Αφροδίτη Δίας - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - astranik (Αστρολόγος Ερευνητής)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αφροδίτη Δίας

Σχετικά με επίκαιρα θέματα

Η Αφροδίτη από της 8 Οκτωβρίου γίνεται ανάδρομη και αυτό θα σηματοδοτήσει αρκετές αλλαγές, σε πολλούς τομείς οι οποίοι θα δημιουργήσουν σε άλλες περιπτώσεις εμπόδια και αναβολές και σε άλλες περιπτώσεις εναλλαγές διαθέσεως, κυρίως σε ότι αφορά τον συναισθηματικό μας κόσμο αλλά και τα αισθηματικά μας γενικά.
Την ίδια χρονική περίοδο και ο Δίας είναι ανάδρομος ο οποίος θα έρθει σε ορθή φορά ταυτόχρονα με την Αφροδίτη, η οποία μπαίνει σε ορθή φορά στις 18 Νοεμβρίου και την ακολουθεί με μικρή διαφορά και ο Δίας.
Η αναδρομή της Αφροδίτης γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού, ενώ του Δία γίνεται στο ζώδιο των Ιχθύων, αν προσέξετε και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια του νερού και αυτό σηματοδοτεί, όπως ανέφερα πιο πάνω στον συναισθηματικό μας κόσμο.
Έτσι δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα κάνουμε λάθος κινήσεις μέσα από την συναισθηματική φόρτιση που θα έχουμε και πολύ περισσότερο τα ζώδια του νερού, τα οποία θα ταλαντευθούν μεταξύ της λογικής και των συναισθημάτων τα οποία θα είναι έντονα όλη αυτή την περίοδο.
Επίσης χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με το σακχαρώδη διαβήτη, γιατί σε όλη την διάρκεια της αναδρομής της Αφροδίτης και του Δία, θα υπάρξει σε γενικές γραμμές κάποια αστάθεια στο σάκχαρο, το οποίο πολλές φορές χωρίς ιδιαίτερη αιτία θα ανεβοκατεβαίνει, δημιουργώντας προβλήματα, αφού όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το σάκχαρο θα είναι αρκετά δύσκολο να το ρυθμίσουν. Όσο και να ακούγεται περίεργο λιγότερη επιρροή έως καθόλου θα έχουν όσοι γεννήθηκαν με ανάδρομη Αφροδίτη ή με ανάδρομο Δία ή έχοντας ανάδρομους και τους δύο.
Επίσης άλλη μία από τις περιπτώσεις που μπορεί να βοηθήσουν όλο αυτό το χρονικό διάστημα, είναι και η ικανοποιητική έως υπερβολική ερωτική ζωή, η οποία θα εξομαλύνει καταστάσεις και πράγματα χωρίς φαινομενικά να θεωρείτε ότι είναι απαραίτητο. Όσοι έχουν παράνομη σχέση ή κινούνται μυστικά σε ότι αφορά τον ερωτικό τους τομέα, τώρα κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν και όχι μόνο αυτό, αλλά αν δεν δείξουν την απαιτούμενη προσοχή, πολύ πιθανόν να βρεθούν μπροστά σε κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, η οποία θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα και για σας, αλλά και για τον ερωτικό σας σύντροφο. Αν κάποιοι από εσάς δεν γνωρίζουν αν έχουν ανάδρομη Αφροδίτη ή ανάδρομο Δία ας επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω mail δίνοντας την ημερομηνία τους και να τους απαντήσω.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού