Κρόνος - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - astranik (Αστρολόγος Ερευνητής)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Κρόνος

Σχετικά με επίκαιρα θέματα

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης πού έχει να κάνει με την υπευθυνότητα, την πειθαρχία, με τους κανόνες σε γενικές γραμμές, αλλά παράλληλα έχει σχέση και με τα εμπόδια και τις δυσκολίες της ζωής. Μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου του 2012 θα παραμένει μέσα στο ζώδιο του ζυγού και αυτό σημαίνει ότι μας επιφυλάσσει μεγάλες δυσκολίες οι οποίες θα έχουν να κάνουν με θέματα σχέσεων, συνεργασιών, θέματα γάμου, θέματα αρραβώνων, συνεταιρισμών και επαγγελματικών συνεργασιών. Μέσα από την επιρροή του λοιπόν θα έχουμε μεγάλη αύξηση διαζυγίων, διάλυση επαγγελματικών συνεργασιών, συνεταιρισμών, καθώς και σχέσεων και συνεργασιών οι οποίες είχαν προβλήματα για αρκετό διάστημα. Οι γάμοι, οι συνεταιρισμοί, οι νέες ερωτικές σχέσεις αλλά και οι επαγγελματικές συνεργασίες που θα προκύψουν όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Ζυγό, θα πρέπει νε έχουν πάρα πολλά κοινά πράγματα μεταξύ τους, καθώς και να τα βρίσκουν σχεδόν σε όλα τα επίπεδα για να μπορέσουν να μείνουν σταθερές.
Φυσικά από την άλλη είναι ο κατάλληλος για να μας αποκαλύψει την αλήθεια σε όλες τις σχέσεις μας γενικά, είτε αυτές είναι ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές, επαγγελματικές. Μας δημιουργεί λοιπόν την δυνατότητα, να μάθουμε τι συμβαίνει πραγματικά σε όλα αυτά.
Ότι δεν αντέξει την πίεση αυτή του Κρόνου και δεν έχει γερά θεμέλια θα διαλυθεί.
Τα ζώδια που θα έχουν τα πιο πολλά ξεκαθαρίσματα, χωρισμούς, στριμώγματα στα επαγγελματικά, περισσότερες ευθύνες μέσα από έναν ενδεχόμενο γάμο ή την δημιουργία ενός παιδιού, οικονομικά προβλήματα, θα είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.
Φυσικά το ίδιο σημαίνει και για όσους έχουν πλανήτες μέσα σε αυτά τα ζώδια, στον γενέθλιο χάρτη τους.

Τα ζώδια που θα ωφεληθούν από τον Κρόνο στον Ζυγό είναι οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, καθώς και όσοι έχουν πλανήτες μέσα σε αυτά τα ζώδια, στον γενέθλιο χάρτη τους.
Όλοι εσείς θα έχετε πολλές νέες ευκαιρίες, αλλά και την δυνατότητα να δημιουργήσετε καινούργιες και σταθερές βάσεις, συνεργασίες, σχέσεις, αλλά το σημαντικότερο από όλα, είναι το ότι θα ανταμειφτείτε για όσες προσπάθειες καταβάλατε κατά το παρελθόν, καθώς και γι' αυτές που συνεχίζετε να καταβάλετε. 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού