Γενέθλιες θέσεις Αφροδίτη - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - astranik (Αστρολόγος Ερευνητής)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γενέθλιες θέσεις Αφροδίτη

Γενέθλιες Θέσεις

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 1 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δείχνει ότι θα αυξηθεί ο αριθμός των φίλων και γνωστών σας, γιατί έχετε την ικανότητα να κάνετε εύκολα φιλίες. Έχετε το χάρισμα της δημοτικότητας, της εγκαρδιότητας και την ικανότητα να ευχαριστείτε και να κερδίζετε την αποδοχή των άλλων. Οι συμπάθειες θα είναι εκδηλωτικές και έντονες. Χρειάζεται λίγη συγκράτηση από εσάς γιατί ερωτεύεστε εύκολα και τα αισθήματα και οι συγκινήσεις είναι βαθιές και δυνατές, μέχρι απερισκεψίας. Η τύχη είναι σαφώς με το μέρος σας ακόμα και σε οικονομικά θέματα, αλλά δεν δείχνει ότι έχετε οικονομικό ταλέντο. Έχετε την τάση για ασυλλόγιστες δαπάνες και για σπατάλη και ίσως εξ αιτίας της τάσης αυτής, να έρθετε σε δύσκολη θέση. Υπάρχει η κλίση στην μουσική, ίσως και στην ζωγραφική, την μόδα και την αισθητική, σας αρέσουν τα κοσμήματα και τα όμορφα πράγματα σε γενικές γραμμές. Είστε επιρρεπείς στον κεραυνοβόλο έρωτα αλλά και στον ναρκισσισμό. Με δύσκολες όψεις συναισθηματική αστάθεια, αμφίβολη ηθική, παρασιτισμός, ναρκισσισμός.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 2 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση χαρίζει σταθερότητα αισθημάτων, πίστη στον έρωτα και έχετε σταθερό χαρακτήρα ο οποίος δεν αλλάζει εύκολα, παρ όλο που τα αισθήματα σας είναι έντονα. Όσο για τις επιθυμίες και τις αντιπάθειες που θα νοιώθετε για το οτιδήποτε, θα τις διατηρείτε επίμονα και παρ όλο που μπορεί να είστε πιστοί φίλοι με κάποιο άτομο, θα είστε απρόθυμοι να εγκαταλείψετε τα αισθήματα προκατάληψης και εχθρότητας για χάρη του. Η κοινωνικότητα σας θα είναι πολύ ανεπτυγμένη και αν ασχοληθείτε με επιχειρήσεις ή οικονομικά θέματα, θα είναι εύκολος ο δρόμος της επιτυχίας σας. Θα έχετε μία κάποια εύνοια στα οικονομικά θέματα γενικά, κυρίως όμως μέσω κληρονομιάς, συνεργασίας ή γάμου. Πιθανή συνεργασία με τον σύντροφο και βοήθεια από αυτόν, αλλά και πιθανή σπατάλη γι' αυτόν με αρνητικές όψεις. Με δύσκολες όψεις σπατάλη, τεμπελιά, μεγάλη κτητικότητα.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 3 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση σας δίνει κάποια κοινωνική φήμη και αυξάνει τους φίλους σας. Οι φιλίες σας μπορεί να είναι μεταξύ συγγραφέων, μορφωμένων ατόμων και θα υπάρξουν κέρδη από γραπτά, μέσα επικοινωνίας και ενημέρωσης, την διαφήμιση και την τέχνη. Έχετε την ικανότητα να διατηρείτε δύο ερωτικούς δεσμούς ταυτόχρονα, πράγμα που θα σας συμβεί πολλές φορές, επίσης πολύ πιθανόν να κάνετε δύο γάμους. Οι σχέσεις σας μεταξύ αδελφών, ξαδέλφων και γενικά συγγενών θα είναι άριστες. Επίσης ευνοείστε στα ταξίδια για διασκέδαση ή επαγγελματικούς λόγους, καθώς και όσο αφορά χρήματα που θα προέρχονται από συγγραφικές δουλειές, βιβλία, φιλολογία, ομιλίες, εκπαίδευση, περισσότερο από επάγγελμα παρά από επιχειρήσεις. Το πνεύμα σας θα είναι πιο εκλεπτυσμένο και θα σας δημιουργεί κάποια τάση προς την θρησκεία. Επίσης θα σας αρέσει η τάξη και η μέθοδος στην κάθε ενέργεια που θα κάνετε και θα δίνετε προσοχή και στην τελευταία λεπτομέρεια. Με δύσκολες όψεις αισθηματική αστάθεια και απογοητεύσεις, μπερδέματα στις σχέσεις και διαψεύσεις.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 4 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση ενισχύει την συναισθηματική σας πλευρά και σας κάνει να αγαπάτε την οικογενειακή ζωή και την συντροφιά, σε ότι αφορά τα αισθήματα σας. Θα νοιώθετε εκτίμηση για την προστασία και την άνεση της οικογενειακής ζωής, έχοντας μέσα σας το πατρικό - μητρικό ένστικτο, θα δώσετε βοήθεια και προστασία στα παιδιά ή σε κάποιους που είναι νεότεροι ή πιο αδύναμοι από εσάς. Πιθανόν να φτάσετε στον γάμο χάρη ενός σπιτιού ή μίας κοινωνικής ανέσεως. Ευνοεί την απόκτηση χρημάτων ή ιδιοκτησίας μέσω γάμου, συνεταιρισμού, ίσως και από κάποια οικογενειακή πηγή ή από την πλευρά σας ή από την πλευρά του συντρόφου σας. Θα έχετε επιχειρηματικό ταλέντο και δεν θα σας αρέσει να ξοδεύετε υπερβολικά αυτά που έχετε. Μπορείτε με άνεση να χειρίζεστε οικονομικά θέματα και θα είστε πολύ τυχεροί σε ότι αφορά ιδιοκτησία σπιτιών και γης. Ευνοούνται οι καλές τέχνες, η μουσική και η λογοτεχνία. Με δύσκολες όψεις ψυχικά τραύματα εξ αιτίας μίας δύσκολης ή συναισθηματικής στέρησης στην παιδική ηλικία. Αισθηματικές διαψεύσεις ή μπερδέματα εξ αιτίας οικογενειακής παρεμβολής. Στέρηση αγαπημένων πραγμάτων από έλλειψη καλής οικονομικής κατάστασης.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 5 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δίνει ζεστά και ειλικρινή αισθήματα, μεγάλη σταθερότητα, πίστη, καθώς και μια βαθιά ερωτική φύση. Επίσης μεγάλες πιθανότητες ενός γρήγορου γάμου σε φυσιολογικές συνθήκες, καθώς και η τάση προς τον έρωτα με την πρώτη ματιά. Σας ευνοεί κοινωνικά και μπορείτε να αποκτήσετε πολλούς ευχάριστους φίλους και γνωριμίες, από τις οποίες θα αποκτήσετε ικανοποίηση και κέρδος. Έχετε την τάση της υπερβολής τόσο στα αισθήματα όσο και στα οικονομικά θέματα, γι αυτό χρειάζεστε συγκράτηση όσο αφορά αυτά τα θέματα. Είστε πολύ γενναιόδωροι και καλοσύνη και μεγαλοψυχία, σας αρέσουν οι απολαύσεις, η συντροφιά και η πολυτέλεια, έχοντας μία μεγάλη προσωπικότητα. Θα κερδίσετε από κάθε ασχολία που έχει σχέση με διασκεδάσεις, δημόσιες σχέσεις, συντροφιές, εταιρίες ή από το θέατρο. Επίσης δείχνει κάποια δημοτικότητα και εκτίμηση από τους ανώτερους σας. Με δύσκολες όψεις υπερβολές στον έρωτα, έλλειψη πίστης και σεβασμού στην σχέση, καθώς επίσης σπατάλη των οικονομικών για έρωτες και διασκεδάσεις.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 6 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δίνει τύχη στα εμπορικά και επιχειρηματικά θέματα, ειδικά αν συνεργάζεστε με άλλους σαν υπάλληλοι διοικητικοί ή συνεταίροι, γιατί η επιτυχία είναι μεγαλύτερη μέσα από συνεργασία με άλλους, παρά αν θελήσετε να εργαστείτε μόνοι σας. Θα υπάρξουν κέρδη από υπαλλήλους, συνεταίρους και γενικά από άτομα που θα απασχολείτε. Επίσης μπορεί να υπάρξουν κέρδη από κερδοσκοπικές επενδύσεις, αν τις κάνετε στην διάρκεια των καλών επιρροών σας. Μερικές φορές δημιουργεί εμπόδια και καθυστερήσεις σε θέματα έρωτα και γάμου ή κάποιο είδος ασυμφωνίας μετά τον γάμο, αλλά αυτό μπορεί να ξεπεραστεί κάτω από άλλες επιρροές. Η ερωτική σας πλευρά θα είναι ισορροπημένη, ήρεμη, ευαίσθητη, αλλά όχι και τυφλή στα ελαττώματα του συντρόφου σας. Θα γίνετε πολύ στοργικοί γονείς. Ο σύντροφος ή κάποια σοβαρή αισθηματική σχέση, μπορεί να προέλθει μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον. Με δύσκολες όψεις φανταστικές ασθένειες, αδράνεια, αναβλητικότητα, περιορισμένη ερωτική διάθεση, αλλά και κίνδυνος αφροδίσιων νοσημάτων.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση ευνοεί τον γάμο και κάθε είδους σχέση με τους άλλους, μεγαλώνει τον αριθμό των φίλων και γνωστών, σας δίνει κοινωνικότητα και ως ένα βαθμό κοινωνική δημοτικότητα ή ικανότητες για την απόκτηση της. Σας εκλεπτύνει το πνεύμα και δημιουργεί τάσεις για μουσική, τραγούδι και ποίηση. Η ανάπτυξη του πνεύματος σας στην φαντασία, τον ιδεαλισμό, την αίσθηση της ομορφιάς και του καλού γούστου, σας κάνει να νοιώθετε ενόχληση για την χοντροκοπιά και ασχήμια. Έχετε μεγάλες αισθητικές ικανότητες και μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από επαγγέλματα που ευνοεί η Αφροδίτη, δηλαδή από την μουσική, το τραγούδι ή την ποίηση, καθώς και από την πολιτική, από τα νομικά και οτιδήποτε έχει άμεση επαφή με το πλατύ κοινό. Επίσης δείχνει μεγάλες πιθανότητες να αποκτήσετε χρήματα μέσω του γάμου. Με δύσκολες όψεις ανικανότητα διευθέτησης των διαφορών που μπορεί να υπάρξουν στις συνεργασίες, στον γάμο, στα αισθηματικά, έχοντας σαν αποτέλεσμα να δημιουργούν απογοητεύσεις. Τυχοδιωκτισμός, παρασιτισμός, μνησικακία.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 8 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δεν ευνοείτε πολύ, μια και κάνει τα αισθήματα, τις επιθυμίες και το συναίσθημα, υπερβολικά δραστήρια και παρορμητικά, έτσι ώστε να χρειάζεται κάποια συγκράτηση στις επιθυμίες σας. Επίσης δημιουργεί την τάση για απολαύσεις, για πολυτέλεια και για την ακολασία. Η έντονη ερωτική σας φύση δημιουργεί έλξη στο αντίθετο φύλο. Δείχνει κίνδυνο προβλημάτων στον έρωτα ή στον γάμο, βιαστικές και ασυλλόγιστες σχέσεις, πιθανότητα σκανδάλων δυσαρμονία και ζήλια στον έρωτα και τον γάμο, καθώς και μεγάλες πιθανότητες χωρισμού. Αν καταφέρετε να ασκήσετε αυτοέλεγχο, τα χειρότερα από αυτά τα προβλήματα δεν θα υπάρξουν. Πιθανότητες θανάτου ενός αγαπημένου σας προσώπου. Έχετε τάση προς την υπερβολή και το χάσιμο χρημάτων, αλλά αυτό μπορεί και να το επιβάλλουν και οι συνθήκες και να μην είναι σφάλμα δικό σας. Οι πιθανότητες για χρήματα μέσα από τον γάμο ή από κάποιο συνεταιρισμό, αν βρίσκεται κάτω από καλές επιρροές είναι μεγάλες. Επίσης θα έχετε μεταφυσικές αναζητήσεις και ο θάνατος σας θα είναι ήρεμος και σε βαθιά γηρατειά. Με δύσκολες όψεις συναισθηματικές απωθήσεις, συμπλέγματα και φοβίες. Οι αισθηματικές σας σχέσεις θα είναι προβληματικές.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 9 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση χαρίζει φαντασία και αγάπη για το όμορφο και ευγενικό. Θα έχετε πραγματική κλίση για την ομορφιά, την λεπτότητα και μπορείτε να επωφεληθείτε από πολλές πλευρές, μέσα από τις καλές τέχνες, την μουσική, την φιλολογία ή την ποίηση. Σας αρέσουν υπερβολικά η ομορφιά στην μορφή, τα κοσμήματα, τα ωραία ρούχα, οι πίνακες και μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με οποιαδήποτε ασχολία στην οποία μετρούν αυτές οι ικανότητες. Οι συμπάθειες σας θα είναι έντονες, ρομαντικές, αλλά και γενναιόδωρες, όμως θα έχετε την τάση να είστε απρόσεκτοι, παρορμητικοί και ευμετάβλητοι. Υπάρχει η πιθανότητα να έχετε δύο ερωτικούς συντρόφους ταυτόχρονα και να καταφέρνετε να κάνετε και τους δύο ευτυχισμένους. Ευνοεί τους δικαστικούς, τους νομικούς, τους ρήτορες, τους θεολόγους, τους εκπαιδευτικούς, την τέχνη, τις εκδόσεις και τα μέσα προβολής και ενημέρωσης. Πιθανότητες για ένα πετυχημένο γάμο ή συνεταιρισμό, πέρα από τα σύνορα της πατρίδας σας. Οι πιθανότητες για δύο γάμους είναι η ίδια με τους δύο ερωτικούς δεσμούς. Ίσως σε κάποια στιγμή να αφοσιωθείτε σε κάποιο σκοπό ή κάποια θρησκεία. Πιθανότητες μικρού ταξιδιού ειδικά σε σχέση με τον σύντροφο σας πριν ή μετά από τον γάμο. Αποφύγετε να είστε επιδεικτικοί, όσο και συμβατικοί και τυπολάτρες, γιατί όλα αυτά θα σας φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση. Με δύσκολες όψεις κίνδυνος απογοήτευσης από συνεργασίες και σχέσεις με ξένους. Επίσης τα μακρινά ταξίδια όσο και τα ξένα διαφορετικά κοινωνικά και πολιτικά περιβάλλοντα, απαιτούν μία ιδιαίτερη προσοχή.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 10 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δείχνει παρ όλο που έχετε μία συμπονετική φύση, διαθέτετε αρκετή σύνεση, τακτ, αυτοέλεγχο και είναι απίθανο να αφήσετε τα αισθήματα σας να σας παρασύρουν. Έχετε σταθερότητα και πίστη και όταν δέχεστε ένα άτομο είστε στον έρωτα είτε στην φιλία δεν αλλάζετε ούτε ξεχνάτε εύκολα. Μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση από πλευράς γάμου, για την οποία μπορεί να φταίνε οι κακές συνθήκες που μπορεί να βρίσκεστε, εξ αιτίας οικονομικών προβλημάτων, κοινωνικής θέσεως ή εξ αιτίας αντιρρήσεως ενός από τους γονείς. Αντίθετα μπορεί να ευεργετηθείτε από αυτές τις πλευρές, αν βρίσκεστε κάτω από καλές επιδράσεις. Θα μπορείτε εύκολα να χειρίζεστε χρήματα, επενδύσεις ή επιχειρήσεις, επειδή διαθέτετε πρακτική και οικονομική ικανότητα. Με λίγη προσοχή θα πετύχετε στην ζωή και θα κερδίσετε την εκτίμηση των μεγαλύτερο και ανωτέρων σας. Επίσης πολύ πιθανόν να αποκτήσετε φήμη και την φιλία ανθρώπων με ανώτερη κοινωνική θέση. Με δύσκολες όψεις συμβατικότητα, εξάρτηση, υπέρμετρη φιλοδοξία, κοινωνικά σκάνδαλα και παρασιτισμός.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 11 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση βοηθάει την δημοτικότητα και την κοινωνική επιτυχία, χαρίζοντας σας πολλούς φίλους και γνωριμίες, μερικοί από αυτούς θα είναι πετυχημένοι στην ζωή και ικανοί να σας βοηθήσουν κοινωνικά, αν όχι στο επάγγελμα ή τα οικονομικά. Ευνοείστε στην πλευρά του έρωτα και του γάμου, αν και μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή απογοητεύσεις. Στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να υποφέρετε εξ αιτίας άπιστων φίλων. Θα έχετε ικανοποιήσεις σε ότι αφορά τα παιδιά. Είστε πιστοί και σταθεροί στις φιλίες και τις συμπάθειες σας. Το πνεύμα σας θα γίνει πιο εκλεπτυσμένο, με κάποια φαντασία και γούστο για την μουσική ή τις καλές τέχνες. Η ικανότητα σας στο να διαχειρίζεστε χρήματα και επιχειρήσεις, μπορεί να σας φέρει κέρδη από επενδύσεις ή κερδοσκοπικούς στόχους. Ευνοούνται τα σωματεία, οι λέσχες, τα πολιτικά κόμματα και οι συλλογικές δραστηριότητες γενικά. Συνήθως ο σύντροφος επιλέγετε μέσα από το φιλικό περιβάλλον ή μοιράζεστε μαζί του κοινές ιδέες και ιδανικά. Με δύσκολες όψεις δυσκολία στην ανάπτυξη καλών σχέσεων μέσα σε κοινωνικές ομάδες, φίλοι που μπορεί να εκμεταλλεύονται με διάφορους τρόπους την ανοχή και την καλοσύνη σας ή να ενεργούν αρνητικά στα αισθηματικά σας.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 12 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση σας κάνει συμπαθητικούς, ευχάριστους, με αίσθημα συμπόνιας για όσους χρειάζονται βοήθεια εξ αιτίας δυστυχίας ή φτώχειας. Μερικές φορές έχετε την τάση να μένετε αδρανείς και χωρίς ενέργεια, αλλά μόνο για λίγο. Η φαντασία σας θα είναι καλή με διορατικό και ευαίσθητο νου και με εκλεπτυσμένο το αίσθημα της κοινωνικότητας. Θα έχετε μεγάλη επιτυχία αν ασχοληθείτε με ζωγραφική, με μουσική, με ρούχα ή κοσμήματα, καθώς και με την διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Έχετε την τάση για επίδειξη και προβολή, με όλους τους τύπους και την τελετουργικότητα. Οι συμπάθειες σας και τα αισθήματα μεταβάλλονται συχνά, ενώ η πιθανότητα να έχετε δύο ερωτικούς συντρόφους ταυτόχρονα είναι μεγάλη, όπως και οι πιθανότητες να φτάσετε δύο φορές σε γάμο, αλλά και για δύο επαγγέλματα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί μπορεί να σας εξαπατήσουν και να χάσετε χρήματα ή να σας βγουν προβλήματα σε σχέση με χρήματα. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε μία μυστική ασχολία η οποία να σας επιφέρει πολλά κέρδη. Κάποιος σημαντικός έρωτας ίσως να μην καταφέρει να επιβιώσει λόγω εμποδίων ή δεσμεύσεων. Είναι ευνοϊκή θέση για όσους ασχολούνται με την τέχνη ή την προσφορά υπηρεσίας σε νοσοκομεία, άσυλα, φυλακές και ψυχιατρεία. Ανεπτυγμένη διαίσθηση και επιτυχία σε ότι αφορά θέματα μεταφυσικά. Με δύσκολες όψεις μπερδεμένες σχέσεις με επιζήμια αποτελέσματα, παρεμβάσεις ή εχθρότητες και θλίψεις εξ αιτίας αισθηματικών προβλημάτων, ευαίσθητη υγεία.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ (Σε αδυναμία)

Σας δημιουργεί αγάπη για τα ταξίδια, για την καλλιτεχνία, για το θέατρο και για τις διασκεδάσεις. Επίσης σας κάνει άτομα φλογερά με μεγάλη εγκαρδιότητα, με θέρμη, προσφέρετε απλόχερα την αγάπη σας στους άλλους και κάνετε φιλίες με το αντίθετο φύλο. Δείχνει ότι παντρεύεστε συνήθως μικροί και μάλιστα με βιασύνη, αλλά θα υπάρξουν πολλές δυσαρμονίες σε ότι αφορά τις συζυγικές σας σχέσεις. Γεγονός είναι ότι υποστηρίζετε ότι σας βολεύει και μόνο αυτό. Οι συνεχείς αλλαγές της διάθεσης σας από τον ενθουσιασμό στην απογοήτευση, έχουν σαν αποτέλεσμα να καταστρέφουν την αισθηματική σταθερότητα. Ξοδεύετε πολλά λεφτά σε δώρα και προσφορές και είστε πολύ φιλάνθρωποι. Αν υπάρχει μέσα και ο Ήλιος πιθανόν να έχετε συχνές καούρες στο στομάχι, από έλλειψη ισορροπίας οξέων και αλκαλικών. Αν κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο ή τον Ποσειδώνα, πιθανόν να υπάρξει συσσώρευση ασβεστίου στα νεφρά εξ αιτίας έλλειψης μαγνησίου. Αν υπάρχει μέσα και ο Δίας και κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο πιθανότητες για ανεύρυσμα στις εγκεφαλικές αρτηρίες, αν υπάρχει ανεπάρκεια σε χαλκό ή βιταμίνη C. Αν υπάρχει μέσα και ο Κρόνος πιθανά προβλήματα με τα νεφρά ή λιθιάσεις, οι οποίες μπορούν να βοηθηθούν με την βιταμίνη D.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ (Σε κυριαρχία)

Σας δημιουργεί βαθιά αισθήματα, συγκινήσεις, καθώς και μία ερωτική και πιστή φύση. Είστε άτομα απόλυτα και προσεκτικά στις σχέσεις και στις φιλίες σας, με επιμονή σταθερότητα και αποφασιστικότητα. Όσο για τα λεφτά τα αγαπάτε για τις ανέσεις που σας προσφέρουν και πάντα θα τα καταφέρνετε ώστε να μην σας λείπουν. Θα τα κερδίζετε με δικές σας προσπάθειες και θα είστε γενναιόδωροι. Όμως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να πλουτίσετε από κληρονομιά, από συνεταιρισμό ή και από τον γάμο. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο σίγουρα θα έχετε την βοήθεια της σε ότι έχει σχέση με τον γάμο, αλλά πολύ πιθανόν να υπάρξει κάποια καθυστέρηση. Αν υπάρχει μέσα και ο Ερμής και κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα ή τον Πλούτωνα, δυσλειτουργία του θυρεοειδούς. Στις γυναίκες προβλήματα στις ωοθήκες τα οποία μπορούν να βοηθηθούν με την βιταμίνη Ε. Αν υπάρχει μέσα και ο Πλούτωνας πιθανή δυσλειτουργία του θυρεοειδούς, ο οποίος δημιουργεί προβλήματα στις ωοθήκες και στην συνέχεια στα όργανα αναπαραγωγής.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Τα αισθήματα σας είναι εξευγενισμένα, έχετε ανεπτυγμένη διάνοια, καθαρές ιδέες, καλή διάθεση, διαίσθηση, πρωτοτυπία, κοινωνικότητα και πνευματικές διασκεδάσεις. Έχετε κάποια τάση για φλερτ αλλά και αστάθεια, μεγάλες πιθανότητες για διπλές ερωτικές σχέσεις, καθώς επίσης και η πιθανότητα να ερωτευθείτε κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Γίνεστε πολύ καλοί και στενοί φίλοι και οι σχέσεις σας γενικά με τους συγγενείς θα είναι πολύ καλές. Έχετε τάση προς τον μυστικισμό και τον πνευματισμό. Είναι πολύ πιθανόν να παντρευτείτε παραπάνω από μία φορά, αν δεν καταφέρετε να συγκρατείτε το αίσθημα παρορμητισμού που σας καταλαμβάνει πολλές φορές. Επίσης σας δημιουργεί μεγάλες προοπτικές στο να κερδίζετε χρήματα από πολλές πηγές και δουλειές. Αν και ο Ερμής βρίσκεται σε καλή θέση, τότε σίγουρα θα έχετε πολλά οφέλη από συγγράμματα, από ομιλίες, από τέχνες και από το θέατρο. Αν υπάρχει μέσα και ο Ερμής και κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, τον Ουρανό ή τον Ποσειδώνα, οι φλέβες και τα τριχοειδή αγγεία, μπορεί να γίνουν προβληματικά, αλλά μπορούν να βοηθηθούν με την βιταμίνη C και Ε.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Σας δημιουργεί αγάπη για το σπίτι και αφοσίωση στην μητέρα. Είστε άτομα εγκάρδια, συμπαθητικά, δεκτικά και ευσυγκίνητα. Θα έχετε πολλές ερωτικές ιστορίες και κρυφές έλξεις. Επίσης σε κάποια φάση της ζωής σας θα δημιουργήσετε δεσμό με άτομο που ασχολείται με τον αποκρυφισμό ή με άτομο δυσανάλογης ηλικίας. Δεν ευνοείστε σε ότι αφορά τον γάμο εξ αιτίας εμποδίων που θα δημιουργηθούν λόγω χρημάτων ή γονιών. Θα έχετε φιλίες με κατωτέρους και δοσοληψίες με ύποπτες δουλειές. Υπάρχει η τάση για κρυφή θρησκεία, κέρδη από ποτά, από σπίτια, από κτήματα ή από γονείς. Έχετε πολύ μεγάλες ικανότητες για να γίνετε μέντιουμ. Αγάπη για την θάλασσα αλλά με άσχημες όψεις, φοβίες για την θάλασσα και για τα ζώα. Αν υπάρχει μέσα και η Σελήνη ίσως να υπάρχει δυσλειτουργία της υπόφυσης, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανισορροπία στις γυναικείες ορμόνες. Όσο για τους άντρες προβλήματα με το στομάχι τους.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Είστε άτομα συμπαθητικά, με μεγάλη φιλανθρωπία, καλοσύνη, γενναιοδωρία, ειλικρίνεια και με μεγάλη θερμότητα στον έρωτα. Το αντίθετο φύλο σας έλκει πάρα πολύ, η κοινωνικότητα σας είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη, θα έχετε πολλούς φίλους και θα σας αρέσουν πολύ οι διασκεδάσεις. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να έχετε ένα γνήσιο καλλιτεχνικό ταλέντο. Θα κερδίσετε μέσω νεωτέρων ατόμων καθώς επίσης και από ανώτερα άτομα καλής κοινωνικής θέσης ή από καλές τοποθετήσεις χρημάτων. Δίνετε πολλά στους άλλους, αλλά είστε ιδιαίτερα αμετακίνητοι στις ιδέες και τις απόψεις σας, μια και πιστεύετε ότι αυτές είναι πάντα σωστές και είναι δύσκολο να σας μεταπείσει κάποιος για το αντίθετο. Αν καταφέρετε να γίνετε πιο διαλλακτικοί με τις απόψεις σας, πρέπει να ξέρετε ότι θα πετύχετε πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που πιστεύετε και εσείς οι ίδιοι. Αν υπάρχει μέσα και ο Δίας και κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, πιθανότητες για ανεύρυσμα της αορτής λόγω ελλείψεως χαλκού ή βιταμίνης C.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ (Σε πτώση)

Σας δημιουργεί μία ήσυχη φύση και μια βαθιά συμπάθεια η οποία εκδηλώνετε σπάνια. Για ότι αφορά την πλευρά του έρωτα θα υπάρξουν καθυστερήσεις και απογοητεύσεις, καθώς και κρυφοί δεσμοί αλλά πάντα, με την αίσθηση πιο πολύ του συμβιβασμού παρά της πραγματικής ευχαρίστησης. Όλα αυτά μπορεί να σας κάνουν να φτάσετε σε έναν γάμο θυσιάζοντας τον παράγοντα αίσθημα. Είτε όμως το αίσθημα φανεί αργότερα είτε δεν υπάρξει καθόλου, είναι δύσκολο να συμβιβαστεί κανείς σε μία συμβίωση από την οποία το μόνο στοιχείο που υπάρχει, είναι η υλική ή κοινωνική κάλυψη. Αυτό μπορεί να σας αναγκάσει να αλλάξετε σύντροφο ή να ρίξετε το βάρος σε θέματα, τα οποία αφορούν τον τομέα του σπιτιού. Φυσικά σε αυτή την θέση σας ευνοεί σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας. Σας κάνει ευσυνείδητους με μεγάλη πειθαρχία προς τους προϊσταμένους σας, κάνοντας σας ιδανικό άτομο σαν υπάλληλο ή έναν προσεκτικό επιστήμονα, πετυχημένο γιατρό ή και μία καλή νοσοκόμα. Αν υπάρχει μέσα και ο Ερμής και κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, τον Ουρανό ή τον Ποσειδώνα, θα υπάρξουν εντερικές διαταραχές και διάρροια όταν είστε νευρικοί. Προβλήματα στο συκώτι ή στο πάγκρεας, με υπογλυκαιμίες ή διαβήτη, τα οποία βοηθάει η βιταμίνη Ε. Αν υπάρχει μέσα και ο Δίας και κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, πιθανότητες για ανεύρυσμα στις αρτηρίες του υπογαστρίου, αν υπάρχει ανεπάρκεια σε χαλκό ή της βιταμίνης C. Αν υπάρχει μέσα και ο Κρόνος ή ο Ουρανός, πιθανά προβλήματα με το συκώτι και με το πάγκρεας, δημιουργώντας έτσι υπογλυκαιμία ή διαβήτη. Αν υπάρχει μέσα και ο Ποσειδώνας πιθανότητες για υποκλινική ή λάθος διαγνωσμένη ασθένεια του ήπατος ή του παγκρέατος. Έτσι μπορεί να αλλάξει ο μεταβολισμός του σακχάρου και να δημιουργήσει υπογλυκαιμία ή διαβήτη.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ (Σε κυριαρχία)

Σας δημιουργεί καλοσύνη, συμπάθεια και αγνές φιλίες. Είστε μία πλούσια ερωτική φύση και ευνοείστε στον γάμο, τις καλές σχέσεις, την κοινωνικότητα, σε ένα γάμο πετυχημένο, από τον οποίο θα προκύψουν παιδιά με ταλέντο. Νοιώθετε αγάπη για την καλλιτεχνία, για την ποίηση, για το τραγούδι, για την ζωγραφική, για το θέατρο και γενικά για τις εξευγενισμένες διασκεδάσεις. Θα υπάρξουν φιλίες με φιλοσοφημένους και αξιοπρεπείς ανθρώπους, καθώς και στενοί δεσμοί με τους συγγενείς. Θα κερδίσετε χρήματα από δουλειές σχετικές με την Αφροδίτη ή από γάμο ή από συνεταιρισμό. Αν υπάρχει μέσα και ο Ήλιος πολύ πιθανόν να έχετε συχνές καούρες στο στομάχι από έλλειψη οξέων και αλκαλικών. Αν κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο ή τον Ποσειδώνα, πιθανόν να υπάρξει συσσώρευση ασβεστίου στα νεφρά εξ αιτίας έλλειψης μαγνησίου. Αν υπάρχει μέσα και ο Κρόνος πιθανά προβλήματα με τα νεφρά ή λιθιάσεις οι οποίες μπορούν να βοηθηθούν με την βιταμίνη D.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Είστε ελεύθερα άτομα, γενναιόδωρα, αλλά και σπάταλα. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από δουλειές που έχουν σχέση με νερό ή με κηδείες ή σχετικά με δώρα, κληρονομιά, συνεταιρισμό ή γάμο, αλλά με κάποια δυσκολία και καθυστέρηση. Θα υπάρξουν έντονα πάθη και αγάπη για την πολυτέλεια και τις διασκεδάσεις. Είστε θερμά άτομα στον έρωτα, επιδεικτικά, προσελκύετε το αντίθετο φύλο, όμως θα έχετε αναστατώσεις, απογοητεύσεις ή ζημιά στον γάμο. Επίσης θλίψεις, διαφωνία, ζήλια, προσβολή της τιμής και ίσως θάνατος του συντρόφου. Δώστε προσοχή γιατί αν βρεθεί η Αφροδίτη σε κακή όψη, υπάρχει ο κίνδυνος θανάτου από δηλητηρίαση ή από αυτοκτονία, εξ αιτίας ενός άτυχου έρωτα. Επίσης υπάρχει κίνδυνος αποτυχίας σε κοινωνικές υποθέσεις, καθώς και αμφίβολες φιλίες. Αν υπάρχει μέσα και ο Ερμής και κάνουν σκληρή όψη, με τον Κρόνο, τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα ή τον Πλούτωνα, δυσλειτουργία του θυρεοειδούς. Στις γυναίκες προβλήματα με τις ωοθήκες, τα οποία μπορούν να βοηθηθούν με την βιταμίνη Ε. Αν υπάρχει μέσα και ο Πλούτωνας πιθανόν δυσλειτουργία του θυρεοειδούς, ο οποίος δημιουργεί προβλήματα με τις ωοθήκες και στην συνέχεια στα όργανα αναπαραγωγής.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Είστε άτομα εκλεπτυσμένα, ανοιχτόκαρδα, διαισθητικά, γενναιόδωρα, πιστά, αγαπάτε τις τέχνες, τα ταξίδια, τον ρομαντισμό, τα ζώα και τις υπαίθριες διασκεδάσεις. Σέβεστε την λογοτεχνία, την φιλοσοφία και όσα είναι αρμονικά και πνευματικά πράγματα. Θα κερδίζετε χρήματα από δύο πλευρές, καθώς και από άλογα, ναυτιλία, ταξίδια, σπορ και από δοσοληψίες, τοποθετήσεις, κληρονομιές και συνεταιρισμούς. Σας έλκει το αντίθετο φύλο, θα δημιουργήσετε πολλούς δεσμούς και θα υπάρξει έρωτας με ένα ξένο ή κάποιο άτομο που μένει πολύ μακριά από εσάς. Θα υπάρξουν πολλές και καλές φιλίες, ιδίως με συγγενείς του συντρόφου σας, με δασκάλους, επιστήμονες, με ιερείς και ναυτικούς.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Δημιουργεί άνοδο του ατόμου σε υπεύθυνες και επικερδείς θέσεις, δηλαδή εμπόριο, επιχειρήσεις, τράπεζες, επενδύσεις, μετοχές και κτήματα. Θα έχετε δημοτικότητα και προκοπή με την βοήθεια ισχυρών φίλων. Είστε φιλόδοξοι, διπλωματικοί, αλλά και αυστηροί. Το κίνητρο του γάμου σας συνήθως είναι ή για κοινωνικούς λόγους ή για χρήματα. Θα υπάρξει απογοήτευση στον έρωτα και τον γάμο, αλλά ίσως και ψυχρότητα του συντρόφου. Επίσης θα υπάρξουν διάφορες καθυστερήσεις και εμπόδια στην ζωή σας. Αν βρεθεί σε κακή θέση, μπορεί να σημαίνει προδοσία από συνεταίρους, καθώς ζημιές και προβλήματα από υφισταμένους ή ύποπτους τύπους. Αν υπάρχει μέσα και η Σελήνη ίσως να υπάρχει δυσλειτουργία της υπόφυσης, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανισορροπία στις γυναικείες ορμόνες. Όσο για τους άντρες προβλήματα με το στομάχι τους.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Αγαπάτε τις διασκεδάσεις, οι φιλίες σας είναι και με κατώτερους και με πλουσίους, καθώς επίσης κάνετε εύκολα γνωριμίες και με ξένους. Είστε άτομα διαισθητικά, γενναιόδωρα, επιφυλακτικά και ειλικρινή στις πεποιθήσεις σας. Επίσης εύθυμα, πιστά στον έρωτα και φιλότεχνα. Θα υπάρξουν κρυφοί και παράξενοι δεσμοί με το αντίθετο φύλο, ξαφνικά ερωτικά συμβάντα και συνήθως γάμος μετά τα πενήντα και μάλιστα με διαφορά ηλικίας. Θα υπάρξουν κέρδη από φίλους, από εταιρίες ή κοινωνικές επιχειρήσεις, ίσως όμως να αποκτήσετε και χρήματα από κάποια κληρονομιά. Πάρα πολλές από τις ελπίδες και τις επιθυμίες σας πραγματοποιούνται.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ (Σε έξαρση)

Είστε φιλάνθρωποι, ευσυγκίνητοι, ευαίσθητοι, ιδεαλιστές και με πολλές εμπνεύσεις. Αγαπάτε την ομορφιά και την καλλιτεχνία, είστε εύθυμοι, φιλόξενοι και εγκάρδιοι. Σας αρέσει η ησυχία, η άνεση, καθώς και η πολυτέλεια, αλλά μερικές φορές είστε νωθροί. Θα υπάρξουν κέρδη ή δωρεές από φίλους, αλλά και πιθανότητες για κατώτερες ή ύποπτες απασχολήσεις. Μεγάλες πιθανότητες για περισσότερους από δύο γάμους, εξ αιτίας της αστάθειας του χαρακτήρα σας. Πολλοί κρυφοί δεσμοί και έλξη προς το κατώτερο. Αν βρεθεί σε κακή θέση δείχνει δυσκολία στα χρήματα ή ζημιά εξ αιτίας απάτης ή ατιμίας. Εμπόδια, καθυστερήσεις και προβλήματα από τον γάμο. Αν υπάρχει μέσα ο Κρόνος ή ο Ουρανός, πιθανά προβλήματα με το συκώτι και το πάγκρεας, δημιουργώντας έτσι υπογλυκαιμία ή διαβήτη. Αν υπάρχει μέσα και ο Ποσειδώνας πιθανότητες για υποκλινική ή λάθος διαγνωσμένη ασθένεια του ήπατος ή του παγκρέατος. Έτσι μπορεί να αλλάξει ο μεταβολισμός του σάκχαρου και να δημιουργήσει υπογλυκαιμία ή διαβήτη.
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού