Επικοινωνία Ειρήνης - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - astranik (Αστρολόγος Ερευνητής)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Επικοινωνία Ειρήνης

Ρωτάς; Απαντάω

Τετάρτη 25/01/2011

Κύριε Φαϊτζόγλου,


Κατ' αρχήν σας ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση σας. Ήμασταν σχεδόν σίγουρες ότι αυτή η εισροή ενέργειας από τους άλλους και προς τους άλλους θα είχε τις επιπτώσεις της και όντως μέσα από την απάντηση που μας δίνετε το αναφέρετε και μάλιστα δίνετε μεγάλη σημασία στην επιρροή που μπορεί να έχουν δεχθεί.
Πράγματι όταν συμβεί να έχουν τέτοιου είδους εμπειρίες μετά είναι χάλια, πράγμα που σημαίνει προφανώς ότι επηρεάζονται άμεσα από την αρνητικότητα των άλλων. Μετά την απάντηση που μας δώσατε τα κορίτσια θα ήθελαν να είχαν μία συνάντηση μαζί σας για να συζητήσουν όλα αυτά τα πράγματα και να τους δώσετε τα φώτα σας σε όσες απορίες έχουν, αλλά δεν ξέρουμε πως μπορούμε να σας δούμε από κοντά.
Ενημερώστε μας αν πρέπει να κλείσουμε κάποιο ραντεβού και πόσο στοιχίζει μία επίσκεψη σε σας.

Περιμένουμε σύντομα νέα σας

Δέχομαι στο γραφείο μου μόνο με ραντεβού. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο που αναφέρεται στην Ιστοσελίδα και να αναφέρετε ότι είστε η Ειρήνη και πολύ ευχαρίστως να κλείσουμε ένα ραντεβού και να έρθετε με τις φίλες σας να συζητήσουμε ότι θέλετε. Όσο για την αμοιβή μου θα τα πούμε όταν επικοινωνήσετε μαζί μου.


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού