Γενέθλιες θέσεις Δία - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - astranik (Αστρολόγος Ερευνητής)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γενέθλιες θέσεις Δία

Γενέθλιες Θέσεις

Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ 1 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση αυξάνει το μεγαλείο, την ζεστασιά της ψυχής, την γενναιοδωρία , την ειλικρίνεια και γενικά σας κάνει πολύ τυχερούς. Θα έχετε έντονα ανεπτυγμένο το κοινωνικό ένστικτο το οποίο συμβάλλει στην καλοσύνη, την συμπόνια και την δημοτικότητα. Έχετε εύνοια σε κάθε επιδίωξη σας και ειδικά σε θέματα θρησκείας, ιατρικής, θέματα του νόμου και άλλα παρόμοια. Θα σας αρέσουν τα ταξίδια και τα θαλασσινά και τα οδικά. Μπορεί σε κάποια χρονική περίοδο της ζωής σας να αλλάξετε επάγγελμα. Επίσης υπάρχουν πιθανότητες να έχετε δύο διαφορετικές επιδιώξεις ή χόμπι μαζί. Θα έχετε την τάση για την ανώτερη καλλιέργεια του νου μέσω της φιλοσοφίας, της θρησκείας, καθώς επίσης και αρέσκεια στις διασκεδάσεις, στην κοινωνικότητα, στις ασχολίες στο ύπαιθρο, στα άλογα και στα ταξίδια γενικά. Έχετε εύνοια σε ότι έχει σχέση με φτωχούς, με αρρώστους, με γιατρούς, με νοσοκόμες, καθώς επίσης μπορείτε να γίνετε πολύ καλοί δάσκαλοι, διαφωτιστές, οδηγοί αλλά και φιλάνθρωποι. Με δύσκολες όψεις υπεραισιοδοξία, τάση για υπερβολές, απερισκεψία, ασυνέπεια και λαιμαργία με άσχημα επακόλουθα για την υγεία σας.


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ 2 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δίνει μία αίσθηση ομορφιάς και αρμονίας στον χαρακτήρα σας και κάποια κλίση στην μουσική, στην ζωγραφική και στην διακόσμηση. Θα είστε στοργικοί και κοινωνικοί, αλλά με κάποια στοιχεία επιφυλακτικότητας, αξιοπρέπειας, με κάποια τάση στην τελετουργικότητα και τους τύπους. Θα εκτιμάτε την άνεση, την πολυτέλεια και την ευκολία και η επιτυχία σας θα είναι μεγάλη, αν ασχοληθείτε με την θρησκεία, την ιατρική ή την ανώτερη καλλιέργεια του νου. Θα έχετε ένα πνεύμα αφοσίωσης και θρησκευτικότητας, το οποίο θα σας κάνει σταθερούς και αμετάβλητους, επειδή έλκεστε περισσότερο από την ενόραση και το εσωτερικό αίσθημα, παρά μέσω της λογικής. Οι τάσεις που θα έχετε θα είναι για συγκεκριμένο σκοπό, όπως η υγεία, το επάγγελμα και τα ταξίδια. Θα είναι ευνοϊκά τα πράγματα για σας σε ότι αφορά οικονομικά θέματα, κληρονομιές και για ιδιοκτησία σπιτιών ή γης. Όταν όμως βρίσκεστε κάτω από κακές επιδράσεις, μπορεί να υπάρξει κάποια απώλεια. Με δύσκολες όψεις απερισκεψία στην διαχείριση των οικονομικών, σπατάλη και εσφαλμένες επενδύσεις.


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ 3 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση βελτιώνει την νοημοσύνη και δίνει αρμονία και λεπτότητα. Ευνοεί την εκπαίδευση, την καλλιέργεια και την καλή κρίση. Επίσης, την αντίληψη κάνοντας σας ικανούς να συμβουλεύετε, να καθοδηγείτε και να εκπαιδεύετε τους άλλους μεγαλώνοντας την εμπειρία σας, έχοντας τακτ και κοινή λογική. Θα σας αρέσουν τα ταξίδια και θα μετακινείστε συχνά, έστω και σε κοντινές αποστάσεις. Επίσης θα σας αρέσουν και οι νοητικές αλλαγές και θα απασχολείστε με περισσότερα θέματα του ενός, ή θα περνάτε συχνά από το ένα στο άλλο. Σχετικά με την θρησκεία η στάση σας θα είναι κριτική και θα την βλέπετε από την διανοητική και φιλοσοφική σκοπιά. Ευνοεί τον γάμο και τις καλές σχέσεις με τα αδέλφια και τους συγγενείς. Η επιτυχία και το χρήμα μπορεί να προέλθουν από τις εκδόσεις, τα γραπτά, τις δημόσιες σχέσεις, τα μέσα προβολής και επικοινωνίας ή μεταφοράς. Η προσωπική σας επέμβαση σε κρίσιμα θέματα και καταστάσεις που σας απασχολούν, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή αλλά και αποτελεσματική. Αν υπάρχουν καλές όψεις με τον Άρη ή τον Ερμή, μπορεί να γίνεται δάσκαλοι, δημοσιογράφοι ή συγγραφείς. Με δύσκολες όψεις επιπολαιότητα, τεμπελιά, υπεραισιοδοξία και υποσχέσεις που δίνονται εύκολα και πραγματοποιούνται δύσκολα. Αν υπάρχουν όμως κακές επιδράσεις, ίσως έχετε προβλήματα σε αυτούς τους τομείς και πιθανόν να υπάρξει κάποια απώλεια ή χωρισμός, ο οποίος όμως δεν θα είναι σοβαρός.


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ 4 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση μεγαλώνει την φαντασία, την ενόραση και για την τέχνη. Ευνοεί την οικογενειακή ζωή, την γαλήνη και ομόνοια στο σπίτι, καθώς και ένα δέσιμο μεταξύ εσάς και των γονιών σας, χαρίζοντας ευτυχία και ευημερία. Υπάρχουν πιθανότητες για κάποια κληρονομιά από τους γονείς, πιθανόν από την μητέρα ή την δική της οικογένεια. Θα κάνετε μερικά ταξίδια και πιθανόν μέσω θαλάσσης και ίσως το επάγγελμα σας να έχει σχέση με ταξίδια. Επίσης θα έχετε μεγάλη εύνοια μέσω απόκτησης σπιτιών ή γης, είτε από επαγγέλματα που σχετίζονται με αυτά. Θα έχετε ταλέντο στην εκλογή επίπλων και στην διακόσμηση του σπιτιού και θα σας αρέσει η ομορφιά και η λεπτότητα στο σπίτι. Θα καταλαβαίνετε πολύ την αρχιτεκτονική και θα έχετε μεγάλη επιτυχία αν ασχοληθείτε με αυτήν. Θα σας έλκει η ψυχική και απόκρυφη πλευρά των πραγμάτων δίνοντας σας την ικανότητα για να αναπτύξετε κάποια ψυχική ιδιότητα. Επίσης δημιουργεί την τάση στην θρησκευτική αφοσίωση και τον μυστικισμό. Με δύσκολες όψεις σπατάλη της πατρικής περιουσίας, αλλά και δυσκολίες στην ανάπτυξη καλών σχέσεων με τους γονείς.


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ 5 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση σας κάνει υψηλόφρονες, έντιμους και καλόβολους. Επίσης σας δίνει έντονα το αίσθημα της αξιοπρέπειας, κάνοντας σας κατάλληλους για θέσεις εξουσίας και ευθύνης. Θα κερδίσετε την εκτίμηση των ανωτέρων σας και θα τα καταφέρνετε πολύ καλά σαν οδηγοί ή αρχηγοί άλλων. Θα πετύχετε στην ζωή σας κερδίζοντας σεβασμό, εκτίμηση, δύναμη και φήμη. Αυτό θα γίνει αιτία να αποκτήσετε πολλούς φίλους και γνωστούς καθώς και δημοτικότητα και κοινωνική επιτυχία. Καταλαβαίνετε την αξία σας και αυτό θα σας κάνει να μην υποτιμάτε ποτέ τον εαυτό σας. Επίσης θα σας αρέσει η επίδειξη, η προβολή, η τελετουργικότητα, το καλό γούστο, όμως μερικές φορές θα δείχνετε μία επιδεικτικότητα, αλλά δεν θα ενοχλείτε κανένα γιατί είστε γενναιόδωροι και μεγαλόψυχοι. Θα έχετε βαθιά αισθήματα και έντονη ερωτική φύση. Θα αυξηθεί σημαντικά η ζωτικότητα σας και η σωματική σας δύναμη. Με δύσκολες όψεις μεγάλη τάση στις απολαύσεις, στα τυχερά παιχνίδια και σπατάλη.


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ 6 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δίνει ζωντάνια, αισιοδοξία, παραγωγικότητα, καλή υγεία, φυσική, ψυχική και πνευματική. Ο επαγγελματικός σας τομέας δεν θα παρουσιάσει μεγάλες δυσκολίες, με την εργατικότητα και υπευθυνότητα που θα έχετε. Θα έχετε τεχνική και επιστημονική αντίληψη, αλλά με τον κίνδυνο να χαθείτε στις λεπτομέρειες. Θα έχετε κριτική και οργανωτική ικανότητα, αλλά αν δεν υπάρχουν σημαντικοί πλανήτες στον Κριό, στον Λέοντα ή τον Αιγόκερω, θα νοιώθετε καλύτερα σε μία εξαρτημένη δουλειά, από το να την διευθύνετε εσείς. Δεν σας ευνοεί σε ότι αφορά την πέψη και έτσι μπορεί να προσβληθεί το συκώτι ή τα έντερα και σε κάποια στιγμή της ζωής σας, ίσως να δυσκολευθείτε από κάποια χρόνια πάθηση. Με δύσκολες όψεις προβλήματα, ασθένειες και ένταση στις σχέσεις με ανωτέρους ή υφισταμένους.


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση αυξάνει την κοινωνική πλευρά της ζωής σας, φέρνοντας στην επιφάνεια τις ιδιότητες που συμβάλλουν στην φιλία, στην συντροφικότητα και την δημοτικότητα, σε συνεργασία με άλλους. Θα κάνετε πολλούς φίλους, θα είστε άτομο γνωστό και θα σας εκτιμά ιδιαίτερα ο κύκλος σας. Επίσης υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να έλκετε το δημόσιο ενδιαφέρον, κερδίζοντας έτσι κάποιο βαθμό σπουδαιότητας μεγαλύτερο από το συνηθισμένο. Δίνει μεγάλη εύνοια στον γάμο, στον συνεταιρισμό, στην συμμετοχή σε εταιρίες, ενώσεις, οργανισμούς, σε μεγάλες ομάδες ατόμων, καθώς και στις επιχειρήσεις. Επίσης ευνοεί τα ταξίδια γενικά, δια ξηράς και δια θαλάσσης. Η εύνοια που σας δίνει στην διανοητική φαντασία, πιθανόν να σας δώσει κάποιο θρησκευτικό αίσθημα μυστικισμού ή δημιουργικού τύπου. Επίσης δίνει ταλέντο για την τέχνη, την μουσική και την ποίηση. Σε αυτή την θέση συνήθως γίνεται πρόξενος ενός δεύτερου γάμου, έστω και αν υπάρχουν πολύ καλές γωνίες στον γενέθλιο χάρτη. Η κοινωνική σας θέση βελτιώνεται μέσα από τον γάμο. Με δύσκολες όψεις μεγάλη υπεραισιοδοξία, τάση για εξωγαμιαίες σχέσεις και ασυνέπεια στις υποχρεώσεις.


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ 8 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δίνει ζεστή καρδιά, ενθουσιασμό, ζήλο και κάνει πιο έντονα τα αισθήματα και τις συγκινήσεις. Η θετική σας πλευρά θα είναι έντονη κάνοντας σας να έχετε επινοητικότητα και δύναμη θέλησης και όλα αυτά θα σας κάνουν να είστε πρακτικά χρήσιμοι στον κόσμο. Θα έχετε οικονομικό ταλέντο και καλή τύχη στα χρηματικά ζητήματα, στις επενδύσεις και το κέρδος, καθώς και χρηματικές απολαβές, μέσω γάμου, συνεταιρισμού ή κληρονομιάς. Θα έχετε την τάση προς τον μυστικισμό ή την απόκρυφη θρησκεία, καθώς και μία τάση προς το ανορθόδοξο. Η συμπεριφορά σας θα είναι θετική και κάπως μαχητική. Θα είστε υπερήφανοι με αυξημένη την αίσθηση της αξιοπρέπειας, αλλά θα πληγώνεστε πολύ εύκολα από τους άλλους παρ όλο που διαθέτετε μία γενναιόδωρη και καλή φύση. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για κέρδη από επαγγέλματα που έχουν σχέση με το νερό ή τα υγρά, καθώς και από πράγματα που έχουν σχέση με την θρησκεία, την φιλοσοφία και την ανώτερη εκπαίδευση. Κέρδος μπορεί να προκύψει και από γραπτά ή συγγράμματα, ανάμιξη στα οικονομικά τρίτων, από τόκους και από κληρονομιά. Επίσης μεγάλη εύνοια και στον σεξουαλικό τομέα. Θα μετριάσει την αγωνία για τον θάνατο και πιθανή φήμη μετά από αυτόν. Διαίσθηση, μεταφυσικές ικανότητες και αναζητήσεις. Με δύσκολες όψεις διαχειριστικά λάθη, σπατάλη ή μπερδέματα με οικονομικά, συντάξεις και κληρονομικά. Υπαρξιακά προβλήματα και πεσιμιστική διάθεση.


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ 9 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση είναι πολύ ισχυρός και δίνει όλα τα ευεργετικά και ενεργητικά του χαρακτηριστικά. Ευνοεί την ανώτερη διάνοια, την πολιτική, τον νόμο, την θρησκεία, την φιλοσοφία, την ιατρική, την δημοσιογραφία, τις εκδόσεις, την τέχνη και τον αθλητισμό. Επίσης δίνει εύνοια στο φιλανθρωπικό και κοινωνικό αίσθημα, κάνοντας σας καλοκάγαθους, εύσπλαχνους, γενναιόδωρους, με λογική και χιούμορ. Επίσης θα έχετε επιτυχία στην μουσική και στην τέχνη, γιατί αγαπάτε την ομορφιά και την αρμονία. Θα έχετε ανεπτυγμένο το αίσθημα της προσωπικής σας αξιοπρέπειας, γι' αυτό θα προτιμάτε να συμβιβάζεστε με τα έθιμα και τους τρόπους της καλής κοινωνίας, καθώς επίσης η ανεκτικότητα και ο καλός σας χαρακτήρας, θα μπορεί εύκολα να συγχωρέσει εκείνους που θα σας προσβάλλουν. Ευνοεί τα ταξίδια δια ξηράς και θαλάσσης και χαρίζει γαλήνη στο σπίτι και στην οικογενειακή ζωή. Επίσης ενεργεί σημαντικά στην ζωτικότητα και στην σωματική υγεία. Με δύσκολες όψεις νομικές περιπλοκές, αστάθεια ή υπερβολή στους στόχους και στις επιδιώξεις, αθέμιτα μέσα για την πραγματοποίηση των σχεδίων ή την καλοπέραση σας.


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ 10 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση αυξάνει την δύναμη της θέλησης και την ικανότητα για πρακτικό έργο στον κόσμο. Διαθέτετε μεγάλη φιλοδοξία και θα σας αρέσει η δύναμη σε μικρά και μεγάλα πράγματα. Έχετε την ικανότητα ως ένα βαθμό να χειρίζεστε υποθέσεις και άτομα, να έχετε κάποια εξέχουσα και υπεύθυνη θέση και να είστε επικεφαλείς των πραγμάτων, έχοντας μεγάλη ικανότητα σε οικονομικά και εμπορικά θέματα, με προσαρμογή στην επιχειρηματική ζωή και πολύ καλή τύχη. Θα κερδίσετε μέσω επαγγελματικής έρευνας ή ταξιδιών. Ευνοείστε για μία δημόσια ή ημιδημόσια θέση και αξίωμα και στα χρήματα που κερδίζονται μέσα από αυτά τα κανάλια, όπως και στα χρήματα από κληρονομιά, από την πλευρά του πατέρα ή τα αδέλφια και οι εργασίες σε σχέση με αυτά. Μεγάλες πιθανότητες για να ταξιδέψετε καθώς και τάση προς την σχολαστικότητα, την σοβαρότητα προς την λιτότητα και την οικονομία. Φήμη και δημοσιότητα θα συμβάλλουν θετικά στην εξέλιξη και την πρόοδο σας. Με δύσκολες όψεις επιδειξιομανία, μισαλλοδοξία, εγωκεντρισμός και κοινωνικά ή νομικά σκάνδαλα.


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ 11 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δίνει πολλούς φίλους και γνωριμίες, κοινωνική φήμη και επιτυχία, καθώς και την καλή θέληση εκείνων ανάμεσα στους οποίους κινείστε. Ευνοείστε πολύ στον οικογενειακό κύκλο και στην κοινωνία και θα έχετε ικανοποιήσεις μέσω των αδελφών. Θα έχετε την τάση για συνεργασία με άλλους, μέσω πολλών τρόπων, αποδοχή σε θρησκευτικά σώματα, συμμετοχή σε οργανώσεις, συλλόγους, αδελφότητες, εταιρίες ή σε κοινωνικά και επιχειρηματικά θέματα. Έχετε δυνατή θέληση, σταθερότητα, κάποια αξιοπρέπεια, ανεξαρτησία, σταθερότητα, αυτοπεποίθηση και ικανότητα να διατάζετε, να ελέγχετε και να χειρίζεστε άλλους. Το επιχειρηματικό σας ταλέντο θα είναι μεγάλο και θα έχετε επιτυχία στα χρηματικά ζητήματα. Επίσης θα έχετε έλξη προς τον αποκρυφισμό και τον μυστικισμό και ίσως σε κάποια μυστική ή ασυνήθιστη μορφή θρησκείας. Με δύσκολες όψεις περίεργες αντιλήψεις, αυτοκαταστροφικές τάσεις, εξτρεμισμό και ασυνέπεια στις ιδέες και στις πεποιθήσεις σας.


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ 12 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δίνει έναν καλόβολο και ξένοιαστο χαρακτήρα, με καλή διάθεση απέναντι στους άλλους, με την τάση να είστε καλοκάγαθοι και αγαθοεργοί. Θα δημιουργήσει προϋποθέσεις επιτυχίας στη θεραπευτική, στην ιατρική, στη χημεία αλλά και σε καθετί που σχετίζεται με την Μεταφυσική. Ευνοεί πολύ τους γιατρούς, τους νοσοκόμους και εκείνους που έχουν σχέση με αρρώστους φτωχούς, από την πλευρά της πρακτικής βοήθειας, της ιατρικής ή της θρησκείας. Επίσης ευνοεί την απόλυτη και ευλαβική θρησκεία με ένα μυστικιστικό ή απόκρυφο είδος. Θα έχετε μεγάλη φαντασία και αίσθηση ομορφιάς, στην μορφή, την αρμονία, κάνοντας σας έτσι να νοιώθετε έλξη προς την μουσική, την τέχνη και την ποίηση. Επίσης θα σας αρέσει η καθαριότητα, η ομορφιά και η πολυτέλεια στο σπίτι και θα έχετε αρμονική και ήρεμη οικογενειακή ζωή. Θα δημιουργήσετε πολλούς φίλους αλλά και κάποια μορφή κοινωνικής φήμης. Αρκετοί εχθροί στη ζωή του ανθρώπου, εύκολα θα μετατραπούν σε φίλους, δίνοντας την ευκαιρία και στις δύο πλευρές να βγουν εξίσου κερδισμένοι. Με δύσκολες όψεις οκνηρία, τεμπελιά, φαντασιοπληξία, Αφέλεια, σπατάλη, καταχρήσεις και απροθυμία στην ανάληψη υποχρεώσεων.Ο ΔΙΑΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Είστε προοδευτικό άτομο, φιλόδοξο, γενναιόδωρο, φλογερό, φιλοσοφημένο και λογικό. Θα υπάρξουν επιτυχίες οι οποίες θα έρθουν λόγω της αξίας σας ή από οικογενειακές σχέσεις και ισχυρούς φίλους. Είστε ικανοί για υπεύθυνες σχέσεις, κρατικές υπηρεσίες, καθώς και για εξουσία. Συνήθως αλλάζετε επιδιώξεις και αποκτάτε δύο δουλειές μαζί. Αγαπάτε την επιστήμη, την μελέτη, τα ταξίδια και την πνευματική καλλιέργεια. Ενδιαφέρεστε για την ναυτιλία, για τα άλογα και τα υπαίθρια σπορ. Είστε πρωτοπόροι, με νέες ιδέες για πρόοδο, ειλικρινείς και σοβαροί. Θα υπάρξουν κέρδη από φίλους, από πλοία, από ταξίδια, από ξένες μετοχές και από ασφάλειες. Αν υπάρχει μέσα και η Αφροδίτη και κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, πιθανότητες για ανεύρυσμα στις εγκεφαλικές αρτηρίες. Αν υπάρχει ανεπάρκεια σε χαλκό ή βιταμίνη C. Αν υπάρχει μέσα και ο Κρόνος δημιουργία πέτρας στα νεφρά.


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Είστε γενναιόδωροι, άτομα με αφοσίωση, αγαπάτε την δικαιοσύνη, την ειρήνη, το σπιτικό σας, δεν αλλάζετε εύκολα, είστε σταθεροί και επιφυλακτικοί. Σπάνια ταξιδεύετε και αν γίνει αυτό, θα είναι για λόγους υγείας, δουλειάς και μάθησης. Είστε άτομα φιλοσοφημένα, φιλάνθρωπα και με σταθερές θρησκευτικές πεποιθήσεις. Θα υπάρξουν κέρδη από το αντίθετο φύλο, από την κοινωνία, την εκκλησία, καθώς επίσης και από τις ανώτερες κοινωνικές επιδιώξεις. Επίσης υπάρχουν πιθανότητες να κερδίσετε μέσω κληρονομιάς, από χρηματιστήριο, από τον γάμο, από τα παιδιά και από συνεταίρους.


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ (Σε αδυναμία)

Έχετε ανθρωπισμό, καλοσύνη, φιλανθρωπία και γίνεστε πολύ συμπαθείς στους γύρω σας. Αγαπάτε την πρωτοτυπία, τα ταξίδια και τις πνευματικές ασκήσεις. Επίσης είστε φιλικοί, ευγενικοί, ειλικρινείς και έμπιστοι φίλοι. Αν και έρχονται στιγμές που έχετε ανησυχία και αβεβαιότητα, το μυαλό σας έχει συγκριτικές και μαθηματικές ικανότητες. Θα έχετε επιτυχία σχετικά με την λογοτεχνία, με τις εφευρέσεις και με τις εκδόσεις. Πιθανόν να δημιουργήσετε δεσμό με άτομο συγγενικό, αλλά και μεγάλες πιθανότητες να κάνετε δύο γάμους. Προσοχή η έλλειψη βιταμίνης Α μπορεί να σας δημιουργήσει ασθένειες και μολύνσεις στους πνεύμονες σας. Αν υπάρχει μέσα και ο Ερμής και κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, πιθανές παθήσεις των πνευμόνων, βρογχίτης, άσθμα, πνευμονία, κρυολόγημα ή εμφύσημα. Όλα αυτά μπορούν να βοηθηθούν με την βιταμίνη Α και C.


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ (Σε έξαρση)

Είστε άτομα γενναιόδωρα με πολύ καλοσύνη και κέφι. Έχετε ανεπτυγμένη την αίσθηση της προστασίας και της φιλανθρωπίας. Η γνώμη σας όμως σε σοβαρά ζητήματα όπως είναι η θρησκεία είναι αμφίβολη. Είστε ευσυγκίνητα άτομα και πιθανόν να υπάρχει η τάση στο να προσκολλήστε σε όσα άτομα σας συγκινούν. Η διαίσθηση και η φαντασία σας είναι μεγάλη και βέβαια αν το θελήσετε μπορούν να αναπτυχθούν πολύ. Έχετε μεγάλη διάθεση για φαγητό για μαγείρεμα και γενικά για τις σπιτικές δουλειές. Αν ασχοληθείτε με το επάγγελμα του παλαιοπώλη ή του αρχαιολόγου θα τα πάτε πάρα πολύ καλά, γιατί έχετε μεγάλες ικανότητες για επαγγέλματα σαν και αυτά. Αν υπάρχει μέσα και η Σελήνη, πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα αναπαραγωγής στις γυναίκες. Αν υπάρχει μέσα και ο Κρόνος, πιθανές ασθένειες της χοληδόχου κύστης. Επίσης ανεπάρκεια σε χολή λόγω δημιουργίας χολόλιθων μέσα ή κοντά στην κύστη.


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Είστε φιλόδοξα άτομα, έξυπνα, πρόθυμα, αφοσιωμένα και εγκάρδια. Όμως έχετε μία τάση για μεγαλοπρέπεια, για επίδειξη και για δύναμη. Επίσης υπάρχει η τάση για θέατρο και θεατρινισμό, πράγμα το οποίο φαίνεται συχνά, από τον τρόπο τον οποίο ντύνεστε. Έχετε ένα δημιουργικό ταλέντο το οποίο το εκφράζετε σε διδασκαλία ή και σε δουλειά με παιδιά και νέους. Έχετε διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες και θα υπάρξουν κέρδη από διανοητικές και καλλιτεχνικές ασχολίες. Είστε καλοί και ευσυνείδητοι αλλά και πολύ φιλύποπτοι. Έχετε μεγάλη ζωτικότητα και θα αποκτήσετε πολλά παιδιά, καθώς επίσης και κέρδη από καλή τοποθέτηση χρημάτων. Η έλλειψη μαγγανίου μπορεί να σας δημιουργήσει καρδιολογικά προβλήματα. Αν υπάρχει μέσα και η Αφροδίτη και κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, πιθανότητες για ανεύρυσμα της αορτής, λόγω ελλείψεως χαλκού ή βιταμίνης C. Επίσης ασθένειες καρδιαγγειακές ίσως με ψηλή χοληστερόλη ή απόφραξη σε κάποια αρτηρία, στηθάγχη.


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Είστε διανοητικοί τύποι, επιφυλακτικοί, διακριτικοί, εκλεκτικοί, ικανοί για επιστημονικές δουλειές, αλλά και κατά κάποιο τρόπο υλιστές. Φημίζεστε για την εντιμότητα σας και για ότι αφορά τους φίλους σας, τους διαλέγετε με μεγάλη προσοχή. Θα πρέπει να πω ότι ο γάμος σας θα είναι μάλλον περίεργος και ίσως με άτομο κατώτερο σας. Θα έχετε επιτυχία σε ότι αφορά τις δουλειές σας και θα κερδίσετε από υπαλλήλους, από φιλολογία, από τυχόν επενδύσεις, καθώς και από το εμπόριο. Επίσης θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε ότι αφορά την υγεία σας, γιατί μπορεί να υπάρξουν ενοχλήσεις στο αίμα, στο συκώτι, στα έντερα και στους γοφούς. Αν υπάρχει μέσα και η Σελήνη πιθανότητες υπογλυκαιμίας ή διαβήτη. Αν υπάρχει μέσα και ο Ερμής, πιθανή δυσλειτουργία του ήπατος ή του παγκρέατος, με υπογλυκαιμίες ή διαβήτη, οι οποίες μπορούν να βοηθηθούν με ψευδάργυρο. Αν υπάρχει μέσα και η Αφροδίτη και κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, πιθανότητες για ανεύρυσμα στις αρτηρίες του υπογαστρίου, αν υπάρχει ανεπάρκεια σε χαλκό ή βιταμίνη C.


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Είστε άτομα με ειλικρίνεια, με σοβαρότητα, καλοί, κοινωνικοί, υποχρεωτικοί, μετριοπαθείς, ευσυνείδητοι, ευφάνταστοι, αγαπάτε την ειρήνη, την δικαιοσύνη, την αρμονία και είστε εύσπλαχνοι. Διακρίνεστε για την φιλανθρωπία σας, αγαπάτε τα ταξίδια, την μουσική, την τέχνη και τις πνευματικές διασκεδάσεις. Θα υπάρξουν κέρδη από το αντίθετο φύλο, από ισχυρούς φίλους και διανοούμενους. Επίσης πιθανότητες κέρδους και από εμπόριο, από υπαλλήλους, από επιστήμη, από θέατρο, νοσοκομεία, κ.λ.π. Ο γάμος σας θα είναι καλός, τα παιδιά σας θα είναι καλά και θα γνωρίσετε τιμές και εκτίμηση. Αν υπάρχει μέσα και ο Κρόνος, πιθανότητες για δημιουργία πέτρας στα νεφρά.


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Έχετε ισχυρή θέληση, έντονες συγκινήσεις, ενθουσιασμό, επιμονή φιλοδοξία και γενναιοδωρία. Είστε δραστήριοι, αποφασιστικοί, αναλυτικοί, περήφανοι, δημιουργικοί, αλλά και επιθετικοί, καθώς και καταστροφικοί. Σας αρέσουν τα μηχανικά και χημικά πειράματα, καθώς και οι ψυχικές έρευνες. Θα υπάρξουν σχέσεις με την κυβέρνηση και με εταιρίες. έχετε τον τρόπο να μαθαίνετε επαγγελματικά μυστικά και πληροφορίες που αφορούν την τιμή των άλλων. Οι φιλίες θα είναι παράξενες και ύποπτες, θα κάνετε μακρινά ταξίδια και θα ζήσετε μεγάλες περιπέτειες. Στις όποιες διαμάχες θα είστε οι τελικοί νικητές. Επίσης κέρδη από κληρονομιά και από επενδύσεις. Θα πρέπει αν αναφέρω ότι ο σύντροφος σας θα πεθάνει πολύ πιο μπροστά από εσάς. Αν υπάρχει μέσα και ο Άρης, πιθανότητες για μεγένθυση του προστάτη, ο οποίος μπορεί να βοηθηθεί με την βιταμίνη F και με ψευδάργυρο. Αν υπάρχει μέσα και ο Πλούτωνας και κάνουν σκληρή όψη με τον Άρη, πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα με τον προστάτη, τα οποία μπορεί να θεραπευτούν με την βιταμίνη F και με ψευδάργυρο. Αν κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, πιθανόν μικρή ικανότητα αναπαραγωγής, η οποία μπορεί να βοηθηθεί με ψευδάργυρο ή με την βιταμίνη F.


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ (Σε κυριαρχία)

Είστε ευγενικοί, εγκάρδιοι, ανεκτικοί, γενναιόδωροι, συμπαθητικοί και έντιμοι με ευρύ και δίκαιο μυαλό συμπονετικό. Επίσης είστε ανθρωπιστές, ειλικρινείς αλλά και προφητικοί. Θα έχετε καλή τύχη στην ζωή σας και γενικά επιτυχία παντού. Αγαπάτε τα σπορ, την ιστιοπλοΐα, την φιλοσοφία και την λογοτεχνία. Θα υπάρξουν κέρδη από τον γάμο, από κληρονομιά, από ταξίδια και από το χρηματιστήριο. Σε κάποια περίοδο της ζωής σας πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν κάποιες δυσάρεστες κοινωνικές υποθέσεις και θα πρέπει αν έχετε μεγάλη ευελιξία για να αποφύγετε όλα αυτά. Επίσης πολύ πιθανόν να πέφτουν τα μαλλιά σας και ειδικά σε μεγάλη ηλικία, ίσως να μείνετε χωρίς μαλλιά εντελώς. Επίσης δώστε προσοχή γιατί η έλλειψη βιταμίνης Α μπορεί να δημιουργήσει ασθένειες και μολύνσεις στους πνεύμονες σας.


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (Σε πτώση)

Είστε σοβαροί, σκεπτικοί, εφευρετικοί, δημιουργικοί και οργανωτικοί. Έχετε μεγάλες φιλοδοξίες θα γίνετε κατά κάποιο τρόπο δημοφιλείς και θα κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των άλλων. Έχετε πρακτική μόρφωση, είστε οικονόμοι και πετυχαίνετε στην δουλειά σας κυρίως όταν διευθύνετε άλλους ή είστε κρατικοί υπάλληλοι. Θα υπάρξουν κέρδη από εμπορικές συναλλαγές πιθανόν και από τον πατέρα, από ανωτέρους σας και από κάποια κληρονομιά. Ο γάμος σας θα είναι επηρεασμένος από τους γονείς σας. Δείχνετε μεγάλη συμπαράσταση στις στενοχώριες και στις ατυχίες των φίλων σας. Αν υπάρχει μέσα και η Σελήνη πιθανότητες για προβλήματα με την χοληδόχο κύστη, η οποία μπορεί να βοηθηθεί με λεκιθίνη. Αν υπάρχει μέσα και ο Κρόνος πιθανές ασθένειες της χοληδόχου κύστης. Επίσης ανεπάρκεια σε χολή λόγω δημιουργίας χολόλιθων μέσα ή κοντά στην κύστη.


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Είστε άτομα κεφάτα, φιλάνθρωποι, συμπαθητικοί και σας ενοχλεί η δυσαρμονία και οι διαμάχες. Επίσης είστε άτομα διαισθητικά, ευγενικά, ελεύθερα, φιλοσοφημένα, ανθρωπιστές και ερευνητικοί. Πολλές φορές επιδιώκετε ασυνήθιστα πράγματα και μελέτες, διαθέτετε μία πρωτοτυπία και αδιαφορία για την απλή ζωή. Επίσης έχετε κλίση για την κλασική και αρχαία τέχνη. Γίνεστε καλοί φίλοι, θα έχετε κοινωνική δραστηριότητα, κερδίζοντας έτσι από κοινωνικές δουλειές, συνεταιρισμούς ή από κρατικές υποθέσεις. Επίσης έχετε πολύ μεγάλες ψυχικές ικανότητες και η ιδιότητα σας αυτή, θα σας βοηθήσει πολλές φορές στην ζωή σας. Στην πορεία της ζωής σας θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε με ξένους, αλλά και με πολιτικά πρόσωπα. Πρέπει να προσέξετε γιατί η έλλειψη μαγγανίου, μπορεί να σας δημιουργήσει καρδιολογικά προβλήματα. Αν υπάρχει μέσα και ο Κρόνος καρδιαγγειακές ασθένειες, ίσως με ψηλή χοληστερόλη ή απόφραξη σε κάποια αρτηρία, στηθάγχη. Αν υπάρχει μέσα ο Ουρανός και κάνουν σκληρή όψη με τον Κρόνο, πιθανόν σοβαρά προβλήματα με τα νεύρα. Επίσης συχνές ενοχλήσεις στο συκώτι. Αν κάνουν σκληρή όψη με τον Άρη ξαφνικό στρες των επινεφριδίων, τα οποία μπορεί να περάσουν μία εξαντλητική φάση.


Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ (Σε κυριαρχία)

Σας κάνει άτομα ιδεαλιστικά με μεγάλη φιλανθρωπία, φαντασία με διαίσθηση, με ψυχισμό και με πολύ συγκίνηση. Επίσης σας δημιουργεί μεγάλες ικανότητες και ταλέντο στον αποκρυφισμό και στην ψυχολογία. Σε κάποια φάση της ζωής σας θα ασχοληθείτε με παράδοξα φαινόμενα, προφητικά όνειρα, καθώς και με οράματα. Επίσης δίνει πολλά προσόντα. Δείχνει ταξίδια και κυρίως θαλασσινά, θα έχετε εύνοια, υψηλές θέσεις, εφοπλιστικές ή μεταλλευτικές επιχειρήσεις, όμως αν βρίσκεται σε άσχημη θέση δείχνει αδράνεια, αδιαφορία, αναποφασιστικότητα και εύκολο επηρεασμό. Αν υπάρχει μέσα και ο Ερμής, πιθανή δυσλειτουργία του ήπατος ή του παγκρέατος, με υπογλυκαιμίες ή διαβήτη, οι οποίες μπορούν να βοηθηθούν με ψευδάργυρο. 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού