Προστασία από αρνητικές ενέργειες - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - astranik (Αστρολόγος Ερευνητής)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Προστασία από αρνητικές ενέργειες

Ρωτάς; Απαντάω

Σάββατο 22/01/2011

Αγαπητέ κύριε Φαϊτζόγλου,

Με λένε Ειρήνη και ασχολούμαι για αρκετές ώρες την ημέρα με τον internet και όπως είναι φυσικό επισκέπτομαι συχνά Ιστοσελίδες οι οποίες έχουν σχέση με την Αστρολογία και άλλα παρεμφερή θέματα.
Αυτές τις μέρες διάβασα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα στην Ιστοσελίδα σας, αλλά μου κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον η εκτενή και λεπτομερή αναφορά που κάνετε σχετικά με την Αύρα.
Δύο άτομα από την παρέα μας έχουν ασχοληθεί για αρκετό χρονικό διάστημα σε ότι έχει σχέση με την Αύρα και μάλιστα έχουν αναπτύξει σε μεγάλο βαθμό τις ψυχικές τους ιδιότητες καταφέρνοντας αρκετά πράγματα πρώτα η φίλη μας η Ελένη και σχεδόν σε ταυτόχρονο χρονικό διάστημα, (δηλαδή με διαφορά 20 ημερών) η άλλη φίλη μας η Καίτη. Έχουμε κάνει τεράστιες συζητήσεις όλη η παρέα νύχτες ολόκληρες και διαβάζοντας την δική σας ενότητα περί Αύρας, ανακαλύψαμε ξαφνικά ότι πολλές από τις συζητήσεις μας, σχετικά με τις επιδράσεις που είχαν οι φίλες μας, έχουνε σχέση με την πραγματικότητα.
Πήρα το θάρρος να σας γράψω εγώ, γιατί οι φίλες μας δίσταζαν να σας αναφέρουν αυτά που νοιώθουν, έχοντας την αίσθηση ότι δεν θα ανταποκρινόσασταν στο μήνυμα τους.
Έτσι σας αναφέρω ότι αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα όταν βγαίνουμε έξω, γιατί άλλες φορές νοιώθουν τις Αύρες των άλλων και άλλες φορές τις βλέπουν. Το πρόβλημα δεν είναι εκεί αλλά στο ότι κάθε φορά που βλέπουν κάποια Αύρα ταυτόχρονα νοιώθουν να απορροφάνε τα πάντα από αυτούς, αλλά ταυτόχρονα και οι άλλοι να απορροφάνε όλη την ενέργεια την δική τους.
Διαβάσαμε λοιπόν στην Ιστοσελίδα σας κάποια άσκηση που μπορεί να τις βοηθήσει, ώστε να είναι προστατευμένες από τις αρνητικές ενέργειες των άλλων. Οφείλω να ομολογήσω ότι τα αναλύετε με ένα εξαιρετικό τρόπο, ο οποίος μας έχει βοηθήσει ώστε να καταλάβουμε πάρα πολλά πράγματα.
Θα θέλαμε λοιπόν να μας απαντήσετε αν εκτός από αυτές τις ασκήσεις, υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία ενδεχομένως να ενισχύσουν αυτές τις ασκήσεις.

Ελπίζω στην σύντομη απάντηση σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων εκ μέρους όλης της παρέας.ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Θα πρέπει να σας πω ότι οι φίλες σας πολύ πιθανόν να είναι άτομα χαρισματικά. Δεν ξέρω κατά πόσο έχουν εξασκηθεί σχετικά με την επικοινωνία της Αύρας τους με τους άλλους, αλλά οφείλω να πω ότι πάντα υπάρχει ο κίνδυνος, απορροφώντας την ενέργεια των άλλων, να αντιμετωπίσουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Γι' αυτό πριν από όλα θα πρέπει να εκπαιδευτούν και να μάθουν άμεσα να κλείνουν την Αύρα τους, αποφεύγοντας έτσι τις αρνητικότητες των άλλων. Ας ελπίσουμε ότι δεν έχουν επηρεαστεί αρνητικά από τους άλλους. Σε αντίθετη περίπτωση πέστε τους να επικοινωνήσουν μαζί μου για να τους συμβουλεύσω αναλόγως. Αν συνεχίζετε να έχετε απορίες μην διστάσετε να μου ξαναγράψετε και να με ρωτήσετε ότι θέλετε. 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού