Γενέθλιες θέσεις Χείρωνα - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - astranik (Αστρολόγος Ερευνητής)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γενέθλιες θέσεις Χείρωνα

Γενέθλιες Θέσεις

Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 1 ΟΙΚΟ

Θα πρέπει να διαμορφώσετε την Προσωπικότητα σας έτσι ώστε να κάνετε σωστές Συνεργασίες αλλά παράλληλα να δείχνετε και την ανάλογη Κατανόηση στις σχέσεις σας με τους άλλους τόσο στο Στενό όσο και στο Ευρύτερο Περιβάλλον σας. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε την Ενέργεια που κρύβετε μέσα σας και να καλλιεργηθείτε σαν άτομο έτσι ώστε να Ξεχωρίσετε σαν Προσωπικότητες σαν Πρωτοπόροι και σαν Δάσκαλοι. Σε οποιονδήποτε τομέα και αν ασχοληθείτε θα διδαχθείτε την σωστή Τεχνική και θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Φυσικά σε κάποια στιγμή ίσως μπλοκάρετε Συναισθηματικά και αυτό πολύ πιθανόν να σας δημιουργήσει κάποια ιδιαίτερη Νευρικότητα. Σε μία τέτοια περίπτωση μόνο η Δύναμη της Ψυχής και η Πίστη σε κάποιο Σκοπό, μπορεί να σας βγάλει από το Αδιέξοδο. Ο Κίνδυνος που παραμονεύει είναι ο Εγωισμός γιατί μπορεί να πιστέψετε ότι η Έμπνευση και η Δύναμη είναι κάτι που ξεκινάει και τελειώνει σε σας. Έτσι θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η Κοσμική Ενέργεια, σας χρησιμοποιεί σαν Δέκτες και Αγωγούς γι' αυτό θα πρέπει να διατηρείτε τον εαυτό σας σε καλή Φυσική και Πνευματική κατάσταση, για να ανοίξει ο δρόμος της Επίγνωσης που φέρνει την Γνώση.


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 2 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση καλείστε να Μάθετε τι χρειάζεστε πραγματικά για να Επιβιώσετε τόσο στην Υλική σας Πλευρά όσο και στην Συναισθηματική. Πρέπει οπωσδήποτε να δημιουργήσετε κάποια Ισορροπία μεταξύ της Αφθονίας και της Στέρησης. Έτσι καλό θα ήταν να κάνετε μία σωστή ταξινόμηση των πραγμάτων και να δώστε την ανάλογη προτεραιότητα στο κάθε ένα από αυτά. Αυτό θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τι θα κερδίσετε από κάθε Κατάκτηση των Φιλοδοξιών σας. Αυτό σημαίνει ότι τίποτα δεν κατέχουμε απλά χρησιμοποιούμε κάποια Αγαθά για την Επιβίωση μας Αφήνοντας τα πίσω όταν αποχωρούμε από αυτήν την Ζωή για να τα χρησιμοποιήσουν οι Επόμενοι. Έτσι όσο πιο Αξιοποιημένα και Χρήσιμα είναι τόσο πιο εύκολα ανοίγουμε τον δρόμο στους άλλους για να τα καλλιεργήσουν ακόμα περισσότερο.


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 3 ΟΙΚΟ

Η Εξέλιξη σας θα έχει σχέση με την Γνώση και την Αγάπη και μέσα από την Ευστροφία σας θα υπάρξουν κάποιες ανταλλαγές πληροφοριών οι οποίες θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στους στόχους που θα βάλετε. Φυσικά ο Ερμής θα παίξει σημαντικό ρόλο γιατί αν είναι καλά τοποθετημένος στον Χάρτη σας θα σας δώσει καλά αποτελέσματα αν όχι σίγουρα θα ταλαιπωρηθείτε κάνοντας λάθος κινήσεις και παίρνοντας λάθος Αποφάσεις. Με όλα αυτά θα νιώσετε απογοήτευση και θα έχετε σύγχυση ταυτότητας τόσο στον Αισθηματικό όσο και στον Σεξουαλικό τομέα. Για να αποφύγετε όλα αυτά απαιτείται να είστε προσεκτικοί και να κάνετε σωστή εκτίμηση των πραγμάτων επανεξετάζοντας το κάθε θέμα που σας απασχολεί πριν το υλοποιήσετε. Πρέπει να ξέρετε ότι τις περισσότερες φορές η ταχύτητα είναι κακός οιωνός για το αποτέλεσμα και η Γνώση έρχεται μέσα από προσπάθειες και πραγματικές εμπειρίες της Ζωής. Έτσι θα χρειαστεί να κάνετε καλή αξιολόγηση των εμπειριών που θα έχετε στην Ζωή βάζοντας γερά θεμέλια τόσο για την Εξέλιξη σας όσο και γι' αυτά τα οποία θα μεταφέρετε και θα διδάξετε στους άλλους. Αν κινηθείτε σωστά κάνοντας παράλληλα και πετυχημένες επιλογές τότε θα γίνετε ένας μεγάλος Δάσκαλος στην Ζωή για τους άλλους.


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 4 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση σας ωθεί στην αποκάλυψη των στοιχείων που κουβαλάτε από τους προγόνους σας και στην έρευνα της διαμόρφωσης σας μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Επίσης σας προδιαθέτει για την επιλογή της οικογένειας που πρέπει να διαλέξετε για να λειτουργήσετε εκφράζοντας τόσο τον εαυτό σας όσο και τις ικανότητες που έχετε. Φυσικά η συνειδητοποίηση αυτή είναι και δύσκολη αλλά και επίπονη. Χρειάζεται προσπάθεια για να αξιολογήσετε και να θεραπεύσετε τα παιδικά σας τραύματα, να αποδεχθείτε τις ρίζες σας, να αγαπήσετε έστω και οδυνηρά αυτούς που σας σημάδεψαν, θεραπεύοντας συγχρόνως τον εαυτό σας και το δέντρο που σας γέννησε. Εδώ ο Χείρωνας σας οδηγεί στην Σοφία των προγόνων σας αλλά και της Φύσης. Άνετα θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτή την θέση Οικολογική. Στην οποιαδήποτε περίπτωση έχετε την αίσθηση της ανάγκης για σύνδεση με τα προηγούμενα. Τα βάρη της Ζωής θα σας γεμίσουν Άγχος Ανασφάλεια και Εκνευρισμό αν δεν συμφιλιωθείτε με τον δρόμο που ορίζουν οι ρίζες σας. Είστε αυτοί που θα υπερασπιστείτε την Οικογένεια την Πατρίδα την Πίστη σας και θα δώσετε ένα καινούργιο Όραμα στην πορεία σας αντλώντας Δύναμη από το Παρελθόν. Ορισμένοι από σας όμως θα παραμείνετε παιδιά και θα ξοδεύετε την ζωή σας αναζητώντας ένα καταφύγιο που θα σας προστατεύσει φοβούμενοι να αντιμετωπίσετε τις Ευθύνες και τις Μάχες της Ζωής μόνοι σας.


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 5 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση θα νοιώθετε την ανάγκη να δώσετε αλλά και να δεχθείτε Αγάπη και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί Ερωτικά με την στενή ή την πλατιά έννοια του όρου. Έτσι είναι πιθανόν να ζητήσετε την επιβεβαίωση της Αγάπης και της προσοχής μέσα από την Σεξουαλική Επαφή ή να λειτουργήσετε δημιουργικά όπως γεννώντας παιδιά ή μέσα από το Πνευματικό επίπεδο ασχολούμενοι με μία Τέχνη. Η ανάγκη σας αυτή βγαίνει μέσα από ένα παιδισμό από τον οποίο δεν μπορέσατε να ξεφύγετε και ο οποίος μπορεί να εκφραστεί άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά. Θέλετε ένα κόσμο στα μέτρα σας και όταν δεν τον έχετε πεισμώνετε και βγάζετε έναν εγωισμό αρκετά αφελή αλλά συχνά ανυπόφορο για τους άλλους. Έξω από τον κόσμο σας νοιώθετε ανασφάλεια και Αδυναμία ενώ όταν είστε μέσα σε αυτόν νοιώθετε Αυτοπεποίθηση και Αισιοδοξία. Έτσι καλείστε να αναγνωρίζετε το ενδιαφέρον των άλλων ακόμα και αν δέχεστε την Κριτική τους και να μην αναζητάτε την ποσότητα αλλά την ποιότητα και την Ειλικρίνεια η οποία θα σας δώσει την Δύναμη να εντοπίσετε το λάθος να το αναγνωρίσετε και να το διορθώσετε. Στην αρνητική του πλευρά θα σας κάνει να ασχολείστε υπερβολικά με τις Ερωτικές σας Σχέσεις και να αναζητάτε καινούργιες και περίεργες εμπειρίες και στην χειρότερη περίπτωση θα δημιουργήσει Σεξουαλικό Πρόβλημα.


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 6 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση ωθεί το άτομο να ασχοληθεί με την Υγεία τόσο με την στενή της έννοια όσο και την ευρύτερη. Έτσι μπορεί να ασχοληθείτε με την Ιατρική ή άλλες εναλλακτικές Θεραπείες. Στην αρνητική του πλευρά θα ασχολείστε συνέχεια με την υγεία σας κρύβοντας ένα Φόβο για ότι έχει σχέση με τις Αρρώστιες. Επίσης σας ενδιαφέρει η γνώμη και η άποψη τόσο των συνεργατών όσο και των φίλων σας μια και θέλετε να είστε χρήσιμοι και αγαπητοί στους άλλους και μάλιστα προσπαθείτε ώστε να αξίζετε την Αγάπη τους πάση θυσία. Πιστεύετε ότι η Αγάπη κερδίζεται με Πράξεις και μάλιστα όσα πιο πολλά προσφέρει κανείς τόσο πολλά εισπράττει από την Ζωή σαν Ανταπόδοση. Αυτή είναι και μία από τις βασικές αιτίες που πικραίνεστε από την Αχαριστία των άλλων και σιχαίνεστε την Τεμπελιά αλλά και έχετε ένα βαθύ παράπονο όταν τα Αγαπημένα σας άτομα δεν σας δίνουν την ανάλογη σημασία. Στην προσπάθεια σας να κρίνετε τους άλλους καλοπροαίρετα πολλές φορές γίνεστε κουραστικοί και καταπιεστικοί και παρά την ευγένεια σας τις περισσότερες φορές κάνετε τους άλλους να πιστεύουν ότι είστε Ιδιότροποι. Όταν βάλετε ένα σκοπό στην ζωή σας αγωνίζεστε γι' αυτόν μέχρι το τέλος. Φυσικά θα πρέπει να ξέρετε ότι το οποιοδήποτε αποτέλεσμα χρειάζεται και την ανάλογη προσπάθεια γι' αυτό καλό θα ήταν να αποβάλλετε το Άγχος και να έχετε την ανάλογη υπομονή μέχρι να φανούν τα όποια αποτελέσματα.


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση καλείστε να γνωρίσετε τον εαυτό σας μέσα από τις σχέσεις σας με τους άλλους. Από την φύση σας έχετε ανάγκη από την Συντροφικότητα και την Συνεργασία. Εδώ όμως ακριβώς βρίσκονται και οι Δυσκολίες οι οποίες θα πρέπει να ξεπεραστούν για να φτάσετε στην Αρμονία με τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας χωρίς Ανασφάλειες και Ανταγωνισμούς. Έχετε μία Μαγνητική Προσωπικότητα η οποία δεν περνάει Απαρατήρητη από τους άλλους. Συνήθως Διακρίνεστε στην Τέχνη και την πολιτική. Χρειάζεται όμως προσοχή για να μην παρασυρθείτε από την Επιθυμία σας για Έγκριση και Αποδοχή από τους άλλους. Γι' αυτό θα πρέπει να μην παρασύρεστε από την Αγάπη που σας δείχνουν και τις Κολακείες που σας κάνουν αλλά να προσπαθείτε να καταλάβετε τις Αντιδράσεις των άλλων από πού ξεκινούν στην Πραγματικότητα. Πρέπει να ξέρετε ότι οι άλλοι είναι ο Καθρέπτης σας και εσείς είστε ο Καθρέπτης των άλλων. Η Γνώση αυτή καταργεί την Ζήλια τον Ανταγωνισμό και την Καταπίεση και σας Ελευθερώνει προετοιμάζοντας σας για Ευγενικούς και Δίκαιους Στόχους. Φυσικά αυτός ο δρόμος είναι δύσκολος και οι πληγές αρκετές μέχρι να Αποδεχθείτε και να Αγαπήσετε σωστά τους άλλους. Έτσι θα μάθετε ότι δεν είστε Παρεξηγημένοι ή Άτυχοι αλλά κάθε φορά θα έχετε δίπλα σας αυτούς που χρειάζεστε για να Εξελιχθείτε σαν Άτομο.


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 8 ΟΙΚΟ

Δεν θα είναι λίγοι οι Αγώνες που θα δώσετε για τις Γήινες Επιθυμίες σας την Λαγνεία την Πλεονεξία και την Ανάγκη για Δύναμη αλλά και την Επιθυμία για Αθανασία. Μέσα από όλα αυτά θα πληγωθείτε και θα υποφέρετε μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι δεσμεύεστε από αυτά που πιστεύετε ότι σας Ελευθερώνουν από τον Πρωτόγονο Φόβο. Αν δείξετε Αδυναμία σε τέτοιες στιγμές θα γίνεται Βίαιοι και Επικίνδυνοι για τον Εαυτό σας (δημιουργώντας μάλιστα τις Πιθανότητες για Ασθένειες) και για τους άλλους. Αν όμως είστε δυνατοί και συγκροτημένοι θα βρείτε τον Σωστό Δρόμο για σας. Έτσι καλείστε να χρησιμοποιήσετε την Απλότητα την Δικαιοσύνη και την Ιεραρχία που σας Διδάσκει ο Κρόνος σας. Συνήθως μετά από μία Κρόνια περίοδο Δοκιμασίας θα γίνεται πιο Σωστοί ή στην Αντίθετη περίπτωση πιο Σκληροί και Απαιτητικοί στους άλλους. Έτσι έχουμε να κάνουμε με δύο πιθανότητες ή θα γίνετε Δυνατοί και Καλοί ή θα γίνετε πιο Δυνατοί αλλά και Άδικοι. Αυτή η Πλανητική Θέση συμβολίζει την Απελευθέρωση του ατόμου από τα Γήινα Δεσμά του και το Άνοιγμα στην Καθαρότητα που Υπόσχονται οι Δρόμοι της Ψυχής και του πνεύματος.


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 9 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση καλείστε να αναλάβετε την αποστολή της μετάδοσης της Γνώσης στους άλλους. Σε όποιο κοινωνικό ή μορφωτικό επίπεδο και αν ανήκετε μπορείτε να φτάσετε πέρα από το Υλικό Πεδίο και να δείτε την Ουσία που οδηγεί τα Χέρια και την Σκέψη. Όλα αυτά σίγουρα θα σας οδηγήσουν προς τον Ανώτερο Νου δημιουργώντας σας την επιθυμία για να ασχοληθείτε με την Φιλοσοφία και την Μεταφυσική. Είστε από την φύση σας ανήσυχοι και ψάχνετε την βαθύτερη έννοια στο κάθε τι με την διάθεση να μοιραστείτε τις Γνώσεις σας με τους άλλους. Από την φύση σας εμπνέετε την Γνώση σαν να διαβάζετε μυστικά βιβλία ή να αποκρυπτογραφείτε ξεχασμένες επιγραφές. Ο Χείρωνας εδώ δίνει τον Σοφό Διδάσκαλο τον Ευαγγελιστή καινούργιων και ταυτόχρονα πανάρχαιων ιδεών τον Μυητή σε μία άλλη διάσταση Γνώσης. Πρέπει να ξέρετε ότι ο Αγώνας σας θα είναι μεγάλος αλλά θα κρατείτε διαρκώς στην επιφάνεια αλλά φυσικά οι Πειρασμοί θα είναι Τεράστιοι. Η Γνώση είναι Δύναμη και είναι το μέσον για να πραγματοποιηθεί ένα έργο. Σε αυτήν την περίπτωση πάντα υπάρχουν δύο δρόμοι ο καλός δηλαδή και ο κακός .Όπως είναι γνωστό λοιπόν ο καλός είναι δύσκολος αλλά και ταπεινός. Έτσι είναι πολύ σημαντικό τι δρόμο θα ακολουθήσετε μια και θα έχετε την δύναμη να επηρεάσετε πολλούς αφού θα γνωρίζετε τον δρόμο για την καρδιά και την ψυχή των ανθρώπων. Πρέπει να ξέρετε συνειδητά ή ασυνείδητα είστε ταγμένοι να ακολουθήσετε έναν από τους δύο αυτούς δρόμους.


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 10 ΟΙΚΟ

Αντιπροσωπεύει ένα άτομο δυνατό και συγκροτημένο το οποίο θα διεκδικήσει τον ρόλο του μέσα στο Κοινωνικό Σύνολο. Έτσι καλείστε να συνειδητοποιήσετε τον σκοπό για τον οποίο ήρθατε στην Γη. Πρέπει να πειθαρχήσετε και να αναλάβετε τις Ευθύνες σας για να πραγματοποιήσετε τις Επιδιώξεις σας. Είστε Χρήσιμο άτομο Ρεαλιστικό σέβεστε το πρόγραμμα και την ιεραρχία των πραγμάτων και αξιολογείτε Ηθικά τις πράξεις σας. Η Επιθυμία σας είναι να γίνεστε όλο και καλύτερο αλλά και πιο Σοφό άτομο καλλιεργώντας τις Γνώσεις σας με Κατάλληλη Εκπαίδευση και Σωστή Παιδεία. Η Μόρφωση με την Τυπική Πιστοποίηση της όπως με Διπλώματα Διδακτορικά κ.α σας δίνει Δύναμη και Κύρος ειδικά αν προέρχεστε από Φτωχή οικογένεια και ένα Κακοπροαίρετο ή Ανύπαρκτο Πατέρα ή Μητέρα. Στην οποιαδήποτε περίπτωση σας ανοίγονται δρόμοι για να προχωρήσετε όσο το δυνατόν πιο Ψηλά. Φυσικά χρειάζεται προσοχή γιατί πάντα θα υπάρχει ο Κίνδυνος να μην μπορέσετε να Ελέγξετε και να Κατευθύνετε την Δύναμη σας και σε μία τέτοια περίπτωση δεν θα αντέξετε και θα Συντριβείτε Τελικά. Αν όμως καταφέρετε και ξεχωρίσετε θα φτάσετε σε Ψηλές Ιεραρχίες όπου και αν Ανήκετε ή Ασχολείστε.


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 11 ΟΙΚΟ

Αυτή είναι μία δύσκολη θέση του Χείρωνα θα έλεγα μια και έχει σχέση με την πρακτική και όχι την θεωρητική πράξη. Το πρόβλημα εδώ είναι η απουσία της πρακτικής ικανότητας. Θα είστε ανοικτοί σε Ιδέες αλλά διστακτικοί στο Ξεκίνημα. Η ανάγκη της διαρκούς έρευνας της αναζήτησης της αναθεώρησης της βελτίωσης και της συζήτησης πολλές φορές καθυστερεί αναβάλλει ή και ματαιώνει την Υλοποίηση. Μάλιστα αρκετά συχνά η ικανοποίηση έρχεται μόνο και μόνο από την σύλληψη ενός σχεδίου και σταματά εκεί. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η ιδέα είναι η δύναμη που δημιουργεί τους νόμους που θα την εκφράσουν στο υλικό πεδίο. Η Πράξη μπορεί να περιορίζει σε κάποια μορφή την ιδέα όμως αυτό δεν σημαίνει δέσμευση η συμβιβασμό αλλά απελευθέρωση. Δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει κάτι αν δεν πάρει μορφή. Η Ανεξαρτησία κερδίζεται όταν η ενέργεια μας εκφράζεται και δημιουργεί. Τα αναφέρω όλα αυτά γιατί απαιτείται να βρείτε τις ισορροπίες των πραγμάτων αν θέλετε να ξεφύγετε από την παγίδα των Ιδεών που παραμένουν ιδέες και δεν υλοποιούνται. Θα πρέπει να ξέρετε ότι σε διαφορετική περίπτωση θα σας δημιουργηθούν πολλές ιδιομορφίες αλλά και πολλά Ψυχολογικά Προβλήματα που θα είναι πολύ δύσκολο να τα Νικήσετε.


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 12 ΟΙΚΟ

Όπως πάντα ο Χείρωνας δείχνει σε ποιον τομέα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για τους άλλους από ότι για μας τους ίδιους. Ο Χείρωνας στον 12ο οίκο μπορεί να προσπαθήσει παρορμητικά, να πάρει την φροντίδα στα χέρια του για τους φτωχούς, τους αρρώστους και τους άτυχους ενώ ταυτόχρονα, θα αμελήσει τις δικές του ανάγκες και τις ανάγκες της οικογένειας του. Αντίστροφα, μπορεί να υπάρξει προσποίηση ασθένειας και το άτομο με αυτή την όψη μπορεί να φαίνεται ότι μονίμως έχει την ανάγκη των άλλων (αυτοπροσκαλούμενη ανάγκη). Αυτή η όψη προκαλεί στο άτομο την αίσθηση της κούρασης και της εξασθένισης. Αν έχετε αυτή την όψη, βεβαιωθείτε ότι ξεκουράζεστε αρκετά.Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Είστε ο μαχητής που θέλει να επικρατήσει πάνω στους άλλους και όταν αναχαιτιστείτε γίνεστε σκληροί και Αυτοκαταστροφικοί και μην αφήνοντας τα περιθώρια χτυπάτε τυφλά και βιαστικά για να υπερισχύσετε χωρίς να σκεφθείτε τις συνέπειες. Φυσικά όλο το υπόλοιπο του χάρτη θα μας δείξει αν θα υπερισχύσει ο Πόλεμος η Σοφία ή η Ευγενική άμιλλα και αν το περιεχόμενο της Έκφρασης θα είναι θετικό ή αρνητικό. Η Δραστηριότητα σας μπορεί να είναι σκληρή αλλά Δημιουργική με προσφορά στην Κοινωνία και στους Συνανθρώπους σας ενώ παράλληλα θα επιδιώκετε την Διάκριση στο στενό ή και στο Ευρύτερο Περιβάλλον σας. Ίσως να υπάρχει η τάση για τον Εσωτερισμό και την Μεταφυσική Αν είστε από τα άτομα τα Πειθαρχημένα και Εργατικά θα ξεχωρίσετε από το Πλήθος. Επίσης θα έχετε την τάση για Διεύρυνση της Συνείδησης θα έχετε Αυτογνωσία αλλά και Μύηση όμως πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος να οδηγηθείτε σε λάθη και να αγωνιστείτε για Μάταιους Στόχους χωρίς τελικά να κερδίζετε αλλά τουναντίον να περνάτε από Δοκιμασίες και Βάσανα. Μερικές φορές στην προσπάθεια σας να Επιβληθείτε στους άλλους αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την Αποξένωση σας από το Περιβάλλον και τον Περίγυρο σας.


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Είστε το άτομο που φροντίζει να εξασφαλίσει όσο μπορεί τόσο την Υλική όσο και την Συναισθηματική του πλευρά. Εδώ φυσικά χρειάζεται προσοχή ώστε στην προσπάθεια σας να εξασφαλίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά αγαθά μην πέσετε στην παγίδα των αισθήσεων και χάσετε ότι το ωραιότερο διαθέτετε τον Συναισθηματικό σας κόσμο δηλαδή. Στην πορεία της Ζωής σας θα ανακαλύψετε τις Ικανότητες που έχετε και αυτό θα σας βοηθήσει ώστε να βρείτε τον δρόμο σας και να εκφραστείτε πρακτικά ώστε να νοιώσετε Αυτάρκης και Ανεξάρτητοι. Αν καταφέρετε και αποβάλλετε την αίσθηση της Κτητικότητας τότε θα μπορέσετε να νοιώσετε την Αγάπη και την Κατανόηση του περιβάλλοντος σας.
Η Αυτογνωσία στον Οικονομικό τομέα θα σας κάνει να φτάσετε στο σημείο της σωστής διαχείρισης
Σε γενικές γραμμές είστε ένα άτομο Ισορροπημένο Σοβαρό και χρήσιμο στην Κοινωνία και στο περιβάλλον σας. Αν όμως ο χάρτης σας έχει άσχημες γωνίες και είναι Αδύναμος τότε ίσως αποδιοργανώσει τον ευαίσθητο ψυχισμό σας και να σας οδηγήσει σε Υπερβολές Ακρότητες και Εμμονές οι οποίες θα βλάψουν αυτούς που σας Αγαπούν αλλά και θα σας στερήσουν την Ελευθερία της Αγάπης.


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Είστε από τα άτομα που δεν έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στην Κρίση τους και αυτό στην οποιαδήποτε περίπτωση λειτουργεί αρνητικά για σας γιατί νοιώθετε τον Κίνδυνο του Αποπροσανατολισμού και της Πλάνης. Νοιώθετε την ανάγκη της Επιβεβαίωσης και έτσι συχνά ζητάτε την Γνώμη και την Έγκριση των άλλων. Επίσης συχνά δεν τολμάτε να εκφράσετε τις ιδέες σας με αποτέλεσμα να Υιοθετείτε τις απόψεις των άλλων. Έτσι επηρεάζεστε από το περιβάλλον σας είστε Νευρικοί Αγχώδεις και δεν είστε ποτέ σίγουροι για τους Στόχους σας. Αν όμως ο χάρτης σας δείχνει ένα άτομο με Θέληση και Αυτοπεποίθηση τότε ο Χείρωνας θα σας οδηγήσει σε δημιουργικούς δρόμους επικοινωνίας και δράσης. Έτσι μπορεί να δώσει έναν Επιστήμονα ένα Τεχνοκράτη που θα βελτιώσει ότι έχει σχέση με την Μετακίνηση και την Επικοινωνία. Επίσης μπορεί να ασχοληθείτε με την Μεταφυσική και να λειτουργήσετε σαν Διάμεσο ή σαν Θεραπευτής. Ο Χείρωνας σε αυτήν την θέση δίνει μεγάλη επιδεξιότητα στα χέρια αλλά και Ικανότητες Εξαιρετικής Έκφρασης Συναισθημάτων και Εμπειριών με τα Λόγια.


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Είστε από τα άτομα που πρέπει να κερδίσουν την Αυτογνωσία και την Ανεξαρτησία ξεπερνώντας τα Παιδικά Τραύματα και Βιώματα τα οποία δεν σας αφήνουν να Ξεκολλήσετε από το Παρελθόν και από την Καταπίεση που παρέχει η Οικογένεια. Αν δεν το καταφέρετε αυτό θα υπάρχει πάντα ο Κίνδυνος να κλειστείτε στον εαυτό σας φτάνοντας μέχρι τον Αλκοολισμό ή ακόμα και στα Ναρκωτικά. Επίσης μπορεί να Δείξετε έντονο ενδιαφέρον για την Μεταφυσική. Θα έχετε ευαισθησία στον πόνο φόβο για τις Αρρώστιες θα είστε Κυκλοθυμικοί με Διαταραχές στην Όρεξη και το Στομάχι θα νοιώθετε εύκολα Ενοχές δεν θα αντέχετε τους Ανεξάρτητους ανθρώπους και γενικά θα βγάζετε έναν Παιδισμό. Ίσως τα Παιδικά σας χρόνια να είναι δύσκολα με την Ανυπαρξία ενός από τους γονείς (Θάνατος ή Αδιαφορία) αναπτύσσοντας έτσι περίπλοκους δεσμούς με τους Γεννήτορες. Ότι έχει σχέση με την Πρόοδο της Ιατρικής της Βιολογίας και Γενετικής με την στροφή στις εναλλακτικές μεθόδους όπως είναι τα Βότανα καθώς επίσης με την Αρχαία Γνώση την Αναβίωση του Εθνικισμού και του Θρησκευτικού Φανατισμού συνδέεται άμεσα με τον Χείρωνα στον Καρκίνο. Σε γενικές γραμμές σας δημιουργεί μία Αίσθηση Ανασφάλειας για το Αύριο και το Μέλλον και εσείς καλείστε να ανατρέψετε αυτά τα δεδομένα.


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Είστε από τα άτομα που ίσως περάσατε δύσκολα Παιδικά Χρόνια και δείχνει ειδικά για τις Γυναίκες προβλήματα με το Αντρικό Πρότυπο και αργότερα με τις Αισθηματικές τους σχέσεις. Αυτό ίσως γίνει η αιτία να σας οδηγήσει σε μία Κρίση Ταυτότητος καταλήγοντας έτσι σε ένα Αγώνα να συντηρήσετε και να μεγαλώσετε το Εγώ σας. Είστε Χαρισματικά και Ζωηρά άτομα και επιζητείτε την Προσοχή και τον Θαυμασμό για την Ομορφιά και τις Ικανότητες σας. Αν βάλετε σωστές βάσεις θα είστε Έντιμοι και Δημιουργικοί γεμάτοι Αξιοπρέπεια και Αγάπη για τους άλλους. Αν όμως εμποδίσουν την ανάγκη που έχετε για Δημιουργία και Προβολή μπορεί να γίνετε Αρνητικοί και Αυτοκαταστροφικοί ή να χάσετε την Αυτοπεποίθηση σας και να Αναπτύξετε Φοβίες. Συνήθως έχετε Επίγνωση των Χαρισμάτων σας και κρύβετε μέσα σας την χαρά της Ζωής. Συνήθως Διακρίνεστε στο Θέατρο στην Μουσική αλλά και στην Ιατρική την Φιλοσοφία και την Εκπαίδευση. Αν δεν συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας και το περιβάλλον θα έρθει η χρονική στιγμή που ο Ουρανός θα κάνει αντίθεση με την Γενέθλια θέση του και τότε θα υπάρξει μία σοβαρή Συναισθηματική Κρίση που θα σας παραλύσει και θα γίνεται Κλειστοί Απρόσιτοι Επικριτικοί και Είρωνες για τους άλλους.


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Ο Χείρωνας είναι ο νέος Κυβερνήτης της Παρθένου μια και ταιριάζει στην πραγματική του φύση και μπορεί να εκφράσει την Δύναμη και την Αποτελεσματικότητα του με Οξύτητα και Ακρίβεια. Είστε Αναμορφωτές και Επαναστατικοί και αγωνίζεστε για την αλλαγή φέρνοντας στο προσκήνιο Αξίες από το Μακρινό Παρελθόν ή το Αόρατο Μέλλον. Ενώ είστε συγκροτημένοι και μεθοδικοί μερικές φορές χάνετε τον έλεγχο σας και εμφανίζεστε με κάποιες Ιδιορρυθμίες. Ζητάτε πάντα το πρακτικό αποτέλεσμα για να νοιώθετε Ασφαλείς. Παράλληλα όμως έχετε μία Μεταφυσική Ευαισθησία που σας Ωθεί σε Μυστικιστικούς δρόμους και εκφράζετε τις Πνευματικές σας Εμπειρίες Πρακτικά βοηθώντας Θεραπεύοντας και επιβάλλοντας στον εαυτό σας μία Πειθαρχημένη Ζωή. Ελέγχεται την Εμφάνιση σας αλλά και την Υγεία σας. Επίσης δεν πιστεύετε σε κάτι αν δεν έχετε Απτές Αποδείξεις. Πρέπει να ξέρετε ότι τα Συναισθηματικά Αδιέξοδα γίνονται Ψυχοσωματικές Ενοχλήσεις όπως Φοβίες ή Αρρώστιες. Επίσης δείχνει μία είδους Ανικανότητα και έτσι άλλοι δεν κάνουν Παιδιά και άλλοι δεν μπορούν να συμβιβαστούν με κάποιο τους ελάττωμα γι' αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις δύο πολύ γνωστές φράσεις <Γίνε αυτό που είσαι> και <Αγάπησε τους άλλους όπως είναι>.


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Δίνετε μεγάλη σημασία και προτεραιότητα στις σχέσεις σας με τους άλλους και ειδικά στις στενές και προσωπικές σας. Ζητάτε την αποκλειστικότητα αλλά παράλληλα νοιώθετε έντονα τον επηρεασμό του άλλου και εξαρτάστε στην πραγματικότητα από αυτόν. Έτσι πολλές φορές φτάνετε στην Απογοήτευση. Επιμένοντας να κερδίσετε τον άλλον χάνεται την Αυτοπεποίθηση σας κλείνεστε στον εαυτό σας και μερικές φορές γίνεστε και Επιθετικοί. Η Μοναξιά σας κάνει να νοιώθετε ότι είστε Αποτυχημένοι και γίνεστε Αυτοκαταστροφικοί Μικροπρεπείς και Επιθετικοί. Συχνά αναπτύσσετε Φοβίες ή Αποκτάτε άσχημες συνήθειες και η μόνη Γιατρειά είναι μία καινούργια σχέση. Πρέπει να ξέρετε ότι η Αγάπη δεν είναι Εξάρτηση αλλά η Αποδοχή τους ενός για τον άλλον με ότι χαρίσματα ή ελαττώματα έχει. Συνήθως ασχολείστε με την Δικαιοσύνη με την Τέχνη και την Ψυχολογία αλλά και με την Χειρουργική τους Μηχανικούς και την Θεραπευτική. Η Αγάπη σας άλλες φορές σας κάνει Δασκάλους και άλλες φορές Ιερωμένους. Η Γυναίκα μπορεί να παντρευτεί Γιατρό Δάσκαλο ή Ιερωμένο. Πάντως τα περισσότερα προβλήματα σας ξεκινούν από την Παιδική σας Ηλικία.


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Είστε ευαίσθητοι Διαισθητικοί με έντονη Πνευματικότητα και Καλλιτεχνική Έκφραση. Είστε έντονοι σε ότι επιχειρείτε και Απόλυτοι σε αυτό που πιστεύετε. Έχετε τάση για την Μεταφυσική το Διάστημα την Γενετική το Σεξ την Διαιτητική την Ψυχιατρική την Εναλλακτική Ιατρική την Θρησκεία και την Τέχνη. Επίσης είστε από τα άτομα που εμπνέεται την Εμπιστοσύνη στους άλλους. Οι Εμπειρίες σας θα σας κάνουν να βρίσκεται τις Αιτίες και την Θεραπεία για τα προβλήματα των ανθρώπων. Παρ' όλα αυτά όμως δύσκολα θα μπορέσουν να σας καταλάβουν οι άλλοι. Όμως η Άσχημη πλευρά του Χείρωνα μπορεί να σας κάνει υπερβολικά ευαίσθητους και η ένταση που θα νοιώθετε μπορεί να κλονίσει τον Ψυχισμό σας. Αν δεν βρείτε κάποια δημιουργική διέξοδο μπορεί να υποφέρετε από Καταθλίψεις Φοβίες Θανάτου και αρρωστημένες υπερβολές γύρω από τα Μεταφυσικά Θέματα έχοντας πολλές Φαντασιώσεις. Ορισμένοι παθαίνετε Βουλιμικές Κρίσεις και άλλοι κάνετε μία έντονη Σεξουαλική Ζωή χωρίς Νόημα. Έχετε προσκόλληση στην Μητέρα ο Άντρας την ψάχνει σε Ερωμένες και η Γυναίκα δεν συμφιλιώνεται με την Σεξουαλική Πράξη παρ' όλο που την Επιδιώκει από Ανασφάλεια. Όταν Αγαπάτε γίνεστε Ανασφαλείς οικονομικά Προληπτικοί και Δεισιδαίμονες. Επίσης συχνά βασανίζετε αυτούς που Αγαπάτε με παράλογες απαιτήσεις και δεν σας ευχαριστεί τίποτα.


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Είστε γεννημένοι Δάσκαλοι. Αγαπάτε και Αγωνίζεστε για την Πρόοδο της Ανθρωπότητας ο καθένας στον τομέα που αφορά το Σπίτι που βρίσκεται ο Χείρωνας. Πριν ξεκινήσετε όμως τις προσπάθειες γι' αυτό που νοιώθετε ότι είστε Ταγμένοι θα ζήσετε πολλές Αναζητήσεις και Εμπειρίες Φιλοσοφικές Μεταφυσικές αλλά και πρακτικές δυσκολίες. Ο Δρόμος για την Ολοκλήρωση είναι δύσκολος και γεμάτος Εμπόδια και μάλιστα κατά περιόδους μοναχικός και στενόχωρος. Η ανάγκη να ερευνήσετε τα πάντα μπορεί να σας οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια λανθασμένες επιλογές για τις οποίες θα μετανιώσετε και ριψοκίνδυνες εμπειρίες από τις οποίες θα σώζεστε την τελευταία στιγμή. Παρ' όλη την Ευφυΐα σας διατηρείτε τον Παιδισμό σας και έτσι είναι εύκολο να σας ξεγελάσουν οι πονηροί. Τα Παιδικά σας χρόνια συνήθως είναι δύσκολα και η έλλειψη ενός από τους γονείς αισθητή. Όποιο επάγγελμα και να διαλέξετε μέσα σας είστε Μυστικιστές και Φιλόσοφοι γιατί έχετε την αίσθηση του Κοσμικού Ρυθμού. Αν περιοριστείτε ή λοξοδρομήσετε μπορεί να τραυματίσετε το ευαίσθητο νευρικό σας σύστημα να διαταράξετε την ροή ενεργείας στο σώμα σας και να αρρωστήσετε ή να μεταφέρετε λάθος απόψεις στους άλλους μια και νοιώθετε την ανάγκη να διδάξετε τις ιδέες σας. Είστε ανοικτοί σε ιδέες έχετε σταθερές Ηθικές Αρχές και η φυσική σας Σοφία σας κάνει να αναγνωρίζεται τις Αξίες και να μην χάνετε την Ελπίδα σας.


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Επιδιώκετε από πολύ νωρίς την επιτυχία αλλά και αν το πετύχετε αυτό δεν μπορείτε εύκολα να ξεπεράσετε τα προσωπικά σας προβλήματα. Η παρόρμηση του να κερδίσετε χρόνο μπορεί να σας οδηγήσει γρηγορότερα στον στόχο σας αλλά όταν φτάσετε θα ανακαλύψετε ότι είστε μόνοι. Έτσι χρειάζεται υπομονή και Πίστη στα Ιδανικά και τους στόχους σας ενώ παράλληλα θα πρέπει να ακούτε και να βλέπετε τους άλλους και μετά να βρείτε τον τρόπο να διεκδικήσετε την προσωπική σας Ελευθερία Έκφρασης και Δράσης. Σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο της κατάστασης και του χρόνου. Πρέπει όμως να μην ξεχνάτε ότι το Χιούμορ συχνά είναι απαραίτητο και αν δυσκολευθείτε στα Νιάτα σας τόσο το καλύτερο για αργότερα. Μερικές φορές η Επιτυχία σας Τυφλώνει και δεν επωφελείστε από την πείρα που μπορείτε να κερδίσετε παρατηρώντας τις αντιδράσεις των άλλων. Η ανάγκη για αναγνώριση μπορεί να σας κάνει Αγχώδεις και Ανασφαλείς αλλά και σκληρούς και προβληματικούς στις σχέσεις σας. Πάντως στην οποιαδήποτε περίπτωση οι εμπειρίες σας κάνουν να γίνεστε καλύτεροι για να κερδίσετε την εκτίμηση του περιβάλλοντος σας μια και είστε πολύ ευαίσθητοι στην Κριτική. Επίσης είστε προστατευτικοί και βοηθάτε με αγάπη τους άλλους αναλαμβάνοντας ευθύνες Αγωνίζεστε με αισιοδοξία και Χιούμορ και δίνετε στους άλλους ότι σας είχε λείψει εσάς στο παρελθόν.


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Είστε άτομα έντονα γεμάτα ενέργεια και απογειωμένοι θα έλεγα. Αν μάθετε να σκέπτεστε ρεαλιστικά κάνοντας σχέδια τα οποία να είναι πραγματοποιήσιμα μπορείτε να διαπρέψετε στην ζωή. Είστε μοναχικοί Ιδεαλιστές και Ειρηνιστές και ζητάτε ομοϊδεάτες προκειμένου να δημιουργήσετε μία Ομάδα. Είστε Ποιητικές Ψυχές αλλά με μία τάση φυγής από το συγκεκριμένο πρόβλημα και θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να βρείτε ανταπόκριση σε αυτόν τον Κόσμο. Μία άλλη αρνητική σας πλευρά είναι ότι αφήνεστε σε τάσεις οι οποίες αναιρούν τα ίδια σας τα προτερήματα. Άλλοτε είστε Πειθαρχημένοι και άλλοτε Αναρχικοί γι' αυτό πρέπει να ενεργοποιήσετε την Υπομονή την Παρατηρητικότητα και την Ηρεμία. Έχετε Ταλέντο στο να διδάσκετε τους άλλους γύρω από την Ψυχολογία την Ιατρική την Αστρολογία και την Μεταφυσική. Το εφευρετικό σας μυαλό μπορεί να σας οδηγήσει στην Τεχνολογία και την Πληροφορική. Αν βγάλετε όμως την ανασφάλεια προς τα έξω δεν μπορείτε να εκφράσετε τις δικές σας ιδέες με αποτέλεσμα να ακολουθείτε τα Νέα ρεύματα και να γίνεστε σκλάβοι της Ιδεολογίας σας απορρίπτοντας εύκολα κάθε διαφορετικό. Έτσι βγάζετε Θυμό γίνεστε Κοινωνικοί Επικριτές Θυμωμένοι Αντάρτες καταστροφικοί αναρχικοί και υποφέρετε από την Αντιδραστικότητα σας. Πρέπει να ξέρετε ότι τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μία ιδέα που εκφράζεται την σωστή στιγμή.


Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Είστε άτομα συναισθηματικά ρομαντικά και ευαίσθητα και έχοντας την Αίσθηση του Ρυθμού δέχεστε έντονα κάθε είδους Ψυχική ή Πνευματική Δόνηση. Η Αναλυτική σας Ικανότητα και η Πείρα θα ενεργοποιήσει τις Δονήσεις του Ποσειδώνα. Πρέπει να ξέρετε ότι η Δύναμη τους Σύμπαντος μπορεί να χρησιμοποιηθεί Θετικά ή Αρνητικά. Έτσι φροντίστε να μάχεστε και μην Φυγοδικείτε γιατί σε μία τέτοια περίπτωση δεν πρόκειται ποτέ να φτάσετε στον στόχο σας. Χρειάζεστε την Ενθάρρυνση για να χρησιμοποιήσετε την Δύναμη και τα Χαρίσματα σας τα οποία είναι πολλά. Αναζητάτε την σωστή Διδασκαλία και συχνά ο Δάσκαλος είναι μία μεγάλη Αγάπη για το Παιδί ή τον Σύντροφο σας. Εκεί θα δοθείτε με πραγματική Αυτοθυσία. Μπορεί να Θυσιάσετε ακόμα και τα σχέδια σας καταστρέφοντας την Υλική και Συναισθηματική σας Σταθερότητα. Γίνεστε πολύ καλοί Γιατροί Εξομολογητές Θεραπευτές αλλά και Δυνατά Διάμεσα. Επειδή δεν μπορείτε να ζείτε Απομονωμένοι και επηρεάζεστε από το περιβάλλον σας καλό θα ήταν να επιλέγετε τους Φίλους σας με Ιδιαίτερη προσοχή αποφεύγοντας επιμελώς τα άτομα που είναι Απαισιόδοξα Παρασιτικά και Επιπόλαια. Στην οποιαδήποτε περίπτωση χρειάζεστε ένα Δάσκαλο ο οποίος θα σας οδηγήσει στον δρόμο σας τον οποίο παρ' όλο που τον γνωρίζετε δεν αποφασίζετε χωρίς τον Δάσκαλο να τον προχωρήσετε και να φτάσετε στο σημείο της τελειότητας.


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού