Η επιρροή του Κρόνου στον Ζυγό στα ζώδια - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - astranik (Αστρολόγος Ερευνητής)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Η επιρροή του Κρόνου στον Ζυγό στα ζώδια

Σχετικά με επίκαιρα θέματα

ΚΡΙΟΣ

Όλο αυτό το διάστημα που θα παραμείνει ο Κρόνος στον Ζυγό μέχρι το 2012 δηλαδή θα επηρεάσει άμεσα όλες τις σταθερές σας σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες, οι οποίες όλες θα περάσουν πολύ δύσκολα, ειδικά αν δεν αξίζουν στην πραγματικότητα να παραμείνουν στην ζωή σας.
Σε γενικές γραμμές θα νοιώσετε μεγάλη πίεση από τον ενδεχόμενο συνεταίρο σας, από την σύντροφο ή τον σύντροφο σας στην ζωή. Ίσως να μην καταφέρετε να αντέξετε αυτού του είδους την πίεση, με αποτέλεσμα να απομακρυνθείτε ή να δώσετε ένα οριστικό τέλος, πιστεύοντας πως δεν πάει άλλο. Φυσικά καλό είναι να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια πριν φτάσετε σε μία τελική απόφαση.

Σε ότι αφορά καινούργιες γνωριμίες, σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμούς, χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην παίρνετε γρήγορες αποφάσεις. Πολύ πιθανόν οι αδέσμευτοι μέσα από μία ξαφνική και απρόσμενη γνωριμία να φτάσουν γρήγορα σε κάποια επισημοποίηση ή ακόμα και σε κάποια συγκατοίκηση. Φυσικά θα πρέπει να ξέρετε ότι στην οποιαδήποτε περίπτωση οι δυσκολίες δεν θα λείψουνε και από την δική σας εμπειρία και ικανότητα εξαρτάται αν οι εξελίξεις θα είναι θετικές ή όχι.


ΤΑΥΡΟΣ

Η θέση αυτή του Κρόνου στον Ζυγό θα σας δημιουργήσει άγχος, κούραση, αγωνία, αλλά και ανησυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Περισσότερο έντονο θα είναι σε όσους ασχολούνται με εργασιακά θέματα, αλλά και με θέματα υγείας. Πολύ πιθανό η ανησυχία και η παρορμητική αντίδραση που θα έχετε με το παραμικρό που θα συμβαίνει, θα σας οδηγήσει σε λάθη, τα οποία θα είναι σχεδόν αδύνατον μετά να τα διορθώσετε. Όπως καταλαβαίνετε φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι στα θέματα που θα αντιμετωπίσετε, για να αποφύγετε πολλές από τις λάθος κινήσεις που προβλέπετε να κάνετε.
Πολύ πιθανόν κάποια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίσατε στο παρελθόν, να ξαναβρεθούν στο προσκήνιο και να σας απασχολήσουν ξανά ζητώντας την οριστική λύση.
Εκτός όλων των παραπάνω ίσως σας ταλαιπωρήσουνε και θέματα υγείας, ατόμων που βρίσκονται στον άμεσο περίγυρο σας.
Ότι αφορά τον εργασιακό σας τομέα θα σας δημιουργήσει τις ανάλογες δυσκολίες προκειμένου να σας δοκιμάσει αν κάνετε για τον χώρο που εργάζεστε ή όχι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βάλετε σε μία σειρά τα πράγματα και μην βιάζετε τις καταστάσεις προκειμένου να φέρετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Από τον Νοέμβριο και μετά για 2 με 3 χρόνια περίπου, θα υπάρξουν δυσκολίες σε οτιδήποτε καινούργιο κάνετε, το οποίο θα αφορά εργασιακά θέματα, μια και θα απαιτεί ιδιαίτερα μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να φτάσετε στην επιτυχία.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μετακίνηση του Κρόνου στον Ζυγό θα λειτουργήσει θετικά κατά κάποιον τρόπο σε εσάς θα έλεγα, αφού θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε οτιδήποτε έχετε πετύχει μέχρι τώρα. Επίσης είναι μία καλή περίοδος για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας, κάνοντας πολύ πιο αισθητή την παρουσία σας στους άλλους,. Είναι καλή περίοδος για να σταθεροποιήσετε μια σχέση σας, οι ελεύθεροι είναι πολύ πιθανόν να αρραβωνιαστείτε, να κάνετε ένα γάμο, αλλά και οι δεσμευμένοι πολύ πιθανόν να αποκτήσετε ένα παιδί, δημιουργώντας σας όμως παράλληλα παραπάνω υποχρεώσεις, αλλά πιθανόν και δυσκολίες στον ερωτικό τομέα.
Φυσικά και ο επαγγελματικός σας τομέας θα απαιτήσει πολύ σκληρή δουλειά, προκειμένου να φέρετε θετικά αποτελέσματα. Δυσκολίες θα συναντήσετε μόνο αν δεν πάρετε στα σοβαρά τον επαγγελματικό σας τομέα και λειτουργείτε χαλαρά και μόνο χαλαρά. Επίσης φροντίστε να ανταποκριθείτε σε όλα αυτά που έχετε υποσχεθεί στους άλλους.
Αποφύγετε κάθε είδους ρίσκο και παραμείνετε είτε το θέλετε είτε όχι, σε κάποια πράγματα τα οποία είναι σταθερά και δεν κρύβουν κινδύνους, αν δεν θέλετε να αποτύχετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανήκετε στα ζώδια που θα περάσετε από αρκετές δυσκολίες με τον Κρόνο στον Ζυγό. Ότι αφορά σπίτι, οικογένεια, ακίνητη περιουσία θα βρεθούν στο επίκεντρο και θα ζητούν κάποιες άμεσες λύσεις από εσάς.
Όπως είναι φυσικό θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές σε σχέση με την κατοικία σας, με τα περισσότερα άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος, αλλά και γενικότερα με την ακίνητη σας περιουσία αν υπάρχει. Τα αναφέρω όλα αυτά, γιατί θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για μεγάλες αλλαγές, οι οποίες θα έχουν να κάνουν με τις βαθύτερες ανάγκες σας, αλλά και μέσα από τα βαθιά συναισθήματα που θα νοιώσετε, θα πάρετε αποφάσεις είτε το θέλετε είτε όχι.
Είναι πολύ πιθανόν να υποχρεωθείτε εκ των πραγμάτων να χωρίσετε με κάποια άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος, χωρίς αυτό να είναι δική σας επιλογή.
Μέσα από το βάρος και την πίεση του Κρόνου, θα πάρετε αποφάσεις που θα περιέχουν την λέξη ΠΡΕΠΕΙ, έτσι θα κόψετε κακές συνήθειες, αλλά και σχέσεις οι οποίες ήδη έχουν τελειώσει εδώ και πολύ καιρό.
Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι καλή περίοδος, ούτε για να πουλήσετε, ούτε για να αγοράσετε ένα σπίτι και γενικά δεν πρέπει να επενδύσετε σε ότι αφορά ακίνητη περιουσία. Το ίδιο σημαίνει και για τις επαγγελματικές σας κινήσεις και βλέψεις, οι οποίες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, αν δεν θέλετε να αποτύχετε. Το διάστημα αυτό μέχρι τον Οκτώβριο του 2012 δηλαδή ο Κρόνος στον Ζυγό θα σας δημιουργήσει τις υποδομές για κάποιες ριζικές αλλαγές οι οποίες στο τέλος θα σας βρουν αλλαγμένους, αφού θα αλλάξετε τον τρόπο που θα βλέπετε τα πράγματα, δηλαδή με λίγα λόγια δεν θα έχετε τον χαρακτήρα και τις ιδέες που είχατε μέχρι τότε.


ΛΕΩΝ

Η μετακίνηση του Κρόνου στον Ζυγό δεν είναι και τόσο αρνητική για σας, αφού τα καλά που μπορεί να σας φέρει μέχρι τον Οκτώβριο του 2012 είναι το ότι θα βλέπετε πλέον τα πράγματα με μεγαλύτερη σοβαρότητα και θα παίρνετε αποφάσεις μέσα από τις ανάλογες ενέργειες πρώτα. Δηλαδή δεν θα λειτουργείτε παρορμητικά αυτό το διάστημα.
Επίσης θα σας δημιουργήσει πολλές καινούργιες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς, θα κάνετε νέες συμφωνίες και συνεργασίες, θα σταθεροποιήσετε γνωριμίες και συνεργασίες, θα έχετε άψογες δημόσιες σχέσεις και θα κάνετε όλες τις βλέψεις και επιθυμίες σας πραγματικότητα, αρκεί να δουλέψετε με την ανάλογη σοβαρότητα για όλα αυτά. Δεν ευνοούνται καθόλου οι μετακινήσεις, οι οποίες αν είναι αναγκαίες και γίνονται, θα σας δημιουργήσουν αρκετές δυσκολίες και προβλήματα.
Επίσης σε ότι αφορά τον στενό οικογενειακό σας περιβάλλον τα πράγματα δεν θα είναι ευχάριστα, αφού θα δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα εξ αιτίας διαφορετικών απόψεων, αλλά και μέσα από έλλειψη επικοινωνίας.
Ότι αφορά καινούργιες συμφωνίες, υπογραφές, σπουδές, συμβόλαια, αλλά και ταξίδια, ευνοούνται μόνο αν έχουν σχέση με πιο παλιές σας κινήσεις οι οποίες αποδίδουν τώρα καρπούς και φυσικά πάντα με την προϋπόθεση, ότι θα εργαστείτε αρκετά για την επιτυχία όλων αυτών.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μετακίνηση του Κρόνου στον Ζυγό θα σας απαλλάξει μεν από πολλές δυσκολίες που σας είχε δημιουργήσει όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά τώρα θα αρχίσει να ελέγχει αισθητά τον οικονομικό σας τομές. Μέχρι τον Οκτώβριο λοιπόν του 2012 θα είναι δίπλα σας βλέποντας αν έχετε σταματήσει τις αγαθοεργίες και τις άσκοπες σπατάλες προκειμένου να σας δώσει την ανάλογη ανταμοιβή. Φυσικά αυτό δεν είναι κακό, μια και τώρα θα προσπαθήσει να σας διδάξει, ώστε να έχετε μεγαλύτερη πειθαρχία σε ότι αφορά οικονομικά θέματα, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει ώστε να κάνετε καλύτερη οικονομική διαχείριση. Βέβαια πιστεύω ότι όλα αυτά δεν θα γίνουν με έναν εύκολο τρόπο, αφού θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες, οι οποίες μπορεί να ελαττωθούν αισθητά, μόνο αν δουλεύετε σε πιο εντατικούς ρυθμούς από ότι συνήθως. Πολύ πιθανόν αυτήν την περίοδο, να βγουν από την ζωή σας κάποια άτομα τα οποία θεωρούσατε ότι σας παρείχαν κάποια ασφάλεια, χωρίς αυτό να χαλάσει κάποια από τα σχέδια σας, αντίθετα αυτό ίσως γίνει η αιτία να νοιώσετε πολύ πιο δυνατοί. Θα αποδώσουν όλες οι επενδύσεις που θα κάνετε αρκεί να δείξετε τον ανάλογο ζήλο και να εργαστείτε για αυτές σκληρά και όχι χαλαρά, γιατί μόνο τότε θα σας αποφέρουν αρκετά χρήματα. Δεν ευνοείστε σε οτιδήποτε έχει σχέση με τυχερά παιχνίδια και αποδοχές χωρίς κόπο εκτός κάποιων εξαιρετικών περιπτώσεων.


ΖΥΓΟΣ

Ο Κρόνος μέσα στο δικό σας ζώδιο θα αλλάξει ολοκληρωτικά τις καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα. Θα εξετάσει όλους τους τομείς, προκειμένου να ανακαλύψει, αν αξίζουν να παραμένουν στην ζωή σας και ποιες είναι οι περιπτώσεις που πρέπει να αλλάξουν καταλυτικά.
Η πίεση που θα νοιώσετε θα είναι έντονη, η κούραση σας θα είναι αισθητή, νοιώθοντας καταπίεση και βλέποντας ότι υπάρχουν αρκετά εμπόδια, αλλά και δυσκολίες μπροστά σας. Όσες σχέσεις είχατε μέχρι τώρα, που δεν είχαν καμιά ουσιαστική σημασία, εκτίμηση, αλλά ούτε και ουσιαστικά συναισθήματα, πολύ πιθανόν τώρα να τελειώσουν.
Θα πρέπει να φροντίσετε, ώστε να κρατήσετε μία ισορροπία στα πράγματα, χωρίς να αντιδράτε παρορμητικά και σπασμωδικά, αναλύοντας την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και με τη ανάλογη υπομονή, προκειμένου να μην κάνετε λάθη τα οποία θα αποβούν μοιραία στην πορεία. Ένα άλλο σημείο το οποίο είναι σημαντικό, είναι το ότι θα πρέπει να κρατάτε τις ανάλογες αποστάσεις ασφαλείας, με όλους εκείνους τους ανθρώπους τους οποίους δεν τα πάτε και τόσο καλά, ενώ παράλληλα καλό θα ήταν να τελειώσετε συνεργασίες και σχέσεις, οι οποίες δεν έχουν πλέον να σας δώσουν τίποτα. Αν κάνετε καταχρήσεις, τώρα θα σας δημιουργήσουν προβλήματα υγείας, γι' αυτό καλό θα ήταν αυτήν την περίοδο να τις κόψετε για να μην σας δημιουργηθούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Επίσης είναι πολύ πιθανόν να ζητηθεί η βοήθεια σας τη οποία θα δώσετε, σε κοντινά σας άτομα, τα οποία θα αντιμετωπίσουν και αυτά, προβλήματα υγείας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κρόνος στον Ζυγό θα σας δημιουργήσει πολλές δυσκολίες οι οποίες θα έχουν σχέση με την καθημερινότητα, την υγεία, αλλά και με τις όποιες επιτυχίες που θέλετε να υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Η συναισθηματική και σωματική κούραση στην ζωή σας, θα είναι ιδιαίτερα αισθητή τόσο, που θα σας κάνει να απομονωθείτε γενικά από τον περισσότερο κόσμο, προκειμένου να εξετάσετε από την αρχή τις σχέσεις, τα συναισθήματα και τα κίνητρα, ειδικά μάλιστα τα δικά σας. Ο Κρόνος στον Ζυγό μέχρι τον Οκτώβριο του 2012, θα ενεργοποιήσει το υποσυνείδητο σας, έχοντας σαν αποτέλεσμα πολλές φορές να αναζητάτε την μοναξιά στην προσπάθεια σας να αναπολήσετε κάποια πράγματα, προκειμένου να έχετε μεγαλύτερη αυτογνωσία σε όλα τα πράγματα.
Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρει να δείτε γιατί κάνετε κάποια πράγματα τα οποία ενοχλούν κάποιους άλλους, αλλά πολλές φορές και εσάς τους ίδιους, ενώ παράλληλα θα αναζητήσετε το κίνητρο που σας οδηγεί για να κάνετε όλα αυτά. Επίσης καλό θα ήταν να κόψετε όλες τις κακές συνήθειες σας, οι οποίες ενοχλούν τους περισσότερους άσχετα αν δεν σας το λένε. Αυτήν την περίοδο θα κλείσετε ένα κύκλο ζωής ξεκινώντας έναν καινούργιο, ωθώντας σας στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις ώστε να τελειώσετε σχέσεις και καταστάσεις, οι οποίες ούτως η άλλως σας ταλαιπωρούν. Τέλος δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα μετανιώσετε για πράγματα που κάνατε ή για πράγματα που δεν κάνατε, αλλά εδώ θα πρέπει να σας πω ότι ποτέ δεν είναι αργά για να διορθώσετε κάποιες αδικίες.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος στον Ζυγό ο οποίος θα μείνει μέχρι τον Οκτώβριο του 2012 θα σας βοηθήσει ώστε να μπορέσετε να αναθεωρήσετε τους περισσότερους από τους στόχους που έχετε βάλει στην ζωή σας. Αφού σας ταλαιπώρησε αρκετά στην προηγούμενη θέση που ήταν, τώρα ήρθε η στιγμή για να ανταμειφτείτε για όλα όσα περάσατε. Θα σας δημιουργήσει καινούργια ερεθίσματα, καινούργιες ευκαιρίες, θα σας δώσει τις αφορμές για να κάνετε πολλά από τα όνειρα σας πραγματικότητα. Φυσικά πάντα με την προϋπόθεση ότι έχετε αγωνιστεί για όλα αυτά σκληρά και έτσι το αξίζετε πραγματικά. Βέβαια όλα αυτά ίσως σας κάνουν να ξεχάσετε κάποιους παλιούς σας στόχους, ή αν χρειαστεί να τους αναθεωρήσετε, με την προϋπόθεση ότι θα θέλετε να ταιριάξουν στα καινούργια δεδομένα της ζωής σας.
Θα υπάρξουν πολλοί που θα προσπαθήσουν να σας ανταγωνιστούν, με αποτέλεσμα να σας δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα, γι' αυτό χρειάζεται να δώσετε την απαιτούμενη προσοχή, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν και άτομα με πολύ καλές θέσεις οι οποίοι θα σας βοηθήσουν.
Καλό θα ήταν να μείνετε μακριά από παλιές καταστάσεις και πρώην συντρόφους γιατί, η οποιαδήποτε επανασύνδεση από αυτές θα σας φτάσει στο σημείο καταπίεσης σε μεγάλο βαθμό, αλλά και παράλληλα δεν πρόκειται να αλλάξουν προς το καλύτερο τα πράγματα μαζί τους.
Αν καταφέρετε και βάλετε πολύ υψηλούς στόχους σε όλους τους τομείς, σε στόχους που έχετε κάνει πολλές και μεγάλες θυσίες, τότε να είστε σίγουροι ότι θα καταφέρετε να τους πραγματοποιήσετε όλους.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γεγονός είναι ότι ο Κρόνος στον Ζυγό θα επηρεάσει σίγουρα τους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας , φέρνοντας μια ριζική αλλαγή αλλά και μία καινούργια διαμόρφωση σε όλους τους στόχους και στα όνειρα που έχετε κάνει μέχρι τώρα.
Στο σημείο το οποίο θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή, είναι ο επαγγελματικός σας τομέας, γιατί κάτω από το βάρος του Κρόνου, ο οποίος μάλιστα είναι και ο κυρίαρχος πλανήτης του ζωδίου σας, θα σας δημιουργηθούν πολλές δυσκολίες τις οποίες θα κληθείτε να ξεπεράσετε. Μέχρι τον Οκτώβριο του 2012 θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να ρίξετε όλο το βάρος σας στα επαγγελματικά σας, παραμερίζοντας όλους τους άλλους τομείς, γιατί μόνο με πραγματικά σκληρή δουλειά, με σωστή οργάνωση, θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε όλους αυτούς τους στόχους που έχετε βάλει στην ζωή σας. Όπως καταλαβαίνετε όλα αυτά απαιτούν υπομονή και επιμονή, πράγματα τα οποία έχετε και ξέρετε να χειρίζεστε μάλιστα με ιδιαίτερη μαεστρία.
Ένα άλλο σημείο σημαντικό που θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή είναι ότι δεν πρέπει με τίποτα να κάνετε καινούργια ξεκινήματα και να βρεθείτε σε άγνωστους για σας χώρους, με καινούργιες δουλειές και σε διαφορετικό αντικείμενο από αυτό που έχετε, γιατί ο Κρόνος στον Ζυγό δεν θα σας δημιουργήσει καλά αποτελέσματα.
Στην θέση την οποία βρίσκεται το δυσάρεστο που μπορεί να σας δημιουργήσει εκτός από την κούραση η οποία μπορεί να σας φτάσει στο σημείο της υπερκόπωσης, είναι και κάποια πιθανή απώλεια η οποία θα αφορά τον χώρο της οικογενείας σας, κάτι το οποίο θα σας στενοχωρήσει ιδιαίτερα θα έλεγα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος στον Ζυγό Θα σας κάνει να ξαλαφρώσετε λίγο, μετά από την πίεση που νοιώθατε τόσο καιρό και με τις δυσκολίες που σας είχε δημιουργήσει στον οικονομικό σας τομέα προκειμένου να σας μάθει να διαχειρίζεστε σωστά τα χρήματα σας και να μην τα χαλάτε άσκοπα. Έχετε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι τον Οκτώβριο του 2012 για να στραφείτε στο διάβασμα, το γράψιμο, τις σπουδές και τα σεμινάρια στους τομείς που σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, αλλά και σε όλα όσα έχουν σχέση με την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Όλα αυτά θα έχουν σαν αποτέλεσμα να κάνετε πράξη όλα τα σχέδια που έχετε ήδη.
Όπως σε όλους έτσι και σε εσάς δεν ευνοούνται οι καινούργιες συμφωνίες, εκτός και αν είναι σε τομείς που ήδη ασχολείστε. Προσοχή γιατί πολύ πιθανόν να υπάρξουν πολλές δυσκολίες και προβλήματα εξ αιτίας κάποιων συγγενικών προσώπων, τα οποία μόνο με την αποστασιοποίηση σας αλλά και την απομάκρυνση σας από αυτά θα καταφέρετε να τα αντιμετωπίσετε σωστά. Μέσα σε όλα αυτά θα σας δημιουργήσει και δυσκολίες σε ότι αφορά τις επικοινωνίες σας με τους άλλους, δημιουργώντας σας πολλές αναστολές, έχοντας σαν αποτέλεσμα δύσκολα να λέτε και να κάνετε αυτά που πραγματικά θέλετε.


ΙΧΘΕΙΣ

Η μετακίνηση του Κρόνου στον Ζυγό θα σας φέρει και το τέλος των ταλαιπωριών σας και όλων των προβλημάτων σε όλους σας τους τομείς. Ένα σημαντικό σημείο το οποίο θα σας περιορίσει είναι και τα οικονομικά σας, στην προσπάθεια του ο Κρόνος να σας μάθει την αίσθηση της οικονομίας και ειδικά σε ότι αφορά τα έξοδα σας. Έτσι δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα προσπαθήσετε κάνοντας τα πάντα να τα μειώσετε, μια και τα έξοδα θα είναι αυτά που θα σας δημιουργήσουν πολύ μεγάλο πρόβλημα στα οικονομικά σας.
Ο Κρόνος σε αυτήν την θέση, που θα παραμείνει μέχρι τον Οκτώβριο του 2012, θα προσπαθήσει να ελέγξει την διαχείριση των οικονομικών σας και μάλιστα πολλές φορές αν χρειαστεί με πολύ οδυνηρό τρόπο για σας. Φυσικά όλα αυτά στην προσπάθεια του να σας μάθει τον τρόπο της σωστής διαχείρισης και μόνο. Ένας άλλος τομέας που θα σας δημιουργήσει δυσκολίες είναι ο μεγάλος περιορισμός, αλλά και η πιθανή διακοπή της οικονομικής βοήθειας από πλευράς των άλλων.
Έτσι θα πρέπει να φροντίσετε μόνοι σας να βρείτε καινούργιες πηγές εσόδων, αφού δεν θα έχετε την βοήθεια κανενός και θα πρέπει να στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις και μόνο σε ότι αφορά τα οικονομικά.
Τέλος δεν σας βοηθάει καθόλου σε ότι αφορά θέματα κληρονομικά, φορολογικά, θέματα τραπέζης, όπως στο να πάρετε κάποιο δάνειο, να βγάλετε κάποια κάρτα, γιατί όλα αυτά θα σας δημιουργήσουν απώλειες τις οποίες δεν μπορείτε να φανταστείτε καν. 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού