Γενέθλιες θέσεις Κρόνου - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - astranik (Αστρολόγος Ερευνητής)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γενέθλιες θέσεις Κρόνου

Γενέθλιες Θέσεις

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ 1 ΟΙΚΟ

Σε αυτήν την θέση δημιουργεί ένα έντονο αίσθημα προσωπικής ανεπάρκειας, το οποίο θα σας οδηγήσει στην απομόνωση και την ανασφάλεια. Συνήθως αμφισβητείτε τις ικανότητες σας και δύσκολα αποδέχεστε το σώμα σας και την προσωπικότητα σας. Όλα αυτά θα σας δημιουργήσουν ψυχικές αναστολές, εμποδίζοντας έτσι την εξέλιξη σας. Πολύ πιθανόν εξ αιτίας των οικογενειακών καταστάσεων, να αναγκαστείτε από πολύ νωρίς να επωμιστείτε ευθύνες, δυσανάλογες με τις δυνατότητες και την πείρα σας. Πολλές φορές θα κατηγορήσετε τον εαυτό σας, γιατί δεν τόλμησε για κάτι και το άφησε να χαθεί. Η ανάπτυξη των θετικών σας στοιχείων θα γίνει μόνο μέσα από μία συστηματική καλλιέργεια, αλλά και μέσα από κάποιες επαναληπτικές προσπάθειες. Συνήθως η προετοιμασία σας για κάποιες συνεχόμενες ευχάριστες καταστάσεις, θα πραγματοποιηθεί από την ηλικία των τριάντα. Με δύσκολες όψεις εσωστρέφεια, τσιγκουνιά, μελαγχολία, προβληματική υγεία και κόμπλεξ κατωτερότητας.


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ 2 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση σας κάνει σταθερούς, επίμονους, με ισχυρή θέληση στην επιδίωξη του σκοπού σας. Δεν θα σας ευνοεί στα χρηματικά θέματα γενικά, γιατί τα χρήματα θα σας έρχονται αργά και θα έχετε την τάση να τα σπαταλάτε. Ειδικά όταν ο Κρόνος βρίσκεται σε αντίθεση με ισχυρό πλανήτη, τότε θα χάνετε χρήματα γι αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην διαχείριση σας. Οι καταστάσεις ενώ θα κινούνται κανονικά για κάποιο διάστημα, κάτι πέρα από τον έλεγχο και τις δυνάμεις σας, θα λαμβάνει χώρα και θα αλλάζει δραστικά την πορεία και τις εξελίξεις. Θα κερδίσετε χρήματα μέσω κάποιας δημόσιας επιχείρησης, από κάποιες μετοχές, από μερίδια, από επενδύσεις τραπεζών, εταιριών ή μέσω κερδοσκοπικών ασχολιών, αλλά η σπατάλη σας ίσως να είναι αλόγιστη, με αποτέλεσμα να δυσκολευθείτε οικονομικά. Επίσης υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να κερδίσετε χρήματα από άτομα ηλικιωμένα. Πάντως θα πρέπει να ξέρετε ότι η επιτυχία σας θα έρθει μέσα από λιτότητα και καρτερικότητα, γι' αυτό θα πρέπει αν είστε προσεκτικοί και οικονόμοι σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Με δύσκολες όψεις ασκητικός τρόπος ζωής, τσιγκουνιά, χρηματική απώλεια και ωυχική απομόνωση.


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ 3 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δίνει ακρίβεια στις κινήσεις και μετρημένη συμπεριφορά, σοβαρή στάση απέναντι στα αδέλφια, αλλά και στις άλλες σχέσεις γενικά. Ο φόβος της υπερβολής ή της ανακρίβειας αλλά και η φανερή συστολή σας, θα είναι οι βασικές αιτίες που θα σας δυσκολεύουν στις επικοινωνίες σας. Θα αφομοιώνετε αργά τις ιδέες και θα θέλετε κάποιον χρόνο για να ετοιμάσετε τις απαντήσεις σας. Σίγουρα δεν θα μπορείτε εύκολα μέσα από τις επαφές και τις συζητήσεις που θα έχετε να αρπάξετε την ευκαιρία. Επίσης δημιουργεί αργοπορία στις σπουδές και ειδικά στα νεανικά σας χρόνια. Επίσης είναι πολύ πιθανόν να σας γεμίσει πρόωρες ευθύνες, σε σχέση με τα αδέλφια σας και τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος σας. Επίσης μπορεί να υπάρξει αργή αντίληψη ή ομιλία και με πολύ δυσαρμονικές όψεις σχετικά με τον Ερμή, ψεύδισμα ή νευρικές και εγκεφαλικές βλάβες. Με δύσκολες όψεις κακές σχέσεις με τα αδέλφια και το στενό περιβάλλον, αλλά και πνευματική καθυστέρηση.


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ 4 ΟΙΚΟ

Σε αυτήν την θέση δεν σας ευνοεί καθόλου και ειδικά σε ότι αφορά κατοχή ή απόκτηση θέσεως, για επιτυχία και αναγνώριση, γιατί δημιουργεί προβλήματα στις επιχειρήσεις ή στο επάγγελμα. Θα υπάρξει απώλεια της φήμης σας, πτώση και ζημιά χρηματική. Επίσης θα έχετε τάση για το αποκρυφισμό και τον μεντιουμισμό, γι' αυτό θα πρέπει να φυλάγεστε από διάφορες σκέψεις και ιδέες που θα σας έρχονται στον νου, ξεχωρίζοντας την φαντασία από την ονειροπόληση. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι αφορά αυτούς που συναναστρέφεστε, γιατί επηρεάζεστε πολύ εύκολα και μπορεί να σας απορροφήσουν την ζωτικότητα τους. Δεν χρειάζεται να ενθαρρύνετε ποτέ την δυσαρέσκεια και την απογοήτευση και αυτό θα το καταφέρετε μόνο δυναμώνοντας την θέληση σας. Το επάγγελμα σας πολύ πιθανόν να μην είναι δημοφιλές, γιατί επιδιώκετε να αποφεύγετε την υπευθυνότητα, η οποία δεν σας αρέσει καθόλου. Οι συνθήκες στο οικογενειακό περιβάλλον θα είναι δύσκολες ή καταπιεστικές, αλλά και οι συναισθηματικοί δεσμοί με τα πρόσωπα μέσα σε αυτό, δεν θα έχουν μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης. Θα υπάρχει πάντα η πιθανότητα για άσχημα γεγονότα στην οικογένεια, τα οποία θα σας δημιουργήσουν ψυχικά τραύματα σοβαρά. Η απομόνωση και οι ενοχές για τα σκληρά αισθήματα που θα τρέφετε για τον έναν ή και για τους δυο γονείς σας, θα σας δημιουργήσουν μια ψυχική ερημιά η οποία θα σας εγκλωβίσει και θα σας δυσκολέψει, ώστε να κάνετε μία σωστή οικογένεια. Με δύσκολες όψεις καταπίεση ή δυστυχία από οικογενειακές αιτίες και απώλειες ή ζημιές σε ακίνητα. Προσβολή του Κρόνου δημιουργεί τις πιθανότητες ενός Θανάτου από Σπασίματα, από Ασφυξία ή από Πτώσεις.


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ 5 ΟΙΚΟ

Θα υπάρχει ένας ενδόμυχος φόβος, αίσθημα ευθύνης και απογοητεύσεις ή καθυστερήσεις, σε θέματα που δίνουν χαρά και απόλαυση, όπως είναι τα παιδιά και ο έρωτας. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει έλλειψη ζωτικότητας, αλλά η εσωστρέφεια ίσως απωθεί την έκφραση σας, για δημιουργικούς και ευχάριστους τρόπους από την λογική. Η καταπίεση μπορεί να ξεκινάει από την παιδική ηλικία και να αποτελέσει αρνητικό βίωμα για την εξέλιξη σας στην ζωή. Επίσης μπορεί να υπάρξει κάποιο φρένο στην δημιουργικότητα, δυσκολίες στην αρμονική ερωτική σας ζωή, καθώς και έλλειψη ή σοβαρά προβλήματα με τα παιδιά. Συνήθως θα έλκεστε από άτομα πιο ώριμα από εσάς. Θα έχετε την εύνοια των ανωτέρων σας και εκείνων που βρίσκονται σε κάποια ανώτερη κοινωνική θέση, πράγμα το οποίο θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε για την προσωπική σας άνοδο. Σε γενικές γραμμές θα είστε σταθεροί αλλά και αυτάρκεις. Χρειάζεται προσοχή στο κυκλοφορικό σας γιατί υπάρχει η πιθανότητα να προσβληθεί η καρδιά σας. Θα υπάρξουν πιθανότητες να δημιουργηθούν προβλήματα, εξ αιτίας των ερωτικών σας υποθέσεων ή παθών, εκτός και αν καταφέρετε να ελέγξετε τον εαυτό σας με κάποια αυτοσυγκράτηση, αλλά φυσικά χωρίς αυτό να σας φέρει κάποια ψυχρότητα. Όσο για τις εμπειρίες σας θα αποκτηθούν μέσα από τα αισθήματα σας και αν μπορέσετε να ελέγξετε το πάθος και να σκοτώσετε τον θυμό του Λέοντα, θα καταφέρετε να αποφύγετε πολλά από τα προβλήματα του πεπρωμένου σας. Με δύσκολες όψεις μισανθρωπία και απομάκρυνση ψυχική ή φυσική των παιδιών από τους γονείς ή των γονιών από τα παιδιά τους. Επίσης πιθανή στειρότητα (έλλειψη παιδιών) και ειδικότερα όταν ο 5ος οίκος βρίσκεται σε άγονο Ζώδιο (Κριό, Λέοντα, Αιγόκερω). Επίσης πιθανά προβλήματα και στην ερωτική ικανοποίηση.


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ 6 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση σας δίνει τάξη, κριτικό και αναλυτικό μυαλό σοβαρού τύπου και αυτό σας κάνει ικανούς, να ασχοληθείτε με βαθιά θέματα αν και αρχικά μπορεί να έχετε μειωμένη αντοχή. Στην προσπάθεια σας να καταπολεμήσετε κάποια ανεπάρκεια ή τον φόβο ότι μπορεί να μην τα καταφέρετε πιθανόν να γίνετε υπερεργατικοί και πολυάσχολοι, δημιουργώντας έτσι την εικόνα του ατόμου που δεν στεριώνει πουθενά. Το πρώτο και το δέκατο σπίτι θα σας βοηθήσει για να βγάλετε σωστά συμπεράσματα. Η φύση της δουλειάς μπορεί να είναι βαριά, βρώμικη ή σκληρή και έτσι να δημιουργείτε πρόσθετο βάρος και απέχθεια γι' αυτήν. Η υπομονή θεωρείται αναγκαία ώστε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, την αργή εξέλιξη και τις αντιξοότητες. Η υγεία σας ίσως να μην είναι τόσο καλή και πολλές φορές η δουλειά που δεν γίνεται με κέφι ή οι δυσάρεστες συνθήκες, να ενεργούν αρνητικά δημιουργώντας έτσι διάφορες παθήσεις και ψυχοσωματικά προβλήματα. Με δύσκολες όψεις δυσκολία στις καλές σχέσεις με τους άλλους, έλλειψη ικανοποίησης από την επαγγελματική σας επιλογή ή κατάσταση και προβληματική υγεία με χρόνιο χαρακτήρα.


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ

Στην θέση αυτή δημιουργεί κάποιες αναστολές οι οποίες θα δυσκολέψουν την ανάπτυξη της συντροφικότητας και της συνεργασίας. Ψάχνοντας την ιδανική σχέση θα απορρίπτετε εύκολα τους άλλους και δεν θα τους εμπιστεύεστε, με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε εύκολα και να νοιώθετε έντονα το αίσθημα της μοναξιάς. Έτσι η επικοινωνία με τους άλλους δεν θα είναι εύκολη και η προτίμηση σας θα στρέφετε προς ένα σύντροφο μεγαλύτερο σας, ώριμο, ο οποίος δεν θα έχει τις απαιτήσεις των άλλων, καλύπτοντας έτσι την δική σας ανεπάρκεια. Συνήθως ένας τέτοιος σύντροφος έχει πατρικό χαρακτήρα αλλά και προστατευτικό. Η μοναξιά και η απομόνωση μπορεί να έρθουν μέσα από τις διαψεύσεις αυτού του τρόπου σκέψης. Τόσο ο χωρισμός όσο και η χηρεία αλλά και ένας γάμος σε προχωρημένη ηλικία είναι πολύ πιθανόν. Με την πάροδο του χρόνου όμως θα γίνετε πιο δυνατοί και με τον χαρακτήρα που θα έχετε δημιουργήσει, θα έχει σαν αποτέλεσμα τόσο ο γάμος όσο και οι συνεταιρισμοί και οι συνεργασίες να είναι πολύ πιο θετικοί. Θα ζητάτε πάντοτε πολύ περισσότερα από αυτά που μπορούν να σας προσφέρουν οι άλλοι. Με δύσκολες όψεις απογοήτευση στον γάμο και στους συνεταιρισμούς, διαζύγιο και ανικανότητα να κρατήσετε τους άλλους κοντά σας.


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ 8 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση αυξάνει την θέληση και την δύναμη του χαρακτήρα σας, αλλά και την αγάπη σας για την δύναμη της εξουσίας, δημιουργώντας έτσι μέσα σας κάποια αποστροφή προς την αντίθεση και τον περιορισμό. Ο χαρακτήρας σας θα είναι βίαιος, δυνατός, αλλά και ταραχώδης. Θα έχετε την τάση να είστε πολύ κριτικοί και αυτό θα βλάψει ίσως την φήμη και την τιμή σας, δημιουργώντας σας έτσι κακή φήμη. Πιθανόν να σας δώσει έναν/μία σύντροφο με οικονομικά προβλήματα, ή απλά έναν συνέταιρο σε μία συνεργασία που δεν θα αποδειχθεί καλή για σας. Χρειάζεται πολύ προσοχή γιατί υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για πτώση και κατάρρευση σας. Για ότι αφορά τον αποκρυφισμό δεν σας ευνοεί, αλλά θα σας δώσει κάποια δύναμη σε όλα τα πράγματα που είναι μυστικά και κρυμμένα. Θα είστε υπερβολικά συγκρατημένοι, επιφυλακτικοί, αλλά θα πρέπει να αποφεύγετε την περηφάνια και την ζήλια, γιατί αυτοί είναι οι δύο μεγαλύτεροι κίνδυνοι της ζωής σας. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν σεξουαλικά προβλήματα και αναστολές. Επίσης είναι πολύ πιθανόν για κάποια κληρονομιά, αλλά σε προχωρημένη ηλικία. Με δύσκολες όψεις χρηματική απώλεια από δικαστικές αποφάσεις ή εξ αιτίας ευθυνών τρίτων. Έλλειψη σεξουαλικής και αισθηματικής ικανοποίησης, τάσεις αυτοκτονίας, βιαιότητα δυνατή αλλά και ελεγχόμενη. Ο Κρόνος σε αυτόν τον οίκο δείχνει επίσης πιθανότητες χωρισμού ή χηρείας. Προσβολή του Κρόνου δημιουργεί τις πιθανότητες ενός Θανάτου από Σπασίματα, από Ασφυξία ή από Πτώσεις.


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ 9 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση σας δίνει την ικανότητα πνευματικής συγκέντρωσης και σωστής συνειδητοποίησης των πραγμάτων, πρακτικότητα, αλλά και έλλειψη οραματισμού και πρωτοπορίας στις ιδέες. Ο τρόπος σκέψεως χαρακτηρίζεται ώριμος, σοβαρός, με αυστηρότητα και γίνεται προσεκτική προσέγγιση σε θέματα φιλοσοφικά, θρησκευτικά και επιστημονικά. Θα νοιώθετε σιγουριά όταν κινείστε, σκέφτεστε και λειτουργείτε, υιοθετώντας ιδέες και θέματα απτά και καθιερωμένα, αφού προτιμάτε τα συμβατικά και δοκιμασμένα. Παράδειγμα θα μπορούσατε να είστε ο ιερέας, αλλά όχι και ο αναμορφωτής της θρησκείας μας, απλά θα είστε ο τυπικός εκπρόσωπος της. Πιθανόν να υπάρξουν μεγάλες δοκιμασίες στην ολοκλήρωση των ανωτέρων σπουδών. Επίσης μπορεί να σταματήσουν και να ξεκινήσουν μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ή και να ματαιωθούν οριστικά. Όσο για την παραμονή στο εξωτερικό, απαιτεί σκληρή εργασία και οικονομικές θυσίες, χωρίς να λείπουν και κάποια γεγονότα όχι και τόσο ενθαρρυντικά. Επίσης μπορεί να υπάρξουν προβλήματα με ξένους και με ταξίδια. Σε περίπτωση που υπάρξει δεύτερος γάμος, θα υπάρχει σημαντική διαφορά ηλικίας από τον σύντροφο και μάλιστα, θα μεσολαβήσει αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι την πραγματοποίηση του. Με δύσκολες όψεις στενότητα ιδεών, έλλειψη οραματισμού, προκατάληψη και ατυχήματα κατά την διάρκεια μακρινών ταξιδιών.


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ 10 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δημιουργεί την ανάγκη λόγω οικογενειακών καταστάσεων (όπως καταπίεση, ανασφάλεια, έλλειψη προτύπου), αναγκάζεστε να τις υπερβείτε προκειμένου να επιβιώσετε. Θα προσπαθείτε με κάθε θυσία να δείξετε την ικανότητα σας, γιατί θα έχετε την αίσθηση ότι είστε διαρκώς κάτω από την αυστηρή κρίση των άλλων. Εδώ είναι που ή θα πρέπει να αποδεχθείτε τις ευθύνες, την ταλαιπωρία και τον μοναχικό δρόμο που οδηγεί προς την επιτυχία ή θα φυγομαχήσετε και θα φτάσετε στο σημείο να ζηλεύετε τους πετυχημένους και να τα βάζετε με τον εαυτό σας, για όλη την υπόλοιπη ζωή σας. Συνήθως υπάρχει επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση, μέσα από κάποια ιεραρχία και γι' αυτό η άνοδος μπορεί να έχει κάποια καθυστέρηση. Αυτό όμως θα έχει σαν αποτέλεσμα τον περιορισμό του συναισθηματικού, λόγω του καθήκοντος και όλα αυτά ίσως σας φέρουν την μοναξιά. Όσο για την αξιοπρέπεια θα την θεωρείτε σαν μία δημόσια υπόθεση και όχι ιδιωτική. Επίσης δείχνει έναν καταπιεστικό, σκληρό και πειθαρχικό πατέρα ή την έλλειψη του, που θα σας αναγκάσει από νωρίς να τον αναπληρώσετε. Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε τις οποίες πολλές φορές θα τις θεωρείτε ανυπέρβλητες, θα σκληρύνουν την ψυχή και τον χαρακτήρα σας και αυτό ίσως σας κάνει ένα μικρό δικτάτορα. Με δύσκολες όψεις απληστία, φιλαργυρία, αρχομανία, απαισιοδοξία, καταπίεση, δογματισμός και αδικία.


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ 11 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση ελέγχει σημαντικά το πεπρωμένο ενεργώντας σαν φράγμα ή περιορισμό, ακόμα και στις παρορμήσεις σας. Η φιλία οι κοινωνικές σχέσεις και οι επιδιώξεις, θα αντιμετωπίζονται μέσα από ένα πρίσμα, συνέπειας και σοβαρότητας. Οι στόχοι σας θα είναι προσεκτικοί και επιλεγμένοι, γι' αυτό δεν είναι και πολλοί. Θα πιστεύετε στα ιδανικά της φιλίας και πολλές φορές αυτή η φιλία, μπορεί να ξεπερνάει τα στενά όρια έχοντας έτσι και κοινωνικές προεκτάσεις. Θα υπάρχει η τάση για λίγους φίλους και καλούς. Ευνοούνται τα χρηματικά θέματα καθώς και οι επενδύσεις σε μετοχές και μερίδια. Με δύσκολες όψεις μεγαλεπήβολα σχέδια που δύσκολα πραγματοποιούνται, ενώ θα υπάρχει διαρκώς ο φόβος ότι μπορεί να λυγίσετε κάτω από το βάρος των καταστάσεων. Επίσης οι φίλοι μπορεί να αποδειχθούν πηγή βάρους, πίκρας και δοκιμασίας.


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ 12 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση ευνοεί τις δημόσιες θέσεις, την φήμη και την δημοτικότητα. Όμως υπάρχει η πιθανότητα να σας επικρίνουν, να σας δυσφημίσουν δίκαια ή άδικα. Όσο για τους ανωτέρους, τις αυθεντίες και όσους βρίσκονται σε κάποια θέση θα είναι δυσμενείς, γιατί θα έχετε επικριτές, εχθρούς, καθώς επίσης και ψεύτικους φίλους. Υπάρχει η πιθανότητα να δεχθείτε επίθεση και από κατωτέρους σας. Αν ασχοληθείτε με τον οποιοδήποτε τρόπο με νοσοκομεία, φιλανθρωπικά ιδρύματα, άσυλα, ιδιωτικά επαγγέλματα, μυστικές εταιρίες ή μη δημοφιλείς ασχολίες, η επιτυχία σας θα είναι πολύ μεγάλη. Θα αποφύγετε τις ατυχίες σας και θα ξεπεραστούν αν δείξετε την απαιτούμενη αυτοσυγκράτηση, ανεκτικότητα και σταθερότητα. Η κακή σας διάθεση θα σας δημιουργήσει την τάση του αυτοπεριορισμού και της ψυχικής απομόνωσης. Δύσκολα θα συζητάτε τα προβλήματα σας με τους άλλους και έτσι δεν θα έχετε την ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στην λύση των όποιων προβλημάτων σας. Η ουσιαστική έλλειψη του πατέρα, η αποξένωση από αυτόν ή η επικοινωνία που ποτέ δεν απόδωσε μαζί του όπως έπρεπε, μπορεί να ευθύνονται για τις περισσότερες αναστολές, τους φόβους και τα προβλήματα σας. Το υποσυνείδητο θα είναι βεβαρημένο και αν ο Ερμής δεν έχει καλές όψεις και θέση, τα νεύρα και η φαντασία σας μπορεί να παίξουν πολύ περίεργα και τραγικά παιχνίδια. Οι πολλές και καλές σχέσεις με τους άλλους, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα προβλήματα σας. Με δύσκολες όψεις κακουχίες, μανία καταδιώξεως, φυλάκιση ψυχολογική, αλκοόλ και ναρκωτικά.Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ (Σε πτώση)

Είστε αποφασιστικά άτομα, φιλόδοξα, στοχαστικά και με μεγάλη λογική. Θα προκόψετε στην ζωή σας, λόγω της δραστηριότητας και της επιμονής που έχετε. Θυμώνετε πολύ εύκολα και εξοργίζεστε, όταν σας αντιστέκονται. Υπάρχουν όμως και πολλές φορές που είστε υποχωρητικοί και δεκτικοί. Θα υπάρξουν πολλά εμπόδια και προβλήματα σε νεαρή ηλικία. Είστε καλοί σαν σύντροφοι, αλλά θα αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες, εξ αιτίας του γάμου. Μέσα από το γάμο μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις ζήλιας και άλλων δυσκολιών, κυρίως κατά το πρώτο μισό της ζωής σας. Πιθανόν αγγειοσυστολή ή έλλειψη αίματος στον εγκέφαλο, η οποία προκαλεί ζαλάδες και πονοκεφάλους. Πόνοι στο αυτί και συχνά κώφωση. Οι μικρές αρτηρίες δεν επιτρέπουν την καλή αιμάτωση του εγκεφάλου, προκαλώντας κακή μνήμη, ατονία και διανοητική απάθεια. Αν υπάρχει μέσα και η Αφροδίτη, πιθανά προβλήματα με τα νεφρά ή λιθιάσεις, οι οποίες μπορεί να βοηθηθούν με την βιταμίνη D. Αν υπάρχει μέσα ο Δίας πιθανότητες για πέτρα στα νεφρά. Αν υπάρχει μέσα ο Ουρανός, πιθανόν απόφραξη των ουροφόρων σωληναρίων, που προκαλεί πόνους χαμηλά στην πλάτη και δημιουργεί πέτρα στα νεφρά. Επίσης πονοκεφάλους, οι οποίοι μπορεί να ξεκινούν από κακή λειτουργία των νεφρών. Αν υπάρχει μέσα ο Ποσειδώνας, πιθανόν ασθενή νεφρά ή τάση των νεφρών για μολύνσεις, με αποτέλεσμα πονοκεφάλους, πόνους στην μέση, δερματικές ασθένειες και αλλεργίες.


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Είστε άτομα σκεπτικά, καλά, ήσυχα, αλλά και μερικές φορές ευέξαπτοι, πεισματάρηδες, σίγουρα οικονόμοι, επιφυλακτικοί και διπλωματικοί. Αυξάνει τη σύνεση, αλλά και το πείσμα, σπρώχνοντας σας έτσι να απορρίπτετε με ευκολία, στοιχεία που θα σας είναι σαφώς χρήσιμα στο δρόμο της ζωής σας. Αγαπάτε την βοτανική και την κτηνοτροφία, δημιουργώντας τις πιθανότητες να κερδίσετε μέσω αυτών. Θα υπάρξουν στεναχώριες και ζημιές από συγγενείς, καθώς και οικογενειακές ατυχίες. Θα κερδίσετε από οικονομίες και καλές τοποθετήσεις χρημάτων. Πιθανόν πολλά φλέγματα, ξηρός βήχας, βρόγχος φωνής, αίσθημα πνιγμού, ασφυξίας και υπολειτουργία του θυρεοειδούς. Αν υπάρχει μέσα και ο Ήλιος, δημιουργούνται οι πιθανότητες για υπερλειτουργία του θυρεοειδούς, αλλά και πιθανότητες βραδυκινησίας, με σκληρή όψη στον Ερμή. Πιθανά προβλήματα δυσκοιλιότητας, τα οποία μπορούν να βοηθηθούν με κάλιο. Αν υπάρχει μέσα και ο Ερμής, πιθανότητες ραχίτιδας ή οστεομαλακίας. επίσης δυσκοιλιότητα η οποία έχει σχέση άμεσα με το στρες. Αν υπάρχει μέσα και ο Άρης πιθανή δυσλειτουργία του θυρεοειδούς. Αν υπάρχει μέσα ο Ποσειδώνας, ασθενής λειτουργία του θυρεοειδούς ή του λεπτού εντέρου, με αποτέλεσμα να δημιουργεί δυσκοιλιότητα. Μολύνσεις των οργάνων αναπαραγωγής και γεννητικών οργάνων και για τα δύο φύλα. Την κολπίτιδα βοηθάει η βιταμίνη Β-2. Διαταραχές στην λειτουργία των ωοθηκών ή των όρχεων. Αργή ανάρρωση λόγω ελλείψεως θείου. Πιθανή δηλητηρίαση από μέταλλα, όπως υδράργυρο, κάδμιο, μόλυβδο.


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Είστε παρατηρητικοί και εφευρετικοί. Θα υπάρξουν κέρδη από δουλειές που έχουν σχέση με την λογοτεχνία, τα μαθηματικά κ.λ.π. Επίσης προσαρμόζεστε πολύ εύκολα. Θα υπάρξουν προβλήματα με τους συγγενείς καθώς και άτυχες δίκες. Θα κινδυνεύσετε από ψεύτικες κατηγορίες και θα υπάρξει περιορισμός ή φυλάκιση, εξ αιτίας των συγγενών και των γειτόνων. Έχετε μεγάλες ικανότητες για σοβαρά πνευματικά επιτεύγματα. Αν υπάρχει μέσα ο Ουρανός πιθανή σύσφιξη ή έμφραξη των διόδων σε ένα από τα παρακάτω. Στην ευσταχιανή σάλπιγγα των αυτιών, στις κυψελίδες των πνευμόνων, στην ουρήθρα από την αρχή της κύστης και στις γυναίκες στο φαλλοπειό πόρο, ισχιαλγία. Προβλήματα στους βραχίονες, στους ώμους και στα άκρα. Επίσης πιθανόν βρογχίτης, πνευμονία ή εμφύσημα, φυματίωση ή συμφόρηση στους πνεύμονες.


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ (Σε αδυναμία)

Είστε ανικανοποίητοι, αλλάζετε συχνά κατοικία καθώς και επιδιώξεις. Έχετε έντονο το στοιχείο της ζήλιας και θα υπάρξουν προβλήματα και στενοχώριες από ερωτικούς δεσμούς, από τους γονείς, από το σπίτι και τα παιδιά. Επηρεάζεστε πάρα πολύ ψυχικά από τις ατυχίες των άλλων. Σας αρέσουν οι ψυχικές έρευνες και ίσως σε κάποια περίοδο της ζωής σας, να ασχοληθείτε με αυτά τα φαινόμενα. Είστε καλοί σύντροφοι και σας ενδιαφέρει η οικιακή οικονομία και η κοινωνική πρόνοια. Θα συναντήσετε δυσκολίες προς το τέλος της ζωής σας, εκτός και αν αναπτύξετε τις ανώτερες ικανότητες που έχετε. Πιθανόν δυσκολίες στην πέψη με φουσκώματα και αέρια. Επίσης αποφρακτική λαρυγγίτις ή διφθερική λαρυγγίτιδα και αναιμία. Αν υπάρχει μέσα και ο Ήλιος πιθανότητες χολολιθίασης, από έλλειψη της βιταμίνης Α και C και μαγνήσιο. Επίσης δυσκολίες στα οστά, στα δόντια, στα αυτιά η νεφρολιθίαση, εξ αιτίας της ανάγκης του οργανισμού για βιταμίνη Α. Αν υπάρχει μέσα και ο Δίας πιθανές ασθένειες της χοληδόχου κύστης. Επίσης ανεπάρκεια σε χολή, λόγω δημιουργίας χολόλιθων μέσα ή κοντά στην κύστη.


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Είστε φιλόδοξοι και επίμονοι με μεγάλες πνευματικές τάσεις. Θα υπάρξουν προβλήματα και κρυφές έχθρες από άτομα κατώτερα και αν δεν δείξετε μεγάλη προσοχή οι ψυχικές εμπειρίες που θα έχετε, μπορεί να προσβάλουν την υγεία σας και μάλιστα σοβαρά. Επίσης υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων εξ αιτίας της υπερκόπωσης. Οι ερωτικές σας υποθέσεις και τα παιδιά θα σας δημιουργήσουν στενοχώριες και προβλήματα. Πιθανότητες αρτηριοσκλήρωσης, στένωση αρτηριών, φλεβών μέσα και γύρω από την καρδιά, χαμηλή πίεση λόγω καρδιάς. Επίσης προβλήματα μέσης και σπονδυλικής στήλης. Με αντίθετη πόλωση έλλειψη οξυγόνου, σπασμοί μυών και γάμπας. Αδύναμοι αστράγαλοι, καμπυλότητα σπονδυλικής στήλης και πιθανότητες για καταρράκτη στα μάτια. Αν υπάρχει μέσα και ο Άρης, προβλήματα με την κυκλοφορία του αίματος και του καρδιαγγειακού συστήματος, τα οποία μπορεί να βοηθηθούν με την βιταμίνη C, E, και F. Αν υπάρχει μέσα ο Δίας πιθανές καρδιαγγειακές ασθένειες, ίσως με ψηλή χοληστερόλη ή απόφραξη σε κάποια αρτηρία, στηθάγχη. Αν υπάρχει μέσα ο Ουρανός, πιθανόν καρδιαγγειακό στρες και προβλήματα με τα μάτια, όπως καταρράκτης και γλαύκωμα.


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Είστε επιφυλακτικοί, διακριτικοί, οικονόμοι, σοβαροί ήσυχοι και διαισθητικοί, αλλά και κάπως ανήσυχοι, φιλύποπτοι και αμφίβολοι. Άλλες φορές πάλι σκυθρωποί και γεμάτοι απογοήτευση. Υπάρχει μία τάση μέσα σας για έρευνα, σε μυστηριακά θέματα και επιστήμες. Θα υπάρξουν κέρδη από καλές επενδύσεις. Επίσης θα υπάρξουν προβλήματα και δυστυχία, σε ότι έχει σχέση με τον γάμο ή με κάποιο συνεταιρισμό. Επίσης δυσκολίες, αγώνες και στενοχώριες ως την μέση ηλικία. Χρειάζεται προσοχή γιατί υπάρχει ο κίνδυνος διανοητικής αρρώστιας, πονοκέφαλοι και ευαισθησία στα έντερα. Επίσης θα υπάρξουν δυσκολίες στην δουλειά σας και μάλιστα πολύ πιθανόν και από κατωτέρους σας. Αν υπάρχει μέσα και η Αφροδίτη, πιθανά προβλήματα με το συκώτι και το πάγκρεας, δημιουργώντας έτσι υπογλυκαιμία ή διαβήτη. Στα έντερα ειλεός και ξεσπάσματα με διάρροια ή δυσκοιλιότητα. Κολίτιδες, κίρρωση του ήπατος και έλλειψη της ενέργειας των ένζυμων στο συκώτι.


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ (Σε έξαρση)

Έχετε ραφιναρισμένα γούστα, αγάπη για την επιστήμη καθώς και κάποιες διανοητικές τάσεις. Μερικές φορές σας αρέσουν οι διαμάχες θα μπορούσε να πει κανείς. Επίσης θα υπάρχει μία γενική εχθρότητα από πλευράς γυναικών, καθώς και θλίψη εξ αιτίας ενός χωρισμού από έναν βαθύ δεσμό. Κίνδυνος χωρισμού, ακύρωση συμβολαίων, οικογενειακές δυσκολίες και αντιδράσεις στην δουλειά σας. Είστε άτομα κατάλληλα για γιατροί, δικηγόροι και γενικά για επιστήμονες. Όταν αφορά γυναίκα δείχνει μεγάλη ομορφιά μελαχρινού τύπου, καθυστέρηση γάμου, καθώς και ψυχρότητα του συντρόφου. Αν υπάρχει μέσα και η Αφροδίτη πιθανά προβλήματα με τα νεφρά ή λιθιάσεις οι οποίες μπορεί να βοηθηθούν με την βιταμίνη D. Αν υπάρχει μέσα ο Δίας πιθανότητες για δημιουργία πέτρας στα νεφρά. Δερματοπάθειες με λάθος διάγνωση, αλλεργίες, μολύνσεις της κύστης, των νεφρών (ειδικά στις γυναίκες), υποθερμία διαλείπουσα χωρίς αιτιολογία, ταχυκαρδίες, κακή μνήμη, ζαλάδες, χαμηλή πίεση. Αν υπάρχει μέσα ο Ουρανός πιθανόν απόφραξη των ουροφόρων σωληναρίων, οι οποίοι προκαλούν πόνους χαμηλά στην πλάτη και δημιουργία πέτρας στα νεφρά. Επίσης πονοκεφάλους που μπορεί να ξεκινούν από κακή λειτουργία των νεφρών. Αν υπάρχει μέσα ο Ποσειδώνας πιθανόν ασθενή νεφρά ή τάση των νεφρών για μολύνσεις, με αποτέλεσμα πονοκεφάλους, πόνους στην μέση, δερματικές ασθένειες και αλλεργίες.


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Συνήθως παίρνετε ξαφνικές αποφάσεις, είστε βίαιοι χαρακτήρες, με πολύ πάθος, επιμονή, με μεγάλη ζήλια, ανεξάρτητοι, εφευρετικοί, αλλά και επιφυλακτικοί. Διακρίνεστε μάλλον για την πονηριά σας, παρά για την εξυπνάδα σας. Θα υπάρξουν μεγάλοι καημοί από έρωτες, από μυστικούς δεσμούς, από ραδιουργίες και οικογενειακά προβλήματα. Έχετε μεγάλες ψυχικές ικανότητες καθώς και μία τάση για την χημεία και την γεωλογία. Θα έχετε σχεδόν πάντα επιτυχία εξ αιτίας της επιμονής και της πονηριάς σας, αλλά πάντα μετά από πολλές δυσκολίες. Αν υπάρχει μέσα και ο Ήλιος υπάρχουν πιθανότητες για υπερλειτουργία του θυρεοειδούς, αλλά και πιθανότητες για βραδυκινησίας με σκληρή όψη προς τον Ερμή. Πιθανά προβλήματα δυσκοιλιότητας τα οποία μπορούν να βοηθηθούν με κάλιο. Αν υπάρχει μέσα και ο Ερμής πιθανότητες ραχίτιδας ή οστεομαλακίας. Επίσης δυσκοιλιότητα η οποία έχει σχέση άμεσα με το στρες. Αν υπάρχει μέσα και ο Άρης πιθανή δυσλειτουργία του θυρεοειδούς. Ατελής ανάπτυξη των ωοθηκών ή των όρχεων. Μικρή ουροδόχος κύστη ή προβλήματα με την κύστη. Για τις γυναίκες προβλήματα στον τοκετό, λόγω μικρής μήτρας. Αν υπάρχει μέσα ο Ποσειδώνας ασθενής λειτουργία του θυρεοειδούς ή του λεπτού εντέρου με αποτέλεσμα να δημιουργεί δυσκοιλιότητα. Μολύνσεις των οργάνων αναπαραγωγής και γεννητικών οργάνων και για τα δύο φύλα. Την κολπίτιδα βοηθάει η βιταμίνη Β-2. Διαταραχές στην λειτουργία των ωοθηκών ή των όρχεων. Αργή ανάρρωση λόγω ελλείψεως θείου. Πιθανή δηλητηρίαση από μέταλλα, όπως υδράργυρος, κάδμιο, μόλυβδο.


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Είστε ειλικρινείς, άφοβοι, καλοί, υποχρεωτικοί, ανθρωπιστές, διαισθητικοί σχετικά με την μελλοντική πρόοδο του ανθρώπου και φυσικοί Αποκρυφιστές. Ενοχλείστε από τον ανταγωνισμό και την επίκριση, με αποτέλεσμα να δημιουργείτε δυσκολίες σε ότι αφορά την απόκτηση ανώτερης θέσης. Θα κερδίσετε τιμές, χάρη στην αξία που έχετε. Θα έχετε δυσκολίες με ότι αφορά δημόσιες υποθέσεις. Συνήθως κάνετε δύο δουλειές μαζί. Θα υπάρξουν κέρδη από προσεκτικές επενδύσεις. Θα δημιουργηθεί ο κίνδυνος νευρικής κατάπτωσης προς το τέλος της ζωής σας, εκτός και αν φροντίσετε να τονώσετε την υγεία σας. Αν υπάρχει μέσα ο Ουρανός πιθανή σύσφιξη ή έμφραξη των διόδων σε ένα από τα παρακάτω. Ευσταχιανή σάλπιγγα των αυτιών, τα βρογχικά συρίγγια των πνευμόνων, του ουρητήρα, το συρίγγιο της ουρήθρας από την κύστη και στις γυναίκες ο φαλοπειός πόρος, ισχιαλγία. Απόφραξη της μηριαίας αρτηρίας ή της σαφηνούς αρτηρίας. Συχνά προβλήματα με το αναπνευστικό.


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (Σε κυριαρχία)

Είστε άτομα μελαγχολικά, σοβαρά, επιφυλακτικά, φιλύποπτα και ανικανοποίητα θα έλεγε κανείς. Οι σκέψεις σας φτάνουν σε βάθος, έχοντας σαν αποτέλεσμα οι κρίσεις σας να είναι σωστές. Σαν φιλόδοξα άτομα που είστε τελικά πετυχαίνετε σε ότι αφορά την άνοδο σας στην ζωή, με την διπλωματία και την επιμονή που σας χαρακτηρίζει. Θα υπάρξουν στην ζωή σας κατώτεροι δεσμοί, άστατες φιλίες, αρρώστιες και τυχόν διανοητική πάθηση από έγνοιες ή περιορισμένες διασκεδάσεις. Στάση της χοληδόχου κύστης την οποία βοηθάει η βιταμίνη F ή λεκιθίνη. Ασθένειες στα γόνατα. Αν υπάρχει μέσα και ο Ήλιος, πιθανότητες χολολιθίασης από έλλειψη της βιταμίνης Α, C και μαγνησίου. Επίσης δυσκολίες στα οστά, στα δόντια, στα αυτιά ή νεφρολιθίαση εξ αιτίας της ανάγκης του οργανισμού για βιταμίνη Α. Αν κάνει και σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα, λάθος διάγνωση ή πιθανότητα κάτι που εμφανίζεται και δεν μπορεί να γίνει διάγνωση τι είναι. Επίσης ασθένειες του αίματος εξ αιτίας των βακτηριακών και παρασιτικών μολύνσεων. Αν υπάρχει μέσα και ο Δίας πιθανές ασθένειες της χοληδόχου κύστης. Επίσης ανεπάρκεια σε χολή λόγω δημιουργίας χολόλιθων μέσα ή κοντά στην κύστη.


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Είστε άτομα ευγενικά, εγκάρδια, σκεπτικά, καλόγνωμα, ανθρωπιστικά, επιφυλακτικά και σοβαρά, με σωστή αντίληψη και σκέψη. Επίσης είστε θετικοί στην πράξη αλλά και εντυπωσιακοί στα λόγια. Σπάνια θυμώνετε και διακρίνεστε για την κοινωνικότητα και την φιλικότητα σας. Φτάνετε σε βάθος σε ότι αφορά τις τέχνες και τις επιστήμες, χάρη σε μελέτες, παρατηρήσεις και πειράματα. Κερδίζετε εξ αιτίας της θετικότητας και της επιμέλειας που δείχνετε στην δουλειά σας. Δημιουργείτε πολλές γνωριμίες και θα κάνετε κάποιο διαρκή ρομαντικό δεσμό. Όσο θα προχωράει η ηλικία σας θα γίνεστε και πιο τυχεροί. Πιθανότητες αρτηριοσκλήρωσης, στένωση αρτηριών, φλεβών μέσα και γύρω από την καρδιά, χαμηλή πίεση λόγω καρδιάς. Επίσης προβλήματα μέσης και σπονδυλικής στήλης. Με αντίθετη πόλωση έλλειψη οξυγόνου, σπασμοί μυών και γάμπας. Αδύναμοι αστράγαλοι, καμπυλότητα σπονδυλικής στήλης και πιθανότητες για καταρράκτη στα μάτια. Αν υπάρχει μέσα και ο Άρης, προβλήματα με την κυκλοφορία του αίματος και του καρδιαγγειακού συστήματος, τα οποία μπορεί να βοηθηθούν με την βιταμίνη C, E, και F. Αν υπάρχει μέσα ο Δίας πιθανές καρδιαγγειακές ασθένειες, ίσως με ψηλή χοληστερόλη ή απόφραξη σε κάποια αρτηρία, στηθάγχη. Αν υπάρχει μέσα ο Ουρανός, πιθανόν καρδιαγγειακό στρες και προβλήματα με τα μάτια, όπως καταρράκτης και γλαύκωμα.


Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Είστε πολύ ευαίσθητοι και συχνά φταίτε οι ίδιοι για τις δυστυχίες που περνάτε. Επιδιώκετε πολλά αλλά δεν έχετε αρκετή επιμέλεια και καλές ευκαιρίες. Υποφέρετε συχνά από την υγεία σας και αυτό οφείλεται σε ψυχικούς λόγους. Υπάρχει η τάση για κρυολογήματα, πόνους στα πόδια, καθώς και κάποια τάση για φυματίωση. Θεωρείτε το χρήμα μόνο σαν μέσο για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε και συχνά στρέφεστε προς τον αποκρυφισμό, τον οποίο αν τον καλλιεργήσετε θα πετύχετε πολλά γιατί έχετε μεγάλα φυσικά χαρίσματα, για να γίνετε ένα καλό μέντιουμ. Αν υπάρχει μέσα και η Αφροδίτη πιθανά προβλήματα με το συκώτι και το πάγκρεας, δημιουργώντας έτσι υπογλυκαιμία ή διαβήτη. Το συκώτι μπορεί να αδρανεί καθώς και οι λεμφαδένες. Ραιβοποδία ή δυσκολία στην κυκλοφορία του αίματος στα πόδια. Επίσης αδρανής σπλήνα και θύμος αδένας. 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού