Γενέθλιες θέσεις Σελήνης - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - astranik (Αστρολόγος Ερευνητής)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γενέθλιες θέσεις Σελήνης

Γενέθλιες Θέσεις

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 1 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δείχνει αγάπη για την φήμη, την δραστηριότητα και τις αλλαγές. Οτιδήποτε νομίζετε ότι σας αφορά θέλετε να λαμβάνετε ενεργό μέρος και αν είναι δυνατόν, να είστε ο επικεφαλής των πραγμάτων. Σας κάνει φιλόδοξους, έξυπνους, με τάση στους σχεδιασμούς, στις πρωτοτυπίες και τα νέα επιχειρήματα. Σας αρέσει πολύ η περιπέτεια την οποία επιδιώκετε με κάθε τρόπο, αλλά υπάρχει η πιθανότητα για δημιουργία σκανδάλων, τα οποία θα σας δημιουργήσουν κατώτεροι ή το κοινό. Θα τα πηγαίνετε πολύ καλά με πράγματα κοινά, όπως είναι το εμπόριο, τα δημόσια αγαθά και πράγματα που απευθύνονται στο κοινό γούστο. Χάρη στην προσωπική σας ικανότητα και αξία θα υπάρξει δημόσια αναγνώριση και φήμη. Θα έχετε αυξημένη διαίσθηση και η ευαισθησία σας θα στηρίζετε στο ένστικτο σας παρά στην λογική. Η προσωπική σας γοητεία θα είναι υποβλητική και αν βρίσκεται σε Ζώδιο του νερού, θα είναι σχεδόν μαγική. Ο επηρεασμός από την μητέρα θα είναι φανερός και η σχέση μαζί της, θετική ή αρνητική θα αφήσει ανεξίτηλα σημάδια και θα λειτουργεί ακόμα και στην μεγάλη ηλικία σαν αόρατος ομφάλιος λώρος. Με δύσκολες όψεις και ειδικά με τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα ή τον Πλούτωνα δείχνει παθολογικές ευαισθησίες και ψυχολογικές που ακόμα και αν δεν δημιουργήσουν ψυχώσεις, σίγουρα θα προκαλέσουν διάφορες νευρώσεις. Όσο για την τάση που θα υπάρχει για ονειροπολήσεις, θα σας οδηγήσουν σε απογοητεύσεις και διαψεύσεις.


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 2 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δείχνει ότι θα υπάρξει διακύμανση στα οικονομικά σας γενικά. Η επιτυχία σας θα έχει σχέση με τα δημόσια αγαθά, με υγρά ή με ασχολίες που απαιτούν γρήγορη κίνηση. Αν δεν ασχολείστε με κάτι από όλα αυτά σας συνιστώ να το επιδιώξετε, γιατί η επιτυχία σας θα είναι μεγάλη. Δείχνει ότι θέλετε τα χρήματα και είστε ιδανικοί για κάποιο δημόσιο αξίωμα. Τα ταξίδια σας θα είναι συνήθως πετυχημένα, αλλά η οικονομική σας κατάσταση θα αλλάζει συνεχώς. Οι γυναίκες θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην διαμόρφωση των οικονομικών σας και ανάλογα με τις γωνίες που κάνει η Σελήνη θα είναι θετικές ή αρνητικές. Με δύσκολες όψεις σπατάλη ή χάσιμο χρημάτων, που μπορεί να οφείλεται σε πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος.


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 3 ΟΙΚΟ

Σε αυτή την θέση δείχνει ότι θα έχετε πολλές περιπέτειες στην ζωή σας με συνεχή ταξίδια και αλλαγές. Είστε υπερβολικά ευμετάβλητοι αλλά και πολύ δραστήριοι. Νοιώθετε μεγάλη έλξη για τα περίεργα και τις ασυνήθιστες έρευνες και θέλετε να ζήσετε μόνο με την εξυπνάδα σας αν είναι δυνατόν. Είστε περίεργοι, αγαπάτε την μάθηση και έχετε την ικανότητα να κινείστε σε πολλά θέματα μαζί. Αγαπάτε τους συγγενείς και τα αδέλφια σας και ότι έχει σχέση με αυτούς, είναι πολύ σημαντικό για σας. Οι σκέψεις σας είναι γεμάτες επιθυμίες και οτιδήποτε μονότονο σας κουράζει πολύ εύκολα. Αν ασχοληθείτε με την διανοητική έρευνα θα είναι η πιο καλή από τις ενέργειες σας, γιατί θα έχει σίγουρη επιτυχία. Αν ο Ερμής βρίσκεται σε καλή θέση, θα υπάρχει ταλέντο στο γράψιμο καθώς και εισοδήματα από συγγραφή, από την δημοσιογραφία, από δημόσιες σχέσεις, από μέσα μεταφοράς, σαν αντιπρόσωπος και πνευματικές ασχολίες γενικά. Με δύσκολες όψεις διαρκείς αλλαγές περιβάλλοντος, αστάθεια στις ιδέες, προβλήματα με τα αδέλφια και μικροατυχήματα κατά την διάρκεια κοντινών ταξιδιών.


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 4 ΟΙΚΟ

Σε αυτό τον οίκο δείχνει ότι σας κάνει περισσότερο δραστήριους και η ζωή σας θα είναι γεμάτη γεγονότα, αλλά πιο πολύ προς το τέλος της ζωής σας παρά στην αρχή. Σε μεγάλη ηλικία θα στραφείτε στα απόκρυφα και μυστικιστικά πράγματα με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς και όλα τα ψυχικά θέματα μια και το μυαλό σας θα γίνει πιο δεκτικό και πιθανόν, να σας δώσει την δυνατότητα για να γίνετε ενδιάμεσο. Θα δημιουργήσετε ή θα χαλάσετε δεσμούς σε κάποια στιγμή που δεν θα το θέλατε καθόλου. Θα σας δημιουργηθεί το αίσθημα της οικονομίας και ενδιαφέρον για την οικογενειακή ζωή. Μεγάλες πιθανότητες να κληρονομήσετε ή να βοηθηθείτε οικονομικά, σε κάποια στιγμή που ίσως δεν το περιμένετε. Πιθανή άσκηση επαγγέλματος στο σπίτι, καθώς και κέρδη από εστιατόρια, ξενοδοχεία, οικοδομές, πώληση οικιακών συσκευών και από ποτά, ειδικά όταν η Σελήνη βρίσκεται σε Ζώδιο του νερού. Μεγάλος ψυχισμός και μεταφυσικές ικανότητες. Με δύσκολες όψεις συχνές αλλαγές κατοικίας και προβλήματα από έλλειψη συνεννόησης στην οικογένεια. Μητέρα υπερπροστατευτική που μπορεί να πνίξει την ανάπτυξη πρωτοβουλίας στα παιδιά της.


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 5 ΟΙΚΟ

Σε αυτό τον οίκο δείχνει ότι θα αποκτήσετε εμπειρίες σχετικά με τις απολαύσεις, τις αισθήσεις και ίσως μία ξεχωριστή εμπειρία, την οποία να χρειάζεστε για να ελευθερωθείτε από την παγίδα των αισθήσεων. Η τύχη θα σας ευνοήσει σε ότι έχει σχέση με τα σχολεία, θέματα παιδιών, διασκέδαση, καθώς και θέματα που αφορούν κερδοσκοπικές υποθέσεις. Θα είστε πολύ θερμοί σε σχέση με θέματα καρδιάς, γιατί βάζετε πολύ το συναίσθημα σε ότι χαρίζει ικανοποίηση σε σας και τους άλλους. Είστε ρομαντικοί αλλά σας χαρακτηρίζει η αστάθεια στις ερωτικές σας υποθέσεις, ενώ παράλληλα θα έχετε επαφές με άτομα, που δεν θα είναι και τόσο σταθερά στα αισθήματα τους. Έχετε εύνοια σε ότι έχει σχέση με την τέχνη, το θέαμα, τις διασκεδάσεις, τα παιδιά και τα σπορ. Οι γυναίκες και τα παιδιά μπορεί να γίνουν πηγές κέρδους, αν εκμεταλλευθείτε θέματα σχετικά με αυτά. Πιθανή απόκτηση φήμης και μεγάλες ικανότητες διδασκαλίας. Με δύσκολες όψεις κακή εκτίμηση και απειρία, οδηγούν στην υπερβολή και την έλλειψη σταθερότητας, στα αισθηματικά ζητήματα. Για ότι αφορά τις γυναίκες καθιστά σχεδόν αδύνατη μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη, ή στην καλύτερη περίπτωση μία ιδιαίτερα δύσκολη κύηση.


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 6 ΟΙΚΟ

Σε αυτό τον οίκο δείχνει ότι οι σημαντικότερες εμπειρίες σας θα έρθουν μέσω ψυχικών πραγμάτων. Θα τα καταφέρνετε περίφημα σε ότι ειδικό έργο σας αναθέσουν, αλλά θα τα καταφέρνετε καλύτερα, κάτω από την καθοδήγηση μιας ισχυρότερης δύναμης από την δική σας. Αν φανείτε ταλαντευόμενοι και αναποφάσιστοι σε κάποια στιγμή, μπορεί να χάσετε πολλές ευκαιρίες. Από την υπερκόπωση και πιθανόν την ανησυχία που θα έχετε, θα κλονιστεί η υγεία σας σε κάποια στιγμή που θα την χρειάζεστε. Θα βγείτε κερδισμένοι από συνηθισμένες ασχολίες, παρά από εκείνες που ξεχωρίζουν και είναι ανώτερου τύπου. Θα υπάρξουν χαρές και λύπες που θα προέρχονται από κατωτέρους σας. Έχετε εύνοια σε επαγγέλματα όπως είναι, η φυσιοθεραπεία, το μασάζ, την κομμωτική και το μακιγιάζ. Για τους άντρες δείχνει προτίμηση σε γυναίκες λιγότερο πετυχημένες και με ουδέτερη προσωπικότητα. Με δύσκολες όψεις ευαίσθητη υγεία, συχνές επαγγελματικές αλλαγές, αλλά και δυσκολίες στις σχέσεις μέσα στην δουλειά.


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ

Σε αυτό τον οίκο δείχνει ότι θα σας φέρει σε στενή επαφή με το κοινό. Οι επαφές και οι σχέσεις σας θα είναι με άτομα που ταξιδεύουν πολύ, καθώς και με άτομα που κάνουν μποέμικη ή περιπλανώμενη ζωή. Η επιτυχία στις νομικές σας υποθέσεις δεν θα είναι σταθερή, άλλοτε θα είναι καλή και άλλοτε το αντίθετο. Χωρίς καμία αμφιβολία κάποιο άλλο άτομο θα μπει στην ζωή σας, φέρνοντας την αγωνία αλλά με ικανοποίηση και ευτυχία μαζί, γιατί κατά ένα περίεργο τρόπο η ζωή σας θα συνδέεται με την τύχη κάποιου άλλου ατόμου ή σε σχέση με γάμο ή σε σχέση με συνεργασία ή σε θέματα που υπάρχει κάτι περισσότερο από ένα απλό ενδιαφέρον. Έχετε επιχειρηματικό ένστικτο και εύνοια για πολιτικούς και καλλιτέχνες. Αν η Σελήνη βρίσκεται σε μεταβλητό ζώδιο, υπάρχουν πιθανότητες για δύο γάμους. Με δύσκολες όψεις απογοητεύσεις από τον γάμο και τις συνεργασίες. Επίσης σύντροφος νευρωτικός και άστατος.


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 8 ΟΙΚΟ

Σε αυτό τον οίκο δείχνει κέρδη μέσω συνεταίρων ή συνεργατών. Πιθανόν χρήματα από κληρονομιά και όταν ο σύντροφος του γάμου σας βρίσκεται κάτω από καλές επιρροές, θα υπάρξουν κέρδη και μέσω αυτού. Ευνοούνται όσοι ασχολούνται με τον αποκρυφισμό ή τα μυστικά θέματα. Πιθανότητες για έναν ασυνήθιστο θάνατο, γι αυτό αποφεύγετε τα ταξίδια όσο το δυνατόν περισσότερο. Ειδικά τα θαλασσινά ταξίδια τα οποία τα συνοδεύει πάντα ο κίνδυνος, γι αυτό φροντίστε αν θα πρέπει να ταξιδέψετε, αυτό να γίνετε κάτω από πολύ καλές συνθήκες. Πιθανόν να πέσετε θύματα κάποιας δημόσιας συμφοράς. Είστε δύσκολοι, κλειστοί και μυστικοί χαρακτήρες, με κάποια τραχύτητα στην συμπεριφορά σας. Μεγάλες πιθανότητες για απομάκρυνση της μητέρας σε νεαρή ηλικία ή σχέση προβληματική μαζί της σε σημείο καταπίεσης, αλλά και εξάρτησης από αυτήν. Έντονος ψυχισμός και διάθεση για σεξ. Μεταφυσικά ενδιαφέροντα, μεγάλη διαίσθηση, αλλά και έντονος μαγνητισμός. Με δύσκολες όψεις κίνδυνος σοβαρής ασθένειας σε νεαρή ηλικία ή μητέρα με ψυχικά προβλήματα. Αν η Σελήνη κάνει άσχημες όψεις με τον Ποσειδώνα, τον Ουρανό ή τον Πλούτωνα σε ζώδια του νερού, μπορεί να υπάρξουν τάσεις αυτοκτονίας.


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 9 ΟΙΚΟ

Σε αυτό τον οίκο δείχνει ταξίδια σε ξένες χώρες και κέρδη μέσω αυτών. Έχετε μεγάλες ικανότητες αλλά και την τάση στον αποκρυφισμό στα μεταφυσικά θέματα, αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον για την φιλοσοφία. Η τάση που έχετε στον αποκρυφισμό σας κάνει να μελετάτε και να ερευνάτε κάθε καινούργια περιοχή πριν την αποδεχθείτε τελικά. Η πίστη σας είναι ειλικρινής, καθώς επίσης και για οτιδήποτε έχει σχέση με την ψυχή ή τον ανώτερο νου. Έχετε την ικανότητα να διδάξετε άλλα άτομα. Επίσης έχετε ανεπτυγμένη την τάση για προφητεία και για εμπνευσμένη διορατική ομιλία. Πρέπει να δέχεστε πάντα τις υποδείξεις του ανωτέρου νου σας, γιατί η τύχη σας είναι έτοιμη να βρει την εσωτερική αλήθεια που βρίσκεται μέσα σας και όχι έξω από εσάς. Ευνοείτε η αρχαιολογία, η ιστορία, οι ξένες γλώσσες, η εκπαίδευση και τα ταξίδια. Επίσης οι πανεπιστημιακές σπουδές, η διπλωματική καριέρα και η αποδημία. Νοιώθετε αγάπη για την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Επίσης φέρνει κέρδη από τα ταξίδια. Με δύσκολες όψεις, αμέλεια, απερισκεψία, περίεργα και δυσάρεστα γεγονότα, κατά την διάρκεια μακρινών ταξιδιών.


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 10 ΟΙΚΟ

Σε αυτό τον οίκο δείχνει ότι θα έχετε την επιθυμία να ακολουθήσετε μία δημόσια ζωή και να αποκτήσετε μεγάλη αναγνώριση. Θα αποκτήσετε καλές θέσεις αλλά θα είναι πολύ δύσκολο για να τις κρατήσετε, επειδή έχετε την τάση της αλλαγής. Θα σας ξυπνήσει τις κρυμμένες φιλοδοξίες και κάποιο επιχειρηματικό σας ένστικτο. Θα διακριθείτε στην ζωή γιατί αν δεν γίνει αυτό, δεν θα νοιώθετε ποτέ ευχαριστημένοι. Η φήμη και η διασημότητα είναι σχεδόν σίγουρη, γι' αυτό πρέπει να αποφεύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο, τα σκάνδαλα, τις συκοφαντίες και την προδοσία, προσέχοντας τους κατώτερους σας ή εκείνους που πιθανόν εποφθαλμιούν την θέση σας. Η φήμη σας μπορεί να επέμβει στην οικογενειακή ή προσωπική σας ζωή δυναμικά και ίσως όχι αρνητικά. Η επιρροή της μητέρας θα είναι καθοριστική για την διαμόρφωση της προσωπικότητας, αλλά και της επαγγελματικής σας επιλογής. Για τους άντρες δείχνει βοήθεια από μία γυναίκα και ίσως κάποιον γάμο ο οποίος θα σας ανεβάσει πολύ κοινωνικά. Ευνοούνται οι πολιτικοί, οι έμποροι, οι δάσκαλοι, οι συγγραφείς και οι γιατροί οι γυναικολόγοι. Με δύσκολες όψεις κοινωνικά σκάνδαλα, ανασφάλεια και παρεμπόδιση της ψυχικής ισορροπίας, από δίψα για αναγνώριση.


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 11 ΟΙΚΟ

Σε αυτό τον οίκο δείχνει ότι θα σας φέρει πολλούς φίλους και γνωστούς από τους οποίους άλλοι θα είναι καλοί και άλλοι ακριβώς το αντίθετο. Θα αποκτήσετε κέρδη μέσω εταιριών, συνεταιρισμών και από ασχολίες ωφέλιμες. Θα έλκετε τους άλλους και θα είστε κοινωνικοί και συζητήσιμοι. Οι φαντασίες σας και οι επιθυμίες σας θα είναι πολύ ισχυρές. Θα σας αρέσουν τα απόκρυφα και τα μυστικά. Έχετε την ικανότητα να ασχοληθείτε με την αστρολογία και με όλα τα συγγενή θέματα. Αν καταφέρετε να ελέγχετε τις αισθήσεις σας, θα γίνετε τέλειοι κριτές των χαρακτήρων των άλλων. Γι αυτό προσπαθήστε να μελετήσετε και να καλλιεργήσετε αυτή την χρήσιμη τέχνη. Θα έχετε μεγάλη βοήθεια και εύνοια από το κοινό. Η μεταφυσική και η αστρολογία ευνοείται ιδιαίτερα αν η Σελήνη βρίσκεται σε ζώδιο της γης και του νερού. Με δύσκολες όψεις μεταβλητότητα στους στόχους και αστάθεια στις φιλίες.


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 12 ΟΙΚΟ

Σε αυτό τον οίκο δείχνει ότι θα φέρει στην ζωή σας πολλές μυστικές υποθέσεις, δημιουργώντας σας παράλληλα την τάση για μεντιουμισμό και έρευνα ψυχικών φαινομένων. Ο ρομαντισμός θα σας επηρεάσει πολύ γιατί έλκεστε από αυτόν. Πρέπει να φυλάγεστε από ψεύτικες κατηγορίες και από οτιδήποτε μπορεί να διακινδυνεύσει η ελευθερία σας, γιατί στην πορεία της ζωής σας θα δημιουργήσετε αρκετούς εχθρούς. Πιθανότητες για κάποια μακρινά ταξίδια όταν θα το επιτρέπουν οι συνθήκες. Πιθανά ψυχολογικά προβλήματα, δύσκολη παιδική ηλικία και ίσως περιορισμένη. Τάση καλλιτεχνική και κέρδη από μυστικές ασχολίες. Προβλήματα στις σχέσεις με τις γυναίκες αλλά και εχθρότητα μεγάλη, η οποία χρειάζεται προσοχή γιατί υπάρχει άμεσα ο κίνδυνος της επιβολής από τρίτους. Με δύσκολες όψεις οκνηρία, ψευδαισθήσεις, και φυσική ή ψυχολογική απομόνωση.


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Έχετε μεγάλες ικανότητες σε ότι αφορά την φαντασία, είστε θετικά άτομα με τάσεις ανεξαρτησίας, σιγουριάς, θάρρους, πρακτικοί και ενθουσιώδεις με όποιο θέμα τελικά ασχοληθείτε. Είστε ευμετάβλητοι και ανήσυχοι, χωρίς να δέχεστε διαταγές από κανένα με αποτέλεσμα, να γίνεστε ευέξαπτοι, επίμονοι, αυθόρμητοι και επιθετικοί. Αγαπάτε τα ταξίδια και τις περιπέτειες, είστε πολύ δραστήρια άτομα, με επιχειρηματικό μυαλό, με πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Έχετε την τάση να είσαι νευρικοί και αυτό προέρχεται από απογοητεύσεις ή έντονες καταστάσεις στην παιδική ηλικία. Σαν συνεργάτες είστε ευχάριστοι και ξέρετε πως να δημιουργείτε μια συναρπαστική ατμόσφαιρα στην οποία υπάρχει δράση. Δείξετε μεγάλη προσοχή γιατί υπάρχει ο κίνδυνος από πλευράς πνιγμού, αλλά και προβλήματα με τις γυναίκες ή με αλλαγή δουλειάς. Δημιουργεί πονοκέφαλους, ημικρανίες (που προκαλούνται συνήθως από ορισμένους τύπους αδιαλλαξιών τροφίμων) και στις γυναίκες προβλήματα στον κόλπο. Μπορούν να υπάρξουν δυσκολίες με το στόμα και τη γλώσσα, εάν το άτομο καπνίζει ή χρησιμοποιεί ταμπάκο. Μία άσχημη Σελήνη στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα καθώς επίσης και έναν σταθερό πόνο συνοδευόμενο από συνάχι. Επίσης μεγάλες πιθανότητες για πέτρα στα νεφρά.


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ (Σε έξαρση)

Είστε ευγενικά άτομα, με εγκαρδιότητα και διάθεση για φιλίες και έρωτα, καθώς και με εύνοια σε ότι αφορά τον γάμο. Είστε αποφασιστικοί και αμετακίνητοι από τα σχέδια σας, αλλά φιλόδοξοι, καλόκαρδοι και συμπαθητικοί. Θα αποκτήσετε πολλούς φίλους, ακίνητα και περιουσιακά στοιχεία. Ευνοείστε στην γεωργία και την παραγωγή, καθώς και στην χημεία, την υγιεινή και στις δουλειές που βρίσκονται κοντά σε νερό. Θα έχετε την βοήθεια του αντιθέτου φύλου, αλλά είστε και άτομα διαισθητικά και με σωστή κρίση. Επίσης έχετε κλίση στην μουσική και στο τραγούδι. Αν η Σελήνη κάνει σκληρή όψη με τον Κρόνο, για τις γυναίκες υπάρχουν πιθανότητες να έχουν έλλειψη ιωδίου ή προβλήματα θυρεοειδούς τα οποία μπορεί να επηρεάσουν το παιδί, δημιουργώντας του κάποια διανοητική καθυστέρηση. Επίσης η ανεπάρκεια μαγνησίου μπορεί να δημιουργήσει παρατεταμένο τοκετό. Αν υπάρχει μέσα και ο Πλούτωνας δυσλειτουργία του θυρεοειδούς, των ωοθηκών ή των όρχεων. Προβλήματα με την ουρήθρα και την κύστη ή μόλυνση της ουροδόχου κύστης. Δυσκοιλιότητα λόγω έλλειψης καλίου.


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Σε αυτή την θέση σας κάνει θερμούς, συμπαθητικούς, ανθρωπιστές και προοδευτικούς. Δημιουργεί μία τάση επιφυλακτικότητας σε θέματα προσωπικά και οικογενειακά, αλλά συγχρόνως και μεγάλη άνεση σε κοινωνικές και εθνικές επιδιώξεις. Δημιουργεί δραστήριο σώμα καθώς και ένα πνεύμα προοδευτικό. Τα άτομα που δέχονται αυτές τις επιδράσεις ακολουθούν συνήθως, λογοτεχνικά και καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Αντιπαθείτε τους καυγάδες και ότι έχει σχέση με πόλεμο. Μερικές φορές αλλάζει τις καταστάσεις και δημιουργεί μερικά ταξίδια, χρειάζεται όμως κάποια προσοχή, γιατί μπορεί από απροσεξία ή αδιακρισία να βρεθείτε μπλεγμένοι σε δυσάρεστες καταστάσεις. Επίσης δείχνει ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για γέννηση διδύμων.


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ (Σε κυριαρχία)

Θα έχετε την επιθυμία να δουλεύετε με την άνεση σας, αλλά είστε άτομα φιλικά με μεγάλη κοινωνικότητα, άτομα σπιτικά και αφοσιωμένα στους δικούς σας. Είστε αισθηματίες ευσυγκίνητοι και επηρεάζεστε εύκολα από το εξωτερικό περιβάλλον. Σας επιβάλλονται εύκολα οι άλλοι και έχετε αδυναμία στην μάνα σας. Σας αρέσει να ζείτε κοντά στην θάλασσα και ευνοείστε σε δουλειές που έχουν σχέση με ποτά, με χημεία και με πλοία. Έχετε ικανότητες ηθοποιίας, ποίησης και μουσικής. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για πολυπληθή οικογένειας λόγω παιδιών. Επίσης πολύ πιθανόν μαλάκυνση ή επιμήκυνση των οστών του σώματος. Η βιταμίνη D και το ασβέστιο είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν αισθητά. Τα προβλήματα του μυελούχου οστού μπορεί να βοηθηθούν με την βιταμίνη Α. Η μεγάλη κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων, μπορεί να δημιουργήσει ανεπάρκεια μαγνησίου. Για τις γυναίκες η έλλειψη καλίου, δημιουργεί κατακράτηση υγρών. Αν υπάρχει μέσα και η Αφροδίτη ίσως να υπάρχει δυσλειτουργία της υπόφυσης, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανισορροπία στις γυναικείες ορμόνες. Όσο για τους άντρες δημιουργεί προβλήματα στο στομάχι. Αν υπάρχει και ο Άρης πιθανότητες για έλκος στομάχου ή φλεγμονή στην χοληδόχο κύστη, τα οποία μπορούν να βοηθηθούν με την βιταμίνη F, Α και λεκιθίνη. Επίσης τάση για μεγαλοβλαστική αναιμία η οποία προσβάλλει τον νωτιαίο μυελό. Αν υπάρχει μέσα και ο Δίας πιθανότητες προβλημάτων αναπαραγωγής στις γυναίκες. Αν υπάρχει μέσα ο Ποσειδώνας μεγάλη ευαισθησία με το περιβάλλον, κάνοντας σας να είστε σε συνεχή ένταση και στρες. Τα στήθη είναι μια ευαίσθητη περιοχή και οι κύστες και οι όγκοι μπορούν να παρουσιαστούν και στα δύο φύλα.


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Είστε άτομα φιλόδοξα με σιγουριά στον εαυτό σας, αλλά πιστά και τίμια στα λεφτά. Είστε γενναιόδωροι με μεγαλοψυχία, με ειλικρίνεια και θέρμη. Έχετε επίμονο και διεισδυτικό μυαλό, με μεγάλες οργανωτικές ικανότητες και συνήθως κυριαρχείτε στους συντρόφους σας. Προσελκύετε τον έρωτα του αντιθέτου φύλου, αλλά και η δική σας αγάπη είναι ειλικρινής. Αγαπάτε το σπίτι το ντύσιμο, προσέχετε την συμπεριφορά σας, αλλά σας αρέσουν και οι κολακίες. Η διαίσθηση σας είναι ανεπτυγμένη, είστε ιδιοφυείς, σας αρέσει η μουσική, το γλέντι, η τέχνη και τα σπορ. Θα υπάρξει μεγάλη άνοδο στην ζωή σας. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες η έλλειψη καλίου να δημιουργήσει κάποιες καρδιακές διαταραχές. Στις γυναίκες παρουσιάζονται συνήθως διάφορα γυναικεία προβλήματα, και πρέπει να γίνονται τακτικά όλοι οι γυναικολογικοί έλεγχοι. Η θέση αυτή της Σελήνης δημιουργεί μεγάλη καθυστέρηση στο να μείνει μία γυναίκα έγκυος. Επίσης αν γίνουν μητέρες θα κάνουν ή ένα ή δύο παιδιά μια και σπάνια μπορεί να ξεφύγουν από αυτούς τους αριθμούς.


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Έχετε διανοητικές ικανότητες, ανοικτό μυαλό, καλή μνήμη και μαθαίνετε εύκολα. Γενικά αγαπάτε την επιστήμη και τα απόκρυφα πράγματα και συχνά έχετε διαισθητικές ικανότητες. Είστε μία ήσυχη φύση χωρίς κομπασμούς, αν και είστε ταλαντούχοι και φιλόδοξοι, προτιμάτε να πετύχετε μέσα από τις διανοητικές σας αξίες. Έχετε ζωηρή φαντασία και αγαπάτε τις αλλαγές και τα ταξίδια. Αν και είστε μετρημένοι σαν άτομα, έχετε πολλούς φίλους, κυρίως από το αντίθετο φύλο. Θα έχετε κρυφές στενοχώριες αν είστε παντρεμένοι, εξ αιτίας του γάμου σας. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για πολλά σύντομα ταξίδια, καθώς και για αλλαγές. Τα επαγγέλματα που σας ευνοούν είναι η λογοτεχνία, η διδασκαλία, η λογιστική και σαν χημικοί. Επίσης δείχνει ότι θα κάνετε παιδιά στην ζωή σας. Πιθανόν να υποφέρει το συκώτι σας λόγω ελλείψεως της βιταμίνης Β-1 και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει υπογλυκαιμίες με σκληρή όψη με τον Κρόνο ή τον Δία. Αν υπάρχει μέσα και ο Άρης, πιθανότητες για έλκος του δωδεκαδάκτυλου, λόγω αστάθειας αισθημάτων και αντίδρασης στο στρες. Αν υπάρχει μέσα και ο Δίας, πιθανότητες υπογλυκαιμίας και διαβήτη. Αν υπάρχει μέσα και ο Ποσειδώνας μεγάλη ευαισθησία με το περιβάλλον σας, έχοντας σαν αποτέλεσμα να είστε σε συνεχή ένταση και στρες.


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Ευνοείστε στους δεσμούς, στους συνεταιρισμούς και γενικά σας κάνει δημοφιλή άτομα. Σας αρέσουν οι διασκεδάσεις και τα γλέντια με νέους. Είστε αφοσιωμένα άτομα με πολύ καλές γνώμες, ευχάριστα, ευγενικά, εγκάρδια, κεφάτα, έχοντας την τάση για έρωτα και για γάμο. Κάνετε εύκολα φίλους, σας αρέσουν τα ωραία ρούχα, τα στολίδια, η πολυτέλεια και όλες οι αρμονικές καταστάσεις. Σε σχέση με την δουλειά προτιμάτε την συνεργασία με τους άλλους. Αγαπάτε την μουσική, το θέατρο, την ζωγραφική και γενικά τις καλές τέχνες. Επίσης υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για πέτρα στα νεφρά. Αν υπάρχει μέσα και ο Ποσειδώνας, μεγάλη ευαισθησία με το περιβάλλον σας, έχοντας σαν αποτέλεσμα να είστε σε συνεχή ένταση και στρες. Δημιουργεί δυσκολία στα νεφρά, στην κύστη και στις ωοθήκες στις γυναίκες. Πολλές μολύνσεις των νεφρών μπορούν να συνδεθούν με παλιότερες μολύνσεις του λαιμού (η σύνδεση Ταύρου Αφροδίτης) γι’ αυτό οποιοσδήποτε ερεθισμός του λαιμού πρέπει να εξετάζεται προσεκτικά. Οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες που προκαλούν ήπιες μολύνσεις στις σάλπιγγες ή και δυσκολότερα προβλήματα που όμως προέρχονται από προσβολή του Άρη. Περιστασιακά αυτό παράγει τις αποκαλούμενες εξωμήτριες εγκυμοσύνες στις γυναίκες, αλλά, πάλι, υπάρχει συνήθως μια προσβολή και από κάποιο άλλο πλανήτη.


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ (Σε πτώση)

Δημιουργεί μεγάλη δραστηριότητα και αποφασιστικότητα. Είστε αρκετά σταθεροί φτάνοντας σχεδόν πάντα στην επιτυχία των στόχων σας, αλλά είστε παράλληλα απότομοι αλλά και αυθόρμητοι. Αγαπάτε τις διασκεδάσεις την άνεση και την καλοπέραση. Δεν αντέχετε την καταπίεση, ούτε αλλάζετε απόψεις από τις αντιδράσεις των άλλων, αλλά είστε έτοιμοι να θυσιάσετε πολλά, αν σας φερθούν με καλοσύνη. Θα δείξετε μεγάλο ενδιαφέρον για τα απόκρυφα και μυστηριώδη πράγματα. Θα έχετε πολλούς δεσμούς, έλξεις αλλά και δυσκολίες από το αντίθετο φύλο, καθώς επίσης και πιθανότητες δυσαρμονίας στον γάμο σας. Μεγάλες πιθανότητες πολυμελούς οικογένειας, αλλά για τις γυναίκες δείχνει κινδύνους πάνω στην γέννα. Χρηματικές απώλειες από επιπολαιότητα και δυσκολίες σχετικά με διαθήκες και κληρονομιές. Πιθανόν ανεπάρκεια στην βιταμίνη Α η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, κυρίως στις γυναίκες, όπως διαταραχές στην έμμηνο ρύση, μολύνσεις στο γεννητικό σύστημα και δυσκολίες στην σύλληψη του παιδιού. Όσο για τους άντρες συνήθως παρουσιάζεται ολιγοσπερμία. Αν ο Ήλιος κάνει σκληρή όψη με τον Κρόνο για τις γυναίκες υπάρχουν πιθανότητες να έχουν έλλειψη ιωδίου ή προβλήματα θυρεοειδούς, τα οποία μπορεί να επηρεάσουν το παιδί, δημιουργώντας του διανοητική καθυστέρηση. Επίσης πιθανότητες λοίμωξης στην αναπαραγωγική περιοχή και στο παχύ έντερο. Αν υπάρχει μέσα και ο Πλούτωνας δυσλειτουργία του θυρεοειδούς, των ωοθηκών ή των όρχεων. Προβλήματα με την ουρήθρα και κύστη ή μόλυνση της ουροδόχου κύστης. Δυσκοιλιότητα λόγω ελλείψεως καλίου. Προβλήματα στις γεννητικές ή/και πρωκτικές περιοχές και των ανδρών και των γυναικών, καθώς επίσης και την δημιουργία αιμορροΐδων και μετεωρισμού, προστατικών προβλημάτων για τους άνδρες, προβλημάτων εγκυμοσύνης και τοκετού όλων των ειδών για τις γυναίκες.


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Είστε άτομα γενναιόδωρα, καλόγνωμα, ανθρωπιστικά, φιλάνθρωποι, κοινωνικοί, εύθυμοι και καλοδιάθετοι. Μπορεί να θυμώνετε εύκολα αλλά συγχωρείτε και δίνετε εύκολα υποσχέσεις. Αγαπάτε την ομορφιά, την αρμονία, τα σπορ και είστε ειλικρινείς, αισιόδοξοι και ελεύθεροι, αλλά γρήγοροι και άτακτοι στους τρόπους και τις κινήσεις σας, ενώ παράλληλα σας αρέσει να ταξιδεύετε και να αλλάζετε συχνά σπίτι. Αγαπάτε τα παιδιά, τα κατοικίδια ζώα, ενδιαφέρεστε για την θρησκεία, την φιλοσοφία, τα νομικά και το εμπόριο. Έχετε μεγάλη διδακτική και προφητική ικανότητα με σωστή κρίση, εφευρετικότητα με πολύ ταλέντο. Μπορεί να υπάρξει κάποια κληρονομιά αν ο Τοξότης βρίσκεται στον 8ο οίκο, καθώς και μεγάλες πιθανότητες να κάνετε δίδυμα. Είναι πολύ πιθανόν να σας δημιουργηθεί πέτρα στα νεφρά.


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (Σε αδυναμία)

Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να παρουσιαστούν ατυχίες εξ αιτίας γυναικών και μάλιστα δεν θα μπορείτε να ελέγξετε τις όποιες παρορμήσεις σας. Θα υπάρξουν πολλοί εχθροί και αναποδιές στην δουλειά σας, γι αυτό χρειάζεται προσοχή στον οικονομικό σας τομέα. Θα υπάρξουν τιμές και διακρίσεις στην ζωή σας και θα ξυπνάτε το ενδιαφέρον των άλλων εμπνέοντας τους εμπιστοσύνη. Επίσης δεν πρέπει να παρασυρθείτε από την τάση που θα έχετε για το κέρδος, γιατί μπορεί να φτάσετε στο σημείο να γίνετε ψυχροί υπολογιστές, αδιαφορώντας για τα συναισθήματα των άλλων. Αν ο Ήλιος κάνει σκληρή όψη με τον Κρόνο, υπάρχουν πιθανότητες για ανεπάρκεια μαγνησίου και για ότι αφορά τις γυναίκες κίνδυνος παρατεταμένου τοκετού και δυσκολίες στην γέννα. Αν υπάρχει μέσα και η Αφροδίτη πιθανή δυσλειτουργία της υπόφυσης, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανισορροπία στις γυναικείες ορμόνες. Όσο για τους άντρες δημιουργεί προβλήματα στο στομάχι. Αν υπάρχει μέσα ο Δίας ή ο Άρης, πιθανότητες για έλκος του στομάχου ή φλεγμονή της χοληδόχου κύστης, τα οποία μπορούν να βοηθηθούν με την βιταμίνη F, A και λεκιθίνη.


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Δημιουργεί άτομα δραστήρια, ευχάριστα, φιλικά, με ευγένεια, με μεγάλη κοινωνικότητα, συμπαθητικά, ανθρωπιστικά, ανεξάρτητα, αλλά και κάπως παράτολμα. Σας αρέσουν τα παράξενα πρόσωπα και πράγματα. Έχετε μεγάλη εφευρετική ικανότητα, καθώς και τάσεις για πολιτικές, μορφωτικές και επιστημονικές εργασίες. Ενδιαφέρεστε άμεσα για την αστρολογία, τον αποκρυφισμό, καθώς και για τις μυστικές οργανώσεις. Διαθέτετε μία πνευματική ευαισθησία, αλλά θα υπάρξουν πολλές στενοχώριες από την πλευρά των φίλων σας. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για προβλήματα με γυναίκες, καθώς και για άστατη και ταραγμένη ζωή.


Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Είστε άτομα με καλοσύνη, με προθυμία, ήσυχα, σεμνά, συμπαθητικά, αγαπάτε την άνεση, την πολυτέλεια, την ποικιλία και την ομορφιά. Θα έχετε πολλές αναποδιές και εμπόδια, τα οποία θα σας κάνουν αναποφάσιστους, αδρανείς, απαισιόδοξους και θλιμμένους. Υπάρχει τάση για διάβασμα και ρομαντισμό, αλλά και πολύ μεγάλη φαντασία. Είστε άξια άτομα σαν ρήτορες, σαν συγγραφείς ή συνθέτες. Έχετε αστάθεια στον έρωτα και ότι έχει σχέση με την αποταμίευση, είναι κάτι το δύσκολο για σας. Αν είστε Καρκίνοι, Σκορπιοί ή Ιχθείς ή είναι ο ωροσκόπος σας θα έχετε μεγάλη τάση στο πάχος. Είστε δεκτικοί σαν μέντιουμ καθώς και σε κάθε λογής ψυχικά φαινόμενα. Θα υποφέρετε συχνά ψυχικά και σωματικά από δυσμενές περιβάλλον και από παρεξηγήσεις. Θα υπάρξει πολυμελή οικογένεια, αλλά και οι πιθανότητες να γεννηθούν δίδυμα. Θα υποφέρει το συκώτι σας λόγω έλλειψης της βιταμίνης Β-1 και αυτό θα σας δημιουργήσει πολλές φορές υπογλυκαιμίες με σκληρή όψη σε Δία ή Κρόνο. Αν υπάρχει μέσα και ο Άρης πιθανότητες για έλκος του δωδεκαδάκτυλου, λόγω αστάθειας αισθημάτων και αντίδρασης στο στρες. Αν υπάρχει μέσα και ο Ποσειδώνας μεγάλη ευαισθησία με το περιβάλλον σας, έχοντας σαν αποτέλεσμα να είστε σε συνεχή ένταση και στρες.
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού