, πρακτικοί, με φιλοσοφικό, εποικοδομητικό, αλλά και διακριτικό πνεύμα. Είστε άτομα με κριτική ικανότητα, με ανεπτυγμένη την αίσθηση αυτοπροστασίας, προσεκτικά, διπλωματικά, έξυπνα και με μεγάλη ψυχική ευαισθησία. Έχετε την έμφυτη τάση της διάκρισης και σίγουρα από τις προσπάθειες που θα κάνετε, θα καταφέρετε να διακριθείτε στην ζωή. Πρέπει να αποφεύγετε να είστε επιφυλακτικοί και αναποφάσιστοι, γιατί αυτό μπορεί να σας κάνει υπερβολικά ψυχρούς και αδιάφορους από την μία και από την άλλη υπερβολικά αμφιταλαντευόμενους. Έχετε ενεργητικό και επιχειρηματικό χαρακτήρα, αλλά και την τάση να ασχολείστε με μεγάλη ενεργητικότητα για τα ενδιαφέροντα σας και μάλιστα ξέρετε μέχρι πιο σημείο είναι σωστό να κινηθείτε σε ότι αφορά τις πράξεις σας. Αν υπάρχει μέσα και ο Ερμής και κάνει σκληρή όψη με τον Δία, πιθανόν να έχετε έλλειψη μαγγανίου, ο οποίος δημιουργεί διαβήτη και ασθένειες του νωτιαίου μυελού. Αν κάνουν σκληρή όψη και με τον Κρόνο δημιουργεί προβλήματα με το συκώτι. Αν υπάρχει μέσα και ο Πλούτωνας πιθανότητες υπογλυκαιμίας.


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Τα χαρακτηριστικά σας στοιχεία είναι η ισορροπία, η δικαιοσύνη και η αμεροληψία. Ο εσωτερικός σας κόσμος θα είναι δίκαιος και θα σας αρέσει η αρμονία και η τάξη. Έχετε την ικανότητα να συγκρίνετε και να δίνετε μία σφαιρική και αμερόληπτη κρίση και γίνεστε πολύ ευαίσθητοι, γιατί αισθάνεστε έντονα τις δονήσεις του περιβάλλοντος γενικά. Είστε φιλικοί, ευγενικοί και εξυπηρετικοί με ένα εσωτερικό κόσμο εξαιρετικό. Η ενόραση σας θα μεγαλώνει μέσα από την αυξανόμενη αγνότητα της ζωής και η θέληση σας θα γίνετε πιο ισχυρή, μαθαίνοντας πολλά μέσα από τις συγκρίσεις. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν πόνοι στην πλάτη χαμηλά εξ αιτίας των νεφρών, οι οποίοι μπορούν να βοηθηθούν με την βιταμίνη Α. Αν υπάρχει μέσα και η Αφροδίτη πιθανόν καούρες στο στομάχι από έλλειψη ισορροπίας οξέων και αλκαλικών. Αν κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο ή τον Ποσειδώνα, πιθανόν να υπάρξει συσσώρευση ασβεστίου στα νεφρά, εξ αιτίας έλλειψης μαγνησίου. Η έλλειψη βιταμίνης Α μπορεί να δημιουργήσει φλεγμονή στα νεφρά. Υπερευαίσθητο δέρμα και εγκαύματα από τον Ήλιο ή προβλήματα του δέρματος, εξ αιτίας έλλειψης βιταμίνης Α και ασβεστίου.


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Έχετε από φυσικού σας την τάση προς τον αποκρυφισμό αλλά και μία μαγνητική δύναμη και καλή κριτική αντίληψη, αλλά και ικανότητα να κρίνετε με έξυπνο τρόπο. Αν δεν βρίσκεστε κάτω από πλήρη έλεγχο, γίνεστε απαιτητικοί, ζηλότυποι και απότομοι. Είστε έντονοι στα θέλω και δεν θέλω και βγάζετε μία υπερβολικά μεγάλη επιφυλακτικότητα αλλά και επιβλητικότητα. Όταν εκνευρίζεστε γίνεστε οξείς και σαρκαστικοί, φτάνοντας μερικές φορές ακόμα και στο σημείο της ωμότητας. Όσο μεγαλώνετε θα αυξάνεται η επιθυμία σας ως προς την έρευνα του απόκρυφου και του μυστικού. Τις περισσότερες φορές καταφέρνετε να και δημιουργείτε μία συμπάθεια για το πρόσωπο σας και προσπαθείτε να δείτε τα πράγματα και από την σκοπιά των άλλων, αποφεύγοντας την υπερηφάνεια που σας διακρίνει σαν άτομα. Πιθανόν να έχετε ανεπάρκεια στην βιταμίνη Α η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα κυρίως στις γυναίκες, όπως διαταραχές στην έμμηνο ρύση, μολύνσεις στο γεννητικό σας σύστημα και δυσκολίες στην σύλληψη παιδιού. Όσο για τους άντρες είναι πολύ πιθανόν να τους δημιουργήσει ολιγοσπερμία. Επίσης προβλήματα με την ουρήθρα και κυστίτιδα. Αν κάνει σκληρή όψη με τον Κρόνο, οι γυναίκες πολύ πιθανόν να έχουν έλλειψη ιωδίου ή προβλήματα θυρεοειδούς τα οποία μπορεί να επηρεάσουν το παιδί, με αποτέλεσμα κάποια πιθανή διανοητική καθυστέρηση. Αν υπάρχει μέσα και ο Ερμής και κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα ή τον Πλούτωνα, δημιουργεί διαταραχές στον θυρεοειδή. Αν κάνουν σκληρή όψη με τον Άρη δημιουργεί τις πιθανότητες υπερθυρεοειδισμού.


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Είστε άτομα διορατικά, προφητικά, αυτάρκεις, κεφάτοι, αισιόδοξοι και ευτυχισμένοι αν και ανήσυχοι, υπερδραστήριοι και μερικές φορές υπερβολικά ευθείς και ντόμπροι, αλλά και κατηγορηματικοί. Αν δεν προσέχετε ίσως να λέτε και να εκφράζεστε πιο πολύ από ότι είναι συνετό. Ο εσωτερικός σας κόσμος διαθέτει ένα θρησκευτικό πνεύμα φυσικό, με μεγάλη αφοσίωση και αγάπη. Είστε ειλικρινείς, τίμιοι και γενναιόδωροι με αυτούς που σχετίζεστε. Είστε φιλοσοφημένα άτομα αλλά θα πρέπει να προσθέσετε κάποια επιστημονική γνώση, για μία σταθερή βάση σε όλες σας τις σκέψεις και πράξεις. προσοχή η έλλειψη βιταμίνης Α μπορεί να σας δημιουργήσει ασθένειες και μολύνσεις στους πνεύμονες. Αν υπάρχει μέσα και ο Ποσειδώνας υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για πόνους στα αυτιά και προβλήματα με την ευσταχιανή σάλπιγγα, τα οποία βοηθιούνται με την βιταμίνη Α. Περιοδικά εμφανίζονται μολύνσεις στους βρόγχους ή στους πνεύμονες.


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Είστε άτομα φιλόδοξα, επίμονα και εργατικά, με μεγάλη καρτερικότητα και αρκετή αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα αλλά και πονηριά. Είστε πολύ συνετοί όταν πρόκειται για την άνοδο σας, έχοντας την ικανότητα να κερδίζετε πλούτο και αποκτήματα, αλλά σε μεγάλη ηλικία. Τις περισσότερες φορές έχετε ανεπτυγμένο το αίσθημα της οικονομίας. Σέβεστε την ηλικία και τα παλιά έθιμα, σας έλκει το μυστήριο και έχετε μία ισχυρή ατομικότητα. Ο ιδεαλισμός σας αλλά και η αγάπη σας για την ομορφιά, την δικαιοσύνη και την αγνότητα της ψυχής, θα αυξάνεται συνεχώς. Έχετε την ικανότητα και την δύναμη να αναλάβετε ευθύνες και να τις φέρετε εις πέρας, μια και είστε αξιόπιστοι και θετικοί. Η μεγάλη κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων, μπορεί να δημιουργήσει ανεπάρκεια μαγνησίου, αν ο Ήλιος κάνει σκληρή όψη με τον Κρόνο και αυτό μπορεί να δημιουργήσει, για τις γυναίκες παρατεταμένο τοκετό ή δυσκολίες στην γέννα. Αν υπάρχει μέσα και ο Κρόνος υπάρχουν πιθανότητες για χολολιθίαση εξ αιτίας έλλειψης βιταμίνης Α και C και μαγνησίου. Δυσκολίες στα οστά, στα δόντια, στα αυτιά ή νεφρολιθίαση, λόγω ανάγκης του οργανισμού για βιταμίνη Α.


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Είστε υπομονετικά άτομα, συμπαθητικά, πιστά, εκλεπτυσμένα και αποφασιστικά με μεγάλη ενόραση. Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία δεν θα μπορείτε να τα ζήσετε, αν το μυαλό σας δεν αποσυρθεί από τις ζωώδεις συνήθειες οι οποίες είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένες, λόγω του ότι είστε ένα από τα καθαρώς ανθρώπινα ζώδια του ζωδιακού. Ακόμα και όσοι από εσάς δεν καταφέρετε να νοιώσετε αυτή την αίσθηση στην πληρότητα της, θα το δείτε διαισθητικά, ότι υπάρχει ένα ανώτερο επίπεδο το οποίο θα πρέπει να το φτάσετε. Είστε μία φύση τίμια, ανθρωπιστική, ήρεμη, αλλά και γαλήνια και όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα, προχωρώντας η ζωή να σας κάνουν να γίνετε, πολύ καλοί κριτές και γνώστες του χαρακτήρα και της ανθρώπινης φύσης. Επιμένετε στην κρίση σας γιατί είστε από τα άτομα τα οποία δεν παρασύρονται εύκολα από τα αισθήματα τους. Έχετε την φυσική ικανότητα να μπορείτε πολύ εύκολα να εξοικειωθείτε με τους ξένους. Η έλλειψη καλίου δημιουργεί καρδιακές διαταραχές. Επίσης η ανεπάρκεια από την βιταμίνη Β-1 μπορεί να δημιουργήσει καρδιακά προβλήματα. Αν κάνει σκληρή όψη με άλλον πλανήτη, θα έχετε ανεβασμένη χοληστερίνη η οποία καταπολεμείτε με την βιταμίνη Ε και F. Επίσης η έλλειψη μαγγανίου μπορεί να σας δημιουργήσει καρδιολογικά προβλήματα. Αν υπάρχει μέσα και ο Κρόνος, η ανεπάρκεια από βιταμίνες Α, D και C και μερικές φορές και από την Ε, μπορεί να δημιουργήσει πρόπτωση μεσοσπονδυλίου δίσκου στην σπονδυλική στήλη. Επίσης η ανεπάρκεια της βιταμίνης C, δημιουργεί και αρτηριοσκλήρυνση. Αν υπάρχει μέσα και ο Ουρανός υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για γλαύκωμα, προβλήματα καταρράκτη και αμφιβληστροειδούς.


Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Είστε έμπιστα άτομα, τίμια, ευσπλαχνικά, με μεγάλες συμπάθειες και ειδικά στα ζώα. Η αίσθηση σας είναι βαθιά και έντονη, αν και τα αισθήματα σας εκφράζονται σπάνια. Η πραγματική σας επιθυμία είναι να τα πηγαίνετε πολύ καλά με όλους. Η φιλοδοξία σας δεν είναι μεγάλη γιατί σας λείπει κατά κάποιο τρόπο η αυτοπεποίθηση, παρ όλο που μερικές φορές εμφανίζετε κάπως περισσότερη θέληση και βεβαιότητα. Επίσης θα πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχει μέσα σας η τάση του μέντιουμ, αλλά με κάποιες θρησκευτικές τάσεις. Είστε κοινωνικοί, καλοδιάθετοι και ειλικρινείς. Είστε πολύ συμπαθείς και θα νοιώθετε πάντα ευχαρίστηση με ασχολίες, οι οποίες έχουν σχέση με την φιλοξενία και την κοινωνικότητα. Θα ήταν καλό και φρόνιμο για σας να μην δίνετε υπερβολική σημασία στις λεπτομέρειες. Αν υπάρχει μέσα και ο Πλούτωνας πιθανά προβλήματα υπογλυκαιμίας. Πολύ πιθανόν κατακράτηση αλάτων και οίδημα εξ αιτίας της ανεπάρκειας ασβεστίου, υπερευαίσθητο δέρμα και εγκαύματα από τον Ήλιο ή προβλήματα του δέρματος εξ αιτίας έλλειψης βιταμίνης Α και ασβεστίου. 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού