Γενέθλιες θέσεις Ποσειδώνα - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - astranik (Αστρολόγος Ερευνητής)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γενέθλιες θέσεις Ποσειδώνα

Γενέθλιες Θέσεις

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 1 ΟΙΚΟ

Επηρεάζει την ζωή σας με έναν ιδιαίτερα ασυνήθιστο τρόπο. Θα έχετε μαντικές ικανότητες, ρομαντισμό και μία τάση προς τον ψυχισμό. Θα σας συμβούν πολλές παράξενες εμπειρίες και αξιοσημείωτα γεγονότα. Θα πρέπει να είστε πολύ αγνοί στην σκέψη και στις πράξεις σας, για να μπορέσετε να επηρεαστείτε από τις δονήσεις και τους κραδασμούς, οι οποίοι αφορούν την πνευματική σας άνοδο. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε ότι αφορά την υπνωτική υποβολή, γιατί κρύβει κινδύνους για σας. Επίσης θα πρέπει να είστε πολύ εκλεκτικοί στις σχέσεις και τις γνωριμίες σας. Θα βλέπετε πολύ σημαντικά όνειρα κατά πάσα πιθανότητα, τα οποία θα πρέπει να προσπαθείτε να τα θυμάστε. Πολλές φορές θα έχετε μαντικές ικανότητες από φυσικού σας και αυτό, θα πρέπει να το εκμεταλλευθείτε με τον καλύτερο τρόπο για σας. Με δύσκολες όψεις θα έχετε βίτσια, φοβίες, τάσεις αυτοκτονίας, ροπή προς τον αλκοολισμό και στα ναρκωτικά. Επίσης η ενέργεια σας θα είναι δυνατή, αλλά και πολύ ευάλωτη.


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 2 ΟΙΚΟ

Θα σας δημιουργήσει παράξενες εμπειρίες σε ότι αφορά τα οικονομικά σας θέματα και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτόν τον τομέα. Επίσης θα έχετε κάποια ικανότητα στο τραγούδι και στην μουσική, αλλά και σε ότι έχει σχέση με την αισθητική. Οι σκέψεις σας θα στραφούν σε κάποια φάση της ζωής σας, προς την μυστικιστική πλευρά της ζωής και θα έχετε ιδιαίτερη προτίμηση, προς το αλλόκοτο και το περίεργο. Είναι δείκτης ή πολλών χρημάτων ή μιας διαρκούς οικονομικής αστάθειας και ανησυχίας και εδώ, σημαντικό ρόλο θα παίξει τόσο η διαίσθηση σας όσο και οι εμπνεύσεις που θα έχετε, γι' αυτό φροντίστε να είστε πολύ προσεκτικοί στις τελικές σας επιλογές. Με δύσκολες όψεις δείχνει, επιβλαβείς συνεταιρισμούς και συνεργασίες, καθώς και σπατάλη, ανικανότητα διαχείρισης και κινδύνους για απώλεια των περιουσιακών σας στοιχείων.


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 3 ΟΙΚΟ

Είστε άτομα διεισδυτικά, λιγομίλητα, απροσπέραστα με συγκεκριμένες θέσεις και απόψεις, τις οποίες θα καταφέρνετε να τις περνάτε εύκολα, στο στενό αλλά και στο ευρύτερο περιβάλλον σας. Οι παρατηρήσεις σας τις περισσότερες φορές θα είναι πολύ καυστικές. Ευνοείστε σε ότι αφορά την έρευνα, την αποκάλυψη μυστικών ή κρυμμένων πραγμάτων και καταστάσεων, γιατί εκτός από την διαίσθηση που έχετε είστε και ιδιαίτερα παρατηρητικοί. Έχει άμεση επιρροή στο νευρικό σας σύστημα και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει, άγχος, αυτοκαταπίεση, αλλά και δυσκολίες στην έκφραση και στην επικοινωνία. Με δύσκολες όψεις στέρηση επικοινωνίας από βλάβες των οργάνων σας. Δυσκολίες στην μάθηση σε νεαρή ηλικία. Κώφωση, έλλειψη λόγου, ελαττωματική όραση, ειδικά με σκληρές όψεις προς τον Ερμή ή τον Κρόνο, κακώσεις εγκεφαλικές και τάση στα ατυχήματα.


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 4 ΟΙΚΟ

Θα σας δημιουργήσει παράξενα επεισόδια και θα επηρεάσει την οικογενειακή σας ζωή, προκαλώντας ασυνήθιστα γεγονότα και οικογενειακούς δεσμούς ασυνήθιστου χαρακτήρα. Θα έχετε την τάση για μαντικές ικανότητες και θα παρατηρείτε τις ψυχικές συνθήκες των σπιτιών, στα οποία θα αναγκαστείτε να ζείτε. Κάποιο μυστικό ή κάποιο σκάνδαλο, θα κρύβετε με πολύ προσοχή. Επίσης ενδείξεις για άγνωστους οι χαμένους γονείς, καθώς και πιθανότητες υιοθεσίας. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης θα πρέπει να αποβληθεί πάση θυσία και η γρήγορη απομάκρυνση από την πατρική εστία, ίσως αποδειχθεί ευεργετική για σας. Με δύσκολες όψεις αναταραχή και σκάνδαλα στην οικογένεια. Κάποιος από τους γονείς ίσως έχει κάποιο βίτσιο, όπως το αλκοόλ ή την χαρτοπαιξία, ή να πάσχει από χρόνια ψυχική ή παθολογική ασθένεια. Προσβολή του Ποσειδώνα δημιουργεί τις πιθανότητες ενός Θανάτου από Ενέδρες, από Παγίδες, από Ύπουλα Δηλητήρια και από Καταλήψεις Αστρικής Φύσεως.


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 5 ΟΙΚΟ

Θα έχετε μεγάλη ευαισθησία, πλούσια φαντασία, αλλά η δημιουργική σας διάθεση θα είναι πολύ επιρρεπής. Το καλλιτεχνικό σας ταλέντο μπορεί να εκδηλωθεί, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στην ποίηση, την μουσική και κάθε μορφής τέχνης. Η ψυχική σας ευαισθησία και η τάση που έχετε να ωραιοποιείτε καταστάσεις και πράγματα, αν δεν καταφέρετε να την αποβάλλετε, θα σας δημιουργήσει προβλήματα και απογοητεύσεις. Η αναζήτηση ασυνήθιστων και μπερδεμένων ερωτικών καταστάσεων, αλλά και αισθησιακών απολαύσεων, μπορεί να σας φτάσουν στο σημείο του μη φυσιολογικού. Πιθανά μπερδέματα και κάποιο μυστικό σχετικά με τα παιδιά. Επίσης υπάρχει μία σημαντική προειδοποίηση, στο να είστε ενάντια σε παράξενους μαγνητισμούς, γιατί κινδυνεύετε από την λεγόμενη αστρική ασθένεια. Θα έχετε τάση προς τον μυστικισμό, αλλά θα πρέπει να καλλιεργήσετε την πνευματική πλευρά της φύσης σας, γιατί η καθαρά αισθητηριακή πλευρά της ομορφιάς κρύβει και αυτή τους κινδύνους της. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες τα παιδιά σας να είναι ιδιαίτερα ή παράξενα. Με δύσκολες όψεις, φαντασία όχι δημιουργική, λανθασμένες επιλογές έκφρασης ή ερωτικών συντρόφων, έλλειψη σταθερότητας, τάση για επίδειξη, βίτσια και ψευτιά.


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 6 ΟΙΚΟ

Είναι πολύ ευνοϊκή θέση για γιατρούς, χημικούς φαρμακοποιούς, αλλά και για τους καλλιτέχνες. Θα έχετε δυσκολία επιλογής και προσαρμογής στον τρόπο δουλειά σας. Η αρνητικότητα που θα βγάζετε, θα οφείλεται στο ότι δεν ασχολείστε με τον κατάλληλο χώρο, ώστε να εκφράσετε τον ιδεαλισμό και την μεγάλη αισθητική σας αντίληψη. Έχετε μεγάλες καλλιτεχνικές επιτυχίες μεν, αλλά θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πιο δραστήριο τρόπο τον επαγγελματικό σας τομέα, ώστε να επιλέξετε τους κατάλληλους στόχους σας. Θα απειληθείτε από ασυνήθιστες ασθένειες και υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες, να κολλήσετε ασθένειες από άλλους, καθώς επίσης και πιθανότητες να υποφέρετε από ακάθαρτο μαγνητισμό, είτε από τις επαφές σας με τους άλλους είτε από άτομα που θα έχουν την πρόθεση να σας βλάψουν. Επίσης πολύ πιθανόν να σας εξαπατήσουν άτομα πολύ κατώτερα από εσάς. Με δύσκολες όψεις παρασκηνιακές και υπονομευτικές ενέργειες από πλευράς συνεργατών ή υφισταμένων, κίνδυνος κλοπής, φαρμακευτικές αλλεργίες ή παρενέργειες από λήψη φαρμάκων.


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ

Θα έχετε την τάση της αναζήτησης της τέλειας σχέσης, αλλά με μία μεγάλη διάθεση να εξιδανικεύετε τους εκάστοτε συντρόφους σας και όταν αντικρίζετε την αλήθεια, το αποτέλεσμα να είναι απογοητευτικό. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα τον εαυτό σας και ζητάτε από τον άλλον, αυτά που έχετε αλλά δεν γνωρίζετε. Έτσι στην προσπάθεια σας να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα, θα βγάζετε την αίσθηση του ανικανοποίητου και την συχνή εναλλαγή συντρόφων. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα ακόμα και οι συνεργασίες και οι συνεταιρισμοί που θα κάνετε, να είναι ανώριμοι και ασταθείς. Κατά πάσα πιθανότητα ο γάμος σας θα είναι ασυνήθιστος. Όμως είναι ευνοϊκή θέση για τους καλλιτέχνες και για τις δραστηριότητες που έχουν σχέση με την γοητεία των άλλων, όπως είναι οι πολιτικοί. Με δύσκολες όψεις δημιουργεί αόριστες και μπερδεμένες σχέσεις, αυταπάτες σκάνδαλα και μοιχεία.


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 8 ΟΙΚΟ

Θα έχετε μεγάλη διαίσθηση, ζωηρή φαντασία αλλά και μεγάλη ευαισθησία και όλα αυτά, σας δημιουργούν ένα γνήσιο καλλιτεχνικό ταλέντο. Επίσης θα έχετε την τάση να μελετάτε τον ψυχισμό των ανθρώπων και αυτό, θα σας βοηθήσει στην ζωή σας πολύ. Έτσι ευνοούνται η ψυχολογία, η ψυχιατρική και η μεταφυσική. Τα άτομα που θα σας περιτριγυρίζουν και θα έλκονται από εσάς, θα είναι άτομα ανεύθυνα και αδίστακτα τα οποία δεν θα σταματούν πουθενά, γι' αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Επίσης υπάρχει ο κίνδυνος να γίνεται μία νευρωτική και αγχώδη προσωπικότητα, αλλά και ο σεξουαλικός σας τομέας θα ενεργοποιείται με έναν παράξενο τρόπο. Θα νοιώθετε την ανάγκη για πρωτόγνωρες εμπειρίες έχοντας ανορθόδοξα γούστα, τα οποία θα σας αποπροσανατολίζουν. Πιθανές ασάφειες και μπερδέματα με τα κληρονομικά σας. Με δύσκολες όψεις ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία θα επιδράσουν αρνητικά στο σεξ. Κίνδυνος από το υγρό στοιχείο, από ύπνωση και από τις αναθυμιάσεις. Επίσης ανικανότητα διαχείρισης στον οικονομικό σας τομέα. Προσβολή του Ποσειδώνα δημιουργεί τις πιθανότητες ενός Θανάτου από Ενέδρες, από Παγίδες, από Ύπουλα Δηλητήρια και από Καταλήψεις Αστρικής Φύσεως.


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 9 ΟΙΚΟ

Θα έχετε μία βαθιά ερευνητική και φιλοσοφική σκέψη, καθώς και μία φυσική τάση στον οραματισμό. Θα προσπαθείτε να ξεχωρίσετε μέσα από την λογική της πρακτικής, την ηθική από την ελευθερία. Παρ' όλο που σε αυτήν την θέση δημιουργεί κάποιο μπέρδεμα, στις ιδέες και στους στόχους σας, μεγαλώνει την φαντασία και τις καλλιτεχνικές επιδιώξεις. Ευνοείται ότι έχει σχέση με την θρησκεία, την ποίηση, την λογοτεχνία και τις μεταφυσικές ασχολίες. Τα ταξίδια που θα κάνετε θα γίνου μέσα από την περιπλάνηση της παρόρμησης που θα έχετε. Με δύσκολες όψεις ιδέες συγκεχυμένες, μειωμένη ηθική και ανάμειξη σε σκάνδαλα, σε σχέση με με εκπαιδευτικά θέματα, θρησκευτικά ή αθλητικά.


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 10 ΟΙΚΟ

Οι στόχοι σας για την επαγγελματική και προσωπική σας ταυτότητα, δεν θα είναι ξεκαθαρισμένοι, γι' αυτό θα περάσετε από μία σειρά μεταμορφώσεων στην ζωή σας. Οι πολιτικές και κοινωνικές ανακατατάξεις θα επηρεάσουν την ζωή σας είτε θετικά είτε αρνητικά. Κάποια διάσταση που θα υπάρχει με τον πατέρα σας ή έλλειψη ή η απομάκρυνση του, θα σας δημιουργήσει μία ιδιαίτερη δύναμη για την κοινωνική σας καταξίωση, ή θα σας κάνει να αμφισβητείτε την χρησιμότητα της οργανωμένης κοινωνίας. Θα έχετε μία γνήσια γοητεία η οποία θα είναι ανεξάρτητη από ομορφιά ή αξία και έτσι θα μπορείτε με μεγάλη άνεση να επηρεάζετε το πλατύ κοινό. Με δύσκολες όψεις, σκάνδαλα, απώλεια υπόληψης, ψυχικά προβλήματα και ανηθικότητα.


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 11 ΟΙΚΟ

Θα έχετε ψηλούς στόχους μεγάλη ευαισθησία και ιδεαλισμό, θα πιστεύετε πολύ στην φιλία και στις ομαδικές δραστηριότητες. Θα δημιουργείτε πολύ εύκολα φίλους και θα διακατέχεστε από μεγαλοψυχία απέναντι τους, όμως αυτή η χωρίς διάκριση επιλογή, θα σας φέρει πολλές απογοητεύσεις, μπερδέματα και όχι ευχάριστες συνέπειες. Θα κάνετε συνεχώς όνειρα και θα έχετε μία παρεξηγήσιμη ευπιστία, που για να γίνουν πραγματικότητα τα οποιαδήποτε σχέδια κάνετε, θα πρέπει να αναπτύξετε μεγάλο ορθολογισμό. Ευνοούνται οι φιλοσοφικές και μυστικιστικές οργανώσεις και θα έχετε ταλέντο, στην τέχνη, την ψυχολογία και την αστρολογία. Μπερδεμένα χόμπι αλλά και άγχος. Με δύσκολες όψεις προδοσία, υπερβολές στις διασκεδάσεις και στις απολαύσεις.


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 12 ΟΙΚΟ

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον οίκο του και εκφράζει όλες τις θετικές του ιδιότητες. Η μεγάλη ευαισθησία, η υψηλή αισθητική αντίληψη και η γόνιμη φαντασία, δίνουν έφεση στο άτομο προς τις τέχνες και ιδιαίτερα στο θέατρο, την μουσική, την ζωγραφική και τον χορό. Η διαίσθηση και η δεκτικότητα κάνουν το άτομο ιδιαίτερα δεκτικό, προς την αστρολογία και τον μυστικισμό. Με δύσκολες γωνίες δημιουργούν, φοβίες, μανίες, προβλήματα υγείας από ψυχολογικές αιτίες, καθώς κινδύνους από αλκοόλ και από λήψη φαρμάκων και ειδικά ηρεμιστικών. Επίσης δείχνει πανίσχυρους εχθρούς και μεγάλη προδοσία, μέσα από φαινομενικούς φίλους. Συχνά θα έχετε την τάση να ασχολείστε με πράγματα που σχετίζονται με την ψυχή.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Έχετε μία τάση προς τον μυστικισμό, στις κρυφές οργανώσεις και στις ψυχικές έρευνες. Η ευαισθησία σας είναι μεγάλη, νοιώθετε συμπάθεια για τους γύρω σας, δείχνετε κατανόηση και πάντα έχετε καλές διαθέσεις. Αγαπάτε τα ταξίδια και τις πρωτότυπες ιδέες, σχετικά με θρησκευτικά ή πνευματικά θέματα. Έχετε έντονη διάθεση για καταπολέμηση της ανθρώπινης δυστυχίας ή των κακών συνθηκών ζωής, θέλετε να βοηθήσετε την αναμόρφωση των δεσμών και υπάρχει μέσα σας η τάση για εθνική ή πολιτική καριέρα. Πιθανόν να υπάρχουν συχνοί πονοκέφαλοι. Αδύναμες φλέβες στον εγκέφαλο οι οποίες δεν θα αντέχουν την ψηλή πίεση, με αποτέλεσμα να δημιουργεί τις πιθανότητες για ανεύρυσμα. Πιθανά προβλήματα με τα νεφρά και την ουρήθρα. Πόνοι χαμηλά στην πλάτη λόγω των νεφρών, καθώς και δερματικές παθήσεις, από δυσλειτουργία των νεφρών. Αν υπάρχει μέσα και ο Άρης και κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, φλεγμονή των νεφρών που μπορεί να μην διαγνωστεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και ειδικά στις γυναίκες. Χρόνιες μολύνσεις των νεφρών ή της κύστης, που θεραπεύονται αργά. Μυστήριες ασθένειες που υπάρχουν στον εγκέφαλο και ίσως, δημιουργούν συχνά μία άστατη συμπεριφορά. Αν υπάρχει μέσα ο Κρόνος, πιθανόν ασθενή νεφρά ή τάση των νεφρών για μολύνσεις, με αποτέλεσμα πονοκέφαλοι, πόνοι στην μέση, δερματικές ασθένειες και αλλεργίες.


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Θα υπάρξουν οικονομικά οφέλη και δοσοληψίες από χρηματιστήριο, από επενδύσεις ή από κρυφές οργανώσεις. Νοιώθετε αγάπη για παλιά, για παράξενα και μυστηριακά πράγματα. Είναι μεγάλο το αισθητικό σας γούστο και η πνευματικότητα σας. Η διάθεση σας είναι φιλική, υπομονετικοί, είστε καλόγνωμοι και ενθουσιώδεις, αλλά και παρ όλο που είστε ευέξαπτοι έχετε καλή καρδιά. Ευνοείστε στην φιλία και τον γάμο, καθώς και στην διάδοση και απλοποίηση επιστημονικών γνώσεων. Υπάρχει μία φυσική διαίσθηση για ψυχικά φαινόμενα, αλλά και για την κατάργηση των υλιστικών θεωριών. Επίσης έχετε προαίσθηση της προόδου της ανθρωπότητας. Συνήθως δείχνετε αδιαφορία για τις κοινές χαρές της ζωής και απομονώνεστε από τον κόσμο. Αν μέσα στον Ταύρο υπάρχει και ο Ήλιος, θα υπάρξουν μολύνσεις στα σεξουαλικά σας όργανα. Προβλήματα δυσκοιλιότητας λόγω αδράνεια του παχέως εντέρου. Αδυναμία ή υποθυρεοειδισμός. Η τροφή με πολλές ίνες και ωμά λαχανικά μπορεί να βοηθήσουν. Αν υπάρχει μέσα ο Κρόνος ασθενής λειτουργία του θυρεοειδούς ή του λεπτού εντέρου, με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσκοιλιότητα. Μολύνσεις των οργάνων αναπαραγωγής και γεννητικών οργάνων και για τα δύο φύλλα. Την κολπίτιδα βοηθάει η βιταμίνη Β-2. Αν υπάρχει μέσα ο Πλούτωνας διαταραχές στην λειτουργία των ωοθηκών, ή των όρχεων, καθώς και εμφάνιση όγκων σε αυτές τις περιοχές. Αργή ανάρρωση λόγω έλλειψης Θείου. Πιθανόν δηλητηρίαση από μέταλλα, όπως υδράργυρος, κάδμιο και μόλυβδος. Αδύναμη φωνή ή φωνή που βγαίνει μετά από κάποια προσπάθεια (βρόγχος φωνής).


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Έχετε μεγάλη ευαισθησία, φαντασία, μουσική διάθεση, προφητικά και συμβολικά όνειρα και εντυπωσιάζετε εύκολα. Επίσης είστε πολύ ικανοί στις ξένες γλώσσες, στο θέατρο, στην φιλοσοφία και τον αποκρυφισμό. Είστε συμπαθητικοί, εγκάρδιοι, έχετε γρήγορη αντίληψη για την επιστήμη, για τα μαθηματικά, για τις εφευρέσεις, για μηχανές και λεπτά κεντήματα ή χειροτεχνία. Θα πρέπει αν δείξετε προσοχή σε υποσχέσεις που μπορεί να σας δώσουν, καθώς και σε συμφωνίες γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της εξαπάτησης, καθώς και η παρανόηση διαδόσεων. Αν μέσα στους Διδύμους υπάρχει και ο Ήλιος, υπάρχουν πιθανότητες για πόνους στα αυτιά και προβλήματα με την ευσταχιανή σάλπιγγα, που μπορεί να βοηθηθούν με την βιταμίνη Α. Περιοδικά εμφανίζονται μολύνσεις στους βρόγχους ή στους πνεύμονες. Προβλήματα στους ουρητήρες που ενώνουν τα νεφρά με την ουροδόχο κύστη και την ουρήθρα που οδηγεί στο εξωτερικό μέρος του σώματος (ακράτεια ούρων ή φλεγμονή της κύστης). Αδύναμοι ώμοι, βραχίονες και χέρια.


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Είστε λεπτοί, ιδεαλιστές και ραφιναρισμένα άτομα. Υπάρχει η δύναμη της φαντασίας και η μεγάλη συγκίνηση. Νοιώθετε αγάπη για την φύση, για τις φυσικές επιστήμες, για το σπιτικό και θα υπάρξουν παράξενες αλλαγές και εξελίξεις. Νοιώθετε αγάπη για την μητέρα σας και μέσα σας καλλιεργείτε ένα παραψυχολογικό ταλέντο, έχετε έμπνευση, ψυχισμό και θα κάνετε ταξίδια κυρίως θαλασσινά. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στην νευρικότητα, γιατί μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα στο στομάχι. Αν υπάρχει μέσα και η Σελήνη, θα έχετε μεγάλη ευαισθησία με το περιβάλλον, έχοντας σαν αποτέλεσμα να είστε σε μία συνεχή ένταση και στρες. Αν υπάρχει μέσα ο Πλούτωνας, πιθανές διαταραχές στην έκκριση ορμονών της υπόφυσης. Επίσης πιθανοί όγκοι σε αυτές τις περιοχές. Αδυναμία των ωοθηκών, κύστη ή λανθάνουσα σύλληψη. Η μήτρα ίσως να είναι χαλαρή ή έχει αδύνατους μυς για να μπορέσει να κρατήσει το έμβρυο. Προβλήματα στο στήθος, πιθανόν φλεγμονή ή κύστη ινώδους φύσεως. Επίσης αδύναμα μάτια που κουράζονται εύκολα με την παραμικρή προσπάθεια.


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ (Σε έξαρση)

Είστε άτομα φιλόδοξα, ήσυχα, με μεγάλη αξιοπρέπεια και προθυμία, καλόκαρδοι, με ανεπτυγμένο το αίσθημα της φιλανθρωπίας, γενναιόδωροι και πολύ διαισθητικοί. Το πνεύμα σας θεωρείται ανώτερο και ευσυνείδητο και κρίνετε σωστά τα ανθρώπινα αισθήματα. Αγαπάτε τα σπορ, τις καλές τέχνες, την ποίηση, την ζωγραφική, την μουσική, την όπερα και το θέατρο. Θα υπάρξουν περίεργες και μυστηριώδεις καταστάσεις από πλευράς δεσμών, οι οποίες θα σας δημιουργήσουν καημούς. Φλεγμονή ή μόλυνση στους καρδιακούς μυς. Πιθανόν καρδιακή ανεπάρκεια και φτωχή ή κυκλοφορική ανεπάρκεια. Αδυναμία της μέσης (οι μυώνες ίσως να είναι άτονοι και δεν υποστηρίζουν σωστά την σπονδυλική στήλη).


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ (Σε αδυναμία)

Έχετε διανοητικές τάσεις, κάποια επιφυλακτικότητα, ικανότητα στα μαθηματικά και στις ψυχικές έρευνες. Είστε από φυσικού σας μέντιουμ και αν το καλλιεργήσετε αυτό, θα γνωρίσετε πολύ μεγάλη επιτυχία. Διακρίνεστε για την ευγένεια σας, την σταθερότητα και την υπομονή σας. Έχετε παράξενες ιδέες για την θεραπευτική, την υγιεινή, για την δίαιτα και για τα εργατικά ζητήματα. Θα υπάρξουν κέρδη από δουλειά στην εκκλησία, στα φάρμακα, στην χημεία και στην ανατροφή των παιδιών αν ασχοληθείτε με αυτά. Αγαπάτε τα άνθη, τα βότανα, τα φυτά, τα ψάρια και τα μικρά ζώα. Αν υπάρχει μέσα και η Σελήνη, θα έχετε μεγάλη ευαισθησία με το περιβάλλον, έχοντας σαν αποτέλεσμα να είστε σε μία συνεχή ένταση και στρες. Αν υπάρχει μέσα και ο Ερμής, πιθανά εντερικά προβλήματα και δυσλειτουργία του ήπατος, που δεν ανακαλύπτεται εύκολα. Επίσης ασθένειες του συκωτιού, όπως ίκτερος και ηπατίτιδα. Αν υπάρχει μέσα και η Αφροδίτη, πιθανότητες για υποκλινική ή λάθος διαγνωσμένη ασθένεια του ήπατος ή του παγκρέατος. Έτσι μπορεί να αλλάξει ο μεταβολισμός του σακχάρου δημιουργώντας υπογλυκαιμία ή διαβήτη. Αν υπάρχει μέσα ο Πλούτωνας, πιθανές διαταραχές στην λειτουργία του παγκρέατος και του ήπατος, που μπορεί να προκαλέσουν διαβήτη ή υπογλυκαιμία. Επίσης πιθανή εμφάνιση όγκων σε αυτές τις περιοχές.


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Είστε τρυφεροί, φυσιολάτρες, με πολύ φαντασία και αγάπη για την ποίηση, για την μουσική και τις καλές τέχνες. Συνήθως σας συμπαθούν, σας ερωτεύονται, θα έχετε πολλές φιλίες και επιτυχία σε ότι αφορά τον γάμο. Νοιώθετε αγάπη για την επιστήμη, την μαγεία, τον κινηματογράφο και την κοινωνική ισότητα. Επίσης νοιώθετε μεγάλη έλξη για το αντίθετο φύλο και θα προκύψουν μυστηριώδεις καταστάσεις από τις σχέσεις σας με τους άλλους. Πιθανότητες για συχνούς πονοκεφάλους. Αδύναμες φλέβες στον εγκέφαλο οι οποίες δεν αντέχουν την υψηλή πίεση και δημιουργούν τις πιθανότητες για ανεύρυσμα. Αν υπάρχει μέσα και η Σελήνη, θα έχετε μεγάλη ευαισθησία με το περιβάλλον, έχοντας σαν αποτέλεσμα να είστε σε μία συνεχή ένταση και στρες. Πιθανά προβλήματα με τα νεφρά και την ουρήθρα. Πόνοι χαμηλά στην πλάτη λόγω των νεφρών, καθώς και δερματικές παθήσεις από δυσλειτουργία των νεφρών. Αν υπάρχει μέσα και ο Άρης και κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, φλεγμονή των νεφρών που μπορεί να μην διαγνωστεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και ειδικά στις γυναίκες. Χρόνιες μολύνσεις των νεφρών ή της κύστης τα οποία θεραπεύονται αργά. Μυστήριες ασθένειες που υπάρχουν στον εγκέφαλο και ίσως δημιουργούν συχνά μία άστατη συμπεριφορά. Αν υπάρχει μέσα ο Κρόνος, πιθανόν ασθενή νεφρά ή τάση των νεφρών για μολύνσεις, με αποτέλεσμα πονοκέφαλοι, πόνοι στην μέση, δερματικές ασθένειες και αλλεργίες.


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Οι συγκινήσεις σας είναι έντονες, διαθέτετε εφευρετική ικανότητα και δείχνετε αγάπη για τις μυστικές τέχνες και επιστήμες. Είστε άτομα επίμονα, μετρημένα, ευέξαπτα και κρυφά. Επίσης έχετε μεγάλη τάση προς τον αποκρυφισμό, αλλά και για κάποια πιθανά κέρδη από κληρονομιά. Κατά περιόδους θα έχετε αυξημένο αισθησιασμό και κάποια τάση για τα ποτά. Κρυφοί αντίζηλοι μέσα από την οικογένεια, μπορεί να δημιουργήσουν προϋποθέσεις απωλειών από κληρονομιές στο άτομο. Αν υπάρχει μέσα και ο Ήλιος, θα υπάρξουν μολύνσεις στα σεξουαλικά σας όργανα. Αν υπάρχει μέσα η Σελήνη, πιθανότητες για λοίμωξη στην αναπαραγωγική περιοχή και το παχύ έντερο. Προβλήματα δυσκοιλιότητας λόγω αδράνειας του παχέως εντέρου. Αδυναμία ή υποθυρεοδισμός. Η τροφή με πολλές ίνες και πολλά λαχανικά μπορεί να βοηθήσουν. Αν υπάρχει μέσα ο Κρόνος, ασθενής λειτουργία του θυρεοειδούς ή του λεπτού εντέρου, με αποτέλεσμα να δημιουργεί δυσκοιλιότητα. Μολύνσεις των οργάνων αναπαραγωγής και γεννητικών οργάνων και για τα δύο φύλα. Την κολπίτιδα βοηθάει η βιταμίνη Β-2. Αν υπάρχει μέσα ο Πλούτωνας, διαταραχές στην λειτουργία των ωοθηκών ή των όρχεων, εμφάνιση όγκων σε αυτές τις περιοχές. Αργή ανάρρωση λόγω ελλείψεως θείου. Πιθανόν δηλητηρίαση από μέταλλα, όπως υδράργυρος, κάδμιο και μόλυβδο. Αδυναμία στα γυναικεία γεννητικά όργανα και φλεγμονές. Χαμηλά επίπεδα σπέρματος στους άντρες και φλεγμονές στην ουροδόχο κύστη.


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Είστε άτομα με σεβασμό, με λογική, με αποφασιστικότητα και φιλοδοξία. Θα κάνετε πολλά ταξίδια στην ζωή σας, έχετε το χάρισμα της πρόβλεψης, οράματα, όνειρα, έμπνευση, καθώς επίσης θα έχετε και κάποιες μυστικές εμπειρίες. Είστε προνοητικοί σε ότι έχει σχέση με την δουλειά, με τις τέχνες, με την επιστήμη, με την θρησκεία, με τις ξένες υποθέσεις, με την λογοτεχνία και με τις ψυχικές έρευνες. Αν μέσα υπάρχει και ο Ήλιος, υπάρχουν πιθανότητες για πόνους στα αυτιά και προβλήματα με την ευσταχιανή σάλπιγγα, τα οποία μπορούν να βοηθηθούν με την βιταμίνη Α. Περιοδικά εμφανίζονται μολύνσεις στους βρόγχους ή τους πνεύμονες. Πιθανόν αδυναμία στην περιοχή των μηρών, αλλά και ισχιαλγία στην περιοχή των μηρών. Επίσης αδυναμία στην αναπνοή και μικρή χωρητικότητα των πνευμόνων.


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Έχετε δυνατή πίστη και λογική, καθώς και παράξενες διαισθήσεις. Έχετε μεγάλη επιφυλακτικότητα, αλλά γίνεστε άφοβοι, όταν καταφέρουν να σας πείσουν. Διακρίνεστε για την σοβαρότητα σας, αλλά θα υπάρξει κατάπτωση, οικογενειακές στεναχώριες στην νεαρή σας ηλικία και όλα αυτά, κυρίως από τον πατέρα. Θα υπάρξουν κέρδη από την τέχνη, την μουσική, καθώς και από μεγάλες επιχειρήσεις και ιδιωτικά ιδρύματα. Αν υπάρχει μέσα ο Πλούτωνας, πιθανές διαταραχές στην έκκριση ορμονών της υπόφυσης. Επίσης πιθανοί όγκοι σε αυτές τις περιοχές. Πιθανόν αδύναμη χοληδόχο κύστη η οποία έχει αντίθετες επιπτώσεις στην χώνεψη. Φλεγμονή στην χοληδόχο κύστη και αδύναμα γόνατα.


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ (Σε πτώση)

Έχετε ανεπτυγμένο το αίσθημα της διαίσθησης, της φιλίας, είστε φυσιολάτρες, κοινωνικοί αλλά και ανεξάρτητοι. Έχετε πρωτότυπες επιστημονικές και θρησκευτικές απόψεις. Επίσης έχετε κοινωνικά ενδιαφέροντα, είστε άτομα εκδηλωτικά, προοδευτικά, συμπαθητικά και ανθρωπιστικά. Μπορεί να υπάρξει απογοήτευση στον έρωτα, αλλά και κοινωνικά και συζυγικά σκάνδαλα. Επίσης περιπλοκές σε ότι αφορά τα προβλήματα των φίλων. Πιθανόν αδυναμία στην όραση, καταρράκτης ή γλαύκωμα. Αδυναμία των αστραγάλων και των γαμπών (μυϊκή αδυναμία στα κάτω άκρα). Φλεγμονές του νωτιαίου μυελού που μπορεί να διαγνωστεί μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ή μπορεί να παρουσιάσει ασθένεια των νεύρων που ξεκινάει από κάποιον Ιο ή βακτηρίδιο.


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Είστε αξιοπρεπή άτομα, ήσυχα, σοβαρά, ονειροπόλα και βαθυστόχαστα. Έχετε πολύ καλές εμπνεύσεις, μεγάλη διαίσθηση καθώς και μεντιουμιστικές και ψυχικές ιδιότητες. Η ικανότητα σας για τον μυστικισμό και τον αποκρυφισμό είναι πολύ μεγάλη. Είστε ανεκτικοί, συμπαθητικοί, φιλάνθρωποι και σας αρέσει το σπίτι. Κερδίζετε από την βοήθεια και φιλανθρωπία που δίνετε αλλά και παίρνετε. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν κέρδη από εφοπλιστικές επιχειρήσεις, καθώς και αγάπη για θαλασσινά ταξίδια. Αν υπάρχει μέσα και η Αφροδίτη, πιθανότητες για υποκλινική ή λάθος διαγνωσμένη ασθένεια του ήπατος ή του παγκρέατος. Έτσι μπορεί να αλλάξει ο μεταβολισμός του σακχάρου δημιουργώντας υπογλυκαιμία ή διαβήτη. Αν υπάρχει μέσα ο Πλούτωνας, πιθανές διαταραχές στην λειτουργία του παγκρέατος και του ήπατος, που μπορεί να προκαλέσουν διαβήτη ή υπογλυκαιμία. Επίσης πιθανή εμφάνιση όγκων σε αυτές τις περιοχές. Διαταραχές στο μυοσκελετικό σύστημα ή φτωχό κυκλοφορικό στην περιοχή των ποδιών. Αδυναμία του συκωτιού.
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού