Γενέθλιες θέσεις Πλούτωνα - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - astranik (Αστρολόγος Ερευνητής)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γενέθλιες θέσεις Πλούτωνα

Γενέθλιες Θέσεις

Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 1 ΟΙΚΟ

Δημιουργεί μία ξεχωριστή δύναμη, αλλά θα έχετε και την ικανότητα να αναλύετε την ανθρώπινη συμπεριφορά και τις ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι θα βγάζετε χωρίς καμία επιφύλαξη την αλήθεια, παραμερίζοντας τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Φυσικά όλες οι αλήθειες που θα παρουσιαστούν μπροστά σας, πολύ πιθανόν να σας οδηγήσουν σε κάποια απαισιοδοξία, ίσως και κάποιες νευρώσεις, αλλά και σε κάποιο διχασμό. Δίνει μία μεγάλη δύναμη η οποία μπορεί να σας φτάσει στο στάδιο του βίαιου και σε ότι αφορά την σεξουαλικότητα, θα είναι έντονη αλλά πολλές φορές μπλοκαρισμένη και θα ζητά ασυνήθιστους τρόπους προκειμένου να εκφραστεί και να διώξει τις όποιες εσωτερικές συγκρούσεις. Όπως καταλαβαίνετε αυτό πολύ πιθανόν να σας φτάσει και στο σημείο του σαδισμού. Με δύσκολες όψεις, τάσεις αρχομανίας, ενδείξεις κάποιου φυσικού ελαττώματος, κίνδυνος παράνοιας, φοβίες, ψυχώσεις, σαδισμός, εκδικητικότητα.


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 2 ΟΙΚΟ

Θα έχετε την τάση της εξουσίας για ότι θεωρείτε δικό σας. Θα προσπαθείτε να καλύψετε την ανασφάλεια σας, μέσα από την επιθυμία για οικονομική ανεξαρτησία. Οι υλικές σας απολαβές δεν θα πραγματοποιούνται εύκολα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Παρ όλα αυτά θα έχετε την αίσθηση του ανικανοποίητου. Ευνοείστε σε ότι έχει σχέση με ακίνητα, με ορυχεία, με καζίνα, με τοκογλυφία και με ότι έχει σχέση με το σεξ, αλλά και με τον θάνατο. Τις περισσότερες φορές το χρήμα θα έχει μυστική και όχι καθαρή προέλευση. Με δύσκολες όψεις αισχροκέρδεια, απληστία, τάση επιβολής στα αγαπημένα σας άτομα και αθέμιτοι τρόποι στην απόκτηση χρημάτων.


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 3 ΟΙΚΟ

Ίσως να δώσει κάποιες σκοτεινές σκέψεις και μία ανάγκη ενασχόλησης με θέματα που αφορούν το θάνατο. Η πιο σκοτεινή πλευρά της ζωή θα προκαλεί πάντα το γνήσιο ενδιαφέρον του ατόμου που φέρει την παραπάνω ένδειξη με αποτέλεσμα την απαισιοδοξία και την μελαγχολία. Οι αποφάσεις πάντως θα αλλάζουν συχνά πριν το άτομο καταλήξει σε κάτι οριστικό. Ωστόσο θα υπάρξουν αξιόλογες εμπνεύσεις από ασυνήθιστες πηγές και ανακάλυψη αντίληψη της ομορφιάς, όπου κι αν αυτή μπορεί να είναι κρυμμένη. Αρκετές θα είναι οι ιδέες που θα αφορούν την ανακύκλωση και την διατήρηση της ισορροπίας του περιβάλλοντος.


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 4 ΟΙΚΟ

Θα μεγαλώσετε μέσα από την αυστηρότητα με οικογενειακές αρχές και παραδόσεις. Θα υπάρχουν ασταθείς καταστάσεις στην οικογενειακή ζωή καθώς και αρκετές αλλαγές στον τόπο διαμονής. Η καταπίεση που θα δεχθείτε από την πατρική σας οικογένεια, θα θελήσετε να την μεταφέρετε και στον γάμο σας και στην δική σας οικογένεια και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Κάποια μυστικά μπορεί να υπάρχουν από το παρελθόν του ατόμου. Πιθανή είναι επίσης και η προδιάθεση προς τις κληρονομικές ή και τις σεξουαλικές ασθένειες. Η παιδική ηλικία πιθανόν να περιείχε τραυματικές εμπειρίες ενώ το τέλος της ζωής αναμένεται δύσκολο με μία χρόνια ασθένεια να επιδεινώνεται σταδιακά. Επίσης αρκετά πιθανός και ο πρόωρος θάνατος της μητέρας, αν πρόκειται για άντρα και του πατέρα αν πρόκειται για γυναίκα. Ευνοϊκή θέση για αρχιτέκτονες, για οικοδόμους, για ξενοδόχους, για μεσίτες και για γιατρούς, ειδικά τους γυναικολόγους. Πολύ πιθανόν να αργήσετε να βρείτε την σεξουαλική σας ικανοποίηση. Με δύσκολες όψεις αυταρχική συμπεριφορά στην οικογένεια, έλλειψη του πατέρα ή της μητέρας, τραυματικές εμπειρίες από άτομα συγγενικά, καθώς και προστριβές με την πολιτική εξουσία.


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 5 ΟΙΚΟ

Θα έχετε μία δημιουργική διάθεση, αγάπη για την ζωή, αλλά και δυνατό ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Θα υπάρχει όμως και κάποια τραχύτητα και ένα πρωτογονισμό στον τρόπο που θα προσπαθείτε να απολαύσετε ευχάριστα πράγματα της ζωής και αυτό θα έχει επέκταση και στον τομέα του σεξ, αλλά εδώ είναι που θα πρέπει να μετριάσετε αυτή σας την ορμητικότητα. Θα σας δημιουργήσει φοβίες, σε ότι αφορά την ευθύνη των παιδιών ή τα ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να δημιουργηθούν από αυτά. Θα δώσει έντονη επιθυμία προς την κερδοσκοπία, τις παρακινδυνευμένες επενδύσεις και τα τυχερά παιχνίδια που σχετίζονται με τα χρήματα. Πιθανόν να υπάρξει ενδιαφέρον για ασυνήθιστες και πιο μυστικές ερωτικές σχέσεις. Απογοητεύσεις, ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν από τα παιδιά. Υιοθεσίες ή και παράνομα παιδιά μπορούν επίσης να υπάρξουν κατά τη διάρκεια της ζωής του ατόμου. Με δύσκολες όψεις, τάση για ανάληψη ανωφελών κινδύνων, προβλήματα από τα παιδιά ή χάσιμο παιδιού, καθώς και προβλήματα στο σεξ.


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 6 ΟΙΚΟ

Είστε υπεύθυνα άτομα με πολλές ιδέες και τολμηρά σχέδια, αλλά και απόλυτοι στον τρόπο που σκέπτεστε και ενεργείτε. Έχετε την ικανότητα της οργάνωσης, διακρίνεστε για την υπομονή και την σταθερότητα σας και απεχθάνεστε τις αφηρημένες ιδέες. Φυσικά αυτή η πλανητική όψη έχει διπλή ιδιότητα. Μπορεί να είστε πολύ παθιασμένοι με την δουλειά σας σε σημείο εξάντλησης ή να περιφέρεστε σε όλη σας την ζωή, από δουλειά σε δουλειά χωρίς να στεριώνετε πουθενά. Επαγγέλματα που θα σας ταίριαζαν είναι ψυχολόγος, αναλυτής, ραδιολόγος, ακτινολόγος, ατομικός επιστήμονας, ερευνητής, ντετέκτιβ, αστυνομικός, γιατρός, ογκολόγος, φαρμακοποιός, χημικός, αλλά και σε ότι σχετίζεται με τον θάνατο. Με δύσκολες όψεις χρόνια προβλήματα υγείας, ψυχικές διαταραχές, σεξουαλικές αναστολές και αφροδίσια νοσήματα.


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ

Η εξέλιξη που θα έχετε στην ζωή θα είναι στενά συνδεδεμένη είτε θετικά είτε αρνητικά σχετικά με κάποιο άλλο άτομο. Παρ όλα αυτά θα έχετε δυσκολίες στην δημιουργία στενών σχέσεων. Η λέξη κλειδί είναι το πάθος στις προσπάθειες που θα κάνετε σχετικά με τον σύντροφο. Θα έχετε μία διαρκή αγωνία μήπως χαθεί, φύγει και καταστραφεί αυτό που αγαπάτε, οδηγώντας σας έτσι σε πράξεις που θα καταπιέζουν και θα προβληματίζουν τον σύντροφο σας. Έτσι υπάρχει αισθητά ο κίνδυνος της εσωτερικής μοναξιάς. Δένεστε τόσο πολύ με τον σύντροφο, που το σπάσιμο ενός γάμου ή μιας σημαντικής σχέσης, μπορεί να σας κάνουν ανίκανους για πολύ καιρό, ώστε να ξαναδοκιμάσετε κάτι εξ ίσου σπουδαίο. Παρ όλο που θα βγάζετε κάποια σκληρότητα, στον μεγαλύτερο βαθμό θα επικρατεί η δικαιοσύνη και η αντικειμενικότητα. Όσο για την σεξουαλικότητα σας, συνήθως βελτιώνεται μέσα από τον γάμο. Σε γενικές γραμμές θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες, με συνεταιρισμούς και με τον γάμο. Επίσης υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για διαζύγιο και χηρεία. Έχετε διοικητικές ικανότητες και έναν περίεργο μαγνητισμό, ο οποίος θα σας βοηθήσει να επιβάλλεστε στους άλλους. Σε οποιαδήποτε περίπτωση πάντως το άτομο αυτό θα έχει επιτυχία στα νομικά θέματα και αποδοχή από το κοινό. Οι δικαστικές υποθέσεις κατά κανόνα θα αποδειχθούν ιδιαίτερα ευεργετικές. Με δύσκολες όψεις υποκρισία, ζήλια, σύντροφοι ή και συνεργάτες υποκριτές, καθώς και τάσεις αυτοκαταστροφικές.


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 8 ΟΙΚΟ

Είναι η πιο ισχυρή θέση του Πλούτωνα μια και βρίσκεται στο σπίτι του με όλες τις θετικές ή αρνητικές του ιδιότητες, ανάλογα σε πιο ζώδιο βρίσκεται και τις όψεις που σχηματίζει μέσα στον χάρτη. Έχει άμεση σχέση με την κληρονομικότητα και μπορεί να εμφανίσει αλλά και να προκαλέσει μοναδικά συναισθήματα, γεγονότα και καταστάσεις. Μεγαλώνει την δύναμη, την συνείδηση και ενισχύει την μαχητικότητα, ενώ παράλληλα υποκινεί τα πάθη σας σε τέτοιο βαθμό που στην προσπάθεια σας να φτάσετε στην προσωπική σας λύτρωση, μπορεί να χρησιμοποιήσετε τον εαυτό σας, σαν θύτη και θύμα συγχρόνως. Θα έχετε την ικανότητα να ξαναγεννιέστε μέσα από τις στάχτες σας. Δίνει εύνοια σε δουλειές μεγάλου επιπέδου, σοβαρά κέρδη και είναι υπέρ σας σε ότι αφορά τα οικονομικά των άλλων. Ευνοούνται οι δωρεές, τα δάνεια, οι κληρονομιές, οι μετοχές, η ανάμιξη σε εταιρίες, συμβόλαια, μίζες, κηδείες και σε οτιδήποτε σχετίζεται με τον θάνατο ή την μεταθανάτια ζωή. Επίσης δίνει ικανότητα στην ψυχολογία, στην ψυχανάλυση, στην ιατρική και ιδιαίτερα στην σεξολογία, στην ογκολογία, καθώς και στην έρευνα, επιστημονική, αστυνομική, εγκληματολογική και κατασκοπική. Η τηλεπάθεια αλλά και η ανεπτυγμένη έκτη αίσθηση θα φέρουν στην ζωή σας ιδιαίτερα εντυπωσιακές, όσο και χρήσιμες εμπειρίες. Ο Πλούτωνας σε αυτόν τον οίκο δείχνει επίσης πιθανότητες χωρισμού ή χηρείας. Με δύσκολες όψεις βιαιότητα και σκληρές αντιδράσεις, μεγάλα σεξουαλικά προβλήματα, κληρονομικές ασθένειες, αφροδίσια νοσήματα, χάσιμο περιουσίας η κληρονομιάς, βίαιος θάνατος ή όχι και τόσο καθαρός.


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 9 ΟΙΚΟ

Έχετε διανοητική δύναμη και βάθος στις ιδέες σας, έχοντας την τάση της εξερεύνησης και της αναζήτησης, σε ότι έχει σχέση με το μυστήριο, το απρόσιτο και το μακρινό. Έχετε την τάση προς την φιλοσοφία, την μεταφυσική και την διαστημική. Έτσι αυτή η τάση μπορεί να σας οδηγήσει στην διείσδυση και αποκρυπτογράφηση και να κατευθυνθείτε στις πιο απόμακρες πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης, συμπεριφοράς και σκέψης. Πνευματική ή ψυχική άνοδο, αλλά και διανοητική κατάρρευση από ανάμιξη σε θέματα μεταφυσικά ή παραφυσικά. Θα έχετε την διαρκή επιθυμία για έρευνα και γνώση ή δεν θα έχετε την ευκαιρία και την διάθεση για ανώτερες σπουδές και γνώσεις. Ευνοείται η πολιτική, η θρησκεία, οι εκδόσεις και οι επιχειρήσεις, με ξένους και εξωτερικό. Οι πεποιθήσεις και η θρησκευτική πίστη σας θα δεχθούν ραγδαίες και δραστικές αλλαγές με το πέρασμα του χρόνου. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να σας ωθήσει απότομα από το ένα ηθικό άκρο στο άλλο, μέσα από κάποιο συνταρακτικό γεγονός σε ένα κομβικό σημείο της πορείας της ζωής σας, το οποίο και θα δημιουργήσει μία κρίση συνείδησης. Με δύσκολες όψεις κοινωνική απομόνωση ή καταστροφή λόγω των αιρετικών ιδεών που θα έχετε. Κίνδυνος σε μακρινά ταξίδια, επιζήμιες σχέσεις με ξένους, αλλά και η παραμονή στο εξωτερικό. Έλλειψη ηθικής.


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 10 ΟΙΚΟ

Έχετε όλες τις καλές προοπτικές για γενική αναγνώριση από τους άλλους με μεγάλη επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση. Φυσικά πάντα με την προϋπόθεση ότι δεν θα ξεπερνάτε τα όρια του επιτρεπτού στις προσπάθειες σας. Η φιλοδοξία σας θα είναι ιδιαίτερα δυνατή, γι' αυτό θα πρέπει να ελέγχετε τις αντιδράσεις και την συμπεριφορά σας, γιατί μέσα από την επιθυμία σας για απόκτηση δύναμης, μπορεί να φτάσετε στην καταπίεση, την εκμετάλλευση και την αδικία. Σε γενικές γραμμές έχετε επιχειρηματικές και διοικητικές ικανότητες, αρχηγικές τάσεις και ισχυρή επιθυμία για απόλαυση της ζωής. Με δύσκολες όψεις καταπιεστικοί γονείς, νοσηρό υποσυνείδητο, σαδιστικές τάσεις και κοινωνική πτώση, εξ αιτίας κάποιου σκανδάλου οικονομικού ή σεξουαλικού.


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 11 ΟΙΚΟ

Τα σχέδια σας αλλά και τα ιδεώδη σας θα είναι πολύ μεγάλα. Οι γνωριμίες σας θα είναι με άτομα σημαντικά και διακεκριμένης αξίας, αλλά θα υπάρξουν και σχέσεις που για λόγους σκοπιμότητας, θα πρέπει αν κρατηθούν μυστικές. Στον κοινωνικό σας περίγυρο, θα υπάρξουν αμφιλεγόμενα πρόσωπα για τα οποία, θα χρειαστεί να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των αληθινών φίλων σας. Οι επιρροές που θα δεχθείτε θα είναι ισχυρές, παρόλο που έχετε ηγετικές προδιαγραφές. Είναι πολύ πιθανόν να βιώσετε απότομους χωρισμούς και αποξένωση από πρόσωπα στα οποία από καιρό θα πιστεύετε. Με δύσκολες όψεις επικίνδυνες φιλίες, φίλοι που θα σας επιβαρύνουν ή θα σας εξαπατήσουν, αλλά και υπερβολικά φιλόδοξα σχέδια, τα οποία θα μείνουν απραγματοποίητα.


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 12 ΟΙΚΟ

Θα αναζητάτε την προσωπική σας ανάταση και ισορροπία, με το οποιοδήποτε τίμημα και να υπάρξει, έστω και αν πρέπει να απομονωθείτε για κάποιο διάστημα, από το οικογενειακό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Ευνοούνται όλες οι επιστήμες που έχουν να κάνουν με τον ψυχισμό των ατόμων, όπως ψυχολογία, ψυχανάλυση, αλλά και ότι θεωρείται κρυφό και μυστικό. Έχετε μεγάλα αποθέματα ενεργητικότητας, τα οποία αν δεν καταναλώσετε σωστά, μπορεί να γίνουν καταστροφικά ακόμα και για σας τους ίδιους. Επίσης μπορεί να υπάρξουν κάποιες αναστολές, λόγω κακής ψυχολογίας και όλα αυτά να επιδράσουν ακόμα και στην σεξουαλική σας συμπεριφορά. Επίσης έχετε μεγάλες μαντικές ικανότητες και μία φυσική μαγνητική δύναμη και αν ασχοληθείτε με την παραψυχολογία σε γενικές γραμμές, θα έχετε μεγάλη επιτυχία. Μέσω αυτής της μαγνητικής δύναμης που έχετε, είστε πολύ δυνατοί θεραπευτές. Με δύσκολες όψεις συνωμοσίες, σκάνδαλα, βία, εγκληματικότητα, ψυχική ανισορροπία.Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Είστε πολύ ξεκάθαροι και τίμιοι, αλλά δεν διαθέτετε διπλωματία και τακτ. Έχετε το χάρισμα να ξεπερνάτε το επιφανειακό και να επικεντρώνεστε στο ουσιαστικό και στο πιο σημαντικό. Επίσης έχετε μία έντονη επιθυμία να φτάσετε στην αναγνώριση, μέσω κάποιου κατορθώματος ή κάποιου ρεκόρ.


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ (Σε αδυναμία)

Συμμετέχετε υποσυνείδητα σε μία ουσιαστική αλλαγή του υλικού κόσμου. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να έχετε εξάρτηση από τον υλικό κόσμο και πολλές φορές να νοιώθετε ανασφαλείς. Θα έχετε εμπειρίες μέσω πληροφοριών και νέων αποκτημάτων. Αν υπάρχει μέσα και ο Ήλιος, θα υπάρξουν προβλήματα στις ωοθήκες ή στους όρχεις. Αν κάνουν σκληρή όψη με τον Άρη ή τον Ουρανό, φλεγμονές στον προστάτη. Αν κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, πιθανά προβλήματα με την κύστη, λόγω εναπόθεσης ασβεστίου. Σε αυτήν την περίπτωση το μαγνήσιο θα βοηθήσει πολύ. Αν υπάρχει μέσα και η Σελήνη δυσλειτουργία του θυρεοειδούς, των ωοθηκών ή των όρχεων. Προβλήματα με την ουρήθρα και την κύστη ή μόλυνση της ουροδόχου κύστης. Δυσκοιλιότητα λόγω ελλείψεως καλίου. Αν υπάρχει μέσα και η Αφροδίτη, πιθανόν δυσλειτουργία του θυρεοειδούς, ο οποίος δημιουργεί προβλήματα στις ωοθήκες και στην συνέχεια στα όργανα αναπαραγωγής. Αν υπάρχει μέσα ο Ποσειδώνας, πιθανές διαταραχές στην λειτουργία του θυρεοειδούς, των ωοθηκών ή των όρχεων και εμφάνιση όγκων σε αυτές τις περιοχές.


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Έχετε μεγάλη διαίσθηση αλλά και την ικανότητα για νέες ιδέες και εφευρέσεις. Επίσης έχετε από φυσικού σας ένα πάθος για την αναζήτηση, για την ερώτηση, αλλά και για την απάντηση. Είστε παθιασμένοι με τις ασχολίες σας χρησιμοποιώντας καινούργιους τρόπους επικοινωνίας και πληροφορικής. Θα βρίσκεστε συνεχώς σε μία κατάσταση αναζήτησης, αλλά θα υπάρχουν και κάποιες εντάσεις με το περιβάλλον σας.


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Φέρνει καταστροφές στα σπίτια και τις οικογένειες. Η επιρροή αυτή ενθαρρύνει το ρατσισμό, τον εθνικισμό και τις δικτατορικές κατευθύνσεις. Θα έχετε μία ιδιαίτερη ευθιξία καθώς και μεγάλη διαίσθηση. Πολλές φορές θα πιστεύετε σε μία κακή μοίρα ή κάποια κληρονομικότητα η οποία επηρεάζει και θα συνεχίζει να επηρεάζει την ζωή σας. Επίσης οι ιδιόρρυθμες καταστάσεις από το περιβάλλον σας, θα γίνονται εύκολα αποδεκτές από εσάς. Αν υπάρχει μέσα ο Ποσειδώνας, πιθανές διαταραχές στην έκκριση ορμονών της υπόφυσης. Επίσης πιθανόν εμφάνιση όγκων σε αυτές τις περιοχές.


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Είστε πολύ ευαίσθητοι αλλά και ευπρόσβλητοι όταν πρόκειται να εκφραστείτε. Θα υπάρξουν περίοδοι έντονης δημιουργικότητας, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε, κάτι το ασυνήθιστο σε έναν ιδιαίτερο τομέα της ζωής σας. Έχετε μία ιδιαίτερη φαντασία την οποία αν χρησιμοποιήσετε σωστά, οι πιθανότητες για να πετύχετε κάτι πολύ σημαντικό είναι μεγάλες. Αποφύγετε όμως να καταναλώνετε τις δυνάμεις σας σε μεγαλεπήβολα σχέδια, τα οποία δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Αν βρίσκεται όμως σε κακή θέση, δείχνει τάσεις διαστροφής. Θα έχετε πολλές ερωτικές απολαύσεις και δεσμούς, έχοντας συνεχώς καινούργιες εμπειρίες στον έρωτα, ο οποίος όμως πάντα θα είναι ανικανοποίητος.


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Είστε αναλυτικοί και κριτικοί τύποι. Έχετε το αίσθημα της αυτοκριτικής καθώς και την διάθεση για ανάλυση των παγκοσμίων θεμάτων. Αν ασχοληθείτε θα γίνετε πολύ πετυχημένοι χειρούργοι, ψυχίατροι, αλλά και καλοί ψυχαναλυτές. Επίσης μπορείτε να γίνετε και πολύ πετυχημένοι επιχειρηματίες. Όσοι γεννηθήκατε κάτω από την συζυγία του Ουρανού και του Πλούτωνα, δηλαδή τα χρόνια από 1963 έως 1969, υπάρχει πιθανότητα να πάρετε ιθύνουσες θέσεις, για το καλό αλλά μπορεί και για το κακό του κόσμου. Θα υπάρξουν σημαντικά βήματα στην ιατρική, στην φαρμακευτική αλλά και στην κάθε είδους θεραπεία. Αν μέσα υπάρχει και ο Ήλιος, πολύ πιθανόν να έχετε προβλήματα υπογλυκαιμίας. Αν υπάρχει μέσα και ο Ποσειδώνας, πιθανές διαταραχές στην λειτουργία του ήπατος και του παγκρέατος, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν υπογλυκαιμία ή διαβήτη. Επίσης πιθανόν όγκοι σε αυτές τις περιοχές.


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Θα υπάρξουν αλλαγές και εσωτερική ανάπτυξη, η οποία θα έρχεται μέσα από τις σχέσεις φιλίας ή εραστών. Η αυτοσυγκέντρωση, ο γάμος και η ένωση, θα είναι κάτι το έντονο και παράδοξο για σας, αλλά καθόλου επιπόλαιο. Θα νοιώθετε μία ισχυρή ανάγκη να εμβαθύνετε τα πράγματα στις σχέσεις σας. Επίσης δημιουργεί μείωση στις δραστηριότητες του υποκόσμου, μια και μέσα στον Ζυγό εξασθενεί την πολεμοχαρή του διάθεση.


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ (Σε κυριαρχία)

Μία υποσυνείδητη δύναμη θα σας ωθεί στο να δείτε. τι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια των πραγμάτων και των καταστάσεων που σας περιβάλλουν. Θα υπάρχει ένας φανατισμός και μία υποχρεωτικά επιβαλλόμενη σεξουαλική συμπεριφορά. Θα ζήσετε τραγικά γεγονότα. Όσο αφορά την πλευρά της υγείας, λέγεται ότι έφερε το AIDS και μία από τις αιτίες αυτού του γεγονότος είναι, γιατί κυβερνάει την περιοχή των γεννητικών οργάνων. Αν υπάρχει μέσα και ο Ήλιος, θα υπάρξουν προβλήματα με τις ωοθήκες ή τους όρχεις. Αν κάνουν σκληρή όψη με τον Άρη ή τον Ουρανό, φλεγμονές στον προστάτη. Αν κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, πιθανά προβλήματα με την ουρήθρα ή την κύστη, λόγω εναπόθεσης ασβεστίου. Αν υπάρχει μέσα και η Σελήνη, δυσλειτουργία του θυρεοειδούς, την ωοθηκών ή των όρχεων. Προβλήματα με την ουρήθρα και την κύστη ή μόλυνση της ουροδόχου κύστης. Δυσκοιλιότητα λόγω ελλείψεως καλίου. Αν υπάρχει μέσα και η Αφροδίτη, δυσλειτουργία του θυρεοειδούς, ο οποίος δημιουργεί προβλήματα στις ωοθήκες και στην συνέχεια στα όργανα αναπαραγωγής, Αν υπάρχει μέσα και ο Δίας και κάνουν σκληρή όψη με τον Άρη, πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα με τον προστάτη, τα οποία μπορούν να θεραπευθούν με την βιταμίνη F και ψευδάργυρο. Αν κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, πιθανόν μικρή ικανότητα αναπαραγωγής, η οποία μπορεί να βοηθηθεί με ψευδάργυρο ή βιταμίνη F. Αν υπάρχει μέσα ο Ποσειδώνας, πιθανές διαταραχές στην λειτουργία του θυρεοειδούς, των ωοθηκών ή των όρχεων και εμφάνιση όγκων σε αυτές τις περιοχές.


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Είστε παθιασμένοι με την έρευνα, την αλήθεια και την μόρφωση. Τίποτα το εφήμερο και το παροδικό, δεν θα σας τραβάει την προσοχή. Νοιώθετε ότι είστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε, μία ολοκληρωτική πνευματική αναγέννηση. Θα υπάρξουν πολλά ξαφνικά ταξίδια στην ζωή σας, τα οποία θα κάνετε μαζί με άλλους. Για ότι αφορά τον τομέα της υγείας σας, θα επηρεάσει τους μηρούς, το συκώτι και το αναπνευστικό σας σύστημα.


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Θα υπάρχει ένας ανεξάντλητος αγώνας για δύναμη, για εξουσία και για αναγνώριση. Έχετε την αίσθηση σε ότι είναι πρακτικά εφαρμόσιμο και ωφέλιμο, αλλά υπάρχει μία ανωτέρα δύναμη η οποία θα σας εμποδίσει να το πραγματοποιήσετε. Επίσης θα έχετε μία έντονη επιθυμία, για μία νέα τάξη των καταστάσεων. Αν υπάρχει μέσα και ο Ποσειδώνας, πιθανές διαταραχές στην έκκριση ορμονών της υπόφυσης. Επίσης πιθανή εμφάνιση όγκων σε αυτές τις περιοχές.


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Θα έχετε έναν ιδιαίτερο ζήλο για τον ιδανικό κόσμο, αλλά θα νοιώθετε και την ανάγκη για να γίνετε μέρος μιας ομάδας που συμφωνεί και καθορίζει τις γενικές αποφάσεις. Θα μαθαίνετε μέσα από τις συνθήκες τις οποίες θα ζείτε και θα θέλετε να κάνετε πραγματικότητα, όλα τα οράματα σας. Επίσης συχνά θα βοηθάτε τους άλλους, όταν θα χρειάζονται την δική σας βοήθεια. Θα δώσει νέα όρια στην αστρονομία, την αστρολογία αλλά και την φυσική εξερεύνηση του χώρου του διαστήματος. Η χρήση του ηλεκτρισμού θα διευρυνθεί αλλά και θα εκλεπτυνθεί. Η επιστροφή του ανθρωπισμού αλλά και η προδιάθεση για συγχώρεση βαρύτατων εγκλημάτων θα είναι ουσίες που θα σηματοδοτήσουν μεγάλη συλλογική εξέλιξη. Ταυτόχρονα, νέα κοινωνικά ρεύματα θα κάνουν την εμφάνισή τους τα οποία θα δώσουν μεγαλύτερη δυνατότητα έκφρασης στον μέσο άνθρωπο.


Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Είστε γεννημένοι ψυχολόγοι και έχετε την ικανότητα να βοηθάτε τους άλλους ψυχολογικά, να ξεπεράσουν τα βάσανα και τα προβλήματα τους. Δημιουργεί την προδιάθεση προς τον Μυστικισμό, τα περίεργα φαινόμενα, την μαγεία, την ανάλυση των ονείρων αλλά και την κατανόηση των πιο κρυμμένων κινήτρων που υπάρχουν στη λειτουργία και την εκδήλωση της ζωής. Έχετε ένα πάθος για το κοινό καλό και πολλές φορές, θα φτάνετε στο σημείο της αυτοθυσίας. Ο ρομαντισμός που θα υπάρξει και το ενδιαφέρον για τις τέχνες, καθώς και για την θρησκεία ή και τη φιλοσοφία θα είναι ουσίες προφανείς. Τέλος νέες μέθοδοι φροντίδας και θεραπείας θα εφευρεθούν, για τους ανθρώπους με διανοητικά προβλήματα ή κάποια άλλη βαριά πνευματική υστέρηση. Αν υπάρχει μέσα και ο Ήλιος, πολύ πιθανόν να έχετε προβλήματα υπογλυκαιμίας. Αν υπάρχει μέσα ο Ποσειδώνας, πιθανές διαταραχές στην λειτουργία του παγκρέατος και του ήπατος, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν υπογλυκαιμία ή διαβήτη. Επίσης πιθανόν εμφάνιση όγκων σε αυτές τις περιοχές.
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού