Αύρα - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - astranik (Αστρολόγος Ερευνητής)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αύρα

Ενεργειακά Κέντρα Επιρροές

Πραγματική τυχαία φωτογράφηση


Όπως ήδη έχω αναφερθεί σε προηγούμενη ανάρτηση η Αύρα είναι ένα περίγραμμα γύρω από το σώμα του κάθε ανθρώπου. Αυτή λοιπόν ευθύνεται για πολλά δεινά ή καλά που συμβαίνουν στο κάθε άτομο. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή με κάποια σειρά για να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερο κατανοητά αυτά που θα αναφέρω. Σε μία σχετικά κάθετη διάταξη έχουμε κάποια κέντρα ενεργείας ( τα λεγόμενα ΤΣΑΚΡΑΣ) τα οποία δέχονται την εξωτερική ενέργεια, την οποία διοχετεύουν σε ολόκληρο το σώμα μας. Η συνεχή ροή λοιπόν αυτής της ενέργειας δημιουργεί μία κάποια πυκνότητα και έτσι δημιουργείται ένα εξωτερικό περίγραμμα, γύρω από το σώμα του κάθε ατόμου, το οποίο ονομάζουμε Αύρα. <<Αυτό το περίγραμμα λοιπόν που το ονομάζουμε Αύρα, χωρίζεται σε επτά διαφορετικά στρώματα για τα οποία θα αναφερθώ αργότερα για να μην σας μπερδέψω, τα οποία επηρεάζουν την ψυχολογία μας άμεσα.>> Υπάρχουν ορισμένα άτομα λοιπόν που έχουν το χάρισμα θα έλεγα, που μπορούν να δουν αυτή την Αύρα, η οποία ανάλογα με την διάθεση που έχουμε διαφοροποιείται. Αν λοιπόν αυτή η ροή ενεργείας που δεχόμαστε μέσω των ΤΣΑΚΡΑΣ, δεν γίνεται σωστά ή εμποδίζεται για διαφόρους λόγους, η συμπεριφορά μας αλλάζει και στην ζωή μας μπορεί να συμβούν διάφορα, ανάλογα με τις ελλείψεις τις οποίες παρουσιάζουμε. Όπως γνωρίζουμε όλοι λοιπόν, από παλιά, υπάρχουν ορισμένα άτομα τα οποία έχουν μία κάποια επιρροή, επάνω σε άλλους ανθρώπους, το λεγόμενο μάτιασμα που πολλές φορές γίνεται και εν αγνοία τους. Αυτό λοιπόν μπορεί να δημιουργήσει μία ανωμαλία σε αυτήν την ροή ενεργείας που δεχόμαστε. Αυτό το αναφέρω σαν παράδειγμα για να πω, ότι αν κάποιος έχει την δύναμη και τον τρόπο να επηρεάσει ή να αλλάξει αυτή την ροή ενεργείας που δεχόμαστε, μπορεί να επέμβει στα γεγονότα της ζωής μας, χωρίς να έχουμε την δύναμη να αντισταθούμε. Λέγοντας σας αυτά ίσως σας λύσω κάποιες απορίες γιατί αναφέρθηκα σε άλλες στιγμές στα αιθέρια έλαια και στις ιδιότητες που έχουν. Θα επανέλθω αργότερα συνεχίζοντας τις αναλύσεις που ξεκίνησα.

Όπως αναφέρθηκα πιο πάνω όταν κάποιος έχει τον τρόπο ή την δύναμη να επηρεάσει την ενέργεια μας μπορεί να παρέμβει στην ζωή μας και να δημιουργήσει πολλές ανατροπές αναλόγως των δυνάμεων που διαθέτει. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι η οποιαδήποτε ατυχία ή κακοτυχία που έχουμε κάποια χρονική περίοδο, προέρχεται οπωσδήποτε από τις αρνητικές ενέργειες κάποιων τρίτων εναντίον μας. Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες η Αύρα μας βρίσκεται σε μία ισορροπία και η ενεργητικότητα μας είναι στο ζενίθ της. Όταν αντιμετωπίζουμε προβλήματα οικονομικά, αισθηματικής φύσεως ή επαγγελματικά, λογικό είναι να κάνουμε αρνητικές σκέψεις για την εξέλιξη της όποιας υπόθεσης μας απασχολεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει μία κάποια ανισορροπία στα ενεργειακά μας κέντρα. Αν αυτό το διάστημα λοιπόν υπάρξουν κάποιοι κακοπροαίρετοι, οι οποίοι δεν μας βλέπουν με καλό μάτι, είναι πολύ εύκολο γι’ αυτούς να παρέμβουν και να μας επηρεάσουν αρνητικά με αθέμιτα μέσα. Όπως καταλαβαίνετε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι αν όχι πάντα, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές οι σκέψεις μας να είναι θετικές και μόνο, δημιουργώντας μέσα μας την ελπίδα και την αισιοδοξία, μην αφήνοντας έτσι κενά που μπορεί να μας δημιουργήσουν ρήγματα οι άλλοι. Όταν καταφέρνουμε να κρατάμε σε μία κάποια ισορροπία την Αύρα μας και τα ενεργειακά μας κέντρα, αυτό που εκπέμπουμε προς τους άλλους είναι θετικό, έχοντας σαν αποτέλεσμα να κερδίζουμε την συμπάθεια των άλλων. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με διάφορους τρόπους χρησιμοποιώντας μόνο θεμιτά μέσα, ανεβάζοντας έτσι τις πιθανότητες για την επιτυχία των στόχων μας στο έπακρον. Πρέπει να ξέρετε ότι ο περίγυρος μας παίζει μεγάλο ρόλο στην δική μας ισορροπία. Το αναφέρω αυτό γιατί άμα ζούμε σε ένα περιβάλλον το οποίο βρίσκεται τις περισσότερες φορές σε τεταμένη ατμόσφαιρα αυτό ασυνείδητα μεταφέρεται και στην δική μας ζωή, δημιουργώντας εντάσεις και παρεξηγήσεις διαφόρων τύπων. Έτσι καλό είναι να αποφεύγουμε την παρέα και την συναναστροφή με τέτοια άτομα για να μην έχουμε δυσάρεστα αποτελέσματα στην ζωή μας.

Η μουσική είναι ένα στοιχείο το οποίο μπορεί να λειτουργήσει πολύ θετικά ως προς το να διατηρούμε την Αύρα μας σε υψηλά επίπεδα. Εδώ βέβαια θα πρέπει να αναφέρω ότι το είδος της μουσικής που ακούμε είναι πολύ σημαντικό, γιατί μία πολύ έντονη μουσική μπορεί να μας φέρει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμούμε. Σε προηγούμενη ανάρτηση μου, αναφέρω για τις μουσικές νότες οι οποίες λειτουργούν στα ενεργειακά μας κέντρα και ανάλογα με το Ζώδιο μας επιδρούν θετικά και οι ανάλογες νότες. Μία ήρεμη και απαλή μουσική λειτουργεί θετικά σε όλα τα άτομα, ανεξαρτήτου Ζωδίου, γι αυτό βάλτε την μουσική στην ζωή σας πολύ ενεργά. Ένα άλλο στοιχείο το οποίο μπορεί να λειτουργήσει πολύ θετικά στην ζωή μας είναι και ο τρόπος που σκεφτόμαστε ή πράττουμε. Ένα πολύ καλό παράδειγμα είναι και αυτό που θα αναφέρω αμέσως μετά. Όταν ξυπνάμε το πρωί και το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι, ότι η σημερινή μέρα θα είναι πολύ καλή για μας, όσο και να μην μπορείτε να το καταλάβετε η μέρα μας θα κυλήσει σε γενικές γραμμές θετικά. Αν ξυπνήσουμε και οι σκέψεις μας είναι αρνητικές, όπως ποιος πάει σήμερα για δουλειά, πως θα περάσει η μέρα σήμερα μέχρι να σχολάσω και διάφορα τέτοια, φυσικό είναι να ξεκινάμε την μέρα μας αρνητικά. Μάθετε να ξεκινάτε την μέρα σας με θετικές σκέψεις και πολύ γρήγορα θα με θυμηθείτε όταν δείτε πόσο θετικά λειτουργούν όλα αυτά που σας αναφέρω. Όταν ξεκινάμε την μέρα μας με θετικές σκέψεις και με αισιοδοξία οι πιθανότητες να πάει η μέρα μας καλά είναι πάρα πολύ μεγάλες. Αν δείτε ότι ο περίγυρος σας μία μέρα δεν είναι και τόσο θετικός, αφήστε την μέρα να περάσει όσο το δυνατόν με λιγότερες ενέργειες και αναβάλετε τις δραστηριότητες σας για μία άλλη μέρα (αν αυτό βέβαια είναι εφικτό), αποφεύγοντας έτσι τις εντάσεις και το τεταμένο κλίμα που υπάρχει γύρω σας. Για να προχωράμε στην ζωή μας μπροστά και να λιγοστεύουμε τις πιθανότητες αποτυχίας, καλό θα ήταν να αποβάλλουμε από την ζωή μας τα άτομα τα παρασιτικά και τα άτομα τα οποία όταν βρισκόμαστε κοντά τους ή στην παρέα τους, μας δημιουργούν μία κάποια ανησυχία και μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα.
Όσο και να φαίνονται απλά ορισμένα πράγματα δεν είναι έτσι, ακολουθώντας κάποιους κανόνες στην ζωή μας την κάνουμε πιο εύκολη και ευχάριστη.

Ένα άλλο στοιχείο εξίσου σημαντικό είναι και τα χρώματα τα οποία παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή μας, έστω και αν δεν το αντιλαμβανόμαστε πολλές φορές. Αν το παρατηρήσετε θα δείτε ότι όταν η διάθεση μας δεν είναι καλή, προτιμούμε τα σκούρα χρώματα εξωτερικεύοντας έτσι τα συναισθήματα μας υποσυνείδητα. Αντίθετα όταν η διάθεση μας είναι καλή προτιμούμε τα ανοικτά και φωτεινά χρώματα, έχοντας σαν αποτέλεσμα να βγάζουμε μια θετικότητα προς τα έξω, κάνοντας τους άλλους να μας βλέπουν πολύ πιο θετικά έστω και αν δεν καταλαβαίνουν το γιατί. Όπως καταλαβαίνετε με τον τρόπο μου σας προτρέπω να προτιμάτε τα ανοικτά χρώματα και ειδικά όλα τα παλ, τα οποία δημιουργούν μία αρμονία και γαλήνη που την έχουμε όλοι ανάγκη, ειδικά αυτή την χρονική περίοδο που τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα θέλαμε. Δώστε λοιπόν την ανάλογη προσοχή σε ότι αφορά τα χρώματα, ενισχύοντας την γκαρνταρόμπα σας με χρώματα που θεωρείτε ότι είναι αντιπροσωπευτικά για σας και σίγουρα θα δείτε, ότι αλλάζουν κάποια πράγματα προς το θετικό με αυτήν την αλλαγή της οποίας ενδεχομένως, δεν ξέρετε τα θετικά της αποτελέσματα από την αρχή. Θα συνιστούσα να αποφεύγετε παντελώς το μαύρο χρώμα γενικά, γιατί αντιπροσωπεύει οτιδήποτε το σκοτεινό και απόμακρο, είναι το χρώμα της θλίψης και του σκοταδισμού και χρησιμοποιώντας το, έλκουμε οτιδήποτε το αρνητικό το οποίο μπορεί να επηρεάσει άμεσα την Αύρα και τα ενεργειακά μας κέντρα. Πρέπει να ξέρετε ότι όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά στην ζωή μας, η Αύρα μας είναι θολή και όσο πιο σκούρα και σκοτεινή γίνεται, τόσο περισσότερο έντονο πρόβλημα δείχνει ότι έχουμε.

Όταν δεν νοιώθετε καλά ψυχολογικά ή νοιώθετε ότι είστε πολύ πιεσμένοι, γεμίστε την μπανιέρα με νερό ρίχνοντας μέσα μερικά κυπελάκια ροδόνερο ή ανθόνερο και καθίστε μέσα για λίγο (η διάρκεια εξαρτάται από εσάς) χαλαρώνοντας, διώχνοντας έτσι όλη αυτή την αρνητικότητα που θα υπάρχει γύρω σας. Μην επιχειρείτε ποτέ να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο όταν η διάθεση σας δεν είναι καλή, γιατί οι πιθανότητες να αποτύχετε θα είναι μεγάλες. Αν δείτε τα πράγματα αντικειμενικά, θα δείτε ότι εμείς ευθυνόμαστε τις περισσότερες φορές για τις ταλαιπωρίες που περνάμε, μια και οι αποφάσεις μας δεν είναι οι ενδεδειγμένες.

Πολλοί επισκέπτες με ρωτάτε αν έχω την ικανότητα να βλέπω την Αύρα. Από τον καιρό που γνωρίστηκα με αυτόν τον Άραβα, έλυσα πολλές απορίες που είχα εκ των οποίων, μία από αυτές ήταν και η Αύρα των ατόμων που έβλεπα και δεν μπορούσα να καταλάβω τι είναι. Αρχικά πίστευα ότι είχα κάποιο πρόβλημα με τα μάτια μου και έβλεπα όλα αυτά, αλλά μετά την γνωριμία μου αυτή, όχι μόνο έλυσα τις απορίες που είχα, αλλά ταυτόχρονα με δίδαξε πώς να αξιοποιήσω αυτή μου την ιδιότητα στο έπακρον. Γεννήθηκα με πάρα πολύ ενισχυμένη Αύρα και αυτό με έχει βοηθήσει άπειρες φορές, να εξισορροπήσω τα ενεργειακά κέντρα κάποιων ατόμων με μεγάλη επιτυχία θα έλεγα. Θα επαναλάβω για άλλη μία φορά, ότι για να διατηρούμε τα ενεργειακά μας κέντρα σε μία ισορροπία, εξαρτάται κατά πολύ από εμάς τους ίδιους τις περισσότερες φορές. Αν αποφεύγουμε τις δυσάρεστες σκέψεις, αν δεν είμαστε απαισιόδοξοι, αν βλέπουμε τα πράγματα από την θετική τους πλευρά, με αισιοδοξία, τότε είναι πολύ δύσκολο να διαταραχθεί αυτή η ισορροπία, γιατί θα πρέπει να είναι πολύ ισχυρό το άτομο που θα επιχειρήσει να σας βλάψει. Αν έχετε πονοκεφάλους σε ανύποπτο χρόνο, αν παρ’ όλο που κοιμάστε ικανοποιητικά για τον οργανισμό μας και παρ’ όλα αυτά, νοιώθετε κομμάρες όταν ξυπνάτε και μια αδιαθεσία ανεξήγητη, αυτά είναι τα πρώτα σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά με τα ενεργειακά σας κέντρα και καλό θα ήταν να το ψάξετε για να δείτε τι συμβαίνει. Κακοπροαίρετοι υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντοτε, γι αυτό όπως ανέφερα και πιο πάνω, μην δημιουργείτε κενά στην συχνότητα και πυκνότητα της Αύρας σας, αν δεν θέλετε να χάσετε την ενεργειακή σας ισορροπία. Με λίγη εκπαίδευση είναι πάρα πολλά τα άτομα αν όχι όλα, που μπορούν και αυτά να δουν την Αύρα τους και την Αύρα των άλλων. Φυσικά όλα αυτά μπορούν να συμβούν σχετικά εύκολα θα έλεγα, όταν καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μία ψυχική ισορροπία στον εαυτό μας, αποβάλλοντας κάθε αίσθηση αντιπαλότητας, κακίας και εκδίκησης από μέσα μας για τους συνανθρώπους μας. Το μεγαλύτερο και ισχυρότερο φάρμακο για όλα αυτά είναι η αγάπη, έτσι απλά όπως το αναφέρω, όταν έχουμε αγάπη μέσα μας για όλο τον κόσμο δεν μπορεί τίποτα να μας πειράξει και να χαλάσει την ψυχική μας ισορροπία.

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση μου η Αύρα χωρίζεται σε επτά πολύ λεπτά στρώματα τα οποία επηρεάζουν ανάλογα τα ενεργειακά μας κέντρα. Αυτά τα επτά βασικά στρώματα της Αύρας έχουν το καθένα την δική του ονομασία η οποία είναι η εξής. Είναι η αιθερική Αύρα, η συναισθηματική Αύρα, η διανοητική Αύρα, η αστρική Αύρα, η Αιθερική πρότυπη Αύρα, η ουράνια Αύρα και η κεθερική Αύρα.

1) Η αιθερική Αύρα είναι αυτή που είναι πιο κοντά στο σώμα και είναι σχεδόν σαν ένα δεύτερο δέρμα. Έχει συγκεκριμένο μέγεθος και σχήμα. Σε γενικές γραμμές, εκτείνεται από μία έως δύο ίντσες από το σώμα. Λόγω του ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο φυσικό σώμα, είναι πιο εύκολη να ερμηνευθεί. Συνήθως την συναντάμε ως ένα μπλε ή γκρι χρώμα το οποίο όμως πολύ πιθανόν να είναι θολό.

2) Η συναισθηματική Αύρα είναι αυτή που ασχολείται με το συναίσθημα, με τις συγκινήσεις, αλλά και με τα συναισθήματα που τρέφουμε εμείς για τους άλλους. Η μορφή της λίγο πολύ μοιάζει με το ανθρώπινο σχήμα. Στην πραγματικότητα, κάθε στρώμα Αύρας όσο πιο έξω βρίσκεται, τόσο λιγότερο μορφοποιημένο είναι.

3) Η διανοητική Αύρα είναι αυτή που ασχολείται με την Ψυχική πλευρά, είναι το Αυρικό στρώμα που έχει να κάνει με την σκέψη και τις ιδεών. Συνήθως είναι πιο ορατή γύρω από το κεφάλι και τους ώμους δημιουργώντας ένα κιτρινωπό φως. Είναι το Αυρικό στρώμα, που κάνει τις σκέψεις και τις ιδέες πραγματικότητα.

4) Η αστρική Αύρα είναι αυτή που έχει σχέση μεταξύ των φυσικών στρωμάτων και των υψηλότερων στρωμάτων. Αυτό το Αυρικό στρώμα είναι υπεύθυνο για την αλληλεπίδραση μεταξύ των ανθρώπων. Είναι το Αυρικό στρώμα της αγάπης και της σχέσης. Είναι το Αυρικό στρώμα που δημιουργεί τους συναισθηματικούς δεσμούς.

5) Η Αιθερική Πρότυπη Αύρα είναι το πιστό αντίγραφο του φυσικού στρώματος, απλά έχει να κάνει με υψηλότερο επίπεδο από το φυσικό. Πρόκειται για το master αντίγραφο σε ότι αφορά τον οργανισμό.

6) Η ουράνια Αύρα είναι αυτή που ασχολείται με την μεταφορά του συναισθηματικού επιπέδου στο πνευματικό επίπεδο. Μέσα από αυτό το Αυρικό στρώμα είμαστε σε θέση να επικοινωνούμε και να συνυπάρχουμε με το Πνεύμα. Πρόκειται για το Αυρικό επίπεδο της άνευ όρων αγάπης και εμπιστοσύνης.

7) Η Κεθερική αύρα η οποία εκτείνεται περίπου 60εκ. από το σώμα μας και εμφανίζεται σαν ένα πολύ φωτεινό χρυσό φως το οποίο συνήθως πάλλεται, είναι και αυτή πολύ σημαντική και για να γίνω πιο κατανοητός, όσοι γνωρίζουμε και μπορούμε, σε αυτό το στρώμα ενεργούμε όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ασπίδα προστασίας για το άτομο. 

Κάθε ένα από αυτά τα επτά λεπτά στρώματα, που ανέφερα στην προηγούμενη ανάρτηση μου αντιπροσωπεύει και ένα Τσάκρας. Για να μην σας μπερδέψω να πω ότι έχουμε επτά κύρια Τσάκρας σε μία διάταξη από την κορυφή του κεφαλιού έως την περιοχή των γεννητικών μας οργάνων.Κάθε ένα από αυτά έχει επτά στρώματα τα οποία είναι αυτά που ανέφερα στην προηγούμενη ανάρτηση μου. Έτσι έχουμε 56 Τσάκρας στο σύνολο τους. Αν λοιπόν γνωρίζουμε όλα αυτά είναι πιο εύκολο να γίνει κατανοητό, πως λειτουργούμε και πως αντιδρούμε σαν άτομα, μια και όλα αυτά ευθύνονται για την χαρά μας, την λύπη μας και κάθε είδους συναισθήματα που μας δημιουργούνται. Να επαναλάβω λοιπόν για μία ακόμη φορά ότι, όποιος καταφέρνει να δέχεται μία συνεχή ροή ενεργείας, δημιουργώντας έτσι μία καλή πυκνότητα στην Αύρα του, όλα τα ενεργειακά του κέντρα λειτουργούν σωστά, γίνεται αρεστός στους γύρω του και κατά αυτόν τον τρόπο, αποφεύγει να κάνει πονηρές και υποχθόνιες σκέψεις για το πώς θα καταφέρει να γίνει αρεστό άτομο σε αυτούς που τον ενδιαφέρουν.

Η αύρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή πληροφοριών, για την επαφή μας με τους άλλους, για προστασία, επίθεση (εάν δεν υπάρχουν άλλες επιλογές), τη θεραπεία, τη διάγνωση της ασθένειας, την αλλαγή της ζωής σας, κ.λπ. Επίσης, η θεραπεία θα συζητηθεί εν συντομία σε αυτό το τμήμα και θα σας παραπέμψει σε ένα άλλο έγγραφο το οποίο είναι αφιερωμένο στην επούλωση.
Ζούμε σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη από ενέργεια, η οποία μπορεί να είναι καλή, ουδέτερη ή κακή. Έτσι καλό θα ήταν να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Ασχολούμενοι λοιπόν με την ενέργεια που υπάρχει γύρω μας γινόμαστε πιο δεκτικοί στους ενεργειακούς τομείς γύρω από μας. Για κάποιους όμως αυτό μπορεί να είναι υπερβολικό και δύσκολο και να χρειάζεται ειδική εκπαίδευση, ώστε να καταφέρει να δέχεται τους ενεργειακούς κραδασμούς. Φυσικά όλα αυτά ίσως να πιστεύετε ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολα και πιθανόν απραγματοποίητα. Δεν έτσι όμως αν έχετε την διάθεση και την θέληση μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Βέβαια όταν αρχίσετε να εξασκείτε τον εαυτό σας, καλό θα ήταν να μην κάνετε παράλληλα κάτι άλλο το οποίο μπορεί να σας αποσπά την προσοχή. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να διαθέτετε κάποιο χρονικό διάστημα της ημέρας ατομικά γι αυτόν τον σκοπό. Λόγω του ότι οι καιροί μας είναι περίεργοι και κάθε λίγο και λιγάκι ανακαλύπτουμε, ότι υπάρχουν γύρω μας άτομα τα οποία μας ζηλεύουνε ή εν πάση περιπτώσει δε θέλουν το καλό μας, θα πρέπει να βρούμε την λύση ώστε θέλουν δεν θέλουν να μην μπορούν να μας βλάψουν. Αυτό γίνεται μόνο αν δημιουργήσουμε μία ασπίδα προστασίας γύρω από την Αύρα μας, ώστε να μην δέχεται τις εξωτερικές επιρροές. Ένα βασικό σημείο είναι η διατήρηση της καλής υγείας μια και αυτό είναι ένα πολύ βασικό στοιχείο για όλα τα υπόλοιπα που θα πρέπει να κάνουμε, γιατί μία καλή υγεία προϋποθέτει και μια εξισορρόπηση ενεργείας, αφού το καθημερινό στρες στην ζωή μας, μας έχει κάνει να προσπαθούμε να τα προλάβουμε όλα μεγαλώνοντας το άγχος και δημιουργώντας μία ακαταστασία στα ενεργειακά μας κέντρα. Στην επόμενη ανάρτηση μου θα αναφέρω ένα πολύ απλό τρόπο που θα μας βοηθήσει ώστε να μην δεχόμαστε εύκολα την αρνητική ενέργεια των άλλων.

Ξεκινάμε βρίσκοντας ένα χώρο του σπιτιού που θα μπορούμε να ασχοληθούμε χωρίς να μας ενοχλήσει και να μας διακόψει κανείς. Στεκόμαστε όρθιοι σε μία στάση όσο το δυνατόν πιο χαλαρή, απλώνουμε το δεξί μας χέρι έχοντας κλείσει όλα τα δάκτυλα εκτός από τον δείκτη του χεριού, ο οποίος θα πρέπει να δείχνει διαγώνια προς τα κάτω και γυρίζοντας το σώμα μας γύρω από τν εαυτό μας, προς την δεξιά πλευρά κάνουμε ένα νοητό κύκλο γύρω από το σώμα μας. Για να γίνω πιο κατανοητός φανταστείτε ότι ο δείκτης του δεξιού σας χεριού είναι μία κιμωλία, με την οποία θέλουμε να κάνουμε ένα κύκλο γύρω μας, κλείνοντας τον εαυτό μας μέσα σε αυτόν τον κύκλο. Όταν κάνετε αυτό φανταστείτε ότι αυτός ο κύκλος είναι σαν μία διαφανή κουρτίνα, η οποία εμποδίζει το οτιδήποτε να μπει μέσα σε αυτόν τον κύκλο, στον οποίο βρισκόμαστε μέσα εμείς. Αν νομίζετε ότι το να στέκεστε για αρκετή ώρα όρθιοι, είναι κάτι το οποίο θα σας κουράσει και θα σας αποσπάσει την προσοχή από αυτό που κάνετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία καρέκλα ή ένα σκαμπό το οποίο να το βάλετε στο κέντρο του κύκλου και όταν κάνετε αυτόν τον νοητό κύκλο να κάτσετε στο σκαμπό. Φυσικά την καρέκλα ή το σκαμπό θα το τοποθετήσει πριν κάνετε τον νοητό κύκλο. Όταν γίνουν όλα αυτά και οραματιστείτε ότι υπάρχει αυτή η προστατευτική κουρτίνα γύρω σας, προσπαθήστε να κρατήσετε αυτήν την εικόνα στο μυαλό σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν νοιώθετε ότι αισθάνεστε καλύτερα έχοντας τα μάτια χαμηλωμένα ή κλειστά μπορείτε να το κάνετε και έτσι, μέχρι να αισθανθείτε ότι αρχίζει να σας κουράζει όλο αυτό. Μην επιμένετε περισσότερο αν αισθανθείτε ότι αρχίζει ο εαυτός σας να δυσφορεί, σταματήστε και παραμείνετε για λίγο μέσα σε αυτόν τον νοητό κύκλο, μέχρι να νοιώσετε ότι μία εσωτερική δύναμη από μέσα σας, σας λέει φτάνει. Αυτή είναι μία καταπληκτικά καλή άσκηση σαν αρχή, βάζοντας έτσι τον εαυτό σας να συνεργάζεται σιγά- σιγά με τον εσωτερικό σας εαυτό (το ασυνείδητο σας δηλαδή). Αφού γίνουν όλα αυτά μπορείτε να κάνετε ότι δουλειές έχετε και να συνεχίσετε την ημέρα σας κανονικά, έχοντας την βεβαιότητα ότι τίποτα δεν μπορεί να περάσει την ασπίδα αυτή που δημιουργήσατε. Στην επόμενη ανάρτηση θα συνεχίσουμε τα μαθήματα αναλύοντας πολύ περισσότερα πράγματα.

Η άσκηση που σας περιέγραψα στην προηγούμενη ανάρτηση είναι μία καλή αρχή, την οποία θα πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε καθημερινά και μάλιστα θα πρότεινα να την κάνετε κάθε πρωί πριν ξεκινήσετε την ημέρα σας. Έτσι θα έχετε δημιουργήσει μία προστασία γύρω σας αφήνοντας απ’ έξω οποιαδήποτε γλωσσοφαγιά ή κακοπροαίρετη ενέργεια. Το βράδυ λοιπόν πριν πέσετε για ύπνο Θα κάνετε ακριβώς το ίδιο αλλά αντίστροφα. Δηλαδή θα κάνετε πάλι τον κύκλο με την μόνη διαφορά ότι τώρα θα κάνετε τον κύκλο από την αριστερή μεριά. Δηλαδή πάλι με απλωμένο το χέρι όπως το πρωί θα ξεκινήσετε να κάνετε τον κύκλο από δεξιά προς τα αριστερά. Με αυτόν τον τρόπο ακυρώνουμε τον κύκλο προστασίας και έτσι αφήνουμε ελεύθερο το πεδίο, για να μπορούμε να ανταλλάξουμε τα μαγνητικά μας ρευστά, με τα μαγνητικά πεδία του σπιτιού μας. Όσο πιο ελαφριά είμαστε ντυμένοι τόσο το καλύτερο, γιατί έτσι αφήνουμε περισσότερο χώρο ελεύθερο στο περίγραμμα μας να κινηθεί. Με αυτόν τον τρόπο σημαίνει ότι όση κοσμική ενέργεια έχουμε δεχθεί όλη την ημέρα, χωρίς πλέον παρεμβολές από τρίτους, μπορούμε τώρα να την μοιραστούμε με τον χώρο του σπιτιού μας άφοβα. Αν συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, (όσο χρειαστεί δηλαδή), θα δημιουργήσουμε μία πολύ καλή Αύρα για το σπίτι μας, έχοντας σαν αποτέλεσμα να νοιώθουμε πολύ όμορφα όσο βρισκόμαστε στον χώρο του σπιτιού μας. Φυσικά εδώ θα πρέπει να αναφερθώ σε κάτι το οποίο θεωρώ πολύ σημαντικό, σε ότι αφορά αυτού του είδους την διαδικασία. Για να ξεκινήσουμε να δημιουργήσουμε αυτόν τον κύκλο προστασίας όλη την ημέρα γύρω μας, νοιώθοντας προστατευμένοι από το κάθε είδους κακόβουλο άτομο, θα πρέπει η Αύρα μας να είναι καθαρή, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, κλείνουμε μέσα στον κύκλο και την αρνητική ενέργεια που ενδεχομένως έχουν τα ενεργειακά μας κέντρα, με αποτέλεσμα αντί να κάνουμε καλό κάνουμε κακό, κρατώντας μέσα μας και ενισχύοντας όση αρνητική ενέργεια έχουμε. Το αναφέρω αυτό γιατί πριν από κάθε ενέργεια δική μας, θα πρέπει να ελέγξουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η Αύρα μας και τα ενεργειακά μας κέντρα.

Μου στείλατε αρκετά μηνύματα ρωτώντας αν χρειάζεται κάποιος να έχει ιδιαίτερες δυνάμεις για να πετύχει αυτά που γράφω. Απαντάω κατηγορηματικά με ένα μεγάλο ΟΧΙ. Ότι αναφέρω μπορούν να το πετύχουν όλοι ανεξαιρέτως αρκεί να έχουν πραγματικά την διάθεση να το κάνουν. Αν την πρώτη φορά που θα επιχειρήσετε να κάνετε κάτι δεν νοιώσετε ότι πέτυχε, δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Σε ορισμένα άτομα μπορεί να μην έχει ανταπόκριση από την πρώτη φορά, οπότε αν νοιώσετε ότι δεν πέτυχε με την πρώτη φορά, αφήστε να περάσουν μία δύο μέρες και επιχειρήστε να το κάνετε ξανά. Πολλές φορές όταν περνάμε στο υποσυνείδητο μας ότι δεν μπορούμε να πετύχουμε κάτι, το μόνο που καταφέρνουμε είναι να δημιουργούμε εμπόδια από μόνοι μας, κάνοντας στην πραγματικότητα αυθυποβολή στον εαυτό μας, εμποδίζοντας τον να πετύχει αυτό που θέλουμε.
Έτσι αν θέλετε να κάνετε κάτι, οτιδήποτε να είναι αυτό, θα πρέπει να ξεκινάτε με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία και να είστε σίγουροι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Όταν κάποιος ασχολείται με θέματα που έχουν να κάνουν με την βελτίωση της ζωής του, χρειάζεται να έχει και την απαιτούμενη επιμονή και υπομονή, μέχρι να φτάσει στην επιτυχία των στόχων του. Να αναφέρω για άλλη μία φορά ότι είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάτε την μέρα σας πάντα με μία νότα αισιοδοξίας και με ένα χαμόγελο και να είστε σίγουροι ότι όλα θα διορθωθούν έστω και αν δείχνουν δύσκολα ή ακατόρθωτα. Πρέπει να αναφέρω σε όσους με γνώρισαν μέσα από το blogs μου, ότι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω του mail μου ή τηλεφωνικά μαζί μου χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και να με ρωτήσουν ότι θέλουν ή να με συμβουλευθούν για κάποια πράγματα, τα οποία πιθανόν να μην καταλαβαίνουν. Λέω για όσους με γνώρισαν τώρα, γιατί όλοι οι πελάτες μου ούτως ή άλλως έχουν συχνή επικοινωνία μαζί μου και τα λέμε. Στην πορεία θα αναφερθώ σε πολλούς τρόπους και μεθόδους οι οποίοι θα σας κάνουν την ζωή πιο εύκολη και ευχάριστη, διώχνοντας από μέσα σας κάθε ίχνος απαισιοδοξίας.

Με ρωτάτε για όσα γράφονται για τους καθρέπτες και όλα τα σχετικά. Ο καθρέπτης είναι ένα αντικείμενο μέσω του οποίου μπορούμε να δούμε το είδωλο μας στη πραγματικότητα. Όταν κοιτάμε τον καθρέπτη βλέπουμε μέσα τον εαυτό μας και τίποτα άλλο. Αν εκπαιδεύσουμε όμως κατάλληλα τον εαυτό μας θα μπορούμε να δούμε την Αύρα μας και μάλιστα σε τι κατάσταση βρίσκεται την ώρα που την κοιτάμε. Το αναφέρω αυτό γιατί θα πρέπει να ξέρετε ότι η Αύρα μας μεταβάλλετε ανάλογα με τα συναισθήματα μας και με το πώς νοιώθουμε την συγκεκριμένη στιγμή. Επειδή πολλά βιβλία αναφέρονται σε τρόπους και μεθόδους που μπορούμε να δούμε την Αύρα μας μέσα από έναν καθρέπτη, θα σας εφιστούσα την προσοχή σε μερικές λεπτομέρειες που αρχικά φαίνονται απλές και αθώες, στην πραγματικότητα όμως είναι πολύ επικίνδυνες και αν δεν γνωρίζετε κάποια πράγματα ή αν δεν συμβουλευθείτε κάποιο άτομο που είναι γνώστης να μην επιχειρήσετε τίποτα απολύτως. Χωρίς να χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους, απαγορεύεται ρητά να χρησιμοποιούμε κάποιο κερί μπροστά στον καθρέπτη νυχτερινές ώρες και ιδιαίτερα στης 12 η ώρα την νύχτα. Αναφέρομαι στην φίλη που μου έγραψε ότι διάβασε κάτι τέτοιο, σε ένα από τα βιβλία που κυκλοφοράνε και αναφέρει ότι είναι ένας από τους τρόπους που μπορούμε να δούμε την Αύρα. Την πληροφορώ λοιπόν και εκείνη αλλά και όλους όσους διαβάσουν αυτό το κείμενο, ότι δεν χρειάζεται να είναι νύχτα για να μπορούμε να δούμε την Αύρα την δική μας ή οποιοδήποτε άλλου ανθρώπου, γιατί την Αύρα μπορεί να την δει κανείς ανά πάσα στιγμή αρκεί να έχει την ανάλογη εκπαίδευση γι αυτό. Οι νυχτερινές ώρες λοιπόν και ειδικά στης 12 η ώρα την νύχτα, μπροστά σε ένα καθρέπτη, με ένα κερί αναμμένο, είναι πράγματα που αναφέρονται εκ του πονηρού και όχι για να σας βοηθήσουν να μπορέσετε να δείτε την Αύρα σας. Προσοχή ποτέ μην κάνετε κάτι τέτοιο βράδυ μπροστά σε καθρέπτη, γιατί θα κινδυνεύσει άμεσα η ψυχική σας ισορροπία και το πιο πιθανόν είναι να διαταράξετε τα ενεργειακά σας κέντρα, με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Μια και αναφέρθηκα για τους καθρέπτες στην προηγούμενη ανάρτηση μου, θα σας πω έναν από τους τρόπους που μπορείτε άφοβα να χρησιμοποιήσετε έναν καθρέπτη, για να εξασκηθείτε σε θέματα που αφορούν τον μαγνητισμό μας και τα ενεργειακά μας κέντρα. Έχουν επικοινωνήσει πολλοί πελάτες μου ενθαρρύνοντας με για την προσπάθεια ενημέρωσης που κάνω μέσα από αυτό το blogs, μια και γνωρίζουν το μέγεθος των γνώσεων μου στον τομέα της παραψυχολογίας γενικά. Επανέρχομαι λοιπόν λέγοντας ότι ένα από τα Τσάκρας που έχουμε είναι και αυτό που το ονομάζουμε Τρίτο Μάτι και βρίσκεται λίγο πιο πάνω από το σημείο που σμίγουν τα φρύδια μας πάνω από την άκρη της μύτη μας. Το ακριβές σημείο ποικίλη από άτομο σε άτομο, αλλά αυτό είναι εύκολο να ανακαλύψει κανείς το ακριβές του σημείο, μιας και η διαφορά του πάνω κάτω είναι πάρα πολύ μικρή. Διαλέγουμε κάποια ώρα που συνήθως είμαστε χαλαροί και άνετοι, καθόμαστε μπροστά σε ένα καθρέπτη και μάλιστα για να μην κουραστούμε γρήγορα, διαλέγουμε έναν καθρέπτη που να έχουμε την δυνατότητα να είμαστε καθιστοί και να μπορούμε να βλέπουμε μέσα το πρόσωπο μας, παίρνουμε ένα κραγιόν κατά προτίμηση κόκκινο για να είναι εύκολα ορατό, δημιουργούμε ένα κύκλο στο σημείο που βρίσκεται το Τρίτο μας Μάτι, έτσι ώστε μέσα σε αυτόν τον κύκλο νοητά να βρίσκεται το σημείο του Τρίτου μας Ματιού, καθόμαστε όσο πιο αναπαυτικά γίνεται και συγκεντρώνουμε την προσοχή μας μέσα σε αυτόν τον κύκλο, προσπαθώντας έτσι να ανοίξουμε το Τσάκρας αυτό το οποίο θεωρείται ως ένα από τα πιο σημαντικά, αφού έχει να κάνει με το υποσυνείδητο μας ή αλλιώς με το υπερσυνείδητο μας, το οποίο γνωρίζει πολλά που δεν βγάζει προς τα έξω τα οποία είναι πολύ σημαντικά. Συγκεντρώνουμε την προσοχή μας λοιπόν εκεί χωρίς να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια, γιατί αυτό θα μας κουράσει σχεδόν αμέσως, δημιουργώντας την αίσθηση ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο γύρω μας. Όταν περάσει λίγη ώρα (αυτό διαφέρει από άτομο σε άτομο) πολύ πιθανόν να νοιώσουμε κάτι σαν φαγούρα σε εκείνο το σημείο ή μια μικρή πίεση ή μία ενόχληση ή κάτι παρόμοιο. Αυτό είναι μια ένδειξη, ότι καταφέραμε να εντοπίσουμε και παράλληλα να ανοίξουμε το Τρίτο μας Μάτι. Στην επόμενη ανάρτηση θα αναφερθώ εκτενέστερα για αυτήν την διαδικασία.

Στην προηγούμενη ανάρτηση είχαμε μείνει στο άνοιγμα του Τρίτου Ματιού και πως το νοιώθουμε.
Ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος και σίγουρος για να διαπιστώσουμε ότι εντοπίσαμε και ανοίξαμε το Τρίτο μας Μάτι είναι ο εξής. Προσπαθούμε να ακουμπήσουμε το συγκεκριμένο σημείο με το δάκτυλο μας. Όταν το κάνουμε θα νοιώσουμε ότι μας ενοχλεί ή μας πονάει ελαφρά εκείνο το σημείο ή μπορεί να νοιώσουμε ένα ελαφρύ κρύο σο σημείο αυτό ή κάτι παρόμοιο και αυτό είναι μία σοβαρή ένδειξη ότι έχουμε καταφέρει να ανοίξουμε το Τρίτο μας Μάτι.
Τώρα επιχειρούμε να κλείσουμε τα μάτια μας και να οραματιστούμε το Τρίτο μας Μάτι το οποίο νοιώθουμε να είναι ανοικτό. Μόλις νοιώσουμε αυτή την αίσθηση την κρατάμε για πολύ λίγο και στην συνέχεια, πάντα οραματιζόμενοι, επιχειρούμε να κλείσουμε το Τρίτο μας Μάτι. Αν το καταφέρουμε μπορούμε να το διαπιστώσουμε, βάζοντας πάλι το δάκτυλο μας στο συγκεκριμένο σημείο και αυτή την φορά δεν θα νοιώσουμε τίποτα απολύτως που σημαίνει ότι καταφέραμε να το κλείσουμε.
Όταν καταφέρουμε όλα αυτά σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό σημείο. Θα πειραματιστούμε λοιπόν αρκετές φορές ανοίγοντας και κλείνοντας το Τρίτο μας Μάτι, (ήρεμα χωρίς να το κάνουμε με ιδιαίτερη προσπάθεια η οποία μπορεί να μας κουράσει) και όταν νοιώσουμε εξοικειωμένοι με αυτόν τον τρόπο, σημαίνει ότι έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα. Η επόμενη κίνηση είναι να κάνουμε το ίδιο αλλά αυτή την φορά με ανοικτά τα μάτια μέχρι να νοιώσουμε πάλι εξοικειωμένοι νοιώθοντας ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό όποια στιγμή θέλουμε. Όπως καταλαβαίνετε αν φτάσουμε στο σημείο να ελέγχουμε όποτε θέλουμε το Τρίτο μας Μάτι αυτό είναι καταπληκτικό, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτό το τσάκρας είναι σαν μία αποθήκη την οποία χρησιμοποιεί η διαίσθηση μας για να αποθηκεύσει διάφορα πράγματα καθημερινά, ώστε έτσι να συσσωρεύονται στο υποσυνείδητο μας. Έτσι όταν φτάσουμε στο σημείο να ελέγχουμε το άνοιγμα και το κλείσιμο του Τρίτου Ματιού όποτε θέλουμε, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνουμε, είναι να αδειάσουμε αυτή την αποθήκη για να μην μας μπερδεύει στο μέλλον όταν θέλουμε να δούμε κάτι. Στην επόμενη ανάρτηση θα σας εξηγήσω το τι εννοώ.

Όπως ανέφερα στην προηγούμενη ανάρτηση όταν φτάσουμε στο σημείο να ελέγχουμε το Τρίτο μας Μάτι, κανονικά θα πρέπει να το καθαρίσουμε αδειάζοντας το από οτιδήποτε μπορεί να είναι άχρηστο. Αυτό βέβαια δεν γίνεται με την πρώτη φορά για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς είναι, ότι είναι εξαιρετικά κουραστικό, πράγμα που θα το διαπιστώσουμε όταν το κάνουμε. Έτσι το επόμενο βήμα είναι λίγο πιο δύσκολο και ίσως μας τρομάξει λίγο. Θα πρέπει όμως να θυμόμαστε συνεχώς πως ότι κι αν δούμε, ότι κι αν αισθανθούμε, είναι πράγματα δικά μας τα οποία ήταν μέχρι τώρα «κλειδωμένα» στο υποσυνείδητο και τώρα βρήκαν διέξοδο.
Όταν είμαστε έτοιμοι λοιπόν κλείνουμε τα μάτια και ανοίγουμε το Τρίτο μας Μάτι, αυτή την φορά συγκεντρώνοντας την προσοχή μας στο κέντρο του. Το αφήνουμε ελεύθερο ώστε να ελευθερώσει ότι έχει μέσα του. Σε αυτή μας την προσπάθεια, κανονικά δεν πρέπει να αφήσουμε την λογική μας να αναμιχθεί σε αυτό που κάνουμε, γιατί έτσι θα αρχίσουν να βγαίνουν ένα σωρό πράγματα, σχήματα, χρώματα, αλλά το κυριότερο συναισθήματα και μάλιστα πολύ έντονα συναισθήματα. Σε αυτό το στάδιο δεν πρέπει να αφεθούμε για πολύ ώρα. Μόλις αισθανθούμε ότι αρχίζουν να μας καταβάλλουν τα συναισθήματα, κλείνουμε το Τρίτο μας Μάτι και δεν επιχειρούμε στο υπόλοιπο της ημέρας να το ξανανοίξουμε.
Καλό είναι αυτό να το κάνουμε για αρκετές μέρες, αλλά πάντα μία φορά την ημέρα. Σε κάποια φορά λοιπόν θα φτάσουμε στο σημείο να το ανοίγουμε και να μην βγαίνει τίποτα από μέσα. Όταν γίνει αυτό σημαίνει ότι καταφέραμε να καθαρίσουμε το Τρίτο μας Μάτι εντελώς, έχοντας το καθαρό και ανεπηρέαστο για να δημιουργήσουμε νέα ερεθίσματα.
Από την στιγμή που θα καθαρίσουμε το Τρίτο μας Μάτι και μετά, θα πρέπει να το έχουμε συνέχεια κλειστό και να το ανοίγουμε μονάχα όταν θέλουμε.
Φυσικά εδώ έχουμε φτάσει σε μια πολύ σημαντική φάση της οποίας την αξία θα καταλάβετε σε επόμενες αναρτήσεις, όπου θα σας πω με ποιον τρόπο θα μπορείτε από εδώ και πέρα να χρησιμοποιείται το Τρίτο σας Μάτι, για να ανακαλύπτετε πράγματα και να μαθαίνετε καταστάσεις που σε μία άλλη περίπτωση θα ήταν αδύνατον.

Με όσα έχουμε αναφέρει μέχρι τώρα, είμαστε έτοιμοι για να χρησιμοποιήσουμε το Τρίτο μας Μάτι σαν να είναι από εδώ και πέρα ο προσωπικός μας κατάσκοπος, ο οποίος θα μπορεί να μας πληροφορεί για πράγματα που δεν θα μπορούμε να ξέρουμε, αν δεν τα έχουμε δει ή αν δεν ήμασταν παρόντες σε κάποια γεγονότα.
Σε αυτό το σημείο θα ξεκινήσετε με τον εξής τρόπο. Θα βάλετε κάποιο άτομο να μετακινήσει κάποιο συγκεκριμένο αντικείμενο από ένα δωμάτιο του σπιτιού σε κάποιο άλλο σημείο μέσα στο δωμάτιο, αλλά που εσείς δεν θα ξέρετε σε ποιο σημείο το έχει βάλει. Από εκεί και πέρα θα είστε έτοιμοι για να ξεκινήσετε τις ασκήσεις με το άνοιγμα του Τρίτου Ματιού. Όταν νοιώσετε ότι είστε έτοιμοι θα σταθείτε στην πόρτα του δωματίου με κλειστά τα μάτια και θα ανοίξετε το Τρίτο σας Μάτι. Χωρίς να κάνετε καμία ιδιαίτερη προσπάθεια, χαλαρά θα προσπαθήσετε μέσω του Τρίτου Ματιού να εντοπίσετε το αντικείμενο σε ποιο σημείο του δωματίου βρίσκεται. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα σε ελάχιστο χρόνο αλλά μπορεί και να μην πετύχει με την πρώτη φορά. Όπως καταλαβαίνετε και να μην πετύχει με την πρώτη φορά δεν σημαίνει και τίποτα. Αυτό που είναι πολύ βασικό για αυτές τις ασκήσεις, είναι το ότι δεν πρέπει να ζορίζετε τον εαυτό σας και να τον κουράζετε, στην προσπάθεια σας να φτάσετε στην επιτυχία των στόχων σας. Μόλις αρχίσετε να νοιώθετε κούραση, θα σταματήσετε και θα κάνετε την προσπάθεια την επόμενη μέρα. Αυτό θα το κάνετε μέχρι να φτάσετε στο σημείο να εντοπίσετε το αντικείμενο μέσα από το Τρίτο σας Μάτι. Όπως καταλαβαίνετε όταν φτάσετε σε αυτό το στάδιο σημαίνει ότι βρίσκεστε στην αρχή της μεγαλύτερης επιτυχίας στην ζωή σας. Όταν το πετύχετε αυτό κάντε την ίδια άσκηση αλλά σε ένα άλλο χώρο, του οποίου για παράδειγμα, δεν γνωρίζεις την διαρρύθμιση του και προσπαθήστε να αντιληφθείτε τι περιέχει μέσα με το άνοιγμα του Τρίτου Ματιού. Σε αυτά που ανέφερα πιο πάνω υπάρχουν χιλιάδες τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, προκειμένου να εξασκηθείτε σχετικά με το άνοιγμα και την εντόπιση αντικειμένων, αλλά θα πρέπει να θυμάστε πάντα να καθαρίζετε τακτικά το Τρίτο σας Μάτι έχοντας το έτοιμο για να δεχθεί τα ερεθίσματα από τον έξω κόσμο.

όσα έχω αναφέρει μέχρι τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο της ολοκλήρωσης των ασκήσεων σχετικά με τον πλήρη έλεγχο του Τρίτου Ματιού. Από εδώ και πέρα καθαρίζοντας το Τρίτο σας Μάτι σε κάποια τακτά διαστήματα, θα είστε πάντα σε ετοιμότητα για να δεχθείτε το οτιδήποτε παρουσιαστεί. Για να γίνω πιο σαφής θα υπάρξουν κάποιες στιγμές που θα νοιώθετε μία κάποια φαγούρα ή γαργάλημα στο σημείο που βρίσκεται το Τρίτο σας Μάτι, αυτό σημαίνει ότι η διαίσθηση σας προσπαθεί να σας στείλει κάποιο μήνυμα. Σε μια τέτοια στιγμή λοιπόν πρέπει να ανοίξετε το Τρίτο σας Μάτι και να προσπαθήσετε να αποκωδικοποιήσετε το μήνυμα που σας στέλνει. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σας επισημάνω για άλλη μία φορά ότι αν δεν τα καταφέρετε με την πρώτη δεν πρέπει να απογοητευθείτε και να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες, απλά αν δεν τα καταφέρετε αυτό μπορεί να σημαίνει δυο πράγματα ή δεν έχετε εξασκηθεί όσο πρέπει για να κάνετε κάτι τέτοιο ή κάτι δεν κάνετε σωστά. Αφήστε να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα και μετά προσπαθήστε να καταλάβετε τι φταίει. Αν δεν καταλήξετε πουθενά δεν σημαίνει τίποτα, απλά περιμένετε την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο και ξαναπροσπαθήστε μέχρι να φτάσετε στο σημείο και να ερμηνεύσετε το μήνυμα που σας στέλνει η διαίσθηση σας. Προσέξτε επειδή αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό μπορεί να χρειαστούν αρκετές φορές μέχρι να φτάσετε στο σημείο να τα καταφέρετε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιοι από σας δεν μπορούν να το πετύχουν ακόμα και με την πρώτη φορά. Αυτό ποικίλη από άτομο σε άτομο, αλλά το πιο σημαντικό είναι το ότι θα φτάσετε σε κάποια στιγμή στο σημείο να το πετύχετε. Όταν έρθει η στιγμή που θα καταφέρετε να ελέγξετε και αυτόν τον τομέα θα βρεθείτε μπροστά σε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σημείο της ζωή σας τόσο, που μπορεί να σας την αλλάξει εντελώς. Πριν φτάσω στο σημείο να σας πω για τις επόμενες κινήσεις σας, θεωρώ απαραίτητο να επισημάνω ότι δεν πρέπει για οποιοδήποτε λόγο και να έχετε, δεν πρέπει με τίποτα να επικαλεστείτε και να χρησιμοποιήσετε αυτές σας τις ιδιότητες για κακό σκοπό, γιατί τότε σίγουρα θα βρεθείτε απέναντι σε δυνάμεις κακές οι οποίες θα προσπαθήσουν να σας πάρουν με το μέρος τους και να σας κάνουν να σκέφτεστε αρνητικά για τους άλλους, θεωρώντας τον εαυτό σας πολύ ισχυρό.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού